Zweedse leraar spreekt zich uit: ‘Op scholen kunnen we de burgeroorlog al zien aankomen’

screenshot_15

Zweden, februari 2017

Leraar geschiedenis en Engels, John Dübeck (kleine foto), op een Zweedse middelbare school deelt zijn ervaringen op de nieuwssite Avpixlat. Dübeck werkt sinds 2005 in het onderwijs en heeft een van oorsprong linkse achtergrond. Hij hekelt de politieke indoctrinatie die op scholen plaatsvindt: ‘Ook ikzelf heb meegedaan aan inquisitie-achtige pogroms tegen kritisch denkende scholieren toen ik de media en de politiek nog geloofde. Ik heb daar nu diepe spijt van’.

‘Diverse scholieren willen zich graag tot Zweed laten naturaliseren, maar zijn bang om in hun gemeenschap voor racist te worden uitgemaakt, voor verbroken familierelaties, bang voor doodsbedreigingen, en soms zelfs marteling of moord’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zweedse leraar spreekt zich uit: ‘Op scholen kunnen we de burgeroorlog al zien aankomen’

 1. scheermes zegt:

  NU PAS!!

  Like

  • scheermes zegt:

   NU PAS!!?? Beetje LAAT ?? OF TELAAT??!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    En dan is-ie nog niet eens helemaal tot inkeer gekomen,want ik meende tussen de regels door te lezen, dat-ie nog steeds intensiever betrokken is bij zijn “geassimileerde” allochtone- dan bij zijn autochtone leerlingen.
    Met zo’n knul die beweert, dat alle meisjes besneden moeten worden ga je toch zeker geen eindeloze discussies meer aan: Daar zeg je op een gegeven ogenblik toch tegen: “Ga uit mijn ogen, walgelijk creatuur!”
    H i j niet, denk ik zomaar.

    Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Wat een ellendige situatie. Om te huilen. Ik betwijfel of dit kan worden opgelost zonder massaal bloedvergieten. Je moet toch wel de inborst van een baviaan hebben om dit in scene te zetten als politicus.

  Like

 3. Pieter G zegt:

  Bizar verhaal. Vooral gezien de extreem korte tijd van verandering. In een paar jaar van een goed functionerende samenleving naar pure chaos. Dit kan en moet je de eigen bevolking ook aanrekenen. Ook in ons land lijkt men nog steeds de kop in het zand te willen steken dan opkomen voor onze zwaar bevochten vrijheden. Nu dan weer Marokkanen die het land willen verlaten als de PVV te groot wordt. Ik kom ze persoonlijk wegbrengen, alleen nooit meer terug. Wat denken ze, dat het in Marokko beter is dan hier? Ook veel info dat de jeugd meer islam wil zijn. Ook daaraan kan je het enorm tekort aan kennis zien. Deze mensen hebben dit land niets te bieden.
  Degeneratie terwijl je er bij staat. Overgeleverd aan wrede moordenaars en godsdienst waanzinnigen. Lekker vooruitzicht. Wie niet op de PVV stemt is knettergek…

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Was het maar waar dat de Marokkanen weg zouden willen. Ik betwijfel of Marokkanen zelf zeggen dat ze hier weg willen. Die woorden zullen de linkse wegkijkers hun wel in de mond leggen. Ze geven een luizenleven hier echt niet op. Werken ho maar, in grote Mercedessen en op scooters rondtoeren en van de Sociale Dienst elk jaar zes tot acht weken op vakantie in Marokko waar ze dan in de nachtclubs daar de beest uithangen van ons geld.

   Like

 4. OphEUffen zegt:

  Het is niet de bedoeling ‘vooruit te kijken(*1)’. Wegkijken en deugen is het devies. Met volle vaart richting zelfveroorzaakte en onvermijdelijke ondergang. Pijnlijk deze conclusie te trekken maar ik kan niet anders.

  ‘(*1) de realiteit te benoemen.’

