Gekkenwerk

screenshot_16

(Door: Ton Nijhof)

Terwijl de mannen in gebed waren verzonken, zat de Canadese premier van Ontario, mevrouw Kathleen Wynne (foto), stilletjes achterin dezelfde moskee: blootsvoets en haar hoofd bedekt met een doek. In afwachting van het moment dat ze haar toespraak mocht houden, vervuld van woorden die de zaal graag wilde horen.

“As-Salam-u Alaikum (Vrede zij met u allen). Dank voor uw ontvangst in dit huis, uw thuis”, sprak Wynne, die ook de afgescheiden ‘zusters’ in de moskee bezocht, zorgvuldig afgescheiden van de mannen. “Onze regering staat naast u. Wij zijn niet anders. Wij zijn allen gelijk; wij zijn allen Canadezen. Laat u niet leiden door angst in uw aanbidden van God in deze moskee, onze God in Ontario, Canada”.

Kathleen Wynne is Canada’s eerste openlijk homoseksuele politicus en ook nog eens de eerste vrouwelijke premier van Ontario. De moskee waarin zij sprak, staat onder leiding van een al even openlijke anti-homo imam.

In een vraag-en-antwoord sessie op onislam.net verklaarde de betrokken imam eerder nog: “Homoseksualiteit is een daad van zonde in de islam en ik citeer de fatwa van dr. Muzamill Siddiqi, voorzitter van de fiqh rechtbank voor Noord-Amerika: ‘We moeten ons ernstig beraden op mensen die dergelijke zonden begaan. Met hen moeten wij omgaan zoals met mensen die zich bezighouden met gokken, alcohol of overspel. Daarvan moeten wij een diepe afkeer hebben en wij mogen niet vergeten hen te waarschuwen’. Hierna vervolgde de imam “wij moeten hen vermijden”.

En daar zat ze: blootsvoets, met een lap over haar hoofd achterin de hoek van een haathut, nog net niet gestenigd: de premier van Ontario.

Het is typerend voor de westerse democratieën dat zij hun waarden, die van scheiding tussen kerk en staat in het bijzonder, amper verdedigen. Natúúrlijk had de premier van Ontario bij het voornemen van de moskeeleiding alleen al aan moeten geven niet te voldoen aan hun eisen. Integendeel: zij had haar aanwezigheid kunnen gebruiken om voor eens en altijd paal en perk te stellen aan de immer eisende moslims.

Zij had kunnen zeggen in haar toespraak: “Onze vijandschap aan hen die onze waarden niet onderschrijven, onze vijandschap aan hen die wraakzucht oefenen in naam van hun God, onze vijandschap aan hen die gelijkheid en broederschap afwijzen, onze vijandschap aan hen die de gelijkwaardigheid onder mensen niet aanvaarden. Voor hen is hier geen plaats en nog niet in het geringste geval dat ik genoegen neem met een plaats achter in uw broedplaats van haat. Ik zal u in uw aangezicht vanaf de eerste rij zeggen wat u vertegenwoordigt: het minste van vernuft wat een mens kan voortbrengen. U lieden; nog niet in staat een fiets te repareren of een werkend riool aan te leggen, leert ons niet een verheffing van mensen beter dan de onzen. Niets van wat u meebrengt is van waarde, noch in uw gedachten noch in uw handelen. Scheer u weg van ons erf, verlaat het om nooit weer te keren en neemt uw zaken en de uwen met u”.

Dergelijke toespraken horen we helaas te weinig, terwijl ze toch het meest voor de hand liggen…

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Canada, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Gekkenwerk

 1. Thom zegt:

  Ik ben niet eens meer verbaasd en sta echt nergens meer van te kijken. Dit gedrag vindt een groot gedeelte van de regerende politici doodnormaal. Maar wat Trump doet dat vinden ze pas erg!
  Wat zo’n pas benoemde president van Duitsland Steinmeier over Trump gezegd heeft, daar lusten de honden nog geen brood van. Dat wordt doodnormaal gevonden, tenminste door Schultz – en Merkel aanhangers

  Geliked door 5 people

  • kruisridder zegt:

   De Amerikanen kunnen het de Duitsers nog flink moeilijk maken want de Amerikanen hebben nog steeds hun soevereiniteitsrechten over Duitsland en kunnen een regering vervangen, net als in de Oekraine. Ook kunnen ze anti-Trump bladen als Der Spiegel etc. een verschijningsverbod opleggen.

   Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  Niet geschikt voor premier. Zielig figuur eigenlijk.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Voor wie liggen dergelijke toespraken dan wel voor de hand? In ieder geval niet voor al deze dhimmies van de Canadese politiek!
  Hoe kán dat mens zich zó laten behandelen, terwijl ze anderzijds openlijk lesbisch is! Onbegrijpelijk!
  Fijne premier-van-Ontario: Gaat de burgers van haar district vóór in de algehele onderwerping!
  Lesbisch of niet, alwéér een geval voor Neurenberg 2.0!

  Geliked door 4 people

 4. Claudia M. zegt:

  Ik was ‘m op Fenixx al tegen gekomen; kijk d’er nu zitten, stakker.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ad de Koning zegt:

  Ik was woedend toen ik dit zag en las en heb het emailadres van haar opgezocht wat in tegenstelling tot vaak moeilijk te vinden adressen in dit geval heel makkelijk was en je kon haar rechtstreeks een mail zenden. Ik zei dat het de dwaasheid ten top was om daar op blote voeten apart te gaan zitten omdat dat van de imam moest en dat ze had moeten zeggen dat ze daar niet over dacht en dat de moslims maar naar een islamitisch land moesten vertrekken als hen dat niet zou bevallen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik geloof dat ik het helemaal niet erg zou vinden als die linkse pot volgens halal mohammedaans gebruik, gestenigd zou worden.

  Like

 7. cefas zegt:

  Dhimmi-houding, welk een vernedering! Sta op en verdedig je waarden ipv toe te geven aan deze barbarij. Wees geen Judas van je eigen waarden!

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Zij doet het voor de eenzijdige dialoog, zij doet het voor gelijkheid, zij doet het voor de omgekeerde integratie, Canadeze integreren in de islam. Zij doet het voor de illusionaire maatschappelijke cohesie, Zij doet het uit respect, Zij doet het omwille van het thuis gevoel bij moslims. Zij doet het voor het goed mensen gevoel, Zij doet het omdat de wereld van iedereen is. Zij doet het omdat ze niet rascistisch wil zijn volgens linkse termen. Zij doet het omdat ze niet wil polariseren, Zij doet het omdat ze niet rechts wil zijn want dat is zo van vroeger. Zij doet het omdat ze een hogere moraal heeft. Zij doet het omdat ze Trump stom vindt en ze doet het omdat ze het doet.

  Verklaren kunnen we dit gedrag niet maar dat het iets te maken heeft met levenslange progressieve indoctrinatie dat mag gezegd worden. Zelfstandig, oorspronkelijk en kritisch denken laat staan handelen is bij de linksch mensch helemaal ausradiert.

  Steeds weer dezelfde mantra’s.

  Tja daar zit je dan als excellentie tuinbroeken vrouw dwaas voor je uit te kijken met blote voeten op een ijzeren klapstoeltje. Deprimerender bestaat niet.

  Geliked door 2 people

  • Cynisch mens zegt:

   Heel erg goed uiteen gezet.

   Echt werkelijk

   Precies dit soort “ingeplante” hersenspoelingen maken deze vrouw zo verdwaasd en werkelijk extreem onderdanig.

   Daar wordt door de islamisten (ook gehersenspoeld) veel gebruik van gemaakt.

   Reken maar !

   Geliked door 1 persoon

 9. Elena zegt:

  OMG…wat een sufkudt die vrouw, om je zoooooooo te laten vernederen door die haatbaarden.
  Dat mens is de Canadese premier van Ontario.
  Lekker voorbeeld voor alle Canadese vrouwen.

  Like

 10. Johan zegt:

  Hier nog zo’n domme, in dit geval Canadese gans, in actie.

