Kansenparelknuffelend Canada ontspoort totaal: wil tegenstanders van islamisering opsluiten

screenshot_63

De “liberale” (= linkse) Canadese premier Trudeau.

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Je angst uiten dat je land door de toenemende islamisering over 20 jaar niet meer terug te herkennen valt? Dan ben je een vuile racist en moet je bestraft worden, als het aan de zogenaamde liberalen in Canada ligt.

De vrijheid van meningsuiting is gestorven. Tenminste, daartoe is alvast een aanzetje gegeven in Canada dat waarschijnlijk een motie zal aannemen waarin zogenaamde ‘islamofobie’ strafbaar gesteld wordt. Jawel: angst ergens voor (want dat is toch de kern van een fobie) gaat strafbaar worden.

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Canada, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Kansenparelknuffelend Canada ontspoort totaal: wil tegenstanders van islamisering opsluiten

 1. Ik moet er niet meer aandenken dat voor ons mijn man en ik in het verleden Canada het ideale land was om naar toe te emigreren. Met recht, Jesus wat ben ik blij dat we het niet gedaan hebben. Hier schrik je toch werkelijk van.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Kansenparelknuffelend Canada ontspoort totaal: wil tegenstanders van islamisering opsluiten – Rechtsaf doorzee

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nieuw is dit natuurlijk al niet meer: Nadat in 2013 de aftrap op dit gebied al gegeven werd in België met de Resolutie-Anciaux, was de volgende met dergelijke snode plannen de Britse Labour-heethoofd Ed Miliband (frappant genoeg qua uiterlijk al net zo’n Trudeau-kloon als ‘ons’ Klavertje-vier) de ze dacht, te gaan realiseren, zodra hij de verkiezingen zou hebben gewonnen. -Gelukkig kwam het niet zo ver.
  Het mag dan te gek voor woorden zijn, dat men meent, zoiets als “islamofobie” strafbaar te kunnen stellen, het idee bestaat niettemin al té lang en bij té velen. Krankzinnig, maar waar!

  Like

 4. bedonderde burger zegt:

  Mij verbaast dit niet, dit is toch wat Halsema en ik geloof Cohen ook hier al hebben aangekondigd met heropvoedingskampen.
  Tja. En net als de konijnen blijven we allemaal in het licht van de koplampen staren….
  Want dit kan toch niet waar zijn. Dat dachten ze in 1935 ook van iemand en zijn kornuiten van de doodshoofdengroep, de politieke voorouders van dit ‘links’.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. oeps48 zegt:

  En zo wordt het grondrecht van “vrijheid op meningsuiting” bij het grof vuil gezet. Heeft die Trudeau de nepvluchteling, die in Europa en de verenigde Staten niet welkom zijn. uitgenodigd om naar Canada te komen? Tja, Cannada is natuurlijk wel een heel groot en dun bevolkt land en heeft altijd open gestaan voor immigranten. Me dunkt, dat moet te regelen zijn. Hup, vort, alle islamietjes een enkel reisje naar Canada. Dan kunnen ze daar van hun vrijheid genieten.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  De wapenwet spreekt daar wel een hele andere taal !
  En de vingertjes zitten dan wel wat losser, wanneer
  deze linkse klootzakken menen hun grote bek te moeten opentrekken !
  In de grote steden aan de oostkust is dit wel een thema,
  Maar niet in het grootste gedeelte van midden, west en noord Canada !

  Geliked door 1 persoon

 8. hendrikush zegt:

  Kafirfobie en haatprediken moet wel worden verboden.
  Islamofobie is een lovenswaardig teken van gezond verstand.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  ik heb eens gekeken naar hoe groot de bevolking daar is, ongeveer 35 a 36 miljoen, en het land is 242 keer zo groot als Nederland, wij zitten met zijn allen op dit stukje aarde met ruim 17 miljoen, en is idd te gek voor woorden dat ze als je het niet met de regering eens bent de gevangenis in kan worden gegooid, maar met dit grote land kan heer Trudeau de halve moslim wereld binnen halen, plaats genoeg

  Like

 10. Jan zegt:

  The Glazov Gang-Canada’s Surrender to Islamic Blasphemy Laws?

  Like

 11. scheermes zegt:

  Ik heb op tv gezien dat deze premier trudeau met zoveel warmte en liefde de ,moslimvluchtelingen verwelkomde dat ik toen gelijk dacht , dit MOET wel een moslim zijn deze canadese premier!! Kom maar binnen ALLEMAAL!! Ik heb van hem gehoord dat de moslimvluchtelingen van HARTE!! welkom waren!! Gelukkig komen zij dan niet onze kant op!! Gezien de rellen die daar ook nu plaats vinden ,ben ik benieuwd of ze nog zo ruimhartig zijn met de opvang van moslims!!Deze premier die de toestroom van de moslims met zoveel liefde en warmte ontvangen heeft , dit is de moslims in het midden oosten niet ontgaan!! Gevolg is dat de toestroom met deze DWAZE uitnodiging,dat hier dankbaar gebruik (misbruik) van word gemaakt !! DEZE dwaas kon wel een broer van snotneusje klavertje zijn die groene gek van groen links!! NOU beste mensen ook dit is PURE volksverlakkerij !! Het gras is HONDERD % zeker bij groen links NIET groen !! ONMOGELIJK !!Bij groen links is het 1 teringzooitje waar nog niet 1 graspriet wil groeien !!Waar snotneusje klaver in de buurt komt ,daar sterft spontaan ELKE grasspriet!!En ook deze dwaas zegt tegen de islam ,kom allemaal maar binnen !!En daar mee ons mooie nederland ten gronde richtend!! IDIOOT!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Canada: Antisemitisme beschermd door politie.

  Like

 13. Jan zegt:

  Canada, geleid door idioten, Wild Bill direct achter slot en grendel

  Trump dient voor Canada een inreisverbod uit te vaardigen, net als voor de EU-landen

  Like

 14. Jan zegt:

  Trudeau: “Happy Pride to Allah!”

  “Happy Pride to Allah!”

  Zwakzinnig land

  Like

 15. Jan zegt:

  Media in Canada steunt sharia, beperking van vrijheid van meningsuiting

  Like

 16. Jan zegt:

  Russ Cooper over M103 en de toenemende terreur van Trudeau

  Like

 17. Jan zegt:

  Arab Idol op toer in Canada en roept op Joden te vermoorden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s