Iran: Zweedse feministenregering op de islamitische “Walk of Shame”

screenshot_25

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl hun zusters al een keer met blote borsten op het altaar van de Dom in Keulen sprongen om hun eigen geloofsbekentenis op te zeggen (“Ik geloof in de vrije vrouw met zelfbeschikkingsrecht”), als Pussy Riots optreden of met roze gehaakte vaginamutsen joelend de straten in de VS verstoppen, heeft de eerste en unieke feministische regering uit Zweden zich voor de moellahs verhuld.

pi-news

In de Zweedse regering worden 12 van de 24 ministersposten door vrouwen bezet. Ze beweert over zichzelf de eerste feministische regering ter wereld te zijn. Op de website van de regering staat te lezen dat een van haar centrale bedoelingen de strijd voor de gelijkheid van de geslachten zou zijn. Maar in Iran verhulden de vrouwelijke Zweedse ministers zich. Op de sociale media wordt het bezoek bekritiseerd als “Walk of Shame”. De NGO UN-Watch bekritiseerde dat de Zweedse regering haar principes zou opofferen en de Iraanse vrouwen zou verraden door te buigen voor de hoofddoekdwang.

Ze zijn niet alleen gesluierd, uit respect voor de moellahs brengen ze de islamitische groet; ze leggen hun rechterhand op het hart:

screenshot_19

screenshot_20

Deze onderdanige gesluierde groep organiseerde een foto-shoot voor het publiek, waarbij de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump belachelijk gemaakt moest worden.

Ze deden een fot0 na, waarop Trump alleen door mannen werd omgeven. Daarmee wilden ze ook aantonen dat Trump absoluut geen respect voor vrouwen zou hebben. De viceminister-president Isabella Lövin imiteert Trump aan tafel:

screenshot_21

screenshot_22

In 1979 demonstreerden Iraanse vrouwen tegen de dwang van volledige versluiering:

screenshot_23

In 2017 buigen gesluierde Zweedse feministes voor theocratische fascisten:

screenshot_24

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

43 reacties op Iran: Zweedse feministenregering op de islamitische “Walk of Shame”

 1. Manna zegt:

  zum kotsen

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ik kan hierop slechts één ding zeggen: LANDVERRADERLIJKE, LINKSE, KRUIPERIGE KRENGEN!

  Geliked door 1 persoon

 3. Claudia M. zegt:

  Zweden is gewoon een verloren land. Aan de andere kant; de dames lijken mij totaal verloren en waarom hebben ze in vredesnaam een winterjas binnen aan?

  Like

  • Claudia M. zegt:

   OT; ik kan me nog goed herinneren toen mijn vader zaliger, de lieve man is alweer een kwart eeuw geleden overleden, tekeer ging omdat ze de sjah van Perzië hadden verdreven. Hij zei; dat het land zou instorten en zie, de man had m.i. een zeer vooruitziende blik en ik ben zo verschrikkelijk blij dat hij dit niet meer hoeft mee te maken. Trouwens, hij had het ook nooit overleefd.

   Geliked door 1 persoon

  • Paul Cock zegt:

   Het was niet zozeer een winterjas, maar een jas die hun vrouwelijke vormen moest verhullen. De mollahs zijn mannen, en in de islamitische logica komen mannen in vervoering als ze vrouwelijlke vormen zien, en lokt de duivel (shaitan) hen van het goddelijke pad weg. De islamitische logica schept dus een band tussen vrouwelijke vormen en de duivel. Waar de kristenen van afgestapt zijn is nog volop in voege bij de mollahs, en blijkbaar stappen de “geëmancipeerde” Zweedse dames mee in die logica.

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Ik vraag me af waarom mislimische geiten niet zo’n jas moeten dragen.
    Immers, ook die dieren moeten zich nogal vaak de ‘attenties’ van mislimische mannen laten welgevallen.

    Like

   • Paul Cock zegt:

    @ Ieznogoedh, Mooi theologisch getinte vraag. Ik weet er geen antwoord op, maar mail eens naar “El Hazar” universiteit in Caïro, en vraag een fatwa (een religieuze uitspraak of oordeel, over deze belangrijke kwestie. Ben benieuwd om het antwoord te vernemen.

