Open brief van Achmed Baâdoud

hibnofefadpjpicf

(Klik op de tekst voor groter beeld)

fpkgmgcoeogkieff

(Klik op de tekst voor groter beeld)

flipjceonmipbmjc

(Klik op de tekst voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ingrid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Open brief van Achmed Baâdoud

 1. guusvelraeds zegt:

  Mijn vraag. Zijn autochtone en allochtone kinderen (jongeren) gelijk verdeeld onder de raddraaiers? Of zijn de Heinrich Himmler kapsels ook nu weer “over” vertegenwoordigd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Robby E. zegt:

  Ik dacht dat de stadsdeelraden afgeschaft waren?

  Like

 3. delamontagne zegt:

  OMSTREDEN
  Na de rellen in Parijs kwam iemand op het idee een nieuw middel “ter-identificatie” in gebruik te nemen.

  Geliked door 2 people

 4. Ivanhoe zegt:

  Dat moordende, pedofiele geloof moet verboden worden en gaat ook verboden worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. D. G. Neree zegt:

  Het zou best eens kunnen dat de burgeroorlog dan wel de opstand der moslimhorden zo’n beetje is begonnen.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/02/franse-wijken-geteisterd-door-rellen-na-politiegeweld-452636/

  Geliked door 2 people

 6. Sabeltant zegt:

  Typisch gedrag wat je overal in de wereld ziet inclusief de geveinste verontwaardiging uit eigen gelederen. Hiermee geven ze hun eigen onmacht aan. De wettelijk vertegenwoordigers zullen alleen maar trots zijn omdat hun kroost zich afzet tegen de kufars.
  Steekt de politie één vinger uit en raakt er iemand gewond, dan is dat het sein voor wekenlang brandende auto’s en demonstraties tegen het gezag.
  Het enige wat tegen opkomend geweld kan worden ingebracht is minder islam.
  De islam is de wortel van deze ellende. Waarom ziet de wereld dit niet?

  Like

 7. Ambrosius zegt:

  Als er geen reactie komt op je vraagstelling denk ik dat het antwoord hierop weer overduidelijk is!

  Like

 8. ReaGluurder zegt:

  Zag ergens een kopje ‘Den Haag blijft schuld jongeren betalen’. Ja, dit is ook al decennia aan de gang. Jan L. betaalt de schulden van (nogal eens) allochtone jongeren. En niet alleen in Den Haag hoor!! Van mij mag dat hele Zooitje doodv….

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Pechtold heeft destijds in de knieën schieten als mogelijkheid genoemd -:)
  Zou hij voor één keer gelijk hebben?

  Like

 10. jack holland zegt:

  Het mag toch nu onderhand wel overduidelijk zijn?
  Wij autochtone westerlingen hebben jarenlang gedacht dat onze turken en marokkaantjes zich wel zouden gaan settelen in onze nederlandse vrije cultuur met nederlandse waarden en normen.
  We hebben ze gepamperd,bevooroordeeld ,geholpen, positief gediscrimineerd bij baantjes.
  Geaccepteerd dat ze met idiote vuiliniszakkenkledij en een kopdoek op een bestuursfunctie bij de gemeente kunnen hebben kortom alles hebben ze gekregen om er iets van te maken.

  Resultaat?
  Oververtegenwoordiging in criminaliteit en uitkeringstrekkerij .

  Conclusie : dit mohammeddaanse volk WIL het niet en KAN het niet en MAG het niet .en daar bedoel ik mee: een westers vrij leven met bijbehorende cultuur en gebruiken.

  Wat nu?
  Ik denk samen met moslims vaststellen dat islamcultuur en gebruiken botst met westerse cultuur en gebruiken.
  Westerlingen willen niet verder aanpassen de maat is vol en moslims willen al helemaal niet aanpassen aan westerlingen want dat hebben ze nog nooit gedaan.
  Het gaat gewoon niet meer samen.
  Dus splitsen
  Westerlingen hebben nl opgebouwd in 2000 jaar en het moslimvolk woont hier ca een jaar of 30.
  Westerlingen hebben dus volgens mij de meeste rechten .
  Moslims moeten een voorstel krijgen om op te krassen naar een moslimland van hun keuze krijgen daarvoor eenmalig een vergoeding. Het mag een zodanig flinke vergoeding zijn dat ze voor mij part nooit meer hoeven te werken in het moslimland altijd nog goedkoper dan hier tot hun dood de hand ophouden.

