VIDEO: President Donald Trump vernietigt de mainstream media tijdens persconferentie (16-02-2017)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Manna”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Donald Trump, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: President Donald Trump vernietigt de mainstream media tijdens persconferentie (16-02-2017)

 1. Manna zegt:

  De man is een icoon 🙂

  Like

 2. Manna zegt:

  hoogtepunten:
  – senator Cummings wordt geslacht omdat hij niet met Trump mag praten van de democraten(teneinde een succesvol beleid te voeren inzake de binnenstadproblematiek)
  – ‘the other side’: Trump beschuldigd democraten/soros/obama voor
  – inreisverbod succes, maar wordt tegengehouden door 9de beroepshof dat 80% van haar uitspraken overruled wordt (4vd5 keer!!!)
  – media zijn debet aan verhoogde spanningen met Rusland en bemoeilijken het onderhandelingsproces
  – DAKA is inreisprogramma voor jeugdige mexicanen om te mogen werken en verblijven in de VS (Obama decreet uit 2012) zonder dat ze paspoort krijgen. Trump zegt dat hij bij zijn beleid zijn Hart zal later spreken.
  – media verdraaien de casus van ontslag generaal Flynn; het gaat om het lekken door de NSA teneinde de Administratieve Trump te schaden. Russische connectie wordt naar het rijk der fabelen getorpedeerd.
  – voorzitter democraten Schumer wordt als lichtgewicht neergezet.
  – moreel beroep aan pers om geen staatsgeheimen te publiceren.
  Ik heb elke minuut van de hele persconferentie genoten. loved it 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. carthago zegt:

  Hadden wij Trump maar een dag als premier in nederigland, wow, de nationale horror clown rutte zou met pek en veren uit z’n torentje gelazerd worden en afgevoerd.

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Wat een BAAS.
  Voor de duvel en zijn ouwe moer niet bang, zich door niemand de mond laten snoeren, gewoon zeggen waar het op staat en ook nog eens gewoon doen wat hij zegt.
  Geen wonder dat ze er op links en bij de media helemaal geen raad mee weten, want zoiets hebben ze sinds Lyndon Johnson niet meer mee gemaakt.

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Een goed interview van een man die weet waar hij het over heeft en ik hoop dat hij de media met alle propaganda aanpakt zodat de NOS en andere media in Europa waaronder de BBC eens waarheidsgetrouw nieuws brengt. De propaganda en fake nieuws ben ik echt zat.

  Like

 6. Helena zegt:

  Magistraal 🙂

  Like

 7. rakkertje zegt:

  Laat Trump maar doen … hij weet wat hij doet en doet dat ook helemaal niet slecht.
  Opkomen voor eigen land en voor eigen volk is weten waarvoor je vecht.

  Like

 8. Sabeltant zegt:

  De rooien gaan het nog slecht krijgen. Inspirerende persconferentie!

  Like

 9. D. G. Neree zegt:

  Een kei van een kerel. In heel mijn leven heb ik nog niet zo’n president of leider van een land meegemaakt. Als een straal licht in een donkere kelder.

  Geliked door 1 persoon

  • D. G. Neree zegt:

   Niet dat ik hem vergoddelijk of zo, maar zelden of eigenlijk nooit heb ik een politicus gezien die zo uit zijn hart spreekt en zulke zinnige dingen zegt.
   Hij lijkt trouwens helemaal in zijn element in die functie. Aan het begin leek hij wel twintig jaar jonger.

   Geliked door 1 persoon

 10. abouneenee zegt:

  Ik heb de persconferentie gezien en dit was even nodig omdat de pers het uit zichzelf kennelijk niet leert. Trump stond er als de schoolmeester waar de pers zo lang om heeft gevraagd, een leider die z’n kaas niet van het brood laat eten. In Jip en Janneke-taal nam hij de kleuters aan de hand en begeleidde het gesprek. De harde zakenwereld en het president zijn vergen kennelijk een verschillende manier van aanpakken… Trump past zijn strategie wel snel aan.

  Like

 11. Treintrien zegt:

  Alleen die eerste paar zinnen al:

  Ik spreek hier niet de pers toe maar het volk.
  En als jullie willen mogen jullie straks nog vragen stellen.

  Dat ontroert me gewoon he, dat dat nog bestaat. Verantwoording afleggen aan de burger en zo.

  Zou me niet verbazen als die Flynn-zaak een soort van test was, om de lekken in het WH te vinden. Ik las ergens: Kanarietest 😉 Kijken wie er zo hard zingt LOL

  Die brief van die Flynn zijn vast een stuk of tien versies van gemaakt, zodat ze meteen wisten wie er hadden gelekt. En dat dan de Washington Post per ongeluk verklapt dat het negen spionnen zijn. Onbetaalbaar.

  (bewijs: Neither of those assertions is consistent with the fuller account of Flynn’s contacts with Kislyak provided by officials who had access to reports from U.S. intelligence and law enforcement agencies that routinely monitor the communications of Russian diplomats. Nine current and former officials, who were in senior positions at multiple agencies at the time of the calls, spoke on the condition of anonymity to discuss intelligence matters. http://archive.is/UK6j3#selection-4453.0-4453.442)

  Kan iemand me even komen opvegen hier?