  Geliked door 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  Q; ‘Als we alle witten vermoorden, zal er geen racisme meer bestaan’
  Ha, ha, ha… als er geen witten meer zijn, maken jullie elkaar af, dan is er helemaal geen enkele rem meer… Jullie gunnen een ander niets, het is alleen ikke-ikke-ikke en eisen-eisen-eisen en dat allemaal zonder ook maar iets te presteren! Jullie eigen landen zijn veelal een mega puinhoop; niets krijgen jullie voor elkaar en hebben jullie er al eens aan gedacht waar de poen dan vandaan gaat komen?

  Het enige waar ik nu op kan hopen is dat er vele ogen open eindelijk eens open gaan en we nog net op tijd zijn om dit zooitje ongeregeld terug te sturen; anders voorzie ik grote ellende, hele grote ellende!

  Alle tekenen zijn er, maar ons bestuur steekt de kop nog steeds diep in het zand. Volgens Marcouch is de integratie niet mislukt; http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/02/scp_integratie_is_mislukt.html

  Wat mij betreft wel!

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Marcouch is geen criterium: Dubbele agenda, die kerel.

  • paulzwueste zegt:

   Alles wat wit is moet dood…!???

   Houden ze er dan totaal geen rekening mee dat ze dan ook geen gratis woningen, onderwijs, geneeskundige verzorging, gratis uitkeringen, subsidies, verzekeringen, voedsel, kleding enz. enz., meer zullen ontvangen…???
   Er zal dan niemand meer zijn die zich kapot zal werken voor dat alles….
   Wat ’n ongelofelijke waanzin!!!!

   Nu onmiddellijk stoppen met al die uitkeringen en alles wat verder gegeven wordt… en flikker ze het land uit of help ze massaal naar hun voorouders!!!

   Wat ’n hersenloze debielen zijn het toch. Het ergste van het laagste!!!!

   Like

 6. N.E. Derlander zegt:

  Zouden er in Zweden vlak voor de verkiezingsdatum strategische peilingen hebben plaatsgevonden?

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  Claudia als de Witten er niet meer zijn wie werkt er dan nog om hun uitkering te kunnen betalen?idd ze kunnen elkaar ook niet uitstaan ze moeten toch iemand hebben om mee te vechten
  Zelfs buitenlanders zeggen er komen teveel bij, ja die denken straks is de koek op en krijgen we geen uitkering meer

  Like

 8. elisah zegt:

  Wat een afgrijselijke toestanden daar in Zweden, te erg voor woorden eigenlijk.
  Hoogste tijd dat veel meer mensen zich uitspreken en dat er met spoed adequate maatregelen getroffen worden, anders is het daar binnen de kortste keren einde oefening.

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Wanneer wij geen Pim Fortuyn hadden gehad was Nederland er nu net zo aan toe als Zweden.
  Maar de bom zal als eerste barsten in Frankrijk en niet in Zweden.
  Simpelweg omdat Frankrijk een revolutionaire traditie heeft en Fransen mede daarom lang niet zo lijdzaam en dociel zijn als Zweden, Nederlanders en Duitsers.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als in Frankrijk zogenaamd de bom zal barsten… zullen wij daar geen noemenswaardige positieve gevolgen van ondervinden.
   Pas als in Duitsland de bom zal barsten zal dat het absolute einde van de immigratie in Europa betekenen en zullen wij Duitsland op de voet volgen.
   Laten wij niet vergeten dat de buitenlandse invloed van Frankrijks handel en wandel praktisch van geen betekenis is voor onze Noord-Europese besluitvorming.
   Die van Duitsland des te meer…

   Like

 10. Ze leven daar in een horror film The Living Dead.

  Like

 11. Peter Wessels zegt:

  Wij worden gewoon een ontwikkelingsland met alle problemen van dien !!!!!!!!!!!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Trump fick rätt om Sverige / Trump was right about Sweden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s