Hamburg: 100 zwarte Afrikanen vallen politieagenten aan – agressieve meute gaat tekeer

screenshot_54

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is nog geen twee weken geleden dat een politieagent in Hamburg op een agressieve Ghanees schoot. Na de arrestatie van een 18-jarige Somaliër kwam het nu opnieuw tot een botsing. Deze werd dinsdagavond door drie politieagenten in het stadsdeel St. Georg gearresteerd. Als reactie daarop werden de agenten door een groep van bijna 100 zwarte Afrikanen bedreigd en uitgescholden. Pas na het ingrijpen van andere ter laatste gearriveerde politiemensen kon de situatie tot bedaren worden gebracht. Volgens de politie riepen de Afrikanen “Scalperen”, “Sodemieter op” en “This is not America”. Dat laatste is vermoedelijk een toespeling op racismebeschuldigingen die twee weken geleden tegen de uit zelfverdediging handelende politieagent werden geuit.

duits-zuerst

Reden voor de arrestatie is de weigering van de Somaliër  om een huisverbod op te volgen: “Nog voor de komst van de gealarmeerde agenten dreigde de 18-jarige twee vrouwen de keel door te snijden en verduidelijkte dit met desbetreffende bewegingen”, verklaarde politiewoordvoerder Ulf Wundrack. Ook zou de zwarte Afrikaan zich agressief hebben gedragen tegenover de politie. Het is niet het enige geval.

Al kort na de schoten ter zelfverdediging hadden 20 tot 30 Afrikanen luidkeels tegen de politie “gedemonstreerd”. De 33-jarige Ghanees ligt op dit moment nog in het ziekenhuis. Hem wacht een arrestatiebevel wegens een poging tot het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel, bedreiging en verzet tegen ambtenaren in functie.

De politiechef van Hamburg, Ralf Martin Meyer, heeft ook aangifte gedaan tegen het gemeenteraadslid van de partij “Die Linke”, Martin Dolzer, die aan het adres van de agenten sprak van een “racistisch gemotiveerde executiepoging”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hamburg: 100 zwarte Afrikanen vallen politieagenten aan – agressieve meute gaat tekeer

 1. Flo zegt:

  Broodjes en limonade,daar stonden die naieve mee klaar ,om ze welkom te heten ,ze komen er nog wel achter ,en eerder dan ze denken ,wat voor rotzooi ze hebben binnengehaald

  Like

 2. Ron Gerda en de kids zegt:

  ons staat een mooie toekomst te wachten met al die weglopers uit eigen land om hier een beter leven te hebben op kosten van ons allemaal

  Like

 3. kruisridder zegt:

  Je breekt overal je poten over die zwarte ratten die je voor de voeten lopen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Mitrailleur er op en daarna brandweer erbij om de troep weg te spuiten in het riool

  Like

 5. Steven zegt:

  In Africa doen ze dat niet agenten aanvallen..want dan worden ze meteen afgeschoten.
  Zouden ze hier ook moeten doen…preventief ruimen heet dat…

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Stelletje hondsbrutale onbeschofte bruine tering apen. We gaan steeds beter begrijpen waarom het zo’n gigantische kolerezooi is in Afrika, ze hebben alleen maar een grote bek, kunnen/willen niets en slopen alleen maar de slopen. Geen enkele beschaving hebben deze bruine ratten.
  Die gasten komen uit een cultuur van 500 jaar terug en de slinkse linke ratten komen ook uit hun holen om de chaos compleet te laten worden.
  Dit gaat echt een clash van civilisaties worden. Oppakken die smerige ratten en per stuk 10 zweep/stok slagen geven op de Singapore manier!!
  http://nos.nl/artikel/2022799-graffiti-in-singapore-komt-duitsers-op-stokslagen-te-staan.html
  Je moet er toch niet aan denken dat er de komende 35 jaar een half miljard van dit soort smerig laag IQ debiel tuig naar Europa gaat komen!!

