Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

screenshot_49

(Door: Paul van der Bas)

De Marokkaanse pizzabakker maakt zich in het NOS Journaal zorgen over discriminatie, maar blijkt zelf de grofste dingen over Joden te tweeten. 

Wie dinsdag naar het NOS Journaal keek, was getuige van een flink staaltje zieligdoenerij. Maar liefst veertig procent van de Turken en Marokkanen in ons land zou zich hier minder goed thuis voelen, vertelde een meneer van het Sociaal Cultureel Planbureau. Naar aanleiding van dat bericht werd de Marokkaanse pizzabakker Rachid el Hajoui geïnterviewd, die zijn zorgen uitsprak over de “verharding” van de Nederlandse samenleving. Hij durfde afgelopen Ramadan zelfs niet naar de moskee te gaan omdat hij bang was voor een aanslag, vertelt het journaal.

Lees verder>>>
(h/t R.V.)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, NOS, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

 1. Pingback: Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater | discitemoniti

 2. Ivanhoe zegt:

  Die kutmoslims “zijn altijd bang” voor aanslagen die die nooit gebeuren.

  Perfect staaltje taquiya weer: de heilige leugen.
  Zo draait dat tuig altijd het onderwerp naar hun hand.
  Goede marketing!

  De islam parasiteert overal op, zelfs op het nieuws.

  Like

 3. Williaan zegt:

  Een Iraanse kennis zei vroeger al eens vertrouw nooit een islamiet als het over geloof en hun “cultuur” gaat, ze spreken met twee tongen dat is hun aard.

  Like

 4. Elena zegt:

  Wederom een inteelt figuur.
  Altijd zelf in de slachtofferrol kruipen.
  Moge zijn Pizza bakkerij snel naar de kloten gaan.
  Hij adoreert Erdogan…lekker opzouten naar Turkije die antisemiet.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Frappant, het is verkiezingstijd en de hele media organiseert zich om de PVV en Geert zwart te maken. Dat is nu al weken aan de gang.
  Zo las ik op teletekst vandaag dit : ‘Links is goed voor de koopkracht’.

  Schijtziek wordt je van al die leugens, het gemanipuleer en gekonkel.

  Like

  • GT zegt:

   De aartsvijand van Europa heet socialisme
   Dat betekent dat onze berichten en analyses, die we inductief uit duizenden berichten in de media hebben samengesteld, allemaal juist. Dan waren de eindeloze rouwbetuigingen van de EU-politici na ieder bloedbad door moslims allemaal hypocriet en de tranen gehuichelde krokodillentranen. Dan begrijpen wij waarom Merkel bij geen van deze bloedbaden ook maar in beginsel het begrip islam noemde.
   Dan weten we dat het door mij al jarenlang geuite (van Fjordman overgenomen) principe juist was – waarvoor ik tientallen aangiftes van linkse verenigingen en vakbonden kreeg:
   “De primaire infectie van het Westen is het socialisme. De islam is slechts de uit deze infectie voortkomende secundaire infectie.”
   (Michael Mannheimer, 25-09-2016)

   Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zet dan wel even de letter s voor de c in fascist!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ach, heer Bron, ik ben al tijden geleden gestopt met het reageren op taal- en stijlfouten. Sommige reagerenden hier schrijven alsof ze het evangelie verkondigen, maar kennen de meest basale spellings- en grammaticaregels niet. En gebruiken ook spreekwoorden en gezegden waarvan ze de betekenis niet kennen. Kennen het verschil in schrijfwijze niet tussen fascist en racist; weten niet dat media meervoud is en ga zo maar door.
    Ze leuteren maar raak over onze cultuur, maar een van de belangrijkste pijlers van onze cultuur, te weten onze taal, het Nederlands, wordt door velen verhaspeld, verwaarloosd, om niet te zeggen verkracht. Mijn stelling was steeds: als de vorm niet klopt, waarom zou ik de inhoud dan moeten geloven? Maar als ik het lef had om iemand erop te wijzen, was ik ineens de taalnazi. Zou een goeie geweest zijn voor de Kulturkammer.
    Dus ik zou zeggen, heer Bron: maak je er ook niet te druk om, het haalt toch niks uit. Je krijgt er alleen maar maagzuur van.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, ik blijf er op letten! Dat zit blijkbaar in mijn bloed . . . 🙂

    Like

 6. Anna zegt:

  Typisch islamitisch gedrag; de ander dood wensen en voor jezelf liegen ( want hij zal heus met ramadan naar de moskee zijngeweest ) en heeeeeeeel Zielig doen….. en voor je bevolkings groep ( die zichzelf wel beklaagd gediscrimineerd te worden ) op eisen dat onze Nederlandse vrijheid en waarden en normen veranderen….. dat Nederland hen discrimineerd……..
  Dit is nu typisch een man die wanneer hij zich zo bedreigt voelt beter weg kan gaan…. hij voelt zich kennelijk meer Marrokkan den Nederlander……. nou dan zit er maar een ding op …… weg wezen!!!!!!!!! Deze situatie, bedreiging begint m.i. Nog maar net in Nederland……… .. de Nederlandse bevolking wordt een beetje wakker…. en gaan langzaam over tot actie….

