Invasie: 1000 zwarte Afrikanen bestormen Ceuta

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De bestorming van Europa houdt onverminderd aan. De Spaanse exclave Ceuta, gelegen aan de Straat van Gibraltar, kon zich ook vandaag opnieuw niet krachtig genoeg teweerstellen tegen de bestorming door jonge, mannelijke zwarte Afrikanen. Van de bijna 1000 op verschillende plekken aanvallende mannen lukte het ongeveer 500 om de enorme verdedigingswerken te overmeesteren.

pi-news

De grensversperringen bestaan uit twee hekken van elk 6 meter hoog, met daartussen een netwerk van staalkabels. Er vielen ook gewonden aan de kant van de politie. Nauwelijks aangekomen op het nieuw “veroverde” gebied, gooiden de eersten zichzelf al op de grond in islamitische gebedshouding. Daarna trokken ze in een overwinningsroes door de straten van Ceuta, waarbij ze de ISIS-vinger toonden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokko, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Invasie: 1000 zwarte Afrikanen bestormen Ceuta

 1. Stef zegt:

  Ik wil het volgende voorstellen: we ruilen gewoon.Europa tegen Afrika.
  Binnen 20 jaar hebben we een welvarend Afrika en zij hoogstwaarschijnlijk een afvalputje dat Europa heet.
  We moeten dan wel zorgen dat we tijdig een hek rond Afrika zetten voordat ze besluiten terug te komen.Linksen moeten dan wel in Europa blijven maar domme blondjes en hoernalisten zullen dat zeker doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Kijk eens aan, allemaal apothekers, raketgeleerden, notarissen, enz. Nou, kom naar Nederland, wij hebben een huis en bijstand voor jou…

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Gespuis, veel met islamitische veroveringsdrang behept. Waarom nog steeds niet afgeschoten ? Komen bepaald niet om te werken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Golden Girl zegt:

  En we gaan nog niet naar huis ,nog lang niet Tralala
  Zo lang ze geld ruiken houdt Helaas een muur van 6 meter hoog dat tuig niet tegen ,dat gestoorde Europa moet eens ophouden met alles en iedereen geld te geven, deze stroom domkoppen blijft Europa overspoelen zolang ze ons kaal kunnen plukken

  Like

 5. Fred zegt:

  Die “Syrische vluchtelingen” hou je met een klein hekje niet tegen.
  Daar is minstens kaliber .50 voor nodig.

  Like

 6. Williaan zegt:

  De grote volksverhuizing neemt steeds meer toe, die meute is niet meer te keren.
  Het einde van de Europese “beschaving” en wel “welvaart” zal in een ras tempo af nemen.
  Vluchten kan niet meer, het is overal ter wereld totaal mis.
  Alleen grof geweld zou misschien nog iets helpen, maar dat is mensonterend.
  Dus we gaan langzaam maar zeker ten onder. De binnen stormende meute zal ook hier op de puinhopen moeten leven zo als die in hun eigen verwoeste habitat.

  Like

 7. Chris zegt:

  Ik kan niet wachten tot de verkiezingen. Ik wordt hier letterlijk misselijk van. Vluchtelingen zijn (tijdelijk) welkom. Uitvreters en profiteurs direct terug. Ik snap werkelijk niet dat we zo lijdzaam toekijken, ze toelaten en nog een bonus in de vorm van gratis levensonderhoud geven. We zijn het sukkeltje van de klas geworden…

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  @ De grensversperringen bestaan uit twee hekken van elk 6 meter hoog, met daartussen een netwerk van staalkabels.@

  Hoogspanning op deze kabels houdt deze wilden wel buiten de deur.

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  De 500 “migranten” die de grens konden “passeren” =ilegaal over de hekken klimmen, waren dol van vreugde het europese luilekkerland in te kunnen gaan.


  //////
  EURONEWS:
  Meer dan 500 “migranten” hebben de grens Maroc met Ceuta illegaal overschreden.
  Dit gebeurde kort nadat Marocco gedreigd had de grens minder streng te zullen gaan controleren.
  Dit dreigement kwam na een meningsverschil met de EU over invoerrechten van landbouwprodukten.
  Het lokale televisiekanaal van Ceuta:”Faro de Ceuta “, liet 10-tallen Afrikanen zien die dansend van vreugde door de straten van de stad renden.

  /////////////////
  Aan de foto,s te zien lijken deze “jeugdigen” nou niet bepaald de Hoog, tot ZEER hoog opgeleiden waarover de bovenstaanden enkele jaren geleden melding maakten…….
  Afwachten dus maar……………..

