Niet thuis

screenshot_30

(Door: Drs. E.N. Schilder)

40% van de, vooral hier geboren, moslims voelt zich niet thuis in Nederland, aldus een bericht van RTL Nieuws. Wat een geweldig nieuws en wat een goed begin als ik dat zo zeggen mag. Eindelijk zien zij dat de manier waarop zij zichzelf buiten de maatschappij blijven stellen en de manier waarop zij hun opvoeding/geloof doorgeven hier niet werkt. Eindelijk zien zij dat wij nooit een moslimland zullen zijn en dat wij ons nooit aan de sharia wetgeving zullen onderwerpen. Eindelijk zien zij dat niet WILLEN integreren uiteindelijk tegengesteld en frustrerend werkt.

Maar natuurlijk

Hoe zij wederom zelf de waarheid verdraaien om de oorzaak van het feit dat zij zich hier niet thuis voelen bij de autochtone Nederlander te leggen, blijkt uit hun onderstaande hypocriete visie.

“Veel niet-westerse migranten, maar vooral ook hun kinderen (!), voelen ‘onbehagen’ over de Nederlandse samenleving”, schrijft het SCP. “De moslim bevolking zegt dáárdoor (en dat al 4 generaties lang…) gericht te zijn op hun ‘thuisland’ en dáárom heel intensief met hun ‘geloof’ bezig te zijn”.

En dat is een uiterst hypocriete opvatting en schaamteloze verdraaiing van de waarheid, want al vanaf het begin dat zij hier zijn gekomen, hebben zij zich bewust èn onder invloed van hun imams (lees de sharia wetgeving) afzijdig gehouden van de overige bevolking. (Zie ook de uitzending van Zembla met de verborgen camera in diverse moskeeën in Denemarken, wat geldt voor alle moskeeën in geheel Europa. Vanaf het eerste begin hebben zij slechts hun eigen ‘religie’, cultuur en bevolking geaccepteerd en zoeken (Neder)Turken en Marokkanen, nog altijd, hun partner uitsluitend in eigen kring. Daarnaast spreken zij onderling al decennia lang alleen hun eigen taal i.p.v. Nederlands. …Maar het ligt aan de autochtone Nederlander dat zij zich hier niet thuis, en tweederangs burgers voelen…

Geloof als identiteit

“Het geloof is bij veel jongeren met een Turkse of Marokkaanse achtergrond een belangrijk onderdeel van hun identiteit vinden zij. Zij hechten groot belang aan het navolgen van de regels van de islam, lees: sharia wetgeving.”

En dat is precies waarom zij zich hier niét thuis voelen. Zij kunnen zich namelijk absoluut niet vinden in onze westerse vrijheden en wensen zich daar ook niet aan te conformeren. Dat onze meisjes en vrouwen zich in vrijheid kleden i.p.v. naar islamitische waarden, is hen een doorn in het oog. Dat zij van diezelfde vrouwen ook nog eens een weerwoord (of zelfs een grote mond) krijgen en hier te horen krijgen dat onze vrouwen helemáál niet MOETEN luisteren naar moslim mannen, is een regelrechte vernedering en frustratie voor hen. Een vrouw hoort, zo leren moslimjongeren thuis, namelijk altijd te luisteren en zich te onderwerpen aan de man. Maar dat valt voor die 40% dus vies tegen in westerse landen. Ik zeg; hulde aan de vrije Europese vrouw!

Integreren

Ebru Umar, Özcan Akyol en Fidan Ekiz hebben allen een Turkse achtergrond, maar in tegenstelling tot veel hier naartoe gekomen of geboren mensen van islamitische afkomst zijn zij wèl dankbaar voor wat ze hier hebben gevonden en opgebouwd, hebben zij zich hier wèl volledig aangepast en durven zij zich wèl kritisch te uiten voor wat betreft de leefwijze van moslims binnen Nederland (Europa). Mijns inziens zijn zij door de gemiddelde Nederlander dan ook volledig geaccepteerd en zie ik hen persoonlijk als voorbeeld voor migranten in het algemeen. Gezien de beklemmende cultuur waar zij uit afkomstig zijn, zijn dit echte helden! Of je je Nederlander voelt, heeft dus alles te maken met wat je zelf wilt zijn, hoe je thuis wordt opgevoed en of je je wel of niet afwendt van de samenleving. Dus àls het al te maken heeft met discriminatie komt dat door het onderscheid dat je op basis van afkomst en religie, zelf maakt.