    Like

 4. Driek zegt:

  Dat die Zweedse feministen zich zo vernederen voor een moellah, hebben die wijven hun verstand verloren? Wat is dat toch voor een ziekelijk gedoe met die islam, het lijkt alsof het leven niks anders meer biedt dat die verfoeilijke islam. Ik vraag mij af of die vrouwen de koran hebben gelezen, denk het niet, daar zijn ze weer te stom voor. Vooral geen boek openslaan, lekker dom blijven. Wie had dit toch ooit kunnen denken!

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Zielige laffe obscurantistische sukkels. Wie herinnert zich Nahda nog? Het meisje dat in Teheran tijdens de groene revolutie door de “islamitische garde” in Iran werd doodgeschoten gewoon omdat ze op straat wandelde met enkele vrienden? Islam in al zijn glorie.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  alles om de islam te plezieren, en hand op hun hart, wat een vieze rot schijnheilen, als ze koppen gaan hakken zullen ze jullie niet ontzien, dwazen

  Geliked door 1 persoon

 7. Eduard uit Breda zegt:

  Stuur deze groep achterlijkste feministen 1 jaar naar het isis kalifaat om te genezen van deze waanzinnig vertoning

  Like

 8. cefas zegt:

  Wat een Vette Huichelaars, die zogenaamde feministen. Lafbekken en niets anders, dat was vroeger anders. Dhimmi-status. Slapjanussen. Salon-feministen.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Het rotte is: Je kunt nu wel wensen, dat die stomme wijven zich nader verklaren, waaróm ze zo doen, maar ik vrees, dat ze daar zelf niet eens een antwoord op hebben:
  Meulenbelt toch ook niet: op haar blog vroeg iemand haar ooit -in verband met deze houding- wat er van haar overtuiging van de jaren ’60 overgebleven was, waarop zij antwoordde, dat die nog helemaal intact was. “Maar jij,”zei de daarop liefjes tegen de vragensteller, “last van een beetje islamofobie, misschien?”
  Géén argumentatie, natuurlijk, maar die hééft ze waarschijnlijk dan ook niet eens.

  Like

 10. Johan zegt:

  Wat een stelletje achterlijk mutsen. Wat een domme vrouwen !

  Like

 11. Driek zegt:

  Vroeger had je van die dikke volgevreten pastoors met een gekregen sigaar in de mond die de dienst uitmaakten, nu hebben we van die volgevreten imams en moellah’s die hier de dienst uitmaken. Ik dacht dat we van dat hele gedoe verlost waren, we beginnen weer van voren af aan. Is het niet ‘meneer pastoor’, is het nu ‘meneer de imam’. We gaan er echt op vooruit.

  Geliked door 1 persoon

 12. Alex Delarge zegt:

  We moeten de westerse vrouwen maar eens gaan bewapenen.  Geliked door 1 persoon

 13. abouneenee zegt:

  Het valt op bij Feministen dat ze alleen als doel hebben om de blanke witte man te bestrijden. Zou het feminisme dan van dezelfde krachten afkomstig zijn als die bijvoorbeeld Sinterklaas willen afschaffen? We hebben een sterk leider nodig die weet wat hij wilt, geen Mark Rutte omdat hij ineens een vrouw bereid heeft gevonden zich te laten fotograferen met hem. De foto is afkomstig van een photoshoot, wat betekend dat dit een PR-stunt is om het imago van Rutte als solide man te creëren.

  Niets.
  Aan.
  De.
  VVD.
  Is.
  Solide.