  Like

 10. Helena zegt:

  The Donald zou hier wel raad mee weten, gespecialiseerd in hekken….. we hebben het hem vriendelijk gevraagd via Lubach “make The Netherlands second!” O misschien is er toch nog hoop, de verkiezingen zijn nog niet voorbij, nog niet gehackt… Geert (make my dream come true) for President!!!!!

  Like

 11. Terex zegt:

  Ze zullen er nog wel achter komen wat ze binnen gehaald hebben in Europa. Alles wordt maar gepamperd zoals wat nu in Frankrijk gaande is en voordat men het weet heb je het in alle Europese landen en er is geen politie of leger tegen opgewassen. Ik hou mijn hart vast voor wat nog komen gaat en ik ben blij dat ik vertrokken ben uit dat ellendige Europa, ik hoef in ieder geval niet mee te betalen om al dat vieze volk aan het vreten te houden. Succes voor iedereen in het mislukte Europa.

  Like

 12. N.E. Derlander zegt:

  De EU, die de grenzen open heeft gesteld voor iedereen, is nu even de pensioenen van henzelf veilig aan het stellen………

  Wie zijn ook al weer de uber eurofiele politieke partijen in Nederland?

  Tweede Kamerverkiezingen: 15 maart 2017

  Like

 13. tippelaar zegt:

  Als ik het zo zie op de foto, hangen die lieden in een ideale houding om afgeschoten te worden.Waarom gebeurt dat niet?

  Like

 14. kraftavilqa zegt:

  Waarom zijn die hekken niet geëlectrificeerd en waarom worden die zombies niet gewoon van die hekken afgeschoten. Dit is een leven of dood of zo men wil drop of dronder kwestie dodelijk geweld is te dezen dan ook volstrekt proportioneel. Humanitaire overwegingen dat hebben we al gehad eerst hebben we d.m.v. kolonisatie getracht die zwartjes enige beschsving bij te brengen, daarna hebben ze tientallen jaren milliarden aan weggegooid geld gehad begeleid door goedbedoelende doch onnozele ontwikkelingswerkers, wat mij betreft is daarmee de limiet der humanitaire overwegingen ruimschoots bereikt laten ze nu maar ’s d’r lui eigen broek ophouden Afrika heeft zat vruchtbare grond volop bodemschatten goud, diamanten, uranium en olie maar ja dan moet je werken hè.

  Like

 15. Bas zegt:

  Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Gezellig al die enthousiaste mensen in Ceuta.

  Like

 16. Een vlammenwerper erop, dan is de boel zo schoon.

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Wat ze zich niet realiseren dat dit een nieuwe ‘vluchtroute’ voor de Afrikanen wordt. Nu deze op Spaans grondgebied zijn, doordat dit ‘eilandje’ zich Spaans mag noemen, is het voor hen, zodra ze asiel aangevraagd hebben, super makkelijk zich naar het echte Spanje te begeven en van daaruit naar de rest van Europa. Want asiel in Spanje is asiel in Spanje…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ceuta is geen eilandje, maar een Spaanse enclave op het Marokkanse vaste land. De laatste keer, dat ik daar noodgedrongen moest zijn om een boot naar Marseille te pakken, was het heel goor, smerig vies rotnest. Maar dat is allang geleden, hoe het nu is weet ik niet en wil het ook niet weten.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Marokkaanse en na was het hoort nog een ‘een’. Even nieuw starten hier, letters blijven weer hangen.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Ik weet dat het Ceuta een Spaanse enclave is, Nemesis, ik bedoelde het woord ‘eilandje’ figuurlijk, vandaar ook de aanhalingstekens.

   Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Duizend tegelijk werd de policía National teveel.
  Wat als het straks tienduizend zijn die al onderweg zijn en Libië wordt de nieuwe startplaats voor de mensenhandel. Ik heb er maanden terug voor gewaarschuwd dat de route zich zal verplaatsen en Putin zich nog niet moet terugtrekken maar zijn slagschepen voor de kust moet uitbreiden naar Libië en ook Marokko.

  Like

 19. Stef zegt:

  Wie was vergeten de hoogspanning aan te zetten?

  Like

 20. Flo zegt:

  Met het geavanceerde wapentuig waar de militaire macht vandaag de dag over beschikt, waren deze vuile nikkers in een mum van tijd voor en van het hek afgeschoten, maar helaas… deze wapens worden straks wel gebruikt tegen ons, de verloren westerse inwoners?!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s