Wederzijds respect en verdraagzaamheid

Opvallend is volgens het SCP overigens dat nu ook de Surinaamse Nederlanders, een groep die altijd een relatief positieve plek heeft gehad binnen de Nederlandse samenleving, zich tegenwoordig óók minder thuis is gaan voelen. En dat is niet zo gek na het eindeloze gezever en gezeur van o.a. Sylvana met haar eeuwige slaven-slachtofferrol en haar ziekelijke, verdraaide en gemanipuleerde Zwarte Pieten haat. De basis daarvan zou overigens liggen in het feit dat sommige(!) negroïde mensen zich pijnlijk beledigd voelen als iemand hen, bij wijze van grap, Zwarte Piet noemt. Als dat ècht zo is, zou je dus niet Zwarte Piet moeten afschaffen, maar met elkaar moeten afspreken dergelijke grapjes niet meer te maken. En zeker niet als je weet dat bepaalde mensen er pijnlijk door geraakt worden. Dàn heb je het over rekening houden met elkaar en dan heb je het over wederzijds respect. En dáár los je pas ècht iets mee op i.p.v. groepen bewust tegen elkaar op te zetten. Anderzijds moet het niet zo zijn dat de humor op straat verdwijnt door humorloze of altijd gekwetste zieltjes, maar je kunt wèl rekening met elkaar houden. Verdraagzaamheid heet dat.

Uitsluiting en discriminatie

“Het gevoel van uitsluiting brengt het risico mee dat groepen zich meer van elkaar gaan afsluiten”, waarschuwt het SCP. Ook dit zou ik om willen draaien: als je je aangepast had en je niet als eeuwig slachtoffer of superieure religie zou gedragen, was er niets aan de hand geweest. Het is namelijk decennia lang heel goed gegaan samen. En ja, er is altijd wel ergens een vorm van discriminatie. Die komt voor binnen alle nationaliteiten, maar toch voornamelijk tussen migrantengroeperingen onderling. DENK wil deze groepen verbinden door gezamenlijk in de slachtofferrol te gaan zitten en de autochtone inwoners er de schuld van te geven. Dat zij zouden werken met ‘trollen’ om hun ziekelijke ideeën te verspreiden en te motiveren is evident. (Je hoeft maar naar Kuzu te kijken om dat bevestigd te zien, ze zijn er zelfs door opgericht) Als je je echter uitsluitend op één kant richt (die van de autochtone ‘daders’) en de andere zijde als slachtoffer wilt blijven wegzetten, je je hand niet in eigen boezem steekt en je eigen mensen niet aanspreekt of terecht wijst/opvoedt, creëer je vanzelf die afstand waardoor uitsluiting ontstaat. Uitsluiten (discrimineren) doe je dus ook zelf, puur door je gedrag, je manier van manipuleren en je leugens.

Je leeft nù en je leeft gezamenlijk in dit land, dus respecteer elkaar als mens, MISBRUIK het (slaven)verleden of je zogenaamde superieure godsdienst niet en maak er een mooi leven van. Samen! En voel je je dan nog steeds niet thuis. . .? Cor en Don vliegen dagelijks naar je ‘thuisland’ waar je leven ogenschijnlijk veel minder frustraties zal kennen dan hier.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Niet thuis

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Marijke zegt:

   Ja, maar dat is…eh…anders. Grrrr. Benieuwd of de NOS hier ook aandacht aan besteed, maar dat zal wel niet; past niet in het plaatje.

   Like

  • abouneenee zegt:

   Z’n uiterlijk bedriegt, het is een slang, een wolf in schaapskleren. Zo iemand misbruikt de vrijheid an meningsuiting, misbruikt de democratie en de rechtsstaat. Bovendien minacht hij ze op deze manier.