  Like

 11. Ik denk dat zij daar zit en dat doet omdat haar opdrachtgevers, The Powers that Be, geen andere poppetjes meer kunnen regelen en nu dus al jaren moeten putten uit de enorme vijver van halve- en hele garen, twijfelgenders, nuttige idioten en zware criminelen die vrij zijn gekomen toen de gekkenhuizen en tuchtscholen werden afgeschaft. Ik vermoed ook dat ze speciaal om die reden werden afgeschaft om de mafklappers voor het karretje te kunnen spannen. Wij moeten hier menselijk en vol mededogen mee omgaan en deze arme schepselen helpen waar we kunnen, met een spuitje.

  Geliked door 1 persoon

 12. Rapunzel zegt:

  Deze rotmevrouw is moeder van 3 kinderen en was tot haar 37ste getrouwd met een man toen ze opeens tot de ontdekking kwam dat ze liever een pussygrabber was.
  Rijkelijk laat.
  Het mag van mij hoor, en het kan blijkbaar maar zet zo’n wiebelwijf dan a.u.b. in een gesticht om pannenlappen te breien tot ze ze weer op een rijtje heeft.

  Zo de slijmerd op 20 zetten bij moslimbroeders is te walgelijk voor woorden.

  Zag op twitter ook een 72 jarige blanke dikbil die al drie neuqnegerts uit Gambia of daar ergens een Green-card bezorgd had en nu had ze wéér verkering met een 23-jarige trekdrop maar deze keer was het hoge hakken echte liefde……..opsluiten die handel!

  Geliked door 2 people

 13. Cynisch mens zegt:

  Sja eerst wil die islam dat je ervoor kruipt en daarna je aan die islam onderwerpt. Want islam betekent onderwerping.

  Nee nee en nee dus

  Gaat niet gebeuren

  Er zijn uiteraard verdwaasde mensen die er in meegaan in die (orthodoxe) zwaard of koran islam

  Die zijn verdwaasd

  Tsja

  Geliked door 1 persoon

 14. Compleet geschifte domme nsb-muts die ze is, het gevang in met dit soort land- en volkverraders.

  Like

 15. kraftavilqa zegt:

  Wat een mafmuts, xo zie je maar wee hoe de giftige gesel van het policorisme wereldwijd en over de hele linie heeft toegeslagen. Natuurlijk ware zij niet krankzinnig t.g.v. de policor-ziekte, dan had ze bete gezegd”als ’t je hier niet bevalt sterf dan maar met je bek open of soderotpleurterigkankertyf maar lekker op naar je herkomst-woestijn met je gezeik, je leugens en je achterlijke gewoontes, we zullen je niet missen” Maar dan had ze natuurlijk wel een flinke lijfwacht mee moeten nemen van die tot de tanden bewapende special forces types. Rn op de vraag waarom de lijfwacht zou ze dan kunnen antwoorden: “pislam is allesbehalve vrede.”

  Geliked door 1 persoon

 16. D. G. Neree zegt:

  Te gek voor woorden dat je je als premier zo laat vernederen, of liever, dat je jezelf zo vernedert, dan wel bij voorbaat jeonderwerpt aan de vernedering. Ik krijg braakneigingen van dit soort gedrag.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Ja maar Neree, jij begrijpt dit niet. Zij geeft gewoon aan dat ze respect heeft voor opvattingen van anderen. Daar is toch niets mis mee? Beatrix liep er ook als een clown bij toen ze naar het Midden-Oosten ging en dat vrouwen daarmee niet alleen belachelijk gemaakt worden, maar ook worden onderdrukt, Tja, zover moet je niet nadenken..

   Trouwens, ze doen dat l net als Bea – vrijwillig, hoor.

   Ik vraag me wel af of deze vrouwen ook met een peniskoker zouden gaan lopen. O nee dat gaat niet. Of in een rieten rokje met blote borsten. Ik zie Trix al …

   Like

 17. Dit wil je eigenlijk niet geloven dat dit bestaat, wat een krankjorum wijf. Geen enkele eigenwaarde meer, of misschien heeft ze die wel nooit gehad. Een goed voorbeeld voor haar burgers.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Ik heb nog een uit hard hout dubbelzijdige gesneden dildo voor haar, is tweedehands uit het MO

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s