’Vluchtelingenvilla’ in brand gestoken

screenshot_2

TWELLO – De brand die eind januari een villa in Twello in de as legde, is waarschijnlijk aangestoken. Daar zijn aanwijzingen voor, zegt de politie maandag. Zo is op videobeelden te zien dat één of meer mensen in de buurt van het gebouw lopen rond het moment dat de brand uitbrak.

Er bestonden concrete plannen om in het huis tien jaar lang ongeveer veertien vluchtelingen te huisvesten. De gemeente Voorst, waar Twello onder valt, kocht het gebouw voor ruim 4 ton en liet het voor nog eens 4 ton verbouwen. Burgemeester Jos Penninx wil nog niet reageren, meldt de Stentor.

Bron:
www.telegraaf.nl
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op ’Vluchtelingenvilla’ in brand gestoken

 1. Steven zegt:

  Ennehh… wat wil het onderzoeksteam? ..we gaan dit tot de bodem uitzoeken, de daders krijgen de hoogste straf want die waren BLANK?
  Alleen als het door één van de asielparasieten zelf is gedaan, dan hoor je er nooit meer iets over.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: ’Vluchtelingenvilla’ in brand gestoken – Rechtsaf doorzee

 3. Dat kun je verwachten als je je eigen burgers laat barsten.

  Geliked door 1 persoon

 4. kom maar op met die beelden dan……………….laat het volk die beelden zien dan………………..of gebeurd dat pas in mei/juni 2017/2018 ?

  Vreemd. In eerste instantie ging het om een technisch mankement aan het een of ander…………..

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Het zal niet de laatste brand zijn !

  Like

 6. Elena zegt:

  Hulde voor de mensen die de villa in de fik hebben doen opgaan.
  Die mensen verdienen een standbeeld.
  Jammer dat ik te ver vandaan woon…had graag zo’n uniek feest meegemaakt.
  Moge er nog velen volgen.
  LOL !

  Geliked door 1 persoon

 7. Was weer niet mooi genoeg en te klein. Voldeed dus niet aan de beloftes van het reisburo en dan steken de #dobberpyromanen het dus in de fik. Niet zoals wij dat gewend zijn met een brief sturen. En nog een. En dan nog een. En daarna een herinnering. Nee, de hens erin als ze hun zin niet meteen krijgen. Had ik niet van die vluchtelingen verwacht. Triest.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReaGluurder zegt:

  Nu is nog een villa, heel NL kan ook in de fik-gaan!!

  Like

 9. Ivanhoe zegt:

  800.000 euro voor mensen die ons haten
  Nog even…

  Like

 10. Johan zegt:

  8 ton voor 14 personen ???? Dat is 57 duizend per persoon, alleen om die Afrikaanse profiteurs te huisvesten ? Dan krijgen we nog eeuwigdurende uitkering, medische zorg, bijscholing en ga zo maar door. Waar eindigt dit ?
  Waarom worden onze daklozen in Nederland niet standaard met zo een bedrag geholpen ?
  Hoelang moeten werkende Nederlanders nog voor dit soort nonsens opdraaien ?
  Vragen, vragen en nog eens vragen.
  Wie heeft de antwoorden ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Guardiacivil zegt:

  Alles gewoon tegenwerken.

  Like

 12. Cathja zegt:

  In deze villa heeft mijn opa zijn laatste levensjaren doorgebracht. Zonde dat dit mooie pand in vlammen is opgegaan. Ze hadden nooit plannen moeten maken om er ‘vluchtelingen’ in onder te brengen. We weten waartoe die gasten in staat zijn. Het pand zou zijn uitgewoond na die tien jaar (of al veel eerder!).
  Laten ze er maar weer een kleinschalig verzorgingshuis van maken, mits het pand nog gerestaureerd kan worden. Onze eigen ouderen verdienen het om met voorrang én goed verzorgd te worden!

  Geliked door 2 people

 13. BertG. zegt:

  Toevallig weer dat ze nou net weer wel videobeelden hebben.
  Als er massaal auto’s in de fik gestoken worden dan hebben ze nooit geen enkel idee waar ze moeten zoeken.
  Beschouw dat gebouw dan ook maar als een spontane zelfontbranding.

  Like

 14. elisah zegt:

  Volgens mij zeggen ze maar wat, het is niet zo dat we hier een crime scene investigation hebben als in die Amerikaanse series….

  Like

 15. scheermes zegt:

  Gratis geld geven en onderdak verlenen e.n.z aan IEDEREEN die hier naar toe komt,dat weten ze HEEL goed, ,zelfs in de VERSTE uithoeken van de WERELD !! Dat de regeringsleiders dan OOK nog niet BEGRIJPEN en zo onnozel zijn dat deze mensen MASSAAL voor ons land kiezen,omdat ze hier als ze de paspoorten weggooien, toch wel asiel krijgen,en GRATIS ONS geld en onderdak, is deze regering toch ECHT aan VERVANGING toe!!ALS er GEEN nieuwe frisse wind gaat waaien door nederland ,vervalt ons land in armoede, en alle ellende wat deze culturen ook nog eens een keer mee brengen !!Tel daar de ONGECONTROLEERDE toestroom van de islam met de open grenzen daar ook nog eens een keer bij op dan hoef je echt geen profeet te zijn om te zien dat nederland naar de BLIKSEM gaat !!En rutte maar beweren met een STALEN gezicht dat het de goede kant opgaat met ons land !!O,JA rutte ?? Gaat het goed met ons land ?? VOOR WIE DAN?? De grote steden zijn wij al KWIJT,al voor meer dan vijftig procent!! Als u aan de macht blijft met u leugens en bedrog, zal het NIET zo lang meer duren ,dan zijn wij ONS EIGEN LAND KWIJT!!Gezien het geschrevene van deze brief ,toont DUIDELIJK aan dat u de GROOTSTE LANDVERRADER bent van ONS LAND!!U hebt het LEF niet zoals WILDERS om ook de WAARHEID te verkondigen met de asielinstroom van de ISLAM E.N.Z,omdat u DONDERS GOED weet dat u dan u vrijheid OOK KWIJT bent!!U hebt de EED AFGELEGD OM U land te DIENEN!! VOOR ALLE bronlezers is het OVERDUIDELIJK dat u er ALLEEN zit voor HET GELD en voor u zelf !! DURFT u uw zelf na deze brief nog aan te kijken in de SPIEGEL?? JA??HALVE ZOOL !!

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Gelukkig is deze oer-Hollandse oude villa niet in handen gevallen van de islam.

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Helaas zijn het onze gemeenschapsgelden waarmee je de overheid op kosten jaagt op basis van hun illusies binnen het EU misverband.

  Like

 18. bert boudewijn zegt:

  Bereken dat even : 800.000/14 ratten = bijna 60.000 per rat, 6.000 euro per jaar voor huisvesting excl. de rest, zoals energie, onderhoud, belastingen. Dat wordt per rattekop 10.000 euro per jaar om hem alleen al overdag van straat te houden.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jade zegt:

  Geen problemen mee, next…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s