EEN MOHAMMEDAANS HEMELLICHAAM ONTDEKT…

screenshot_13

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik dat er een nieuwe planeet is ontdekt waarop leven mogelijk is. Volgens het team van onderzoekers vertoont deze planeet een opvallende gelijkenis met onze planeet aarde. Met de speciale telescoop ontdekten de onderzoekers dat het oppervlak bezaaid is met torenhoge constructies die zeer sterk doen denken aan ontzagwekkend grote moskeeën en minaretten waardoor de indruk wordt gevestigd dat wij hier te maken hebben met een planeet waar de volgelingen van Mohammed alreeds lang geleden zijn neergestreken om hun vredelievende religie te verbreiden. De planeet heeft een bergachtig oppervlakte die sterk doet denken aan het Rifgebergte in Marokko.

Er gaan alreeds stemmen op om in de nabije toekomst alle nutteloze en criminele Marokkanen te transporteren naar deze nieuwe planeet waar Jesse Klaver de dienst gaat uitmaken. Hoewel nog slecht vage plannen, zijn wetenschappers en ruimtevaartdeskundigen er van overtuigd dat de ontdekking van dit nieuwe hemellichaam mogelijkheden biedt om de aarde te ontdoen van de gesel der islam waar wij allen zo vreselijk onder te lijden hebben.

Hoewel er hier ten lande verscheidene imams een proteststem hebben laten horen – zij voelen zich voor de verandering weer eens gediscrimineerd – want, zeggen zij: “Allah heeft ons opgedragen niet alleen de aarde te veroveren, doch het ganse heelal”. Ja, die haatbaarden krijgen het met het oog op de aanstaande verkiezingen benauwd, want het wild geraas van Geert Wilders dringt door tot de hoogste minaret.

Welnu, scherpzinnig lezer van E.J. Bron, het kan mij niet snel genoeg gaan. Het zoude fijn zijn wanneer dat ontaarde rot schorem voorgoed van onze aardbodem verdwijnt en wij die afschuwwekkende moskeeën kunnen afbreken. Het vervoer naar dit nieuw ontdekte hemellichaam kan wellicht problemen geven, doch indien wij dagelijks kleine groepjes proppen in een ruimtecapsule en ons niet laten intimideren door Klaver, Rutte, Roemer en andere maatschappij-vernietigers, moet het lukken. Ruimtevaartdeskundigen verklaarden dat deportatie van moslims probleemloos kan verlopen. De techniek staat voor niks.

Lezer, de mooie vreugdevolle gedachte dat wij verlost worden van al dat gesodemieter over discriminatie en gescheiden zwemmen en wat niet al – want er deugt hier niks in dit land –  doet mijn oud doch sterk kloppend hart van vreugde sneller kloppen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor, Islam, Marokkanen, Moslims, Satire. Bookmark de permalink .

26 reacties op EEN MOHAMMEDAANS HEMELLICHAAM ONTDEKT…

 1. Pingback: EEN MOHAMMEDAANS HEMELLICHAAM… – Rechtsaf doorzee

 2. BertG. zegt:

  Schitterend verhaal, Driek.

  Geliked door 2 people

 3. Mary zegt:

  Mogen we Rutte en Co in zijn geheel als eerste een gratis enkele reis opdringen en zo hebben we hier heel veel van dit soort clubjes/klanten die beslist aan hebben gegeven met die Islam te willen leven, zijn we die vast kwijt!!!!!

  Like

 4. ieznogoedh zegt:

  een planeet waar de volgelingen van Mohammed alreeds lang geleden zijn neergestreken

  Dat is godsonmogelijk. Daarvoor is toch wel een behoorlijke intelligentie nodig, dus dit kan niet anders dan toeval zijn. Maar … als alle mislims gaan, mogen ze die planeet van harte hebben.

  Er gaan alreeds stemmen op om in de nabije toekomst alle nutteloze en criminele Marokkanen te transporteren naar deze nieuwe planeet waar Jesse Klaver de dienst gaat uitmaken.
  Zijn er dan ook nuttige, niet-criminele marokkanen?

  Like

  • Driek zegt:

   ieznogoedh zegt: Dat is godsonmogelijk. Daarvoor is toch wel een behoorlijke intelligentie nodig, dus dit kan niet anders dan toeval zijn.