  Like

 14. kraftavilqa zegt:

  Wat een stomme wijven. Donald Trump zou geen respect voor vrouwen hebben? Hoeveel respect denkt Isabella Lövin dat die pislam-fanatici in Iran voor vrouwen hebben, Stomme trut en dat is dan nog vice-MP ook ongelooflijk‼︎ Deze vertoning geeft trouwens een heel verkeerd signaal af, het zegt we vinden jullie religie zo belangrijk dat we om jullie maar te gerieven vanzelfsprekend zoals een goede dhimmi betaamt bereid zijn ons als carnavalszotten uit te dossen. Terwijl het signaal dat Westerlingen afgeven juist moet zeggen:”Als je op grond van je bespottelijke fopreligie (trouwens ’t is de naam ‘religiie’ niet eens waard) overgevoelig bent voor hoe we de dingen bij ons doen blijf hier dan maar lekker weg, geniet dan maar van je religieuze zuiverheid in je eigen middeleeuwse hell-hhole doei. Wil je toch hier komen dan pas je je maar aan ons aan en nee we houden hier geen rekening met de idiote voorschriften van je achterlijke kudtgeloof we doen niet aan halul ofzo en we hebben hier geen plek voor een moskeet Oh dacht je de wereld te gaan veroveren voor die haatgod en die psychopathische bloedprofeet van je, wist je dat we hier nucleaire wapens hebben en zat mensen die jullie gezeik zo beu zijn dat hun vingers jeuken om jullie en jullie landen in de as teleggen.:)”

  Geliked door 2 people

 15. Kijk naar de gezichtsuitdrukkingen, het zijn niets anders dan smerige hekssmurfen die blanke mannen haten en zich als kruiperige trollen gedragen bij de proleetvolgers.
  Gekker kan bijna niet, maar toch steeds doet het ons weer verbaasd staan.
  In een land waar de “vrouwen” voor een groot gedeelte uit dit soort trollen bestaat zou je toch “spontaan” homosmurf neigingen krijgen hahahahaha.

  Like

 16. Buffalo Bill zegt:

  Stockholm syndroom

  Like

 17. Géén eergevoel hebben en last van penisnijd.

  Like

 18. Cleo zegt:

  Juist op DE momenten waarop ze zich voor de vrouwenrechten BEHOREN uit te spreken in woorden en daden, laten ze zich ‘inpakken’ door een stelletje met haat vervulde godsdientswaanzinnigen.
  Van gevluchte Iraniers heb ik meermaals gehoord dat dezelfde slappe, kritiekloze houding van de politici in Westerse landen de opmars van de islam helemaal in de kaart speelt! (Dan moeten die linkse mutsen dag en nacht in tafelkleden rondlopen…)

  Like

 19. Cynisch mens zegt:

  En morgen zeker weer huichelachtig tegen Trump, Israel en Putin demonstreren. Wat een valse huichelaars deze achterbakse heksen. Al zou ik een gratis reisje krijgen naar Zweden dan ga ik niet omdat ik dit kruiperige “politiek” correcte huichelland boycot. Er zullen heus wel Zweedse mensen wakker zijn maar het is te laat want de regering zijn ulralinkse megasteile policor feministen. Het schijnt ook zo te wezen dat als je een Zweedse nationalist bent kun je geweld verwachten van linkse knokploegen. Als een Zweedse meid die verkracht is door een migrant en die meldt bij de aangifte het kleurtje van de dader erbij wordt ze vervolgd wegens racisme. Zo wordt de meid ook nog psychisch verkracht. Zweden is ziek en verrot, echt satanisch (in de Herbreeuwse betekenis van tegenstander) tegen de eigen bevolking. Ook wil Zweden contant geld afschaffen zodat je eerst door het “policor” hoepeltje moet springen om ueberhaupt iets te kunnen kopen. Van niet “politiek” correcte mensen wordt dan de bankrekening afgesloten. Ook daarom wordt de criminaliteit die miganten meebrengen gebruikt om mensen de vrijheid van contant betalen te doen inleveren. Heel vies en achterbaks die Zweedse poppenspelers. Bah bah.
  Zweden krijg maar de rambam ! Duitsland en trouwens ook Nederland gaan dezelfde kant op als we niet uitkijken.

