Migrantenoorlog in Frankrijk: Al 20 No-Go-Areas; het geweld breidt zich uit over heel Frankrijk

screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

De onlusten van Parijs slaan nu over op heel Frankrijk, waarbij vermomde daders met de politie vechten, wat delen van het land veranderd heeft in No-Go-Areas. De politie zegt dat de civiele onlusten in twee weken alleen al in Parijs geleid hebben tot botsingen in 20 wijken met als gevolg een schade van miljoenen euro´s.

inselpresse

Verontrustend genoeg is volgens de politie 60% van de deelnemers aan de straatgevechten minderjarig.

In minstens 16 voorsteden in het noorden van Parijs vonden ook zware misdaden plaats en de confrontaties breidden zich uit naar Nantes, Lille, en naar Rouen in Normandië, waar de katholieke priester Jacques Hamel afgelopen zomer tijdens een kerkdienst bij het altaar werd onthoofd.

De politie wordt met molotovcocktails bekogeld, door auto´s achtervolgd, met ijzeren stangen geslagen, beschoten en zelfs met zware ijzeren kogels uit het spel jeu de boules bekogeld.

Gewapende agenten zijn met honderden op straat en werden er al toe gedwongen schoten af te vuren en traangas in te zetten om de relschoppers uit elkaar te jagen.

De hele chaos brak uit, nadat bekend werd dat de politie een migrant genaamd Theo met een knuppel anaal had verkracht. Het schandaal, waarvoor zich nu vier politieagenten moeten verantwoorden, heeft gezorgd voor een serie legale protesten. Er vonden echter ook gewelddadige, illegale protesten plaats, die inmiddels al drie weken duren.

Tot nu toe werden honderden auto´s in brand gestoken, winkels en banken geplunderd en zelfs een voertuig voor gehandicapten vernield. Dinsdag werd in het noorden van Parijs een bus vol Zuid-Koreaanse toeristen aangevallen, terwijl het tegelijkertijd in een wijk in de buurt van het drukste station in de stad, het Gare Du Nord, tot onlusten kwam.

Berichten in de lokale pers doen vermoeden dat gisteren ook de populaire wijk Marais in het centrum van Parijs door de woedende incidenten geteisterd werd. De in het midden van het noorden gelegen regio Ile-de-France raakt steeds meer buiten controle en de politie bevestigt dat het geweld iedere nacht erger wordt, zoals “Le Figaro” bericht. Ze zegt ook dat diegenen op straat blijkbaar jongeren zijn, in vergelijking met de oudere mensen die eerst met het geweld begonnen.

De politie zegt dat er op Valentijnsdag 47 auto´s in brand werden gestoken, de dag daarvoor 34. Daarbij kwamen op dezelfde dagen 59 brandende vuilcontainers, in vergelijking met 21 daarvoor.

Er werden talrijke personen gearresteerd, nadat ze helemaal door het lint waren gegaan vanwege de vermeende verkrachting en het vreselijke misbruik van een man genaamd Theo op 2 februari. Het geweld brak oorspronkelijk uit in een sociale woonwijk genaamd Rose des Vents in Aulnay-Sous-Bois, die door de bewoners ook wel “Stad van de 3000” wordt genoemd, nadat het gerucht de ronde deed dat Theo vanwege racistische redenen werd aangevallen.

Inmiddels werd er een gerechtelijk onderzoek betreffende de arrestatie van Theo ingesteld en er worden video-opnames geanalyseerd nadat president François Hollande zich ermee bemoeide. Op dit moment ziet het er echter niet naar uit dat het daarna rustiger zou worden, omdat de relschoppers iedere avond op internet en via hun smartphones ertoe oproepen om bij elkaar te komen voor gewelddadige protesten.