   @Ja, beste ieznogoedh, die vraag heb ik mij zelf ook gesteld. Maar misschien waren ze er al vanaf het begin, dus net als de aardbewoners, – zeg maar een soort van Adam en Eva, maar dan Mohammed en Jasmina, zoiets bijvoorbeeld. Anders kan ik het niet verklaren.
   Ik zit er wel mee hoor, eigenlijk klopt dit verhaal voor geen meter. In vervolg zal ik mij toch beter moeten oriënteren op wat ik ga schrijven, want hier hebben we niks aan.

   En wat die ruimtecapsules betreft: daar breek ik mij ook het hoofd over, want het lijkt zo eenvoudig, maar zie die miljoenen mohammedanen maar eens te vervoeren naar een andere planeet, hoe graag wij dat ook zouden willen. Neen, ik denk niet dat ik vannacht den slaap kan vatten. Ik heb nu een visioen van miljoenen en miljoenen mohammedanen die in de rij staan voor een ruimte capsule. En zie ze daar maar eens in te krijgen zonder ruzie. Want, beste meneer ieznogoedh, ze zijn direct boos en beledigd. Voordat je het weet roepen ze weer dat ze gediscrimineerd worden!

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Deze door de duivel onderwezen woestijnrassen willen het heelal veroveren. Ze zijn echt uit een zandkorrel geschapen.

  Like

 6. Stef zegt:

  Veel te lastig.
  Stapelen in lekke containers en naar de trog in de stille oceaan.

  Like

 7. Pieter G zegt:

  Prima idee: Geef de islam de ruimte en de rest de aarde.
  Ik zeg doen!
  Maar dan wel met alle gelijkgestemden die de islam zo progressief vinden en een bron van vooruitgang. Het wordt druk bij het interstellaire ruimteschip.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Jammer alleen, dat in werkelijkheid de ruimtevaart-techniek de laatste decennia zó weinig zichtbaar resultaat heeft geboekt, dat je de maanreis-sceptici bijna zou gaan geloven!

  Like

 9. Fred zegt:

  Die Driek, altijd meesterlijk.

  Like

 10. Frans Brassens zegt:

  Ik hoor je er bij zuchten, Driek.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Ach ja, een mooie droom….

  Geliked door 1 persoon

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Het einde had moeten zijn:
  Toen ik uit deze heerlijke droom ontwaakte schrok ik me de pleuris van de echte situatie in de wereld.
  Daarom lieve mensen, ik draai me om en probeer nog even droomloos te slapen.
  Ook u een gezegende nachtrust toegewenst.

  Geliked door 1 persoon

 13. Ik hoop dat ze veel aardse zwevende volgelingen meenemen op hun reis naar sterren waar zoals iedereen weet het paradijs is gelegen waar voor iedere reiziger 72 prille en willige maagden met een prachtige geschubde huid, 4 gulzige tongen en 12 vagina’s voorzien van zachte blonde koperdraadharen wellustig op hun gemeenschappelijke 112 pootjes staan te tapdansen zoals de voorganger Jesse dat laatst voor zijn kudde stond te doen.

  Reizigers die niet zo snel vervoer kunnen vinden adviseer ik om op een brandende braamstruik plaats te nemen die zoals ook wel bekend is de kracht heeft om hele volken naar hogere regionen op te zwepen. Of anders zet maar even de pijp van de Kanaaltunnel recht overeind, beetje richten, met z’n allen d’r in en zorg wel voor een paar gomborrels de man en dan knallen maar, zo naar uw nieuwe planeet zonder die ongelovige honden.

  Like

 14. Thoth zegt:

  Ahum. Ik neem aan dat de joden, christenen, ongelovigen, etc. daar a.h.w. een buitenaards soort is? Anders schieten wij er niks mee op…

  Like

 15. Johan zegt:

  Is er ook al een diersoort op de nieuwe planeet ontdekt ? Als er een Rifgebergte is,zouden er ook rif-apen moeten rondscharrelen.

  Like

 16. Goh Driek, het lijkt wel een spannend jongensboek. Een goed stuk.

  Like

 17. Thoth zegt:

  De Verenigde Arabische Emiraten wil een stad op Mars bouwen…

  http://www.popsci.com/united-arab-emirates-wants-to-build-city-on-mars

  Echt waar. Daar kunnen ook de boodschap van allah en mo gaan verkondigen…

  Driek….. helaas.

  Like

 18. Anna zegt:

  Driek; ook aan het fake nieuws…???? . ik mag hopen dat dit ooit werkelijkheid wordt…..

  Like

 19. Thoth zegt:

  (..)ons niet laten intimideren door Klaver, Rutte, Roemer en andere maatschappij-vernietigers, moet het lukken.(..)

  En natuurlijk Peggold en zijn D’66 stemmer pizza-bakker El Jahoui :

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s