FOTOSHOPPER

screenshot_4

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t G.K.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER

  1. elisah zegt:

    Een afgerukt hoofd op de bumper en een verminkte hand op de met bloed en vlees besmeurde motorkap, alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
    Vers uit de diepste krochten van de hel komt zoiets verderfelijks en onmenselijks, heeft dit tafereel misschien iets te maken met de religie van de wrede?

    Like

  2. scheermes zegt:

    KLOPT !! De enige mogelijkheid om dit gespuis buiten de deur te houden is!! De deur op SLOT EN DE SLEUTEL WEGGOOIEN!!Dan komen ze in ieder geval HIER NOOIT meer BINNEN!!

    Like

    • scheermes zegt:

      Ik hoor net op het journaal dat TRUMP er echt werk van maakt om i.s voorgoed op te ruimen!! ZIJ zullen met angst en beven terug keren naar ONS land al deze i.s strijders!!Aangezien de regering hier TOTAAL geen ruggegraat heeft en alles toelaat uit angst voor deze barbaren moeten wij het ergste vrezen !!DEZE islam strijders weten DONDERS goed dat ze hier VRIJ spel hebben !!Anders zullen de imams hun wel inlichten dat deze regeringsleiders grote SCHIJTLEISTERS zijn ,en dat ze rustig hun gang kunnen gaan!! Gelukkig is het weldra vijftien maart ,hopelijk kleuren de nederlanders het JUISTE HOKJE rood!! PVV!!

      Like

      • scheermes zegt:

        Ik hoorde vanmorgen op het journaal dat de aivd bang is voor terugkomst van jihadstrijders naar ons land!!,Aangezien zij daar gehard, en goed zijn getraind zijn, word Bovengenoemd schrijven HELAAS bewaarheid!!

        Like

  3. guusvelraeds zegt:

    Kan hier niet om lachen. Het eerste waar ik aan denk is een gelovige moslim aan het stuur die het paradijs wil verdienen voor zichzelf en zijn familie.

    Like

  4. paulzwueste zegt:

    Waarom Guus?
    Die vervloekte moslims hebben toch niet het alleenrecht om hun vijanden kapot te rijden ?
    Moet je eens opletten als binnenkort het Vrijdagmiddag gebed afgelopen is,,,,!

    Like

Plaats een reactie