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Drs. P
   Het zijn dan ook niet de besten die hierheen komen, want die hebben in eigen land al vaak wat opgebouwd of zijn daar druk mee bezig. Wat naar Europa komt is meestal het uitschot, dat thuis mislukt is of geen enkel toekomstvooruitzicht heeft en in de domme veronderstelling verkeert dat het hier een soort luilekkerland is.
   Lang niet alle Afrikanen denken zo en weten wel beter, maar dit soort is wel zo dom.
   Het feit dat de regeringen van die landen vaak erg moeilijk doen over hun terugkeer is een indicatie dat zij deze personen ook liever kwijt dan rijk zijn

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Der Ausländer Bonus macht alles gut. Altes Deutschland weine nicht, ein neues Deutschland wird erwachen.

  Like

 8. carthago zegt:

  Een kokosnoten en kalifaatratten opstand dus. Stront aan de (k)nikker en kakkerlakken alarm in hamburg. Verdelgingsmiddelen zat in germania, wat let ze.Maar waar is nog de germaan zou je denken.

  Like

 9. abouneenee zegt:

  De eerste reacties die in mij opkomen getuigen niet van enige compassie. Natuurlijk roep ik niet op tot geweld, we moeten bij de zgn. leiders aankloppen die deze mensen loslaten in onze relatief geciviliseerde samenlevingen…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Maar die zijn nu eenmaal hier, dus binnen. Ze gedragen zich precies zo, zoals de gewoonte is in de landen waar ze vandaan komen. Pas maar op als ze helemaal los gaan. Nog zijn ze redelijk in toom te houden, maar dat duurt niet lang meer. Die 100 is de verkenningseenheid.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Waarom de “maar”, alsof we niet paralel aan het bestrijden van de symptomen de oorzaak moeten aanpakken. “Ze zijn nu eenmaal hier”, is hoe de oude politiek erop reageert. Zonder aanpak van de oorzaak blijft het dweilen met de kraan open. Alsof wij Nederlanders geen leven zonder chaos mogen kennen.

    Je spreekt over een “verkenningseenheid”, alsof deze mensen die een gegeven kans aangrijpen, de slechteriken zijn. De kans is ze gegeven en omgekeerd zou jij de kans misschien ook wel aangrijpen. Waar we hier tegen moeten ageren zijn in hoofdzaak niet de simpele zielen die een simpele kans aangrijpen, maar degenen die deze kans zonder nationale veiligheid als topprioriteit hebben aangeboden en blijven aanbieden.

    Like

   • Nemesis zegt:

    De oorzaak mijn beste abouneenee zijn de bestuurlijke elites, die het een of andere onzalige plan aan het uitvoeren zijn. Dat is alvast eens het eerste. Het volgende zijn juichende en joelende, zingende, teddybeertjes, pannetjes soep, meeheulende Gutmenschen. Wat de oude politiek zoals jij ze noemt uitdraagt, moet je mij niet in de schoenen schuiven. Het is simpelweg een feit, dat die ongewenste hordes er nu eenmaal zijn en zoals het eruit ziet niet zonder slag of stoot zullen verdwijnen.

    Die lui, ik noem het geen mensen, want in hun gedrag zijn ze daar ver van verwijderd, die volgens jou alleen maar een kans aangrijpen, ja dat zijn, op een hele enkele uitzondering na, de slechterikken, die roven, verkrachten, koppen afhakken, buiken opensnijden zodat de darmen je om de oren vliegen, alles wat ze tegenkomen plat branden en nog een heleboel meer, wat je niet weet als je het zelf nooit hebt meegemaakt en hebt gezien en je het vege lijf moest redden door er een paarvan die belagers af te knallen. Bespaar em dus deze jankverhalen over de zieligerds en simpele zielen en ga eens een paar jaar naar daar waar die amoebes vandaan komen. Misschien zien we je dan nog wel eens terug.
    Wat aan deze zogenaamde simpele zielen hier dus aangeboden moet worden is een leven in een gemaakt bedje, zonder dat ze daar een vinger voor hoeven te bewegen. Nee, die moeten in hun eigen land een schop onder hun kont krijgen om dat daar in goede banen te leiden en de boel op te bouwen. Maar dat werkte al niet toen er nog kolonien waren en nu werkt daar niks meer. Zit niet in hun genen. Aartslui, oerdom, maar alles wat ik hierboven al vermeldde, dat kunnen ze als de beste. Een echte aanleiding hoeft er niet eens te zijn. Ze doen het zelfs gewoon omdat ze er nu eenmaal zin in hebben.

