“Antifascisten” ruim vertegenwoordigd tussen relschoppers banlieues Parijs

screenshot_55

(Door: Bert Brussen)

Ook in Rouen en Lille rellen, demonstraties in Toulouse en Rennes

“Ze schreeuwen gezamenlijk: ‘Geen rechtvaardigheid, geen vrede‘, ‘Politie, verkrachters, moordenaars’ en ‘Iedereen haat de politie’. Op spandoeken staat: ‘Politiegeweld: einde aan de straffeloosheid’ en ‘We worden geconfronteerd met politiegeweld, laten we onbestuurbaar zijn’.

post-online

Tussen de relschoppers zijn veel antifascisten en militante anarchisten aanwezig. Ze gooien met rookbommen en steken rotzooi in brand. Sommigen dragen een capuchon of bedekken hun gezicht terwijl ze vuilnisbakken in brand steken en flessen of andere projectielen naar de politie gooien.”

Volgens AFP, het Franse ANP, is ook tolerant en verschillig fatsoenlijk links vertegenwoordigd tussen de Parijse relschoppers, uiteraard om de wereld een stukje beter te maken. Ondertussen kwam het ook in de Franse steden Lille en Rouen tot opstootjes en rellen terwijl in Toulouse en Rennes kleine demonstraties ‘tegen de racistische politie’ werden gehouden. Aldus Le Figaro.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, Communisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Antifascisten” ruim vertegenwoordigd tussen relschoppers banlieues Parijs

 1. Ron Gerda en de kids zegt:

  onze gastvrijheid is ongekend, gratis onderdak, huisvesting , ziektekosten, zakgeld enz. enz. en als beloning dit ! nog een wachtten wat er in Duitsland dankzij dat eencellig weekdier genaamd Merkel allemaal gaat gebeuren

  Geliked door 2 people

 2. Peter selie zegt:

  “Antifascisten”, dat zijn staatsambtenaren om de L. politiek te beschermen, en andersdenkenden gewelddadig op andere gedachten te brengen. Betaald uit de belastingpot door ‘Het Volk”opgebracht!

  Peter Selie

  Geliked door 2 people

  • Cynisch mens zegt:

   Ja precies zo maakt de overheid via allerlei paraleldiensten (huurlingen en dergelijke) tegenstanders van de hardwerkende mensen om die continu op het verkeerde been te zetten door onrust en verwarring te zaaien. Echt een vies vals spelletje van verdeel en heers.

   Like

 3. Assyriër. zegt:

  Dat is het begin van de oogst van decennia idiote politiek van het westen.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Enge lui die linkse anti fascisten die zeer fascistisch zijn samen met hun bondgenoten de moslims.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  indien gericht: “vuur”.

  Like

 6. Elena zegt:

  Wat had ik graag deze rellen gezien als protest tegen het moslimtuig toen de aanslagen in Parijs gepleegd werden o.a. Baclatan.
  Toen scheten deze “helden” in hun broek van angst.
  Het bleef toen oorverdovend STIL !!!
  Waar waren de hypocriete moslim ratten??

  Bovendien zijn er ook kopvodden aanwezig in de massa, dus ook moslimknullen.
  Rellen en voor miljoenen schade toebrengen…is vreselijk leuk en vooral ongevaarlijk.
  Allemaal werkschuw tuig.

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. oeps48 zegt:

  Enorme aantallen migranten zijn door de geïllumineerde satanisten in het kader van hun Nieuwe Wereld Orde wijsgemaakt, dat ze naar Europa moeten gaan. Deze migranten zijn in hoofdzaak moslim en worden “vluchtelingen” genoemd. Het is inmiddels warempel een ware volksverhuizing geworden. De stroom blijft alsmaar aanhouden. Er lijkt geen eind aan te komen. Er doen ook geruchten de ronde, dat de geïllumineerde duivels om onduidelijke redenen maar liefst 60 miljoen moslim mannen wil laten migreren. Dus we zijn er voorlopig nog niet mee klaar. Deze “vluchtelingen” beweren thuis te zijn gevlucht voor oorlogsgeweld of andere ellende. Wij hebben over ons hart gestreken en ze uit medelijden binnen gelaten en onderdak gegeven. De “vluchtelingen” zijn echter niet blij, dat ze hier in veiligheid zijn. Ze schijnen niet te willen begrijpen, dat het is geen recht is, maar een gunst, dat ze hier mogen zijn. Dit is ons land. Wij maken hier de dienst uit en niet de baardmannen in soepjurken. Die “vluchtelingen” hebben echter hele rare ideeën. Ze zijn niet tevreden. Ze menen eisen te mogen stellen. Ze komen hier halen, wat ze thuis niet hadden. En ze willen hier invoeren, waarvoor zij thuis zijn weggevlucht. Ze weigeren in te burgeren en zich aan onze cultuur, aan onze waarden en normen en aan onze wetten en regels aan te passen. De logica in het denkpatroon van die “vluchtelingen” ontgaat me. Wat doen ze hier, als het ze hier bevalt? Waarom gaan ze dan niet terug naar huis? Inmiddels is wel duidelijk geworden, dat er zich onder die “vluchtelingen” ook heel wat terroristen, relschoppers, verkrachters, homofoben, criminelen en ander tuig bevinden. Door het onbetamelijke gedrag van de “vluchtelingen” voelen wij ons inmiddels niet meer veilig in ons eigen land. In heel Europa loopt de spanning op. Het moge duidelijk zijn, dat dit zo niet lang meer goed gaat gaan. De autochtone bevolking heeft er zo langzamerhand schoon genoeg van. In Frankrijk zijn vandaag dus al op diverse plaatsen grote rellen ontstaan. Dit zou zo maar naar elders kunnen overslaan. Er is niet veel meer nodig, of de autochtone bevolking gaat de islamietjes hardhandig de weg naar Imamland wijzen. Het is hoogtijd, dat de “vluchtelingen” rap teruggaan naar waar ze vandaan komen. Laten ze hun eigen land opbouwen en niet het onze afbreken. Het kan nu nog goedschiks, maar als de maat bij de autochtone bevolking vol is, vrees ik, dat het kwaadschiks zal gaan. Vluchtelingen, don’t outstay your welkom. Het is de hoogste tijd, om op te pleuren !!!

  Like

 9. Mr D. Umass zegt:

  Le Pen wint.. yaaay

  Geliked door 1 persoon

 10. Maar voorlopig staat ons nog heel wat te wachten.

  Like

 11. gielah zegt:

  Overigens is het feit, dat onze media hier ( bijna) niets over berichten… of mogen berichten… natuurlijk héél griezelig.
  Twitter staat vol filmpjes, over het geweld in die banlieus… en sommigen laten al het woord ‘burgeroorlog’ vallen.
  Desondanks: bij ons geen nieuws erover.
  Er zijn al landen die negatieve reisadviezen voor Parijs geven.
  Bij ons: doodse stilte.
  Vannacht was op NPORadio 1 het programma ” Nachtzuster”.
  Je mag opbellen naar dat programma en dan een vraag stellen, waarop weer ándere luisteraars dan hun antwoord geven… best leuk.
  Ik belde op.
  Ik legde uit aan de vriendelijke meneer, die de telefoon opnam, dat ik aan luisteraars, die misschien zelf net uit Frankrijk terúggekomen waren, wilde vragen wat zij daar persoonlijk allemaal gezien en meegemaakt hadden… want het is allang niet enkel meer Parijs, waar branden en rellen aan de gang zijn… ik zag bijvoorbeeld een kaart die via vlammetjes aangaf dat het letterlijk overál in Frankrijk mis is en uit de hand loopt.
  Mijn vraag mocht ik echter niet stellen, in het programma.
  De telefonist was naar zijn superieur toegelopen en die had hem gezegd dat mijn vraag “teveel op een klacht leek” en zij déden in hun programma niet aan klachten…. dat was althans de verklaring,
  Nu is dat niet waar… zoals ik heel goed weet, want ik luister al járen elke donderdagnacht naar “Nachtzuster” … en ik hoor daar dus heel veel echte en verhulde klachten langskomen… over van alles en nog wat.
  Maar het was duidelijk: het verzwijgprotocol van de NOS diende géén aandacht te krijgen.
  En dat vind ik dan verdacht.
  En eng… ja.

  Like

 12. Cynisch mens zegt:

  Die antifascisten zijn de stormtroepen van de linkse elite. Het is net als de communistische revolutie van 1917 in Rusland. Rode terreur !! Men handelt ook volgens het principe “the enemy of my enemy is my friend”. Vandaar het verbond van dat antifatuig met moslims, criminelen, allerlei verdwaasde feministen en dergelijke. De manipulators van dit antifatuig is tegen de cultuur van het land want men streeft naar een neocommunistische wereldorde waar er een kleine steenrijke elite is die heerst over een zee van armen “the workforce” zonder bezit zoals een koopwoning.

  Like

 13. Willie zegt:

  Gewoon : DE MITRAILLEUR erop , NO mercy !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s