   Hoe kan je de volgende tekst positief bekijken? “Enige antwoord voor #israel totale vernietiging, roei de kakkerlakken uit#1945 #wehateisrael” — Rachid

   Niet. Hij roept op tot haat (“#wehateisrael”) en geweld (“totale vernietiging”) en zal daarom ook wel cultureel adviseur van het kabinet zijn…

   Even serieus: wanneer klaag het OM m’neer aan? De dosis bewijs is vele malen sterker dan bij vriend Wilders, en waar blijven de voorgedrukte aangifteformulieren?!?

   Like

  • Mirjam zegt:

   Doorsturen naar het journaal en dan aangeven dat ze geen Fakenieuws moeten verkondigen, want de feiten spreken voor zich.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Zo is het! Perfect onder woorden gebracht, Drs. Schilder! Niets aan toe te voegen.

  Like

 3. jackholland zegt:

  Voor dat onze turken en marokkanen naar ons mooie nederland kwamen wisten ze al dat ze zich hier nimmer zouden thuisvoelen.
  Nooit zal dit barbarenvolk zich thuisvoelen in nederland eigenlijk voelen ze zich nergens thuis.

  Eerst kwamen ze puur en alleen voor het graties geld niet voor het klimaat en niet voor de moslims Vervolgens willen ze nl islamiseren.
  Islamiseren houdt in: terug naar achterlijkheid, geen vooruitgang ,op vrijdag wanneer je zou moeten werken met je kont omhoog in de moslkee.
  Al met al niet goed voor de economie .
  Gevolg nl komt zonder geld .
  Dus al zou nl 100 % islamiseren dan zou het graties geld ook op zijn en weer zullen de moslims zich niet thuis voelen in nl.
  Dan weer op naar het volgende land .
  Het is net een sprinkhanenplaag die een veld kaalvreet en weer verder trekt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooi geschreven Drs Schilder! In die uitzending van Zembla was te zien dat iedere moskee een eigen sharia-raad heeft. Dus die bepaalt het gedrag van moslims. De sharia is aan de islam verbonden. Moslims in bijvoorbeeld Nederland leven niet zonder sharia. Islam = Sharia. En Ebru Umar heeft ook veel scherpe en terechte kritiek op de linkse politiek die problemen wegkijken.

  Geliked door 1 persoon

 5. oeps48 zegt:

  Allochtonen dienen te begrijpen, dat het geen recht is, om hier te mogen wonen, maar een gunst. Als zij zich niet wensen aan te passen aan onze cultuur, aan onze wetten en regels en aan onze waarden en normen, dan kunnen ze beter terug gaan, naar waar ze vandaan komen. Ze hoeven hier niet te komen invoeren, waarvoor zij thuis zijn weggelopen.
  Een typisch Amerikaans gezegde is overduidelijk: “don’t outstay your welkom”.

  Geliked door 1 persoon

 6. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  wat voor excuus die geiteneukers of het scp ook gebruiken, tis allemaal gelul !
  waarom heb ik geen last van chinezen, indonezen, italianen, polen, vietnamezen, molukkers en andersgelovigen ?
  .
  tuurlijk zit er ook maffia/schorum tussen voorgenoemde groepen, enkel ze zijn geen van allen olympisch kampioen van criminaliteit/werkloosheid/fraude/terrorist statistieken.
  het heeft alles met islam te maken.
  islam wil ieder land kwaadschiks onderwerpen, net zo lang tot het uiteindelijk een islamland wordt.
  DAAROM zullen ze ook nooit assimileren maar juist segregeren om hun doel te bereiken.
  DAAR zit het verschil !
  .
  probeer eens 1 religie te bedenken waar aanhangers zich regelmatig voor die religie opblazen of moorden ? die is er niet, behalve islam..

  Geliked door 3 people

 7. JooJootje zegt:

  Ja allemaal mooi hoor maar ik en vele anderen hebben al een besluit genomen het is voorbij dit gaat verder de afgrond in en uit eindelijk klapt de bom en is het probleem voorbij.

  Like

 8. Jean zegt:

  Hopelijk wordt dat snel 100% en pakken ze hun (niet de onze) koffers en vertrekken ze richting homelanden.

