Criminele asieljongeren teisteren Berlijn

screenshot_79

Berlijn, Brandenburger Tor.

(Door: David Frankenhuis)

Berovingen, agressie tegen homo’s en aanrandingen door nieuwkomers uit Libië, Tunesië, Egypte en Marokko.

Bestuurders van de Duitse hoofdstad Berlijn vergaderden vrijdag met bewoners en instanties over plannen om criminaliteit door jeugdige, veelal Noord-Afrikaanse migranten te bestrijden. Velen van hen arriveerden in Duitsland als onbegeleide minderjarige vluchtelingen uit landen als Libië, Tunesië, Egypte en Marokko.

Ze zijn nu relatief vaak betrokken bij misdrijven die vaak in combinatie met elkaar worden gepleegd, zoals straatroof, mishandelingen en seksueel geweld. Grenzen tussen de typen misdaad “worden fluïde”, zei de politie eerder, daaraan toevoegend dat “het aantal Arabisch sprekende daders snel stijgt”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Criminele asieljongeren teisteren Berlijn

 1. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/brandbrief-turkse-winkeliers-aan-berlijnse-overheid-verlos-ons-van-geweld-en-verkrachtingen-door-asielzoekers/

  Brandbrief Turkse winkeliers aan Berlijnse overheid: Verlos ons van geweld en verkrachtingen door asielzoekers

  In Berlijn vergaderen bewoners vandaag met overheden omdat de criminele activiteiten van Noord-Afrikaanse vluchtelingen niet te stoppen zijn en ze de keel uithangt. Het gaat om jonge mannen uit Egypte, Marokko, Libië en Tunesië die hun stad en buurten terroriseren met straatroven, aanrandingen, verkrachtingen en (homo)geweld. Rond Kreuzberg zijn de leefomstandigheden niet meer te harden. Turkse winkeliers klaagden per open brief bij de gemeente.

  De politie zegt dat ‘het aantal Arabisch sprekende daders snel stijgt.’ Misschien is dit weer zo’n gevalletje etnisch profileren hoor. Het zijn niet onze woorden.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Turkse winkeliers?
   Kunnen die niet de mullah erbij halen om hun geloofsbroeders tot de orde te roepen?
   Moeten de kafirs weer het vuile werk doen?

   Like

 2. kraftavilqa zegt:

  “Berovingen, agressie tegen homo’s en aanrandingen door nieuwkomers uit Libië, Tunesië, Egypte en Marokko.” Kortom de gebruikelijke ellende van de invasoren van alLah (met een hoofdletter OK in ’t midden dan) opmerkelijk is wel dat blijkens het artikel de pislamitische overlast zelfs de plaatselijke krakers (toch behorend tot de SA van de gezamenlijke linkse partijen) te dol wordt.

  Like

 3. Bas zegt:

  Vergaderen en vergaderen, net als in Nederland pappen en nat houden, Maar oplossingen bieden en/of ingrijpen is er niet bij, tot dat het definitief te laat is..

  Like

 4. Steven zegt:

  Het zijn gewoon een stelletje RANDDEBIELEN hier in de EU.
  Deze problemen zijn op zich makkelijk te bestrijden, maar men laat het gewoon escaleren en de eigen bevolking als potentieel slachtoffer rondlopen.
  Op het nieuws hoor je niks anders dan dat het steeds veiliger wordt..de criminalitiet nog nooit zo laag is geweest en ga zo maar door.
  Gasten die eenmaal op Europese bodem zijn, over hekken klimmen moet je gewoon het land weer uit flikkeren..nu worden ze beloond met dat ze niet meer weg gestuurd mogen worden…de TERING..gewoon 100 zweepslagen geven en dan de grens over TRAPPEN…desnoods de zee in flikkeren..maar gewoon WEG!!

  Like

 5. Pingback: Criminele asieljongeren teisteren Berlijn – Rechtsaf doorzee

 6. Pietersen zegt:

  Hak nog een park om en zet daar Hiltons neer, dan komen ze vast tot rust.