Terwijl François Hollande opriep tot rust op straat en eiste dat de relschoppers zouden stoppen, heeft de kandidate van het Front National, Marine Le Pen, de relschoppers radicale criminelen genoemd. Zij vindt dat de talrijke incidenten “een schande voor Frankrijk” zouden zijn:

“De politie wordt door criminele bendes op de korrel genomen. De regering zwijgt. Een stilte, die zowel staat voor haar lafheid als haar impotentie.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Door: Siobhan McFadyen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Bangladesh, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

44 reacties op Migrantenoorlog in Frankrijk: Al 20 No-Go-Areas; het geweld breidt zich uit over heel Frankrijk

 1. Wachteres zegt:

  It giet oan … zoals elk mens met gezond verstand kon verwachten

  Het zou me niet verbazen als dit naar andere Europese landen overslaat.

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Als dit niet meteen keihard – desnoods met het leger – in de kiem wordt gesmoord dan kunnen we het wel vergeten.

   Geliked door 1 persoon

   • Ronald zegt:

    Inderdaad het leger inzetten en ALLE MOSLIMS KEI- EN KEIHARD AANPAKKEN EN METEEN DEPORTEREN!!! Laten zien wie hier de baas is en alle niet aangepaste moslims verrnederen en uitzetten!!! We zijn bijna gast in onze eigen landen en dit moslimstuig (dat teert op uitkeringen en toeslagen, want dat weten ze allemaal te vinden!!!) terrorisseert ALLES!!! Razzia’s en uitzetten dit SCUM!!!

    Like

 2. tippelaar zegt:

  indien gericht: “Vuur”. Uitroeien dat kwaad. Maar men durft het niet. Het is al een complete burgeroorlog, waarbij de verliezer al bij voorbaat vast staat. Dat is de franse regering , oftewel het franse volk. Met het leger op straat moet het een klein kunstje om deze anarchisten uit te schakelen.

  Like

 3. carthago zegt:

  Les jeux sont faits, de kokosnoten en kalifaatratten komen uit hun riolen in Frankrijk. Nog even en de riolen gaan hier ook overlopen.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  De gore socialistische rat Hollande gaat wel naar de kudt crimi neuqnegert in het ziekenhuis de smerige slijmbal, maar laat zijn politie verrotten in de straten. Met noodtoestand een avondklok instellen en iedereen op straat afknallen die de klok negeert, want alle rellen zijn in het donker.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Het socialistisch policor esthablisment zit met dicht geknepen billen en gekromde tenen te wachten dat het vanzelf overgaat. Want het ging al zo vaak “tijdelijk” vanzelf over. Maar dit gaat niet vanzelf over. Dit is de voorlopige climax van 40 jaar islam pamperen. Er gaan nog vele climaxen volgen. Niet alleen in Frankrijk. Het islam monster (hierover spreken we en niet over buitenlanders algemeen) werd vertroeteld, werd gevoed, werd gekleed, kreeg onderdak en miljarden voor integratie cursussen. Ooit gehoord dat chinezen en Vietnamezen integratie cursussen kregen? Nu is het monster volwassen geworden en zal het zijn tanden laten zien. Als dit overslaat naar heel Frankrijk ligt de burgeroorlog nabij. Nu worden nog algemene voorzieningen zoals busstation, openbare gebouwen en straat meubilair vernield. Maar het moment gaat komen dat de bloeddorst van het monster onstilbaar is en het monster voor het eerst de franse woonwijken intrekt. Op dat moment zal de niet islamitische bevolking die decennia de mond gesnoerd werd van zich af bijten. Dan voltrekt zich een burgeroorlog in een failed state.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Hier niet zo heel ver vandaan in een andere stad wonen nog veel Vietnamezen sinds de jaren 50. Er zijn ook restaurants van hen en winkels waar je die Ïndische”produkten kunt kopen.
   Wij gaan er weleens heen om bepaalde ingrediënten te kopen die je in de Super niet kunt krijgen.
   In Parijs werd ook een Juwelier van Vietnamese afkomst overvallen/beroofd. De hele zaak aan gruzelementen.
   Ook een Indies supermarketje leeg geroofd, ALLEMAAL TER ONDERSTEUNING VAN THÉO, die een drugsdealer bleek te zijn.
   (( het zijn dezelfde bevolkingsgroepen die ook in NL en elders in EU voor moeilijkheden zorgen……….))