  Like

 9. Steven zegt:

  40% voelt zich hier niet thuis omdat WIJ ons niet willen aanpassen aan hun debiele geloof met bijbehorend gedrag.
  Maar waar ze zich nu juist wel thuis voelen is het sociaal stelsel in Nederland..kinderbijslag…niks doen en gewoon een uitkering krijgen…hoer soepsiedie en klagen op de maatschappij

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Die 40% voelt zich hier niet thuis omdat deze mensen helemaal niet mee willen doen in de Nederlandse samenleving en ook omdat ze zich pas thuis voelen als er hier geen Nederlanders meer zijn.

   Like

 10. Henk zegt:

  Heel veel mensen merken dagelijks wat zij te danken hebben aan de islam
  maar zijn er blind voor zij staan met liefde uuren tewachten door deze islam .
  Ik zou het niet wereld wijd uit willen rekenen want dan kom je aan een land
  waar geen productie is maar ieder wacht .
  3 uur voor vertrek aanwezig zijn in de airport .
  iedere keer dat ik vlieg vervloek ik de islam .

  Like

 11. Voelen de proleet smurfen zich niet thuis hier? Ach wat zielig is dat toch!!
  Wij autochtonen weten wel een oplossing hoor, gewoon oppleuren naar jullie achterlijke kudtlanden en daar de boel gaan verneuken met alles wat daarbij hoort. Helaas is daar geen gratizzzzzz geld voor jullie ondankbare honden, geen debiele autochtonen die voor jullie uitkeringen werken gigantische ondankbare booslimhonden.
  Jjajajaja Vader Abraham schiet ff uit zijn slof hoor, het kan geen feest blijven hier voor zwermen en hordes parasieten!!

  Like

 12. OphEUffen zegt:

  Helaas deel ik optimisme auteur niet. Het is net onkruid. Uit zichzelf gaat dat niet weg. Nooit.

  Geliked door 1 persoon

  • linda bakker zegt:

   dat ben ik met je eens en daarom moeten we het dit “onkruid”zo lastig mogelijk maken. Misschien begrijpen ze de hint dan

   Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    de moslims zijn niet de ware vijand maar een gevolg, een gevolg van open grenzen beleid van den haag en vooral brussel, DAT zijn de oorspronkelijke vijanden van nederland/europa !

    Like

  • OphEUffen zegt:

   Onkruid heeft de nare eigenschap zich in moordend tempo te verspreiden tot het vruchtbare grond volledig overwoekert en nutteloos maakt. Dat is precies waarmee wij al decennia lang bezig zijn.

   Geliked door 1 persoon

 13. Thoth zegt:

  Ja, ja, ze voelen zich niet thuis hier maar ze blijven gewoon hier wonen. ….Lekker hier een uitkering genieten en allah, mo en sharia aanbidden.. Tss,

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Frsutratie, diep, maar dan ook zeer diep gewortelde frustratie is het probleem van de besproken groepen.
  Mislims die volgens hun ‘religie’ echt de allerbesten ter wereld zijn, kijken om zich heen en kunnen niet anders dan vaststellen (en dat doen ze ook echt wel maar zullen dat nooit toegeven) dat door de bank genomen de mislim niets, maar dan ook helemaal niets gebakken krijgt.
  Negers, die als door een wesp gestoken reageren als er ook maar de meest minieme verwijzing naar hun kleur wordt gegeven. Tsja, en dan sta je ‘s-morgens op en kijk je in de spiegel en dan zie je kroeshaar (dat wordt dan vaak opgelost door het scheren van hun hoofd door mannen en het invlechten van stijl haar door vrouwen) en je huidskleur (de rest laat ik maar even onbesproken).
  En kennelijk vinden negers zelf dat ze er niet appetijtelijk uitzien, anders zouden ze geen problemen met hun uiterlijk hebben. Voor hen is helaas het tegendeel waar. Net zoiets als een dikkerd die zichzelf wijsmaakt door haar overmatig gewicht heel aantrekkelijk te zijn. Ook zij moeten uiteindelijk telkens weer toegeven dat dat soort leugens, ook al vertel je ze jezelf wel duizend keer per dag, toch nooit waarheid gaan worden.
  Iemand die zijn eigen uiterlijk of kunnen niet kan waarderen, zal zijn/haar hele leven gefrustreerd rondlopen. Zodra iemand zichzelf accepteert, zijn al dat soort problemen opgelost.

