NOS: ‘Relschoppers banlieues Parijs zijn gewoon ontevreden en dat is terecht’

screenshot_65

(Door: Bert Brussen)

Nepnieuws, het begint bij duiding van de subjectieve correspondent

“Wel is de onvrede in de voorsteden nog groot, zegt de correspondent. ‘De mensen in de voorsteden zijn het zat dat ze zo slecht behandeld worden door de politie. En dat is ook echt zo. Een onderzoek van de Franse ombudsman liet onlangs zien dat mensen met een jong, Arabisch uiterlijk twintig keer zo vaak door de politie worden gecontroleerd. Ook hebben ze vaker te maken met geweld en beledigingen’.”

Er zijn dus rellen in de Franse banlieues. Al een week of twee gaan groepen veelal minderjarige multiculturele ‘jongeren’ met capuchon, niet zelden in gezelschap van fatsoenlijke en sociaal linkse Franse Joop.nl-lezers, volkomen los op auto’s, straatmeubilair en natuurlijk de politie (want dat zijn ‘racistische moordenaars’, allemaal).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Incidenten", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, NOS, political correctness, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op NOS: ‘Relschoppers banlieues Parijs zijn gewoon ontevreden en dat is terecht’

  1. ReaGluurder zegt:

    Hier hebben we dit soort rellen nog niet gehad. Komt vlgs mij door het theedrinken en de ong. 500 miljard die er tegenaan gegooid is!! Maar ow als het ‘Gratis Geld’ opraakt!! Hier nog wat sfeerbeelden van ontevreden jongelui.

    Like

  2. D.DAY zegt:

    Dit tuig heeft helemaal geen aanleiding nodig om dit gedrag te uiten. In de banlieues gaan zonder enige reden jaarlijks duizenden auto’s in de fik. Ze lopen met gouden kettingen rond en hebben dure auto’s onder hun reet, maar werken doen ze niet. Dit gedrag speelt zich al jaren af en de politie staat machteloos tegenover de vele misdragingen van dat moslimtuig. Dat de NOS het gedrag van dit tuig begrijpelijk vindt, zegt alles over hun vooringenomenheid. Er is immers een afspraak in de MSM dat er niet negatief over moslims bericht zal worden en dat moslims altijd in een slachtofferrol geplaatst moeten worden.

    Like

  3. scheermes zegt:

    Twintig keer zo vaak gecontroleerd worden is gezien de criminaliteit van deze gasten ,VEEL te weinig!!

    Like

  4. Fred zegt:

    Ik ben ook ontevreden maar dan ga ik nog niet rellen, ruiten kapotslaan of andermans auto`s in de fik steken laat staan jeu de boulesballen (die stalen) naar de politie te gooien.
    Overigens heb ik wel eens de neiging als ik zoiets op de Nederlandse Propaganda Omroep hoor om het hele mediapark in de brand te zetten.
    De neiging dan hè.

    Geliked door 2 people

  5. elisah zegt:

    Nou maar hopen dat de echte Fransen niet boos worden uit ontevredenheid, zij hebben daar wél elke reden toe.

    Like

  6. scheermes zegt:

    Leuke smoes om je achter te verschuilen!!Dit klinkt de linkse kerk natuurlijk als muziek in de oren ,dat al HUN ISLAM stemvee twintig keer zo vaak aangehouden wordt, nu kunnen ze dit mooi gebruiken om het BUITENSPORIGE GEDRAG VAN deze barbaren goed te praten!! En is het normaal dat zij dit doen!!De werkelijkheid is!!DE koran !!Daar worden ze mee opgevoed!! Ze HATEN ons!!Dat is de oorzaak van dit gedrag!!Dit is nog maar kinderspel bij wat ECHT komen gaat!! De reden dat hier niet over word bericht door de noordkoreaanse staatsomroep de npo is , als ze dat zouden doen zou de PVV verreweg de grootste worden,en zijn ze de macht KWIJT!! Wij hebben RECHT op eerlijke berichtgeving !!, Over deze rellen die in parijs op GROTE schaal plaatsvinden, zonder AL de CENZUUR van de linkse kerk!!Het is ECHT misdadig deze volksverlakkerij,en dat dit ALLEMAAL onder de pet wordt gehouden !!En de npo wordt ook nog eens een keer OVERBETAALD van ONS belastinggeld!! SCHANDE!! IK hoop dat dit criminele gedrag ook in verband met het cordon sanitaire op 15 mrt AFGESTRAFT word!!