   Like

  • gielah zegt:

   Zowel het naar Europa hálen en/of hier toelaten van zó krankzinnig veel mensen met juist déze ideologie en dié bloedige geschiedenis achter zich, moet een ieder te denken geven.
   Dat diende onze landen in geen énkel opzicht, integendeel.
   Raar, dus.
   Het nu niet áánpakken van het gedrag, dat van hen verwacht kon worden… qua koran en voorbeeld en genenpakket… moet ons eveneens te denken geven.
   Dat is niet logisch.
   Daar zit een plan achter.
   De vraag moet gesteld blijven worden: wie zitten er achter dit plan?
   Wie doen er hun voordeel mee?

   Like

 6. corse zegt:

  legionare….

  Like

 7. maria zegt:

  Wij gaan als echte Nederlanders toch ook niet rellen als zo’n vieze asielzoeker je verkracht.Deze “cultuurverrijkers” zullen alles aangrijpen om te kunnen rellen, dit is nog maar het begin. Tuig is het.Ik had er tot de massa immigratie geen hekel aan, nu dus wel.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  INGEZONDEN OPEN BRIEF AAN DE KRANT VAN EEN POLITIE-AGENT, gericht aan de hele meute van goedmensen en allerlei “bobo,s”, die Théo blindelings steunen.
  ………..
  Afgelopen woensdag 15 Februari werd er in de kolommen van de Krant “lIBERATION” een artikel geplaatst dat door 10-tallen werd ondertekend om het “geweld van de politie” en dan vooral in verband met de affaire Théo, af te keuren.
  De man die gewond raakte toen de politie hem probeerde te arresteren.
  Een van de politiemensen werd vervolgens voor “verkrachting” aangeklaagd.
  Dit veroorzaakte een hevige emotie onder de mensen van de Nationale Politie.
  Sinds enkele weken en dan vooral afgelopen woensdag waren de mensen die de Politiemacht vertegenwoordigen het onderwerp van een laster-campagne.
  Een ware campagne van des-informatie, die er opgericht is om het publiek te laten geloven dat de politie racisten zijn.
  Die zonder enig overleg te werk gaan en een deel van de bevolking zonder aanleiding controleren en hen stigmatiseren.
  Die ideeën zijn niet te tolereren en niet toe te staan.
  NEE dames en heren van het goedmenselijk publiek, de intellectuelen, de volksvertegenwoordigers, de media.
  U heeft het mis, zo is de Nationale Politie niet.
  Maar wat weet U ervan, U die nooit een voet zet in de z.g.n. “gevoelige wijken”, de No-Go_Zones.
  U die slechts er van weten door hetgeen U te zien krijgt van hetgeen de TV U wil laten zien.
  De politie bestaat uit mannen en vrouwen, een afspiegeling van onze multiculturele maatschappij, met al hun persoonlijke gevoeligheden en allemaal verschillend van elkaar.
  MAAR, die met al hun persoonlijke moeilijkheden en problemen elke dag weer geconfronteerd worden met alle ellende van deze tijd.
  Van de misère van de mensen, aan het geweld en de agressie die steeds erger worden.
  Dergelijke onzin die U heeft ondertekend laat zien hoe ver U van de dagelijkse realiteit van de overgrote meerderheid van onze burgers en het leven van een politieagent verwijderd
  bent.
  Weet U eigenlijk wel dat 10-tallen politieagenten dagelijks worden aangevallen en gewond raken, iedere dag weer.
  Weet U dat honderden politiemensen elke dag weer worden beledigd en bedreigd.
  Dat er zijn die niet kunnen wonen waar zij zouden willen wegens bedreigingen en de risico,s voor hun gezin en kinderen ?
  Weet U wel dat het politieberoep er een is die het meest onder controle staat ?
  Bent U er niet mede schuldig aan wat er vandaag de dag gebeurt als er zonder enige reactie van Uw kant op de politie, de Justitie op het land wordt afgegeven, gekotst.
  Alles onder de noemer van vrijheid van expressie.
  Waar was U toen er onder deze z.g.n. Vrijheid van Uitdrukking er liederen worden gezongen om de Smerissen te vermoorden, om hun gezinnen lastig te vallen en allerlei ongerechtigheden tegen de instellingen van het land te ondernemen.