  Wat hiervan ook allemaal zij, iemand die zich niet thuisvoelt is vrij om te vertrekken naar waar het beter toeven is.

  Geliked door 2 people

 15. Tom zegt:

  Ik citeer: “Eindelijk zien zij dat wij nooit een moslimland zullen zijn en dat wij ons nooit aan de sharia wetgeving zullen onderwerpen.”

  Beetje naïef…

  In Engeland staan al complete wijken onder de shariawetgeving met toestemming van de overheid.

  – Verdrag van Straatsburg betekende migratie in ruil voor olie (migratie vanuit het MO naar Europa).
  – De EU wil tot 2050 maar liefst 60 miljoen arbeidsimmigranten binnen halen via een legale weg (?!).
  – Het MO (met name SA) wil geen vluchtelingen opnemen maar SA financieert wel moskeeën in Europa en vanuit het MO worden regelmatig imams deze kant opgestuurd.
  – MO is overwegend antizionistisch (antisemitisch in de volksmond). De EU (en de VN) wordt ook met de dag antizionistischer. De autochtone Europeaan zit vaak al op dezelfde lijn als de islamitische allochtoon.

  De oorspronkelijke inwoners van o.a. het MO dachten waarschijnlijk ook dat het niet zo’n vaart zou lopen met de islamitisering… Zoek nu eens een niet islamitisch land op in het MO waar de oorspronkelijke bewoners nog de meerderheid vormt… Succes!

  Beetje naïef artikel dus.

  Like

 16. Onschuldige Bijstander zegt:

  Zelfs de maroc hasj is kut, helaas tegenwoordig vrijwel geen black bombay of nepal meer te krijgen

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Het is dat de moslims een solitair volk zijn, met een solitair geloof, wat zich niet wil assimileren met een ander volk. Ze willen parallel leven naast andere volkeren, maar eisen wel dat hun wetten, hun geloof, hun cultuur als hoofdcultuur door de andere volkeren worden geaccepteerd, gezien en gerespecteerd en dat de andere volkeren zich hieraan onderwerpen. Ze accepteren geen andere cultuur dan de hunne, ook al zijn ze dan spreekwoordelijk te gast in het land waar ze wonen. En dat zullen ze ook nooit doen. Geert Wilders heeft gelijk, ze horen hier niet en ze horen nergens in Europa. Ze horen waar ze vandaan komen, het Oosten en ze hadden daar beter kunnen blijven. Dat was voor iedereen in het Westen het beste geweest en nog steeds.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Mirjam, het zijn niet alleen maar de linkse politici en de radicale moslims die deze maatschappij verzieken maar ook een hele hoop ouders die hun kinderen zodanig oververwennen, hersenspoelen en verpesten dat hiermee een generatie wordt gekweekt die de grootste problemen krijgt met het opgenoemde uitschot en dat zal ik hieronder verwoorden in een bepaald artikel:

   Ouders verwennen hun kind met hobby’s

   Kinderen krijgen het alsmaar drukker en niet alleen op hun school, maar ook daarbuiten.

   Ongeduldige ouders staan bij het schoolplein hun kind op te wachten, drukken hen hierna een saxofoon of sporttas in de handen en springen meteen weer achter het stuur. Nog amper bijgekomen van de lastige topografietoets (hopelijk krijgen die kinderen al GEEN les in het bezoeken aan moskeeën!) wordt zo’n kind alweer ergens anders gedumpt. ‘Doe je best hè! en goed luisteren naar de juf’.

