Decemberterreur in 2015 in Leipzig: Een jaar nadien werden maar drie van 1000 links-extreme geweldplegers veroordeeld

screenshot_75

Een jaar na de linkse terreur in Leipzig werden slechts 3 van de 1000 linkse criminelen veroordeeld tot een geldboete. December 2015: 69 agenten gewond, auto’s in brand gestoken, branden gesticht.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Het werkelijke terrorisme in Duitsland is links

Ter herinnering: In december 2015 kwam het tot links-extreme rellen vanwege een demonstratie van zo’n 150 rechtse demonstranten in Leipzig, die alle linkse uitbarstingen van geweld tot dan toe in de schaduw stelden. De veiligheidskrachten stelden zich met traangas te weer tegen aanvallen van Links en gingen met waterkanonnen los tegen de linkse herrieschoppers. Zelfs de burgemeester van Leipzig, Jung, sprak van “openlijke straatterreur.”

michael-mannheimer-blog

Bijna 70 agenten en ettelijke demonstranten gewond geraakt bij ongeregeldheden

Nog voor de aanvang van de mars van de rechtsen kwam het tot de eerste ongeregeldheden en aanvallen. Ook deze geschiedden uitsluitend door Links: Links-extremistische demonstranten hadden veiligheidskrachten aangevallen en hen bekogeld met stenen en vuurwerk. De agenten reageerden met de inzet van gummiknuppels en traangas. Toeschouwers berichtten over een vernield bushokje, ingeslagen etalageruiten en omgevallen glascontainers. De politie sprak van een dreigende stemming in de zuidelijke voorstad van Leipzig.

Een jaar later werden maar drie van de linkse geweldplegers tot een geldboete veroordeeld

Linksen stichtten meerdere branden. Boven de straten in het zuidelijk deel van Leipzig ontstonden rookpluimen, er was sprake van talrijke ingeslagen winkelruiten. De situatie werd opgestookt binnen de sociale netwerken van Links. Daar was sprake van “Connewitz in de as leggen” of “Nazi’s door de straten jagen.” Reeds enkele uren later stichtten onbekenden op zaterdagmorgen meerdere branden. Volgens de politie stonden er vervolgens in de stadsdelen Zuidelijke voorstad en Connewitz op meerdere locaties zowel autobanden als containers brand.

Een jaar later werden maar drie van de linkse geweldplegers tot een geldboete veroordeeld.

Zo maakt men in Duitsland de linkse terreur groot – Vooral omdat de boete vermoedelijk (na een besluit van de DGB – de Duitse Vakbond – enkele jaren geleden) door de vakbonden werd betaald.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Decemberterreur in 2015 in Leipzig: Een jaar nadien werden maar drie van 1000 links-extreme geweldplegers veroordeeld

 1. guusvelraeds zegt:

  Het is een algemene verdenking en een feit dat linkse straat terreur bewegingen zoals Die Antifa door het links/groene esthablisment via verborgen en niet verborgen kanalen gefinancierd en de hand boven het hoofd gehouden wordt.

  Like

 2. kraftavilqa zegt:

  “Het werkelijke terrorisme in Duitsland is links” Er lijkt verbazing door te klinken in deze constatering maar de terreur komt toch altijd van links, men noemt de terreur der nazis dan wel rechtse tereur zeer ten onrechte echter de nazis waren zeker extreem maar allesbehalve rechts.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik kan u één ding verzekeren: bij Michael Mannheimer, met wie ik af en toe contact heb, is absoluut geen sprake van verbazing. Als er één persoon in Duitsland is die tegen het socialisme en de islam vecht, is het Michael Mannheimer wel. En dat doet hij al jaren lang!

   Webmaster

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Aha…..Nou, Bert, als dat dan zo is, zou je dan, de eerstvolgende keer, dat je nog eens contact met hem hebt, zo vriendelijk willen zijn om hem terloops mede te delen, dat één van de reaguurders van je blog het zich tot een éér rekent, om af en toe iets van hèm voor dit blog te mogen vertalen?
    Geloof me, als ik zeg, dat ik je daarvoor meer dan erkentelijk zou zijn!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ja hoor. Als het goed is, ontvangt hij trouwens automatisch een bericht als jij weer een van zijn artikelen hebt vertaald.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh ja? Das ist ja grossartig!

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Kijk eens mensen, ik vond een filmpje over hoog opgeleide mohammedaanse neurochirurgen tijdens een wetenschappelijk congres:

  Like

 4. Pingback: Decemberterreur in 2015 in Leipzig: Een jaar nadien werden maar drie van 1000 links-extreme geweldplegers veroordeeld – Rechtsaf doorzee

 5. Nemesis zegt:

  Frau Manuela Schwesig, Bundesministerin für Familien en stelvert. SPD Parteivorsitzende

  Heeft in haar portefeuille ook de strijd tegen extreem rechts, voordien was dat tegen extreem rechts en extreem links. Maar dat links was niet meer nodig besliste men. Voordeze strijd was een behoorlijk groot bedrag uitgetrokken. Al dit geld wordt nu besteed aan de strijd tegen extreem rechts en de SSAntifa strijd dus tegen extreem rechts. Frau Schwesig geeft deze groepering heel erg gul uit dit dikke geldpaket.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s