Israël “bedankt” Zweden

screenshot_47

Margot Wallström tijdens haar laatste bezoek in Ramallah.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken, Margot Wallström, heeft bekendgemaakt een speciale gezant voor het Israëlisch-Palestijnse conflict te benoemen. Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken reageerde daar met sarcasme op.

israel-heute

In Jeruzalem was men enigszins verbaasd over de bekendmaking van de Zweedse minister van Buitenlandse Zaken om een speciale gezant voor het conflict tussen Israëli´s en Palestijnen te benoemen. De Zweden zouden bekend zijn met de onderkoelde instelling van de Israëli´s tegen hen. Verleden jaar werd de minister van Buitenlandse Zaken tot ongewenst persoon verklaard, nadat ze enkele omstreden uitspraken met betrekking tot de dood van Arabische terroristen tijdens pogingen tot aanslagen tegen Israëli´s had gedaan. De Zweden zouden het alleen maar belangrijk vinden hun imago als vredelievend land en lid van de VN-veiligheidsraad te behouden.

Het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken besloot een nogal sarcastische reactie op de bekendmaking van Wallström te publiceren:

“Gezien het buitengewone succes van de Zweedse regering om vrede in de hele wereld te creëren, zijn wij meer dan dankbaar voor de beslissing nu ook de problemen van onze regio op te lossen. Waarom heeft ze dat niet veel eerder bedacht?”

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Satire, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Israël “bedankt” Zweden

 1. Elena zegt:

  Bericht van oktober 2016. 3e muur gevonden Jeruzalem.
  Hoezo van de niet bestaande palestijnen?

  http://historianet.nl/beschavingen/romeinse-rijk/raadselachtige-muur-in-jeruzalem-gevonden

  Geliked door 2 people

 2. Marlies zegt:

  Als ik Zweden was, zou ik me maar snel gaan bezighouden met mijn eigen terroristen.

  Geliked door 3 people

 3. Williaan zegt:

  “Waarom heeft ze dat niet veel eerder bedacht?”
  Toen was de Utopiste nog niet gehersenspoeld door de islam.

  Like

 4. cefas zegt:

  Wat een onbenul, die Wallstrom. Met zo n figuur krijg je mega-problemen in eigen land, maar die hebben ze al. Wie Israel zegent, wordt gezegend. Wie Israel vervloekt wordt vervloekt. Zweden is hard op weg om vervloekt te worden middels een islamitische invasie.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Zweden kan beter haar eigen problemen oplossen, no go zones genoeg om eens wat aan te gaan doen. Klinkt als een bord voor je kop hebben.

  Like

 6. Deze zweedse ouwe wijven regering moet zich vooral niet bemoeien met andermans problemen.Laat ze eerst maar eens hun eigen land weer leefbaar zien te maken.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Het kon wel eens zo zijn dat die “speciale gezant” nooit één poot in Israël gaat zetten; mwoehahahahahaha……. Die Zweden toch.

  Like

 8. Peter selie zegt:

  Zou ze niet beter de chaos in eigen land op te lossen als zich met andermans zaken te bemoeien. Wat een arrogantie zeg!

  Like

 9. En weer hetzelfde verhaal, het zijn voornamelijk vrouwen die hun en ook onze beschaving naar de verdommenis helpen (en nee gelukkig niet alle vrouwen, maar wel heel veel):
  http://curiales.nl/2016/04/30/vrouwen-feminisme-westen-beschaving/

  Like

 10. Als Hitler geen contact had gehad met de Grootmoefti van Jeruzalem, Mohammad Al Hoeseini, een moslim en heel felle Jodenhater, hadden er geen 6 miljoen Joden vergast geworden. Op de pagina van E.J. Bron staat een foto van die ontmoeting. Dus dankzij contacten met moslims zijn er zoveel Joden vermoord in het Westen…

  Like

 11. Flo zegt:

  Malmo ,daar is het een ongeloofelijke klerezooi, en dan komt zo’n tuthola met zoiets , en ze krijgt nog gehoor ook van die politieke onbenullen daar ,ze zou zich kapot moeten schamen om d’r land zo te verkwanselen .

  Like

 12. Qvic zegt:

  Feministen en politiek gaan niet samen, want zij zien geen verschil tussen de prioriteiten wat urgent en zinvol is en wat niet. Net zo als laatst met de sneeuwval in Stockholm, om eerst de fietspaden en voetpaden sneeuw vrij te maken voor schoolgaande kinderen met hun begeleiders. In plaats van om eerst de doorgaande wegen sneeuw vrij te maken en houden, zodat het verkeer niet vast loopt in de stad. Feministen zijn zo dom dat zij het gehele land verrammezakken zonder dat zij dat zelf beseffen. En O wee als daar commentaar op komt van de bevolking, want dat is iets waar zij niet tegen kunnen. Dan gaan ze het nog een beetje erger in overdrijven in hun minkukel beleid. Dat gebeurt nu in Zweden, de ene miskleun naar de ander en ze denken dat zij beter zijn dan wie dan ook. Te zielig voor woorden eigenlijk.

  Like

 13. Annette/Gerald zegt:

  Ik heb vroeger gedacht dat feministe een soort Geuzennaam was… Was het volgens mij in de 70er jaren ook. Toen stonden deze vrouwen nog ergens voor. Nu vind ik het een vies woord. Er is niks feministisch meer aan. Soms schaam ik me dat ik een vrouw ben. Qua gedrag en denkvermogen voel ik me tegenwoordig meer een man en daar ben ik dan nog trots op ook. Wat een stelletje misdadige vrouwspersonen en dat moet dan een regering van een groot land voorstellen… logisch dat die moslimgasten zich helemaal bescheuren om zoiets onbenulligs. En wat heeft Israel ze fantastisch van repliek gediend. Denk alleen dat ze geen hersenen hebben om er ook maar iets van te begrijpen. En inderdaad, laten ze eerst de rotzooi in hun eigen land maar eens opruimen voor ze commentaar leveren.

  Like

 14. Cynisch mens zegt:

  Die zogezegde linkse Zwederikken hebben niet in de gaten dat ISRAEL een OASE is van beschaving in een zee van geweld, moslimfundamentalisme en dictaturen. Bij sommige buurlanden gaat het wel redelijk qua vrijheid en beschaving zoals in Libanon en Jordanie.

  In de Gazastrook is er een moslimfundamentalistische dictatuur aan de macht van Hamas die alle tegenstanders doodt die het niet met Hamas eens zijn. Een soort nazisme is die Hamasdictatuur in de Gazastrook. Afschuwelijk voor de mensen die daar moeten leven. …

  Like

 15. exmarineman zegt:

  Dat idee heeft ze vast opgedaan tijdens haar bezoek aan Iran toen ze met hoofddoek en al daar op die wall of shame liep met haar andere collegae

  Like

 16. D. G. Neree zegt:

  Heh, een minister van een land dat door haar club op het punt staat om in chaos te vervallen, een minsister die deemoedig met een hoofddoek om in Iran aan het slijmen was, die minister wil het “probleem” Israël gaan oplossen. Alsof je een schaap laat bemiddelen tussen wolven en vossen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s