  Like

 7. Het lijkt erop dat ze in Duitsland hieraan verslaafd geraakt zijn.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Gasten die de EU proberen binnen te komen, niet binnen laten. En vooral niet als ze hun paspoorten/papieren weggooien voordat ze een land naderen. Iedereen niet binnenlaten, grenzen weer dicht en daarmee bedoel ik ECHT dicht. En dan de policy die ieder land hanteert van het toch opnemen en in de procedures laten gaan van diegenen, waarvan ze weten dat ze geen kans maken, van diegenen die hun papieren niet bij zich hebben, en van diegenen die al diverse landen door zijn gegaan, dáár bijvoorbeeld ook asiel hebben aangevraagd en dáár criminele feiten hebben gepleegd, tja, die moeten nergens meer terecht kunnen dan terug verscheept naar hun EIGEN idiote landen, zonder pardon én, dan is het maar zo, zonder de toestemming van die landen.

  Gewoon niet binnenlaten en stoppen met de Brusselse voorschriften te volgens, door de macht weer in eigen land te steken en de grenzen potdicht te houden. Het zijn onze landen en niet die van Brussel. Zij beschermen de burgers niets tegen dit tuig, dat moeten ze zelf doen. Zij ‘zitten’ daar lekker op het ‘pluche’, met hun zelf toegekende, door onze burgers betaalde, hoge salarissen en hun, door zichzelf beloofd en in de toekomst verwachtende, niet afgedragen, hoge pensioenen in het vooruitzicht en maken zich geen zorgen, want hun toekomst is goed. Maar als de nood aan de man komt, dan trekken ze zich terug en moeten de landen het zelf opknappen. Heel Europa is gek, omdat nog te dulden en te doen.

  Daar in Duitsland hadden ze hun verstand en moed allang moeten laten spreken. Leger inzetten en met kracht eropaf. Mores leren en ze allemaal onderbrengen in gesloten inrichtingen, totdat ze er zelf om smeekten weer terug naar hun eigen, hun zo slecht behandelende, landen te mogen. Linea recta laten zien, tot hier en niet verder, ook in de toekomst niet. VOORAL in de toekomst niet. Duidelijk laten merken en zien dat ze GEEN toekomst in Duitsland hadden, NOOIT MEER.
  Eruit mee en nooit meer terug of opnieuw. DAT is wat ze moeten doen!

  Like

  • Nemesis zegt:

   Uh-Oh, nou leger inzetten, mag niet van Merkel hoor, het zijn tenslotte haar lievelingetjes. En het Duitse leger steltn et zo veel voor als het Nederlandse, helemaal niks. En met helemaal niks bedoel ik van alles helemaal niks.

   Onlusten in Berlijn? Niks nieuws onder de zon, die zijn er al jaren en ook iedere dag en nacht weer, evenals in andere steden. De Turken die klagen, die zitten daar al tientallen jaren en worden nu overruled door de Libanese Clans. De zogenaamde ex-krakers, kraken eigenlijk nog altijd en hebben eerst hun gekraakte panden opengesteld voor de “Asylanten” en zelfs die kregen er dus genoeg van. Hermanns, van wie ik altijd nog niet kan beslissen of ik die nu Herr of frau moet noemen, is de burgemeester van die deelgemeente en heeft er een enorme puinzooi van gemaakt en maakt er nog steeds meer puinzooi van. Tja,m et meer geld zou alles op te lossen zijn, toch? Niet dan?

   Köln wakker geworden? Laat me niet lachen svp. Die paar Kölschen (jaja, ist platt) die nog proberen daar te overleven, die können niet weg. En die uit de elitewijken, dat zijn allemaal Gutmenschen die het tot nu toe voortreffelijk voor elkaar hebben gekregen het rapaille en de asielantenwoonhuizen daar weg te houden. Kölsche Klöngel und uns kennt uns en we zijn met z’n allen helemaal links tot extreem links. Super.

   Like

 9. Ad de Koning zegt:

  Als ik lees uit welke landen ze komen moeten ze toch meteen teruggestuurd worden, er is daar toch geen oorlog, wat een slap beleid zoals overal als het om zogenaamde vluchtelingen gaat.

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Met dank aan Europa’s linkse land en volksverraders elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s