  Like

 12. Jan zegt:

  Trump Calls CNN “Hateful and Angry” and “Very Fake News” – Jake Tapper Proves Him Right

  Like

 13. Jan zegt:

  Fake Nieuws CNN denkt nog steeds dat Obama president is (video)

  “We are waiting for President Obama to come and speak to the media in a news conference. He will be holding a news conference very shortly, at least in part, to announce his new nominee for Labor Secretary.”
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/video-fake-news-cnn-still-thinks-obama-president/

  Like

 14. Harry zegt:

  Het is nu glashelder , we moeten voortaan zakenlui hebben als leiders .
  De politici dienen als soort geheel te verdwijnen .
  Alleen nog even iets nuttigs verzinnen voor Wilders &co .

  Like

 15. HJ zegt:

  Bedankt voor de link. Dat was het kijken waard!

  Like

 16. Flo zegt:

  Helder, nuchter, geen poespas recht voor z’n raap en uiit het hart….heel wat anders dan die Obama neger met z’n schermpjes.

  Like

 17. Manna zegt:


  Pelosi & Cummings wisten niet dat ze het over een nep-account hadden.
  De domheid vd democraten is echt grenzeloos….

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Donald Trump moet nog meer goed gescreend bewaking aannemen. Juist nu hij de mainstreammedia afbrandt. De meanstreammedia staan onder controle van de Mafia en het leger die aangestuurd worden door een kleine groep onder maffia-illuminati G W Bush en nog een paar smerige lieden. De media is tevens geïnfiltreerd door CIA mensen die daar gewoon werken.
  Al dit soort mensen noemt men puppy,s maar zijn tevens gevaarlijk in het brengen van de leugens naar het volk. Newspeak is het omdraaien, verdraaien en ophangen van hoax en leugens en dit is niets anders dan wat ze dagelijks doen.
  Angst zaaien is de hoofdtaak geworden van de mainstreammedia en daarmee de controle krijgen over het volk.
  Ik geef een heel duidelijk voorbeeld hoe dit werkt.
  Toen de twee (airplanes) objecten zich in de TwinTowers boorden en hele groepen zich naar buiten begaven en weg wilden vluchten van deze hel, waren er CIA-agenten en politie-officieren die sommeerden de mensen terug in de gebouwen te gaan omdat het daar veiliger was. Veiliger?
  Een paar groepen stoorden zich niet aan dit bevel, anderen gingen gedwee terug de trappen op binnen het gebouw. Dit was onderdeel van deze grootschalige aanslag om zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Van de ongeveer 25 videos die ik de afgelopen tijd heb gezien en waar ik later een stuk over wil schrijven, ontdekte ik een video waarin dit voorkomt en is opgenomen.
  Angst zaaien is ook een onderdeel van de spanning opvoeren tussen het Westen en de Russen. De Europese mainstreammedia doet zoals wij inmiddels weten hier grootschalig aan mee en worden gedicteerd door de overheden waarbij ook censuur wordt opgelegd waar nodig.
  Laat ik nogmaals duidelijk zijn, de Russen willen geen oorlog meer, ze hebben wel wapens en zijn gemoderniseerd en dit is meer voor hun eigen grenzen. De Amerikanen hebben onder Bush en Obama het vijfvoudige geïnvesteerd in de oorlogsindustrie en zijn telkens bezig om Westerse grenzen op te schuiven naar het Oosten en in het Mo straks onder controle te hebben vanwege de olie. Waarom dit alles? Om het MO conflict te versnellen en te laten escaleren voor de grote Amerikaanse investeerders die verdienen aan deze oorlogsindustrie en straks het bezit hebben over de grondstoffen. De grote investeerders zoals Bush die verscheidene multinationals bezit zullen er weer het vijfvoudige eruit halen. De bankiers die mee investeren waaronder de Rothschilds, de Morgans ea trekken biljoenen van de beurs bij een gecreëerde oorlog.
  Donald Trump is denk ik een zelfde zeer gevaarlijke lijn aan het volgen zoals de toenmalige president J.F.Kennedy en ook daarom is vermoord, want de grote investeringen van deze machtige groep kwam in gevaar door het nieuwe beleid van Kennedy.

  Like

 19. Jan zegt:

  Washington Post: Trump heeft Comey ontslagen omdat Comey groter is


  In a Trumpian world, stalled somewhere between second grade and a prep school locker room, even the ridiculous seems plausible. So, let’s try a wild one: Maybe Trump fired Comey for being taller, at 6 feet, 8 inches. In light of his infatuation with size, one can easily imagine that a 6-foot-3-inch Trump would resent having to look up to the guy who was investigating possible collusion between his campaign and Russia.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/fake-newswapo-maybe-trump-fired-comey-hes-taller/

  Ander schokkend nieuws was het ijsje van Trump ‘schokkend’ nieuws ‘Trump got two scoops of ice cream while reporters only got one scoop‘ en al eerder ‘Is President Trump afraid of stairs?‘
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/05/fake-newswapo-maybe-trump-fired-comey-hes-taller/

  Dit is het nieuws van linksvolk. Wereldwijd, overigens

  Like

 20. Jan zegt:

  Russia Connection FOUND, Trail Leads STRAIGHT to Hillary


  Hillary Clinton approved a deal with Russia that gave the country a fifth of America’s uranium. Bill Clinton, the former president of the United States, was given half a million dollars for a speech on behalf of a bank that had ties to this uranium deal. These are FACTS.

  http://washingtonfeed.com/just-in-russia-connection-found-trail-leads-straight-to-hillary.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s