Verdachte gepakt voor mishandeling homopaar

screenshot_48

AMSTERDAM – Een 24-jarige Amsterdammer is donderdagochtend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zware mishandeling van een homo-echtpaar in oktober vorig jaar in de hoofdstad. De zaak kwam eerder deze week aan de orde in onder meer het tv-programma Opsporing Verzocht.

de-telegraaf

De man zit in volledige beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Daarom kan de politie ook geen verdere mededelingen doen.

Drie mannen mishandelden het stel (51 en 55 jaar) in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober, toen de twee na een verjaardagsfeest met hun scooter van de pont tussen Amsterdam-Noord en Centraal Station reden. De politie vermoedt dat de drie hun slachtoffers hadden uitgekozen wegens hun seksuele geaardheid. Op beelden is te zien dat de twee mannen de pas werd afgesneden, waarop ze ten val kwamen. Ze werden vervolgens zonder enige aanleiding geschopt en geslagen. Een van de slachtoffers liep daarbij een schedelbreuk op.

Enkele studenten grepen in en joegen de daders weg bij een van de twee mannen die op de grond lag.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Verdachte gepakt voor mishandeling homopaar

 1. Sjaak zegt:

  De volgende week weer vrij met een paar uurtjes strafwerk !

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Het zal mij zeer benieuwen welk een straf dit sujet en als z’n maten ook nog opgepakt worden, gaan krijgen?

  Persoonlijk zou ik graag zien dat deze totaal malloten gedenaturaliseerd en terug naar de roots gestuurd worden, maar dat is natuurlijk een utopie.

  Als voorbeeld echter, zou het daadwerkelijk zoden aan de dijk kunnen zetten; je blijft met je gore poten van een ander af, anders is het vertrekken! Het moet nu echt afgelopen zijn!

  Like

 3. VarAway zegt:

  Amsterdammer? AMSTERDAMMER???
  Rifapen misschien? Gezien de opgeschoren coupe, zeker uit de Maghreb.
  Direct uitwijzen, paspoort inleveren en NOOIT meer hier terug.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De man zit in volledige beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Daarom kan de politie ook geen verdere mededelingen doen.

  Als het kaalhoofdige en getatoeerde volks unie types waren geweest werden nu de mededelingen uit de regionen van politie, media en NPO met kruiwagen ladingen aangeleverd. Uiteraard zou dan ook de link met Geert Wilders aan de haren erbij getrokken zijn en moest het vooral het stemgedrag op 15 maart in de gewenste richting manipuleren.

  Goh wat zitten ze te zweten, nu je tussen de regels door kan lezen dat het kansenparels betreft.

  Like

 5. Noord Afrikaans of licht getint ,het kan praktisch niet missen. In een cel helemaal verrot slaan en dan dumpen boven zee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s