   Wederom al die druk. Overal moeten die kinderen maar presteren want dan zijn de ouders natuurlijk erg trots op hun kroost. Maar denken die ouders nou werkelijk dat DIT de juiste ontspanning is voor hun kind? Doen ze anders het omdat hun kind om al die hobby’s (dat is zelfs niet te geloven) heeft gevraagd? Of willen ze anders dat hun eigen vlees en bloed de allerbeste wordt op allerhande gebieden en lekker alles doet wat die ouders in hun jeugd zelf nooit mochten?

   Geven…

   Het voelt waarschijnlijk heel erg goed voor die ouders om hun kind te verwennen. Want ja, zij willen niets liever dan die leuke, aardige ouder zijn (ze zijn soms nog erger dan de heks uit Hans en Grietje of de valse koetsier uit Luilekkerland) en dat is haast weer gelijk aan die politieke-correctheid met de moslims!
   Vriendjes en vriendinnetjes worden thuis uitgenodigd (ik heb ooit wel eens meegemaakt dat het huis van mijn broer tijdens de verjaardag van mijn neefje in een complete kleuterschool was veranderd!) zodat iedereen kan zien wat voor fijne ouders dezen zijn. Alles willen ze maar blijven geven aan hun kroost want geld speelt geen rol meer zoals Oliver J. Bommel al vele malen tegen Tom Poes zei.
   Zelfs tijd speelt allang geen rol meer! Die ouders stemmen hun dagschema af op de hobby’s van hun zoon of dochter. En heus niet alleen maar om henzelf een goed gevoel te geven, maar voornamelijk om het kind gelukkig te zien en in hun hart zullen die kinderen dat helaas gewoon NOOIT zijn!
   Die ouders doen er werkelijk alles aan om het allergrootste geluk te creëren voor hun nageslacht. De hedendaagse verhalen over pesten, dyslexie, ADHD en faalangst maken de ouders bang (in de Efteling waren er ooit een stel overbezorgde moeders die de monstervis van Pinokkio nog te erg voor hun kinderen vonden en er gewoon een lief goudvisje voor in de plaats wilden hebben!) en overbezorgd.
   In dat wereldje mag hun kind beslist niet terechtkomen en daarom nemen zij gewoon alle pijn en teleurstellingen bij hun kroost weg. Op het kleinste wondje komt een kus en een vrolijke pleister. En als het even kan wordt er een cadeautje voor het desbetreffende ‘snowflake” (sneeuwvlokje) kind uitgezocht.
   De overtuiging is gewoon dat een (of vaak iemands anders) kind op de een of andere manier speciaal is en daarom anders moet worden behandeld dan anderen en, zoals gezegd, oververwend!

   Maar…

   De spruiten van tegenwoordig missen belangrijke grenzen. De mogelijkheden zijn tenslotte oneindig en niets wordt meer aan dat soort kinderen geweigerd.

   Natuurlijk hoeven we niet meer terug te gaan naar de regelmaat van de jaren vijftig. Kinderen hebben geen hardhandige opleiding tot ‘fatsoenlijke burger’ meer nodig. We mogen blij zijn dat er nu rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van het kind. Jongeren hebben nou eenmaal een andere aanpak nodig (jongens en meisjes zijn te verschillend om hetzelfde behandeld te worden) en gelukkig is dat inzicht met de jaren gekomen en proberen we talenten te ontplooien.
   Toch lijken tegenwoordig de rollen wel helemaal omgekeerd. De kleintjes hebben het voor het zeggen en zij gaan schreeuwen als ze niet krijgen wat ze willen. Ouders geven hier (ontzettend stom ook!) erg snel aan toe.

   Met grenzeloos gedrag creëren ze alleen (zonder dat die ouders dat misschien willen) egoïstische kinderen. Kleine mensjes die zich erg moeilijk verplaatsen in een ander en hierdoor alles denken te kunnen.
   Tegenslagen worden niet meer door de de ouders geaccepteerd zodat die kinderen daar niet mee kunnen omgaan en omdat ze die in het dagelijks leven nooit meer tegenkomen. Het creatieve brein van het kind leidt zelfs een passief bestaan omdat het nooit geprikkeld wordt. Vervelen is er namelijk niet meer bij en wanneer er geen activiteit is of een vriendje om mee te spelen krijgen ze een playstation, iPad, smartfone of tipblad.

