FOTOSHOPPER Martin Schulz

wertvolleralsgold-2

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

“Wat de vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTOSHOPPER Martin Schulz

 1. Ad de Koning zegt:

  Hadden ze in Duitsland aan een idioot als Merkel niet genoeg, we hebben er hier een die minstens net zo’n grote dwaas is en ver van de werkelijkheid afstaat, zouden bij de Duitsers hun ogen niet eens opengaan?

  Like

 2. GT zegt:

  Een gouden kogel is nog meer waard!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Is dat zo?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Die krankzinnige raakt steeds meer van het padje.
  Komt waarschijnlijk door zijn geldzucht; liegen en graaien voelt toch zo heerlijk.
  Het maakt hem gek van geluk.

  Like

 5. Flo zegt:

  Duitsers had ik wijzer ingeschat,maar de media daar krijgt zoveel geld (rond de 8 miljard)van de regering ,de hele dag wordt tussen elke cd die ze draaien Trump afgezeken ,en geen slecht woord ovrr d’r eigen poltieke warboel,dat merkel massaal het land naar de kloten helpt zien ze gewoon niet ,Schulz is helemaal een lul,maar daar de redding van de SPD ,
  We moeten snel uit de EU ,liever vandaag dan morgen ,we worden genaaid ,en onze regering zit ook in het complot ,
  .

  Like

  • Nemesis zegt:

   Nee, niet van de regering. de driemaandelijkse tariefbijdrage (ca. € 57.- per persoon, dus niet per huishouding) voor TV en apperatuur waarmee je TV kunt ontvangen wordt door extra daarvoor in het leven geroepen firma geind. Weiger je te betalen, omdat je nog TV nog enige andere apperatuur hebt waarmee je de uitzending zou kunnen ontvangen of uit protest, dan volgt afdwinging van betaling met als gevolg gevangenisstraf. De commerciele zenders halen het uit de advertentiespotjes en kranten en tijdschriften van hun betalende abonnees.

   De media, TV, de staatsomroep krijgen op die manier dus miljarden onterecht van iedere burger groot of klein losgepeuterd. Zelfs zwaar demente personen in een verzorgingstehuis moeten betalen. Voordien was dit niet zo, men betaalde per huishouding als je TV of PC had en in de auto een radio en ook de bijdragen waren niet zo hoog.
   Hoe meer rode vergroening hoe erger het wordt. En nu jubelen die idioten Schulz weer toe. Ook al zou je het willen, het valt gewoonweg niet te begrijpen.
   Ondertussen heerst er in de enige partij die evntueel nog tenminste een kleine verandering zou kunnen brengen, LPF toestanden. Die Frauke is een beetje anders maar net zo gek als Lücke. Dat gaat niet goed zo als ze Hocke daadwerkelijk uit de partij wippen. Helemaal knetter.

   Like

 6. Cathja zegt:

  Kan ‘meneer’ me dan eens haarfijn uitleggen wát zij ons brengen (behalve ziektes, terreur, vrouwenonderdrukking, minachting voor onze cultuur, etc.)? Niks dan ellende dus! Niks geen goud, zelfs geen KLATERGOUD!

  Je moet wel een beste klap op je hoofd gehad hebben voor je tot dergelijke uitspraken komt!

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ze hebben een compleet binnen gelaten die met plezier en zonder opdracht de oorspronkelijke bevolking graag zal uitmoorden.
  Dat zal hij er wel mee bedoelen. Voor hem is dat meer dan goud waard.
  Dat ze daarna zelf aan de beurt komen, dat hebben ze nog niet door.

  Like

 8. Die vent is echt mesjokke. Een gevaar voor zijn omgeving, die moeten ze nodig opsluiten

  Like

 9. Jan zegt:

  Onderzoek naar SPD’er Martin Schulz

  Over de 61-jarige Schulz deden al enige tijd verhalen de ronde dat hij tijdens zijn periode als EP-voorzitter van 2012 tot januari dit jaar bepaalde mensen zonder goede reden promotie liet maken en onterechte bonussen toekende. Der Spiegel noemde Markus Engels, Schulz’ huidige campagneleider in Duitsland, als een van de mensen die profiteerden. OLAF bekijkt momenteel op basis van de gegevens of een volledig fraude- en corruptieonderzoek is gerechtvaardigd.

  http://www.ad.nl/buitenland/onderzoek-naar-spd-er-martin-schulz~a7526731/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s