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Als je de ware feiten wilt leren kennen, moet je niet alleen naar de NOS kijken…

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Dit zal in Duitsland ook snel verdwijnen !

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Wat er aan zelfreflectie volledig ontbreekt, is er aan Jodenhaat volop aanwezig.

  Moslims en tolerantie, laat me toch niet lachen!

  Like

 10. boorzalf zegt:

  En dit zei de maanaanbidder in het interview, werkelijk gestoord.En wat voor welvaart hebben ze gebracht??? Ja een berg criminele ellende.
  Hij hoopt dat Nederland bijdraait. “Zonder allochtonen was Nederland niet het Nederland van nu. Wat waren we geworden zonder de welvaart die ze hebben meegebracht?”, vraagt hij zich af. “Dan zaten we nu nog met zijn allen aan de stamppot.”

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Het bericht van het CPB is een ware “Sonja Goed Nieuws Show”. Wij moeten een gat in de lucht springen dat maar liefst 40% van de Marokkanen en Turken zich in Nederland minder goed voelen. Vooral de Marokkanen mogen ontevreden zijn. 40% is veel te weinig! . Hoe meer ontevredenheid onder hen, hoe minder Marokkanen. Ze mogen lekker oprotten. Niemand zal het erg vinden als ze de koffers pakken en richting Allah, woestijn, geiten en zon zullen vertrekken. En nooit meer terug zullen keren. De Pizzabakker Rachid el Hajoui spreekt over “verharding van de Nederlandse samenleving?” Wat voor verharding is dat als wij blijven accepteren het criminele psychopathisch en gevaarlijk gedrag van zijn landgenoten? Dat gaat over de hele lijn. De aanvallen zonder aanleiding op Nederlanders op straat; vaak met zware gevolgen. De etnische zuivering die Marokkanen plegen in al de buurten waar ze wonen. Overal waar ze de meerderheid vormen, veranderd de omgeving in een pesthuis. De wagens die ze in brand steken, de molotovcocktails die ze op de balkons van hun (meestal autochtone) slachtoffers (zie Maassluis). De aanvallen met fysiek geweld die ze plegen op conducteurs en chauffeurs in het openbaar vervoer. Het aantal terroristen onder hen is veel hoger bij wie dan ook. De meeste Syriëgangers zijn Marokkanen. Kort samengevat de etnische groep bij wie de heer Rashid el Hajoui hoort, heeft al de oorlog aan de Nederlanders verklaard. Er wordt niet over veel gesproken, maar de feiten spreken voor zichzelf. De mensen weten het de politieke leiders weten het ook. Maar zij hebben weinig met het volk te maken. Het kan ze weinig schelen hoe vaak Jan met de Pet door een groep Marokkanen wordt in elkaar geslagen, of hoe vaak heeft Marijke last van Marokkaanse aanranders, hoe vaak worden mensen door Marokkanen in hun huis op brute wijze aangevallen en vaak ook vermoord. De politici zitten met hun verrotte kop te denken aan de geldbergen in de Walhalla van Brussel en Straatsburg en aan de schitterende poencarrière die ze daar kunnen hebben. Zij komen altijd met het afgetrapte opmerking: het zijn maar een paar…Niet allemaal!. In normale omstandigheden moesten gevaarlijke Marokkanen (en andere lieden met dubbele nationaliteit) naar een interneringskamp worden gestuurd en daarvandaan richting huis: Heim ins Reich

  Like

 12. Jan zegt:

  Meer antisemitisme:

  Ruzie om antisemitisme Vredesweek

  Het gaat om voorzitter Kees Blok de organisatie Kairos Sabeel Nederland. Dit is een fusie van Kairos Palestina Nederland en Vrienden van Sabeel, twee instellingen die bekend staan als anti-Israëlisch. Fürstenberg geeft aan dat Blok jihadistische Palestijnse strijders in september vergeleek met Nederlandse verzetshelden uit de Tweede Wereldoorlog. Ook tekende hij vergeefs protest aan tegen een nieuw optreden van Blok, afgelopen maandag bij de herdenking. Over zijn beschuldiging van antisemitisme wordt nu een welles-nietes-discussie gevoerd met de organisatoren van de Vredesweek.