    En nee, omgekeerd zou ik zulke kansen niet aangrijpen. Ten eerste ben ik geen simpele ziel, ten tweede ben ik Nederlands en mijn ouders, grootouders en voorouders die je terug kunt vervolgen tot in het jaar 1100 a.d. (van voor die tijd is het bijna onmogelijk nog iets terug te vinden) hebben dat ook nooit gedaan. Ze hebben als nodig hun land, dit minilandje, verdedigd en wat in puin was weer opgebouwd.

    Ben ik een racist? Het zei zo. Ik heb ze namelijk liever daar waar ze thuishoren als hier. En hoe sneller ze weer naar huis worden gestuurd, zonder mitsen en maren en jammerkoren, hoe beter.

    Als er mensen zijn die ze toch willen ‘helpen’, doen ze dat maar in het land waar ze vandaan komen en op eigen kosten. Niet op kosten van die, die hier hard werken en heel hard gewerkt hebben en toch al moeten sappelen om over de ronden te komen.

    Like

   • abouneenee zegt:

    Je bent het toch met mij eens dat de “lui” van heel de EU-minnende politiek veel te veel kansen krijgen? Als zij die kansen niet hadden gekregen waren er nooit problemen geweest in Europa. Als Europa zich wil laten vollopen, vind ik het prima, maar moeten wij er wel uit zijn. Frau Merkel heeft natuurlijk namens de EU aangegeven de EU vol te willen laten lopen, dus wij moeten er zo snel mogelijk uit.

    Het heeft geen enkele zin er andere zaken bij te slepen.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Waar ga je naar toe?

    Like

   • abouneenee zegt:

    Ik blijf gewoon hier.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ik ook, beter gezegd, wij ook !!!

    Geliked door 1 persoon

 10. elisah zegt:

  Ze doen echt hun uiterste best, om zelfs de meest correcte en degelijke mensen een hekel aan zwarten te bezorgen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Zo er mensen zijn die ongelukkig in hun huidige lichaam zitten te balen en zich om willen laten bouwen, te laten transgenderen, zo kan ik mij voorstellen dat je als zwarte mens ook wel eens zin kunt krijgen om je te laten transcolouren.

  Like

 12. Sjaak zegt:

  De volgende 500 zijn al onderweg !
  Meer-meer-meer !
  Om zo sneller krijgen we onze burgeroorlog !

  Geliked door 1 persoon

 13. kraftavilqa zegt:

  Nog ff en hier in Europa krijgen we ook een black lies matter beweging. En dan nog zo’n k*klijer van sie extreem-linke die die agenten maar meteen voor racisten uitmaakt die smerige tyfusrooien gaan toch ook over lijken voor ’t eigen politiek gewin. En dan die grootsmoelige pleurisnikkers, je zou er godverdomme racist van worden. Mijn excuses voor ’t groffe taalgebruik e.e.a. schiet me zo gigantisch in ’t verkeerde keelgat (’t braken staat me nader dan ’t lachen) nogmaals mijn excuses want verre zij het van mij deze keurige site van de alom gewaardeerde en gerespecteerde heer Bron te ontsieren.

  Geliked door 2 people

 14. David zegt:

  Als een huisdier vlooien heeft dan zorg je dat het dier vlooivrij wordt. Onze europese landsbesturen laten de parasieten volop tieren zonder ze aan te pakken. Pak je stem terug op 15 maart, stuur de regenten weg!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s