  Like

 20. Butterfly zegt:

  Het zou mij niet verbazen als de helft van dat groepje niet eens exact weten wat feminisme werkelijk inhoud, anders zouden ze zich nog wel even bedacht hebben om daar met hun kopvod te lange vodden te gaan staan. Als ze werkelijk tegen vrouwenonderdrukking zijn, dan hadden ze daar gestaan in een jurk en bloothoofd met de kreet, gelijke rechten voor man en vrouw, dus laat uw vrouwen zelf bepalen wat zij dragen. Maar dit is ronduit een schoffering naar alle vrouwen in de wereld die onderdrukt worden, want hierbij tonen ook zij aan, dat de man superieur is en dat je als vrouw zijnde je aan zijn wil moet onderwerpen. En verder, die verdienen om over de hele wereld geschoffeerd en bespot te worden. Ik zou ze het liefst met eigen handen aan de schandpaal willen nagelen, met een kruiwagen vol rotte tomaten en eieren.

  Like

 21. Wachteres zegt:

  Vrouwen zonder enig zelfrespect….. Inderdaad: zum Kotzen!

  Als ze de islamitische groet brengen, hoeven ze ook geen hand te geven. Stel je voor dat je een fout maakt en zo’n dictator daarmee beledigt.

  Daar moet je toch niet aan denken …..

  Like

 22. Henk.V zegt:

  De Zweedse ” progressieve vrouwen” die zich in een slijmerig soort nederigheid voor de vertegenwoordigers van de islam verlagen, laten daarmee zien waar een puur decadent soort denken uiteindelijk toe leidt : zelfverachting en minachting voor de identiteit , vrijheid en cultuur van je eigen land. Het krankzinnige daarbij is dat zij ook nog heel tevreden zijn met zichzelf.
  Deze vrouwen zijn absolute nestbevuilers geworden, die eigenlijk op de mestvaalt van de westerse beschaving horen te belanden.
  Het lukt mij niet om de diepe weerzin te beschrijven die ik op dit moment voor deze gedegenereerde schepsels voel .
  Dit is nu de ultieme uitkomst van het politiek correcte denken. !! TOTALE WAANZIN.
  Weg met de linkse idioten!

  Like

 23. ieznogoedh zegt:

  In de Zweedse regering worden 12 van de 24 ministersposten door vrouwen bezet.

  Zou dat de reden zijn dat het niet zo heel goed gaat in Zweden?
  Deze opmerking uiteraard met excuses aan die vrouwen die wel meer dan alleen lucht tussen hun oren hebben zitten.

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Vrouwen die hersens hebben zijn huisvrouw, die snappen hoe ze geschapen zijn, dat een kind op z’n 20ste pas uitontwikkeld is en in de tussentijd best met raad en daad mag worden begeleid naar volwassenheid. Hulde aan al die vrouwen die dat nog altijd voor hun kind over hebben en hun keuzes in de aanloop naar het krijgen van kinderen hebben afgestemd met dit doel. Het is een gotspe dat de overheid vorenstaande tegenwerkt door geld in te zetten als een beperkend middel. Voor Nederlandse vrouwen die ervoor kiezen huismoeder te zijn is een basisloon op z’n plek, tenminste als neutralisatie tot Nederlander net zo moeilijk is als in bijvoorbeeld Zwitserland.

   Geliked door 1 persoon

 24. abouneenee zegt:

  De Nederlander is uiteraard schuldig, althans de Nederlander die niet op de PVV stemt.

  Dat Turken en Marokkanen niet geïntegreerd zijn is te danken aan de zwakke opstelling van de overheid die geen eisen stelt aan iedere allochtoon. Iedereen weet dat autochtonen een veel effectiever melkkoe zijn en het is ook geen verrassing dat de overheid enkel haar peilen richt op de blanken. Dat de overheid daarmee werkelijk discrimineert is nog nooit in die leeghoofden opgekomen.

  Wie maakt er trouwens een probleem van dat vreemdelingen zich in Nederland niet thuis voelen en wat stelt deze klokkenluider dan voor om het Mohammed en Fatima naar de zin te maken?

  Geloof heeft niets met identiteit te maken, als je daarin blijft volharden als persoon, geef je te kennen in het geval van moslims dat je jezelf identificeert met Mohammed, een moordenaar, verkrachter en pedoseksueel. Dat is natuurlijk wel een uitleg waarom er zoveel “verwarde” mensen worden opgepakt.

