Aantal Noord-Afrikanen in gevangenissen verdubbeld

screenshot_12

(Vertaling: E.J. Bron)

In de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is in de afgelopen twee jaar het aantal Noord-Afrikaanse gevangenen bijna verdubbeld. Ze zijn gewelddadiger dan andere gevangenen, tonen geen respect tegenover gevangenispersoneel, vooral niet tegenover vrouwelijke beambten. Bovendien onderscheiden ze zich door een “eisend optreden”, dreigingen en geweld tegen elkaar en anderen.

pi-news

Het probleem zou min of meer in alle deelstaten voorkomen, zei de voorzitter van de Bond van gevangenispersoneel Duitsland, René Müller. “Het gaat vooral om de grote steden.” Ook in de gevangenissen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen is het aantal Noord-Afrikaanse gevangenen van 2014 tot 2016 meer dan verdubbeld en bedraagt nu 812. De deelstaat Sachsen wil tijdelijk tolken en nog meer psychologen in dienst nemen en het gevangenispersoneel beter scholen, aldus de desbetreffende ministeries.

Taalcursussen voor gevangenispersoneel

In de Groene deelstaat in het zuidwesten moeten de gevangenismedewerkers, evenals in de deelstaat Schleswig-Holstein, nu met speciale cursussen de taal van hun beulen leren. Bovendien zullen er in Baden-Württemberg en Beieren extra videotolken worden ingezet. De gevangenis “voorbeeld”-imam Mustafa Cimsit, die in dit verband door de media gevleid en geciteerd wordt, eist een betere interculturele scholing van het personeel en de landelijke inzet van gevangenisimams. Je moet oppassen wanneer iemand als Cimsit meer imams eist. Na een beetje onderzoek stel je vast: voor hem zijn zogenaamde “islamisten” gewoon normale moslims, die hij onder de bescherming van de oemma (de gemeenschap van de moslims)  geplaatst wil zien. Ook spreekt hij zich uit voor sekse-gescheiden sportlessen, en motiveert dit met “religieuze identiteit” en definieert het begrip “Jihad” positief.

Vakbonden eisen 2000 extra medewerkers

Volgens informatie van de vakbonden is er in heel Duitsland een tekort aan ongeveer 2000 gevangenismedewerkers. Personele eisen, die met het oog op de criminele “nieuwe burgers” zeker nodig zijn, maar waarvoor de belastingbetalers weer diep in de buidel zullen moeten tasten. Allemaal problemen die zonder de massale invasie van moslims niet zouden bestaan – en dan te bedenken dat de zogenaamde “gezinshereniging” eigenlijk nog echt moet beginnen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aantal Noord-Afrikanen in gevangenissen verdubbeld

 1. Steven zegt:

  Dit soort gasten gewoon afknallen..die blijven de rest van hun leven voor anderen problemen veroorzaken.

  Like

 2. Pingback: Aantal Noord-Afrikanen in gevangenissen verdubbeld – Rechtsaf doorzee

 3. leefbarbaar zegt:

  Niet in Nederland. Hier staan de gevangenissen leeg en kunnen de landgenoten van Aboutaleb 100 keer gepakt worden voor delicten, zonder detentie.

  Het land uit zetten, een betere remedie is er niet, maar dan wel de grenzen herstellen, anders blijft het zand naar de woestijn dragen.

  Like

 4. Peter Blok zegt:

  Dit volk is erger gewend dan een Duitse cel. Zolang de straffen niet zoals in hun eigen land gewoon ook in Duitsland gelden is de cel een hotelkamer met minimaal 3 sterren.

  Like

 5. Johan zegt:

  Duitsland moet de doodstraf opnieuw invoeren. Dat is veel effectiever dan al dit gezwam over extra tolken, psychologen, taalcursussen en opleidingen voor gevangenisbewaarders. Dat heeft allemaal geen nut. Die lui verstaan maar een taal en dat is de taal van geweld. Welnu, dan moet Duitsland daar toe overgaan, want anders heft het zichzelf op.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Buitengewoon kwalijk dat goedgelovende moslims worden opgesloten.
  Ze doen niets anders dan het navolgen van de meest voortreffelijke mens die ooit leefde.
  Mohammed was ook een sexbeluste, moordende, liegende, stelende, zelfverheerlijkende psychopaat.

  Like

 7. Hoe gek kan je zijn om in deze woelige tijd waar je zelfs niet zeker van je leven bent gevangenissen te sluiten. Het gaat zooooooo’ goed in Nederland volgens onze geboren leugenaar Rutte.

  Like

 8. Flo zegt:

  Kijk eens op You tube ,en zoek op gevangenis in Rusland ,denk met die behandeling ,heb je ze zo in het gareel .Ze kunnen zeggen wat ze willen van die Russen ,maar die laten niet met zich sollen .,En die noord Afrikanen weten dat verdomd goed ,want geen uitkering daar ,gaan ze er ook niet heen .Stel je voor dat ze plots moeten gaan werken .
  De regering hier ,dat zijn uilskuikens .

  Like

 9. Ekster zegt:

  Dus de bewakers moeten zich nu al aanpassen aan de criminele elementen in de gevangenis… het wordt steeds gekker.

  Like

 10. Klippie 72 zegt:

  Ze hadden beter niet gevangenissen kunnen sluiten. Werkelozen aanstellen voor toezicht, hebben die ook werk.

  Like

 11. Anna zegt:

  Dus toch goed voor ” arbeids migratie” aannemers nodig voor de bouw van nieuwe gevangenissen…. bewakers nodig…… meer voedsel en andere toeleverings bedrijven nodig… meer politie nodig om dit volk te arresteren en te vervolgen…..
  Waar de migratie al niet goed voor is…. werkgelegenheid!!!!!

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  En welnu lieve luisterkijkers, u kunt gerust verder slapen, doet uw oogjes toe dan kan er niets gebeuren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s