   Schoolproblemen

   En dan lijkt het op school helemaal niet goed te gaan omdat het de kinderen niet meer lukt om hierdoor zelfvertrouwen op te bouwen. Het gedrag van het kind heeft te wensen over of de resultaten kelderen. Vader of moeder gaat soms een goed gesprek met de leerkracht aan hoewel er ook een hoop asociale ouders onder zitten die hun kind zo verafgoden dat dezen geen straf mogen hebben, alleen maar met een 10 thuis moeten komen en anders de leerkrachten bedreigen of mishandelen als hun “engeltjes” zogenaamd niets verkeerd doen!
   Want dit is natuurlijk niet exact wat de ouders eigenlijk willen. Zij er namelijk thuis alles aan gaan doen om het kind gelukkig te maken en terwijl die er op school een potje van maken zeker!

   Maar ja, op school worden nou eenmaal grenzen gesteld aan kinderen omdat een school niet hetzelfde is als bij mama en papa thuis. Die grenzen zijn nou eenmaal nodig om een schooldag goed te laten verlopen.

   Er lijken vandaag de dag steeds meer gedragstoornissen bij te komen. We kunnen dit verklaren omdat hier vroeger nog geen naam voor en dus minder leek voor te komen. De manier van opvoeden (zelfs een badmeester is absoluut GEEN kinderjuf!) lijkt echter ook mee te spelen.
   Doordat kinderen totaal niet begrensd worden krijgen de anderen hier overal de schuld van (dit komt ook geregeld voor in de Donald Duck en Suske & Wiske) want dat die kinderen zelf misschien fouten maken is onmogelijk.

   En dan al die lage cijfers in plaats van hoge cijfers? Tsjah, kinderen kunnen nou eenmaal niet de hele dag geconcentreerd blijven. Als ze op school hun beste kant moeten laten zien en na schooltijd direct weer muziekles hebben, houdt het een keer op hoewel het bij sommige voetbalwedstrijden voor kinderen ook constant gebeurd dat ouders willen dat hun kinderen altijd winnen. Gebeurd dat niet dan gaan die ouders oftewel ruzie maken met de scheidsrechter, met andere kinderen of met de andere ouders waarbij zelfs flink wordt gevochten!
   Kinderen zijn van nature energiek en ze kunnen veel hebben maar ervaren ook daarbij stress, net als volwassenen.

   Dus als het even niet goed lijkt te gaan kijk dan eens naar de invulling van de vrije tijd. Is het kind misschien niet té druk? Beperk de mogelijkheden (het is al hartstikke verkeerd om kinderen hobby’s of een ander leven op te dringen waar ze totaal niet om hebben gevraagd, geen interesse voor tonen of bij hun leeftijd of talenten passen) en laat het kind gewoon kiezen tussen bepaalde activiteiten.

   Want kinderen kunnen gewoon nou eenmaal niet alles!

   En hoe jammer is het dat veel (linkse) volwassenen zich tegenwoordig ZELF al geestelijk als kinderen gedragen en vooral naar de moslims, vluchtelinge, asielzoekers etc. toe daar ze die ook maar blijven vertroetelen, de islam zogenaamd koesteren en van die lui hier helemaal GEEN dankbaarheid voor terug krijgen! Zij die denken dat je dankbaarheid en liefde kunt afkopen komen godzijdank hierdoor ooit van een koude kermis thuis!

   Like

 18. Tistochwat zegt:

  Iedere soort hoort thuis in zijn eigen habitat, dus: ROT OP NAAR JE MOHAMMEDAANSE ZANDBAK! Kun je de hele dag ongestoord met je reet omhoog liggen.

  Like

 19. kruisridder zegt:

  Ze zien ook dat wij niet met kopvodden op willen lopen en met soepjurken over straat willen paraderen. Dat is voor hen zeer frustrerend. Komen een paar lekkere meiden met heerlijke korte rokjes en juweeltjes van benen en lekkere pumps een groepje kopvodden tegen in een winkelcentrum, staan ze hen aan te kijken alsof ze de duivel hebben gezien….

