Lig niet wakker van het klimaat, maar van de miljarden verspillende klimaatpolitiek

screenshot_44

(Door: Jan Jacobs)

Het waren tien zware jaren voor klimaatsceptici sinds de fictiefilm van Al Gore. In de gevestigde pers krijgen sceptici geen gehoor en indien er al verwijzingen zijn, is het met de nodige neerbuigendheid. Het onterechte label “klimaatontkenner” is daarbij de term die onze journalisten het liefst gebruiken. Dit opzettelijk woordgebruik is nodig om de scepticus verdacht te maken, te denigreren en te ridiculiseren. Maar het is uitgewerkt.

De laatste nagel in de alarmistische doodskist is wellicht vorige week door journalist David Rose geslagen. Rose deed verslag over een ophefmakende blog van voormalig NOAA-NASA wetenschapper John Bates. Die beweerde in zijn blog dat NOAA opzettelijk niet volgens de geijkte procedures had gewerkt om een paper klaar te stomen die de pauze in de opwarming zou weerleggen.

Lees verder>>>
(h/t “Ludovicus”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Graaien, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Milieu, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Lig niet wakker van het klimaat, maar van de miljarden verspillende klimaatpolitiek

 1. Klimaat verandering hoort bij de natuur thuis daar verandert geen mens iets aan. Geld is beter besteedt aan noodzakelijker dingen.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Deze documontaire zal voorlopig nog niet op de NPO te zien zijn.

  Like

 3. elisah zegt:

  Wat ik me nu al langer afvraag is, hoe zit het met de CO2 uitstoot van mensen?
  In Nederland hebben we last van enorme overbevolking, dus sowieso een veel hogere CO2 uitstoot dan landen zonder hoge bevolkingsdichtheid. Het is voor ons daardoor veel zwaarder om aan al die milieu-eisen te voldoen. Ze zeuren over de uitstoot van het vee en het verminderen van de veestapel, maar over de menselijke uitstoot wordt gezwegen als het graf.
  Daar hoor je niemand over, maar het is het voor het milieu veeeeel beter om niet nog meer mensen in ons land te proppen, dit mag natuurlijk niet gezegd worden.
  Waarschijnlijk is het verboden om op deze manier naar het milieu te kijken, omdat het niet in het linkse straatje past?

  Like

 4. Doc zegt:

  De EPA genoemd in dit artikel wordt volgende week door Trump de nek omgedraaid, http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-epa-idUSKBN15U2MW ze zijn er helemaal klaar mee.
  Wordt tijd dat ze hier ook wat verstandiger worden. En de NRCfasjisten moeten ze een rotschop geven want die beweerd dat de NOAA juist heeft gehandeld.
  Trouwens Supreme Court heeft 14 feb jl. een uitspraak gedaan nl: CO2 is GEEN vervuiler!
  Ondertussen neemt het ijs op de Noord Pool vrolijk toe en ook op Groenland, daar wordt het ene na andere record gebroken, maar dan hoor je ze niet die klimaat-fasjisten!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  Work by Berger and Loutre suggests that the current warm climate may last another 50,000 years.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Glacial_period
  +++

  Like

 6. Jan zegt:

  De groenen leugens van ENRW, energieleverancier  ENRW produceert 330.000 KWh uit zonne-, en windenergie. 158 ton CO2 per jaar bespaard. Uitstoot wereldwijd: 34,5 miljard. Besparing 0,0000004579710145% van de wereldwijde uitstoot.
  Dat de geleverde stroom duurder werd daar let alleen een kniesoor op.
  Links volk nooit naar een rationele onderbouwing vragen van hun handelen
  ….
  https://rottweil.wordpress.com/2013/11/01/die-grunen-lugenbeutel-von-der-enrw/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s