  /////////////

  /////////

  Draai eens een dag mee met een bemanning op patrouille in Dept 93 [ één van de beruchte buitenwijken van Parijs ], waar zij elke dag opnieuw met stenen worden bekogeld of ze de zware ijzeren ballen van de pétanque door de voor-ruiten van de politieauto krijgen.
  Of allerlei voorwerpen die van uit de hoogte van de flats naar hen worden gegooid, de beledigingen en het provoceren en nog vele andere zaken.

  MAAR waar was U toen enkele criminelen politie-agenten levend wilden laten verbranden in hun auto ?
  En wat zei U, grote denkers die U bent, toen onze collega,s van de ME in “brandende-fakkels”werden getransformeers tijdens de betogingen tegen de Wet op Arbeid ?

  Geliked door 3 people

  • elisah zegt:

   Goed geschreven.

   Like

  • Asgard zegt:

   Delamontagne,…Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet denken,..ik ga een eindje mee in het betoog van de agent,..maar ben mij ook bewust ervan dat dezelfde agenten vreedzame demonstraties van bijvoorbeeld de Franse boeren en vrachtwagenchauffeurs die voor het recht opkomen voor het volk om complete wegen af te sluiten, wel hardhandig durven op te treden,….maar deze agent zichzelf nu in de slachtofferrol plaatst met het optreden in de Banlieus, dat ze bedreigd worden en uitgescholden worden,…uiteindelijk zal de politie ook een kant moeten kiezen, want uiteindelijk moet je haast wel blind zijn om je bij een apparaat- instituut aan te sluiten die zich keert tegenover de grote meerderheid van het volk,…net zoals de politici die de werkelijkheid uit het oog verloren zijn is dat ook bij vele slaafse politie meelopers,..bij de politie is maar een klein percentage die geschikt zijn om hun ambt uit te voeren,…het politie apparaat moet een instituut zijn die het volk dient en niet de politici zoals nu het geval is, het dient voornamelijk een doelgroep,… het moet een onafhankelijk instituut worden waarin ook de Elite- Politici niet onderuit moeten kunnen komen.

   Like

  • jackvanderveen zegt:

   Wat ook nog zo fnuikend is: men mag mssr brperkt terugreageren. Missvhien nog wel het meest frustrerende.
   Laat men eens kijken hoe zwart afrika dit oplost en met dezekfde hand dan.

   Like

 9. Jan zegt:

  Moet je eens zien hoe snel het probleem is opgelost als Smith en Wesson doen wat zij behoren te doen

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  De volgende president is Marine Le Penn

  Like

 11. Pingback: Migrantenoorlog in Frankrijk: Al 20 No-Go-Areas; het geweld breidt zich uit over heel Frankrijk – Rechtsaf doorzee

 12. Jan zegt:

  ….werden er al toe gedwongen schoten af te vuren en traangas in te zetten ……

  Om je te bescheuren. Liever gedood worden dan de ander doden.

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Het Vierde Rijk brengt geen vrede. Evenmin als de Derde Rijk.
  Het Vierde Rijk brengt de oorlog in onze straten. Geen krant of TV heeft het hier over de economische schade, maar die schade is enorm.
  En als Frankrijk gaat puinruimen en dat gaan ze doen, want Fransen zijn nog steeds redelijk trots op hun land en afkomst, dan moeten wij de grenzen herstellen anders worden wij het overloopputje van de Franse multikul.
  Nederland kan niet zonder dijken, ook niet zonder grenzen.
  Nexit.

