100 Soedanezen en Eritreeërs massa-vechten met elkaar op parkeerplaats langs Franse snelweg

screenshot_7

(Door: Bert Brussen)

‘Strijd om territorium’

Zo’n honderd asielzoekers afkomstig uit Soedan en Eritrea zijn maandagavond met elkaar in gevecht geraakt op een parkeerplaats langs een Franse snelweg, in de buurt van Steenvoorde. De ruzie zou volgens de politie ‘een gevecht om territorium’ zijn geweest omdat op de parkeerplaats in kwestie veel vrachtwagens stoppen die op weg zijn naar Groot-Brittannië, meldt AFP.

post-online

Er vielen zes lichtgewonden. De politie kon niemand arresteren.

In Steenvoorde bevond zich eerder een vluchtelingenkamp waar zich ook mensensmokkelaars ophielden. In juli vorig jaar werd het kamp opgeheven maar daarna werd het opnieuw ingericht. In november werd het kamp met de grond gelijk gemaakt, na de ontruiming van Kamp Jungle in Calais.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op 100 Soedanezen en Eritreeërs massa-vechten met elkaar op parkeerplaats langs Franse snelweg

 1. Golden Girl zegt:

  wat een heerlijke mensen zijn dat toch, donder op en vecht het in je eigen rotland verder uit

  Like

 2. Over muren gesproken Bert G. Dit is een prachtige foto die de herinnering aan de “Berlijnse Muur” cq Oost en West-Duitse corridor doen verbleken.Ga maar kijken in Helmstedt,voormalige DDR grens.
  Wat zitten die linksen dan toch te zeikstralen over die Mexico muur,en voorheen over de Israël muur, terwijl ze zelf al ik weet niet hoeveel muren gebouwd hebben in de wereld om hun “vrijheidslievende” ideologie te beschermen.

  Like

 3. scheermes zegt:

  Het vechten om een territorium zijn de asielzoekers wel sterk in!! In ons land hebben ze dat in ieder geval afdoende bewezen ,aangezien wij de grote steden al voor MEER dan de HELFT kwijt zijn!! Helaas komt het woordje WERKEN in hun woordenboek NIET voor!! NU de rest van ons land nog!! Hoe lang gaat het nog duren voor wij ALLES kwijt zijn??ONS LAND en ONS GELD?? Zolang deze idioten van regeringsleiders hun HELE familie toelaten geloven ze daar uiteraard heel sterk in !!Ook de kleinere steden en dorpen krijgen het steeds meer te maken met deze IDIOTEN!! ROEP DEZE WAANZIN een HALT toe op vijftien maart, en houd nederland LEEFBAAR door op de PVV te stemmen!! DENK aan u eigen KINDEREN !!,Of HAAT u uw eigen kinderen zo erg dat u ze daarom overleverd aan de ISLAM??Als u uw kinderen ECHT lief hebt is de PVV de ENIGSTE KEUZE!! Word nu EINDELIJK eens WAKKER man en keer AL die LINKSE LANDVERADERS de RUG toe en stem PVV!!

  Like

 4. Elena zegt:

  Vechten om territorium is apengedrag.
  Al die dobbertneuqnegerts moeten direct terug naar hun jungle.

  Politie kon niemand arresteren?….mooi zo!
  Immers apen horen niet in een cel maar in de jungle.
  We zijn verplicht in het belang van deze wezens, hen zo natuurlijk mogelijk habitat te bieden.

  Like

 5. Steven zegt:

  Dat is nou goed nieuws…hopen dat er vele doden zijn gevallen…

  Like

 6. Japio zegt:

  Wat een verrijking voor Europa.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Het gemiddeld lage IQ (70) op het Afrikaanse continent spat ervan af. Dit moet dan de redding worden van Europa. Laat me niet lachen. Deze mensen gaan niets bijdragen aan de economie van Europa. In Afrika (qua bodemschatten het rijkste continent) hebben deze mensen het niet klaar gespeeld, hier gaan ze het ook niet klaar spelen. Ze zullen alleen maar tot last zijn, in de weg lopen en voor heel veel nakomelingen zorgen. Ik zou voorstander zijn van het volgende experiment. Alle Europeanen emigreren naar Afrika en alle Afrikanen emigreren naar Europa. De Zuid Afrikaanse boeren kunnen natuurlijk blijven zitten. Over 50 jaar wordt de balans opgemaakt. Wat is er van Afrika geworden en wat is er van Europa geworden. Ondanks de miljarden subsidies elk jaar overgemaakt uit het westen aan dit continent is het Afrika met zijn enorm groot reservoir aan menselijk kapitaal nog steeds niet gelukt een hogeschool of universiteit van naam in het leven te roepen. Waar zou dat aan liggen?

  https://www.cijfers.net/iq.html

  Like

 8. hslot4 zegt:

  Geen filmpje ? jammer lol
  Echt serieus wat een fucking kolerezooi in dat frankrijk zeg kwestie van tijd dan hier ook waarscheinlijk .
  Het zou je winkel of auto maar wezen .
  http://nieuws.tpo.nl/2017/02/12/rellen-banlieue-parijs-kind-brandende-auto-gered-fotos-en-videos/

  Like

 9. asd zegt:

  De politie kon niemand arresteren …

  Like

 10. elisah zegt:

  Frankrijk raakt steeds meer verloederd en in verval, in de banlieues zijn nog steeds heftige rellen met gevechten, vernielingen en brandstichtingen aan de gang.
  Veel Joodse mensen wijken uit naar Israël en nu blijkt dat er ook al Christenen op de vlucht slaan naar Oost Europa.

  Like

 11. Pingback: 100 Soedanezen en Eritreeërs massa-vechten met elkaar op parkeerplaats langs Franse snelweg – Rechtsaf doorzee

 12. Laat ze elkaar maar lekker verrot slaan, hoeven wij het niet te doen.

  Like

 13. Flo zegt:

  Moet u onverhoopt toch die kant op, neem dan iets van een (i)llegaal wapen mee, zodat u als u per ongeluk deze parkeerplaats aan doet, u zich nog wat kunt verdedigen….

  Like

 14. Zou er al een herziene druk zijn van Mein Kampf? Ik bedoel….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s