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Zij dragen nog wel verwerpelijker kleren onder hun boerka’s, nihabs etc. Ik heb er foto’s van gezien, maar zij verbergen dat gewoon voor het oog van de wereld. Dus wie is zondiger en wie is hypocrieter?

   Geliked door 1 persoon

 20. Pietersen zegt:

  Nooit of te nimmer zal dat slag een hand in eigen boezem steken. Het ligt altijd aan de ander die hen discrimineert en xonofoob is.
  Steeds als het net zich om hen sluit, dwz. dat mensen hun streken door beginnen te krijgen, duiken ze in de slachtoffer rol.
  Er is altijd wel een politieke partij die hen dan weer uit de wind houdt.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Eigenlijk zou niemand meer op hun ‘geklaag’ moeten reageren, want dan was klagen ook zinloos. Maar ze hoeven maar een kik te geven en links springt voor ze in de bres. Het zijn juist over verwende kinderen die in alles wat ze willen worden voorzien. Iedereen is fout en alles is de schuld van de niet-moslims. En de linksen roepen maar mea culpa, mea culpa…

   Like

 21. Mirjam zegt:

  en over de politiek en wat ze er van vinden

  Like

 22. Guardiacivil zegt:

  Willen jullie aub niet zoveel van die rare fotos hier plaatsen, ik heb acuut koorts gekregen.

  Like

 23. Jules Vismale zegt:

  Het lijkt erop dat de Telegraaf ook weer eens met goed nieuw tevoorschijn kan komen omtrent de oververwende kinderen van tegenwoordig, de snowflakes-generatie! Lees hieronder en oordeel:

  Laat kinderen weer kinderen zijn. Weg met die ‘bescherming’ tegen alles!

  Een prima oproep in De Telegraaf.

  Het gebeurt niet vaak, maar zo heel af en toe publiceert De Telegraaf gelukkig een column waarvan je denkt: spijker op de kop. Zo ook nu. Maaike Olde Olthof is er namelijk helemaal klaar mee dat moderne ouders (een overbetuttelende generatie) hun kroost tegen alles en nog wat in de boze buitenwereld in bescherming nemen, inclusief tegen dingen die we vroeger juist heel normaal vonden. Zoals ongevaarlijke schaafwonden van het BMX’en, bijvoorbeeld.

  Ze schrijft:

  Natuurlijk moet je hem/haar niet voor de leeuwen werpen of in een drugshol achterlaten. Je houdt jouw vinger aan zijn/haar pols, altijd. Maar het kan tenslotte helemaal geen kwaad er een tandje minder bovenop te zitten.
  Als een kind niet de kans krijgt van het klimrek te vallen en geen zelfvertrouwen opbouwt, hoe overleeft hij dan de middelbare school en ontwrichtende puberteit? Het leven bestaat nou eenmaal uit vallen en opstaan omdat je alles niet meteen kunt gaan leren als kind.

  Zo is het precies. Ze voegt daar ook aan toe dat zelfvertrouwen “gekweekt” wordt. Daar ben ik het niet helemaal mee eens — als ik naar onze kleine kijk lijkt het me volstrekt duidelijk dat ze geboren zijn met zelfvertrouwen… maar dat wij ouders dat zelfvertrouwen maar al te vaak (meestal wel goedbedoeld) ondermijnen door overdreven beschermend te zijn.
  Hierdoor zijn die kinderen later niet in staat om rekening met anderen of zichzelf te houden en ook verre van geliefd in hun omgeving.

  Laat kinderen weer gewoon kind zijn en geen mini-volwassenen of baby’s. Laat ze weer “rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan”. Deze slagzin was afkomstig uit het lied van Herman van Veen ‘Opzij, opzij, opzij’ (1979).
  Laat ze het klimrek of de glijbaan gewoon opklimmen en zodanig vállen dat de kinderen er weinig fysiek schade door oplopen. En laat ze vooral ook lekker vies worden in de modder of anders met oude kleren aan.
  Kinderen allerlei emoties, een luxe leven, hobby’s, Bane, interesses of pure verwennerij opdringen is namelijk het verwaarlozen en verpesten van die kinderen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s