  Like

 14. Pietersen zegt:

  Het gaat dus waarschijnlijk in Frankrijk beginnen, net als de Franse Revolutie.

  Like

 15. Onschuldige Bijstander zegt:

  Kotsmisselijk van het woord migranten

  Like

  • Ronald zegt:

   Het zijn ook GEEN MIGRANTEN!!! Een echte migrant past zich aan in het land waar hij/zij wil werken en laat zien dat kerk en staat gescheiden hiren te zijn!!!
   Dit moslimtuig hier in Europa, maar ook in de USA, is het grootste tuig op deze wereld!!! PARASIETEN ZIJN HET!!! ZANDVLOOIEN!!! Wij willen ze niet, wij mogen ze niet en wij hebben ze niet nodig!!! Het wordt tijd voor razzia’s uitgevoerd door het leger. Wij zijn hier de baas in het westen!!!

   Like

 16. Op naar Europa in vuur en vlam. als hier niets aangedaan wordt.

  Like

 17. john zegt:

  Als het leger niet ingrijpt is Frankrijk en daarna gans de eu een soort Lybië.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Welk leger? De legeronderdelen die werkelijk wat kunnen doen, hebben ze welwijselijk naar de brandhaarden in bijvoorbeeld, Mali, Irak, Syrie, Jemen etc. gestuurd. Hoewel die ook allemaal zonder de juiste uitrustingen zitten en te weinig vuurkracht hebben omdat de kogels op zijn. Van onze Apaches zijn er net twee teruggekomen. Een wonder dat ze het hebben gehaald. Ze zagen er uit als oude roestbakken, rijp voor de sloop.

   Misschien is het in Frankrijk nog net te weinig om van een algemene burgeroorlog te spreken en het leger in te zetten.

   Like

 18. Wachteres zegt:

  Paul J. Watson on France riots via Vederso

  Like

 19. D. G. Neree zegt:

  Nu is het nog een ongeordende bende, maar als dit doorgaat, dan zullen er uit die troepen leiders naar boven komen die de zaak gaan organiseren. Hou dan je hart maar vast, want de regeringen (en hun gedecimeerde legers en politiemacht zullen daar niet tegen bestand zijn. De Europeanen zullen worden uitgemoord als er niet NU niet iets drastisch gebeurt.

  Like

 20. Flo zegt:

  Als er eens veel en met scherp werd geschoten, dan wordt er een signaal afgegeven tot hier en niet verder, de conseqenties zullen groot zijn, maar daar stevent het nu sowieso ook op af….
  Die zak hooi Hollande is een laffe rat.

  Like

 21. oeps48 zegt:

  Zo, het Franse gepeupel is dus weer een keer de barricaden opgegaan. De Fransen zullen het eens een keer niet als eerste doen. Het was te verwachten het zat er aan te komen. Het is alleen zo jammer dat het deze keer het gepeupel van de verkeerde soort is, die de barricaden opzoekt. Het zijn de landverraders, die nu op de barricaden staan. Ze nemen het op voor de allochtoontjes, de zielepootjes, die hier komen halen, wat ze thuis niet hebben en hier komen brengen, waarvoor ze thuis zijn weggelopen. Dit is de revolutie van de verkeerde kant, van de geïllumineerde satanisten met hun N.W.O. en W.M.O. en globalisering. Nee, dat mag niet lukken. Dat moet snel en hard worden bestreden. Waar zijn de echte Fransen nu ??? Waar blijft de Maquis ???

  Like

 22. RonenMar zegt:

  Tijd voor marine le pen ! De regering die er nu zit is totaal ongeschikt de orde in het land te handhaven en zitten achter hun buro te vergaderen terwijl er keiharde aktie moet komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s