  Vrouwen zeuren sowieso veel te veel over concepten als gelijke rechten, terwijl vrouwen net als bij andere diersoorten gewoon een andere rol spelen in het leven, maar de islam heeft daarvoor niet de oplossing. Dat de islam een volgzame vrouw eist zegt over de islam dat het een soort SM-ideologie is. Het zou wat zijn als Klaver, Rutte en Asscher naar de Savanne trekken om daar tegen de leeuw te oreren over hoe zijn vrouwtje ook recht heeft om voedsel aangeleverd te krijgen door de leeuw of hoe de leeuw het beschermen van het territorium in gelijke mate moet overlaten aan de vrouwtjes. Druiloren, sommige dingen zijn nu eenmaal zo. Linkse type zijn geen god, althans niet meer dan jij en ik, hoe graag ze het ook willen!

  Waarom zijn moslims die zich aanpassen aan de leidende cultuur in het gastland helden? Zijn Nederlandse vrouwen die in Turkije een hoofddoek dragen dat dan ook?

  Ik begrijp die Surinamers wel die zich in Nederland niet meer thuis voelen, ik ben zelf een blanke Nederlander en voel mij de afgelopen 20 jaar ook niet meer thuis in Nederland. Daarom stem ik PVV.

  Over licht ontbrandbare gevoelens kan ik kort zijn: de feministische transformatie in de samenleving maakt van iedereen watjes. Daarbij helpt het niet om vrijheidsbeperkende afspraken te maken, dat voorstel keur ik af.
  Groepen worden niet bewust tegen elkaar opgezet, binnen groepen heb je chagrijnige mensen en blije mensen. Zelfs als iemand neerbuigend doet tegenover een ander, iets waar mensen met of zonder kleurtje binnen de eigen ethnische groepering onderling mijns inziens meer last van hebben dan interraciaal, is dat discriminatie wanneer hij poeslief is tegen een ander. Verdraagzaam zijn tegenover onverdraagzaamheid is totaal overbodig, de Nederlandse gebruiken en gewoontes zijn leidend, als iemand een probleem heeft met een kinderfeestje is hij of zij een hele grote zielenpiet.

  Dat in het artikel uitgelegd wordt wat discriminatie is volgens de auteur is zijn goedrecht. Discrimineren is het anders behandelen van iets of iemand… Er worden veel te veel woorden vuil gemaakt aan dit verlammende onderwerp. Iedereen discrimineert iedereen! Dat is bijvoorbeeld aanleiding tot hoogoplopende ruzies overal… Nee, kleurlingen trekken het wereldwijde conflict weer naar zich toe en meten zich een slachtofferrol aan, waardoor echte slachtoffers in onze samenleving niet de aandacht krijgen die ze behoren te krijgen.

  Sylvana slachtoffer? Dacht het niet, maar het is een hype in medialand, dus krijgt zij alle zendtijd die voor slachtoffer-nieuws gereserveerd was. Geen gezeik meer over blanke ouderen en gehandicapten die mensonterend behandeld worden, dat komt niet lekker uit zo rond verkiezingstijd. We ‘moeten’ (van de VVD) immers het positivisme omarmen (lees: VVD stemmen en niet zeiken).

  Like

 25. exmarineman zegt:

  Al die “feministische” vrouwen dus ook die zo demonstreren in de USA en ook deze zweedsen durven alleen maar hun zgn feministische uitingen te uiten en te demonstrerenen voor “hun rechten” op te komen als het tegen blanke autochtone mannen is. Anders of verder hoor en zie je helemaal niets van die wijven. Vroeger demonstreerden ze met “baas in eigen buik” nu willen ze de sharia hebben en “geen-baas-in-eigen-buik-meer”.

  Like

 26. Pingback: Zweden: van Abba tot Allah – alleen festivals voor vrouwen | E.J. Bron

 27. Pingback: Zweden wil verkrachtingen bestrijden – in Somalië | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s