Actie! Spaar ze allemaal!

screenshot_27

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “D.G. Neree”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK". Bookmark de permalink .

19 reacties op Actie! Spaar ze allemaal!

 1. BertG. zegt:

  Alsof ze er voor gemaakt zijn.

  Like

 2. Jan zegt:

  Kutturken achter nepaccounts.

  Dat heeft DENK-voorman Tunahan Kuzu vandaag gezegd.,,,,De vraag of hij zelf weet had van de ‘internettrollen’ beantwoordde Kuzu niet.

  http://www.ad.nl/dossier-aanloop-verkiezingen-tweede-kamer/jongeren-achter-nepprofielen-denk~a4c367f6/

  Dus ja, want moslims zijn achterbakse elementen en landverraders

  Like

 3. abouneenee zegt:

  Hier staat vast de doodstraf op. De profeet tekenen is natuurlijk niet halal.

  Like

 4. Loebas zegt:

  Hoe meer aandacht deze enge kereltjes krijgen,des te groter de kans dat zij ook daadwerkelijk zeteltjes krijgen.

  Like

 5. Wie is er bekent met voodoo ?

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  als de heren van Denk dit zien zullen ze wel weer kwaad zijn, maar dat zijn ze altijd
  3 kerels zonder ballen

  Like

 7. scheermes zegt:

  Je hoeft deze drie voorlopers van de jihad strijders echt niet mooier af te beelden dan wie ze in werkelijkheid ECHT zijn !!ADDEREN gebroed!! Dat zou VEEL beter bij hen passen!! Derhalve drie adders met hun hoofd er op past NOG beter bij hun ,aangezien ALLEEN maar ADDERGIF uit deze DOODZIEKE breinen komen!!

  Like

 8. Mirjam zegt:

  WAT GEBEURT ER MET TERUGKERENDE JIHADSTRIJDERS?
  Belangrijk om te lezen. Klik op de link.

  http://nos.nl/artikel/2158328-wat-gebeurt-er-met-terugkerende-jihadstrijders.html

  Like

  • scheermes zegt:

   Gezien hun vermomming met bivakmutsen zijn ze moeilijk herkenbaar!!Als ik de baas zou zijn was hun aanwezigheid daar voor mij MEER dan voldoende!! Met wat voor smoes en leugens ze ook zouden komen!,Je gaat als moslim ECHT niet op vacantie in een oorlogsgebied!! Dus mirjam ,gewoon opsluiten en als ze hun straf hebben uitgezeten terug sturen naar verwegistan!! EN NOOIT meer binnelaten!!En hun familie dient ook uitgezet te worden,aangezien ze ook nog trots zijn op deze barbaarse moordenaars,al zullen ze dit uiteraard glashard ontkennen!!

   Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Volledig opgaan in je slachtoffer rol, 3, 2, 1, GOOOO…………

  http://politiek.tpo.nl/2017/02/15/soennah-moskee-brief-aan-geert-wilders/

  Like

 11. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Moskee haalt uit naar Wilders
  52 min geleden Marieke van Essen

  DEN HAAG – De salafistische as-Soennah moskee in Den Haag haalt uit naar Geert Wilders. De politicus vergeleek zondag in zijn interview op WNL moskeeën met nazitempels. ,,Dit is gevaarlijk en maatschappelijk onverantwoord”, schrijft de stichting onder de kop ‘Advies aan Wilders’ op de Facebookpagina.

  ,,Moskeeën gelijkstellen aan nazitempels in tijden waarin biddende moslims in moskeeën worden doodgeschoten, is de wereld op z’n kop”, aldus het bestuur. De stichting verwijst hiermee naar de aanslag eind januari op een moskee in de Canadese stad Quebec, waarbij meerdere doden vielen. Naar aanleiding hiervan besloot het gebedshuis aan de Haagse Fruitweg de deuren tijdens het gebed te sluiten.

  De islam vergelijken met nazisme getuigt volgens de salafistische moskee van ‘een onvoorstelbaar onbegrip en minachting voor de werkelijkheid’. ,,Het klopt dat de fase waari de Islam zich nu bevindt iets weg heeft van de tijd van de nazi’s, maar dan niet in de rol van dader maar juist van slachtoffer. De moslims vertonen op dit moment duidelijke overeenkomsten met de joden voor de Tweede Werekldoorlog die zwartmakende nazipropaganda moesten ondergaan”.

  De as-Soennah moskee stelt dat veel moslims denken dat het geen zin heeft om het woord tot Wilders te richten om hem tot bedaren of andere gedachten te brengen. ,,Maar we doen het toch in de hoop dat hij een keer luistert: ‘Meneer Wilders Nederland is niet van u alleen’, zo luidt het ‘advies’.

  Like

  • scheermes zegt:

   Driek zegt;Nederland is niet alleen van wilders !! Dat KLOPT !! Maar WEL van WILDERS samen met ons nederlanders!!Jullie draaien ONS ECHT geen rad voor de ogen,aangezien wij HEEL goed op de hoogte zijn met de koran!!En ook met jullie toekomstige plannen, en bedoelingen die staan namelijk OVERDUIDELIJK in jullie HAATZAAIENDE boek de koran!!Aangezien wij NIET tot die linkse kerk behoren trappen wij hier ABSOLUUT NOOIT in !!Dit soort draaierrijen en leugens geloven jullie linkse broeders wel,daar kunnen jullie het GOED eens mee worden,van hetzelfde laken 1 pak !!Bij ons gaat jullie dat NOOIT LUKKEN!!DE woorden en daden in de koran beschreven ,zijn dermate duidelijk voor ons ,dat wij jullie VANDAAG nog liever zien VERTREKKEN dan MORGEN!!Jullie geloven wat in de koran staat,en derhalve zijn jullie bedoelingen voor ONS in ieder geval OVERDUIDELIJK!! Wij zullen jullie dan ook met LUID gejuich uitzwaaien als jullie MORGEN zouden vertrekken !!

   Like

  • Maar in ieder geval niet van ERDOGAN en helemaal niet van de KORAN met zijn VOLGSLAVEN. Ik kan mij hier zo kwaad om maken sorry.

   Like

 12. boorzalf zegt:


  Het ware karakter van de islam in één beeld vastgelegd: de Koran, samen met het geweer (‘Bekeer of sterf’), en een bedekt gezicht (= beeld van misleiding, leugen en bedrog), met op het voorhoofd de tekenen van de naam van ‘het Beest’, de Bijbelse antichrist.

  Like

 13. trebor2110 zegt:

  wel grappig de mannetjes zijn piemelloos er zit alleen een klein blauw plukje haar , zouden ze dan toch een kutje hebben .

  Like

 14. Onschuldige Bijstander zegt:

  Tonijnzoon Kutzooi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s