Extreem zwaar anti-homogeweld door scooterrijdende ‘jongeren’ in Amsterdam

(Door: Pepijn Woudrichem)

Signalement: lichtgetint, opgeschoren kapsels, bontkraag, capuchon.  Origineel bericht mét uitgebreid signalement hier.

screenshot_32

screenshot_33

screenshot_34

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, homofobie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Extreem zwaar anti-homogeweld door scooterrijdende ‘jongeren’ in Amsterdam

 1. ReaGluurder zegt:

  Vraag het Samuel en Diana Blog en al die andere slachtoffers van “de Verrijking!!!”, die ONS al zo’n 500 miljard gekost heeft!! En mooi en stabiel landje naar de Kloten geholpen!!

  Geliked door 2 people

 2. hslot4 zegt:

  Ik loop al zo’n 52 jaar in Amsterdam rond met oogkleppen op en zag dit totaal niet aankomen .
  En daarom kan ik er ook niet tegen dat dit zomaar gebeurt .
  Welkom in de multi culti realiteit nog even en dan weet je ook hoe landen van een flat af gaat.
  Je kan twee dingen doen hiertegen of op je gayclub blijven stemmen of op de PVV keuze is aan jou

  Geliked door 1 persoon

  • wim zegt:

   Viel mij ook op. Toch nog even lekker multicul op z’n Amsterdams doen: “En dat in Amsterdam!” Is dat niet de stad waar Theo van Gogh op straat werd afgeslacht? De stad waar met herdenkingskransen werd gevoetbald. De stad waar duizenden zijn weggevlucht. En dan nog doen alsof het een paradijsje is… Sommigen leren het nooit. Je zou eens voor racist uitgemaakt worden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Witte raaf zegt:

  Is inmiddels al weer oud nieuws,was oktober 2016 meen ik,ze hebben ze zeker nog steeds niet gevonden en dan nu na maanden maar in de openbaarheid met die koppen.
  Te laat,veel te laat,de kans dat ze alsnog opgepakt worden in nihil,mosterd na de maaltijd.

  Geliked door 2 people

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   100% Nepnieuws, geloof die peilingen toch niet! Zie Trump, dit keer wint Wilders en fors ook, eerder 40+ zetels dan minder, MSM en establishment halen werkelijk alles uit de kast om verdeeldheid te zaaien maar trap er niet in! Laat je niet weer die matrix van twijfel in trekken, ga uit van eigen kracht en voorkom gaslighting, we weten het inmiddels toch wel beste mensen, eigenlijk is het beter om helemaal niet te stemmen maar dat kunnen we ons nu ff niet permitteren, stemt dus allen PVV en keer het links versplinterde tij ( ik ga er maar even niet vanuit dat er gewoon keiharde stemfraude door de staat gepleegd wordt want dan zullen we toch echt de hooivorken uit de schuur moeten halen, tot hier en niet verder)

   Geliked door 1 persoon

 4. dees zegt:

  Als ik de peilingen voor waarheid neem zal het nog erger worden met dat Islam-tuig, ze hebben vrijspel van D66,VVD,GL,PvdA, CDA en natuurlijk van de SP, CU, de partijen die het tij willen (PVV en VNL) keren van het Islam-tuig hebben de rode kaart gekregen van de heren Advocaten. Onder het mom:” De rechtstaat is in gevaar !!!!!” Of dat de rechtstaat nog bestaat, tjonge, jonge.

  Geliked door 1 persoon

 5. Dat een officier van Justitie geen toestemming geeft om die foto’s direct na die poging tot doodslag op TV te laten zien, zegt mij genoeg. Als je dit pas na maanden doet is bij de meeste mensen de herinnering al ernstig vervaagt. Was dit soms ook de bedoeling?
  De politie zegt nu, dat dit op verzoek van de slachtoffers gebeurde. Lekkere lulsmoes, want logisch dat die slachtoffers dit niet wilden, die waren op dat moment veel te angstig, kijk en dan moeten de politie en die officier toch doorpakken en die foto’s laten zien.

  Geliked door 2 people

 6. iemand zegt:

  In Eindhoven mag, van de rechter, een imam ‘gewoon ‘in het kader van ‘geloofsvrijheid’ oproepen om homos in elkaar te beuken. Dus dan krijg je dat soort dingen. Heh. Wat had links dan gedacht.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Als Wilders straks ruimschoots wint, en dat doet hij, moet er hier snel een heleboel uitgegooid worden en niet alleen de criminele allochtonen maar zeker ook diegene die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Homo zijn en links, dan vraag je er om.
  Kom uit de kast als PVV-stemmer en ga eens wat doen aan de toekomst van ons land. Jullie ellende is straks ook onze ellende. Geef de islam terug aan de moslims, weg er mee.

  Like

 9. Marokaanse criminelen plegen een HEFTIGE overval op de McDonald’s in Amsterdam …https://www.youtube.com/watch?v=gWl2YIYuWpk

  Like

 10. oeps48 zegt:

  Geen paniek.
  Die allochtoonse lummels denken blijkbaar, dat zij stoer moeten doen en dat alle homo’s watjes zijn. Ze drijven door tot het uiterste en nog een beetje verder en halen het bloed onder onze nagels vandaan. De geschiedenisboekjes leren ons, dat dat nog nooit is goed gegaan. Het kan niet lang meer duren, of ze pakken de verkeerde homo’s of een paar homo’s te veel. En dan breekt de hele hel los. Dan is het in één keer over en zullen die islamietjes niet weten, hoe snel ze terug moeten vertrekken naar hun imamland. Kennen die klojo’s de weg nog, of moeten we wegwijzers plaatsen? Het geduld van het “ongelovige” gepeupel begint in rap tempo op te raken. En zodra het gepeupel zelf het heft in handen neemt, is “politieke correctheid” in één keer een incorrecte uitdrukking.
  Laat één ding duidelijk zijn, dat dit nog steeds ons land is. Wij maken hier de dienst uit en niet die gejurkte baardmannen.

  Like

 11. Pingback: Verdachte gepakt voor mishandeling homopaar | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s