  https://jonet.nl/beschuldiging-van-antisemitisme-bij-vredesweek/

  ISRAËL-HAAT & ISLAM-LIEFDE IN CHRISTELIJK NEDERLAND (I)
  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/03/israel-haat-islam-liefde-in-christelijk-nederland-i/
  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/10/israel-haat-islam-liefde-in-christelijk-nederland-ii/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan
   Hartelijk dank voor je commentaar m.b.t. Kees Blok. Hij behoort tot de moderne Quislingen van de 21ste eeuw. Deze man en zijn club haten niet enkel de Joden, maar ons allemaal. De motivatie van deze man is moeilijk te peilen. Wat zijn, zijn beweegredenen: a) Ideologisch? Dan is hij eigenlijk pathologisch ziek. Zijn natte droom is een ISIS kalifaat op NL grondgebied met alle gevolgen van dien. Het gaat niet enkel over Joden, maar over ons allemaal. b) “Where Money talks, Bullshit walks”. Hij is een soort Faust die voor paar dollars zijn ziel verkoopt aan de islamitische duivel.
   Wat is dat? …Vredesweek? Vrede voor wie? Wat heeft een Quisling als Kees Blok met vrede te maken? Hij ondersteunt organisaties die juist op weg zijn onze vrede te ondermijnen. Zijn organisatie KAIROS SABEEL is een van de ontelbare organisaties en instellingen die onder de hoede staan (en gefinancierd) van schimmige Islamitische naaf in Arabische olielanden; met name Qatar. Dezelfde financiers met nobele bedoelingen omtrent de Palestijnen, zijn degenen die hier overal moskeeën planten, Islamitische organisaties (waaronder ook terreurorganisaties zoals Hizb Ut Tahrir, ISIS, Al Qaida, Hamas enz.) ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor terreuraanslagen zoals in Attocha Madrid (2004), London (2005), Parijse aanslag op de redactie van Charlie Hebdo (7 januari 2015), de reeks aanslagen w.o. in de Bataclan theater, 13 november 2015), de aanslagen in Duitsland van 2016 enz.. Ze zijn tevens de financiers en initiators van de zunami van zgn. Vluchtelingen uit Moslimlanden richting Europa. Het gaat helemaal niet over onderdrukking van Palestijnen. Mensen zoals u, zouden bijvoorbeeld nooit voor de Tibetanen opkomen. Uw organisatie en vanzelfsprekend ook uzelf zijn onderdeel van het plan Europa over te nemen en uw eigen landgenoten onderwerpen aan dezelfde monsterachtige heerschappij als die van ISIS in Syrie en Irak. De Joden zijn makkelijke prooi en Israël een land zonder betekenis op de wereldkaart. Mensen zoals u zijn van hetzelfde laken en pak als de zwarte weduwe Rost van Toningen. Een moderne collaborateur. Mensen die lid zijn van de NVU zijn integer. Zij haten Joden en komen er ook voor uit. Maar ze zijn lang niet zulke landverraders zoals u en uw organisatie.

   Like

 13. jackholland zegt:

  25 jaar geleden een levensles ontvangen van een wat oudere politieagent die me altijd is bijgebleven en nog steeds van toepassing is. ,
  Zijn stelling:
  Marokkanen: ze worden al liegend geboren.

  Let op dit was een uitspraak van 25 jaar geleden .
  Hij zou er nu waarschijnlijk het volgende nog aan toevoegen

  Marokkanen worden niet geboren maar voorwaardelijk vrijgelaten.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  @Jan Hier is een reactie op uw twee linken m.b.t. de collaboratie van christelijke kerken met de Islam :
  Het fenomeen van collaboratie met de vijand is niet nieuw in delen van de christelijke kerk. Op een van mijn bezoeken aan Duitsland, heb ik een man gesproken die tijdens de Tweede Wereldoorlog een officier was in de Duitse Wehrmacht. Toevallig was hij anti nazi (ook toen) en werd ten dood veroordeeld wegens hulp aan een Poolse pastoor. Het vonnis is niet uitgevoerd, aangezien executie van officieren moest door Hitler worden getekend. Door de voortschrijdende Rode Leger was er kennelijk geen tijd meer voor. Hoe dan ook, vertelde hij dat de meeste kerkelijke oppositie tegen de nazi’s kwam van Room Katholieke zijde. De Evangelische Kirsche werd door haar ondersteuning en loyaliteit aan het regime als Staatskerk benoemd.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Waarschijnlijk is dat die Piza bakker net als zoveel lui van Marokkaanse en Turkse afkomst is geïnstrueerd om normaal te doen, zielig als het nodig is en gaan schelden als je aan zijn baard komt.

  Like

 16. repelsteeltje zegt:

  een moslim mag best in het westen wonen maar…..dan moet hij er ook echt met plezier WILLEN WONEN ONZE VRIJHEID OMMARMEN EN NIET VOL HAAT OMDAT ONZE REGELS EN VRIJHEID MENEER NIET BEVALLEN!!!!!!DONDER DAN OP NAAR JE THUISLAND!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s