  Moslims die hier willen blijven is ok maar ze dienen wel de westerse cultuur te accepteren en ook te accepteren dat ISLAM verboden wordt en alles wat ermee te maken heeft wordt , anders zitten we over 20 jaar weer met hetzelfde probleem.
  Dus moskeeen afbreken of herbestemmen,,hoofddoeken verbieden , korans verbieden alleen voor wetenschappenlijk onderzoek.

  Doen we dit niet dan zal nederland verworden tot 1 grote kolerezooi met no go areas, moorden en verkrachtingen ,criminele bendes getto s enz enz .
  EN WE ZIJN AL HARD OP WEG

  Helaas lieve mensen nederland is altijd gastvrij geweest en multiculti is geen enkel probleem hindoes, chinezen joden portugezen koreanen indonesiers surinamers duitsers maar zodra er moslims in het spel komen krijg je geheid shit.
  Dit achterlijk volk is zo intolerant tov andersdenkenden daar is niet mee samen te leven en het gekke is dat willen ze zelf ook niet.
  Moslims eruit ff slikken om de vergoeding voor ze op te hoesten maar dat komen we ook wel weer te boven.Een paar jaar op een houtje bijten heb ik er nog wel voorover ook .
  Maar altijd nog liever dat dan als een dhimmi met dit achterlijk intolerante volk te moeten leven.
  Laat het een wijze les voor de toekomst zijn.
  En nooit geen 1 praktiserende moslim er meer in Ik word er schijt en schijt ziek van om dagelijks weer al die moslimgerelateerde negativiteit te moeten lezen zoals:

  Eerwraak,besnijdenissen,,criminaliteit,,uitkeringsfraude,, hulpverleners mishandelen,onbeschoft gedrag in ziekenhuizen, oververtegenwoordiging opsporing verzocht,,taalachterstanden,verplichte moskeebezoeken voor onze kinderen,vrouwenslaan, sissen, drugshandel,taxironselaars,bedreigingen,zuurgooierij,,uithuwelijken,gezeik over discriminatie, halalslachten,homohaat,jodenhaat,kopschopperijen,bidden op straat,loverboyprakijken,gezeik over varkensvlees,, gezeik over hoofddoek paspoort, dubbele nationalteit ,exta vakantie opeisen, apartegebedsruimtes opeisen,lelijke gedrochten van moskeeen bouwen,vrouwen geen hand willen geven,intimidatiepraktijken,pesterijen ,vuil van de flat naar beneden gooien,extra vrij voor suikerfeest,, moeite met kerstfeest, moeite met keppeltjes,dubbel parkeren ,shuldsaneringen, overvolle blijf van mijn lijf huizen, ontvoering moslimkindertjes door papa vanwege eer aan tasten,verplicht van geloof veranderen door man als hij verliefd wordt op moslima, gescheiden zwemmen , boerkas, boerkinis ,aparte zwemuurtjes.,maagdenvliesherstellinge n,haatimams ENZ ENZ

  Ik heb helemaal geen zin om geconfronteerd te worden met het bovenstaande gezeik van een achterlijk intolerant volk wat hier steeds meer en meer de dienst uit wil maken. En daarom alleen al moet islam weg uit nederland het belemmert direct en of indirect ons autochtone nederlanders in de economie,vrijheid,vooruitgang ,levensgeluk .

  Islam brengt voor ons westerse autochtonen alleen maar negativiteit met zich mee want echt behalve shoarma is er niets positiefs over te melden.

  Like

 11. Jean zegt:

  Hoe zou dat nu toch komen dat ik steeds aan “Ach… Baâ……” moet denken als ik een moslim zie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s