Meer dan 100 jaar oud park wordt in het rood-groene Berlijn met de grond gelijk gemaakt voor “vluchtelingen”onderkomen

screenshot_73

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

110 jaar oud park met beschermde boomsoorten wordt in het rood-rood-groene Berlijn ten behoeve van “vluchtelingen”onderkomen met de grond gelijk gemaakt. 200 bomen, waarvan 50 bescherming-waardige exemplaren, in een historisch park, dat de Joodse medicus James Fraenkel in 1907 had aangelegd, moeten daarvoor tot eind februari worden gekapt. Waarom dit keer geen rood-groen protest de kop opsteekt, wordt U verklaard in mijn voorwoord.

michael-mannheimer-blog

Over bomen, natuurbescherming en de “selectieve ethiek”van Rood-Groen

De Frankfurter Schule, ideologisch uitgangspunt van de zich thans voltrekkende liquidatie van Duitsland, stimuleerde reeds aan het eind van de jaren ’60 van de vorige eeuw om alles en iedereen in het “kapitalistische Westen” te bekritiseren; vastberaden, zonder onderbreking, genadeloos en tot de ineenstorting van dit, als oorzaak van alle ellende beoordeelde, westerse systeem, waarvan de toenmalige Bondsrepubliek als de Europese voorganger gold.

In het bijzonder moesten de burgerlijke gezinnen, het christelijk geloof en de Europese erfenis van het Avondland propagandistisch en mediaal worden vernietigd. Zelfs de domeinen, die als goed en mooi konden worden beschouwd (muziek, bouw van kathedralen, wetenschappelijke bevindingen enz.), mocht de ontwrichtende kritiek niet bespaard blijven. Terwijl anderzijds alles wat te maken had met het socialisme in de schrilste kleuren werd beschreven – en de misdrijven van de Linksen moesten worden verontschuldigd of doodgezwegen.

“Selectieve ethiek” noemde Adorno, de uitvinder van deze alomvattende publicistische aanval op de westerse waarden dit. En inderdaad: Wie de publicaties van de linksen sinds 1968 heeft gevolgd en deze in de huidige mainstream – die door de ’68’ers volkomen wordt beheerst – nog steeds volgt, zal mijn analyse bevestigen: Het is de ’68’ers plus de generaties daarna glansrijk gelukt om ons westerse waardesysteem aan puin te schrijven.

Op dit in puin liggende systeem wilden de propagandisten van de Frankfurter Schule vervolgens een “nieuwe samenleving” zonder rassen, zonder vooroordelen en zonder uitbuiting door het kapitalistische streven naar winst vestigen.

Nu, de linksen zijn meer dan behoorlijk op weg om deze nieuwe samenleving op te richten. Maar hun bijdrage zal een utopie blijven: Ze zullen noch de rassen, noch menselijke vooroordelen afschaffen en ze zullen het streven naar winst dat de mensen eigen is, niet kúnnen afschaffen, maar  net zo onder de duim houden als ze het met al hun socialistische experimenten tot nu toe deden: Met totalitaire dwang en de verarming van hun staten, die onder hun socialistische waan gevangen zaten, als resultaat.

Natuurbescherming is slechts het groene manteltje van de Groenen. Daarbinnen koesteren zij zich in de rode kleur van het Bolsjewisme

Maar om terug te komen op het thema van het hierna volgende artikel: Eén van de oudste en mooiste parken van Berlijn, het Lankwitzer Park, wordt thans met de grond gelijkgemaakt ten behoeve van de bouw van een “vluchtelingen”onderkomen. Wat heeft dat met de Frankfurter Schule te maken, zal deze of gene lezer zich nu afvragen.

Wel, men herinnert zich de regelmatige stormen van protest van de kant van de Groenen wanneer er in verband met de realisering van bouwwerken, die niet in hun politieke straatje passen, een paar bomen moeten worden gekapt. Dan vormen ze regelmatig menselijke ketens om die paar bomen heen – of knutselen boomhutten, die het hele jaar door groene “milieubeschermers”worden bewoond. Alleen merkwaardig dat met betrekking tot het rooien van één van de oudste en mooiste parken van Berlijn van de kant van deze “milieubeschermers” geen enkele tegenstand te vernemen is. Nu zijn we weer bij de selectieve ethiek van de Frankfurter Schule beland.

Goed is volgens deze alleen wat het systeem schaadt, slecht is wat voor hem van nut is. En de opname van meer “asielzoekers” schaadt het systeem. Dus is ook de bouw van een asielcentrum goed. En in verband daarmee zou de weerstand tegen de vernietiging van het park in de zin van selectieve ethiek slecht, want contra-productief, zijn.

Conclusie: Vertrouw geen Groene die beweert de natuur te willen beschermen. Het gaat de Links-groenen niet om de natuur. Het gaat ze om de vernietiging van onze samenleving. En dan is elk middel geoorloofd. Ook wanneer het een boom of een historisch park mocht betreffen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Bron oorspronkelijk artikel:
www.journalistenwatch.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, Genocide, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Meer dan 100 jaar oud park wordt in het rood-groene Berlijn met de grond gelijk gemaakt voor “vluchtelingen”onderkomen

 1. Eduard uit Breda zegt:

  Als ik dit verhaal zo lees denk ik toch aan links fascisme de herinnering aan de Joodse medicus James Fraenkel in 1907 komt niet goed uit bij de linkse fascisten

  Geliked door 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  https://michael-mannheimer.net/2017/02/16/ueber-100-jahre-alter-park-wird-im-rotrotgruenen-berlin-fuer-fluechtlingsunterkunft-platt-gemacht/

  Rood en Groen zijn gut in het ausradieren van hun eigen Heimat. Dit is een duidelijk statement van hen dat ‘vluchtelingen’ ten alle tijden voorrang krijgen op alles wat Duits is; en ach het Park was toch maar aangelegd door een Jood en Joden zijn fout want Israel.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Wat hebben ze een hoop herrie gemaakt in Stutgart met de bouw van het nieuwe station.
  Precies “selectieve verontwaardiging”.

  Like

 4. kraftavilqa zegt:

  ‘Selectieve ethiek’ kritische theorie bespottelijke symptomen van linkse koprot. Als je je ethiek selectief noemt geef je daarmee eigenlijk al meteen aan dat je ethiek niet deugt (op z’n minst is-ie dan incompleet) hetgeen we dan ook dagelijks kunnen waarnemen aan de woorden en daden der linksen. De beruchte rooie dubbele standaard is een treffend voorbeeld van deze selectiviteit. Die moral highground waarop die rooien zich zo graag terugtrekken daar kunnen we hun lekker in hun eigen sop laten gaarkoken want de ethiek van die highground geldt toch alleen voor hun wij normale mensen zijn per definitie niet aan die onzin gehouden wij kunnen niet langs de defecte linkse maatstaf gemeten worden. Dat ding steken ze maar in d’r lui eigen reet.

  Like

 5. Bas zegt:

  Nu hoor je groene partijen niet !

  Like

 6. Pingback: Meer dan 100 jaar oud park wordt in het rood-groene Berlijn met de grond gelijk gemaakt voor “vluchtelingen”onderkomen – Rechtsaf doorzee

 7. Die gelatenheid en dat allemaal maar laten gebeuren. Hebben ze iets kalmerends door het drinkwater gedaan?

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  De Groene hebben twee gezichten. Een om schijnheilig te bidden en de andere om hun gelijk te halen. Beide tronies deugen niet en dus niet te vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s