    Like

  7. delamontagne zegt:

    Om er echt achter te komen wat er aan de hand is moet je natuurlijk niet alleen NOS kijken/luisteren.
    Zelfs President Hollande bracht hem een bezoek
    in Ziekenhuis………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ////////////////////

    Correspondent: Michel Garoté.
    THÉO, een geweldadig individu die al langer bij de politie bekend was om zijn aandeel in drugs handel.
    Klappen met een gummi-knuppel !,….. dat kan kloppen maar penetratie ? ONJUIST deZe affaire “Thëo”.
    Tijdens de Hoorzitting waarbij de Officier van Justitie onderzoek deed naar “verkrachting” in de zaak Théo, verklaarde de politieman geen overbodig geweld te hebben gebruikt.

    Fr media “L.Express et Europe 1 hebben op Woensdag 15 en donderdag 16 Februari uittreksels uit het process-verbaal mogen inzien.
    Hieronder een verslag:

    Het eerste verhoor had plaats op 2 Februari om 19.19 hr, dat wasprescies 2 uur na de arrestatie vn Théo in de “Cité des 3000 d,Aulnay-sous-Bois”te Seine St Denis.
    De politieman verklaarde dat de situatie verslechterde nadat een “individu” = [ Théo ], alreeds bekend bij de politie , werd gecontroleerd in de wijk waar hij door onze Politiedienst al lang bekend stond om zijn handel in drugs.
    Er ontstond een woordenwisseling nadat een tweede persoon zich ermee ging bemoeien.
    De politie probeerde Théo te arresteren.
    Ik begreep gelijk dat hij er alles aan zou doen om dit te verhinderen.
    Hij vocht, deelde stompen naar alle kanten en sloeg zelfs mt zijn benen alle richtingen uit.
    Uiteindelijk slaagde een collega erin om de man op de grond te krijgen, maar dit alles onder ruwe omstandigheden.
    De deliquent werd echter steeds agressiever en begon verder naar de politiemensen te trappen.
    Ik gebruikte toen mijn “telescopische -gummiknuppel” om hem in bedwang te houden.
    Ik raakte hem daarbij aan op de achterkant van zijn dijen, maar hij bleef doorgaan met schoppen/trappen.
    Ik probeerde hem opnieuw op de grond te krijgen door op de achterkant van z,n benen te slaan en hem daardoor ,t evenwicht te laten verliezen, maar absoluut niet richting zijn billen.
    Na nog enkele klappen bij een van zijn benen slaagde men er in hem te boeien.
    in tegenstelling tot wat hij zijn advokaat vertelde heeft de politioeman niets gemerkt van een bloedende wond toen ze bij het bureau aankwamen.
    ik heb geen idee hoe hij hieraan kwam, verklaarde de politieman in zijn getuigenis.
    Hij weigerde zelfs door een arts te worden behandeld toen ze op het politiebureau waren aangekomen.
    Hij wordt uiteindelijk door de brandweer = ambulance meegenomen naar Ziekenhuis.

    Like

  8. Pietersen zegt:

    Terwijl al minstens een week duidelijk is dat het geen verkrachting betrof nemen onze media in Holland maar moeilijk afscheid van dit nep-nieuws.

    Op slinkse wijze wordt door de NOS, Eenvandaag en Nieuwsuur steeds weer het woord ‘verkrachting’ van stal gehaald.

    Like

  9. Elena zegt:

    Alweer regeert de leugen.
    Het is onmogelijk een wapenstok door de pantalon ( denim broek) of jogging broek in iemands anus te steken.
    De schoft zal wellicht een vriendje hebben gehad die hem anaal verkracht heeft.
    Hoe is het mogelijk dat dit bericht de wereld rond gaat?

    Hollande heeft toch de Noodtoestand verlengd?
    Dan is het niet moeilijk een samenscholingsverbod uit te roepen.
    Maar nee…..er gebeurt niets.

    Laat het tuig vooral doorgaan hun wijken af te fikken, hopelijk hebben de Fransen nog wat intact gebleven geheugen, kan Marine Le Pen daar van profiteren.
    Vive la France !

    Like

  10. Hollande wakkert dat schorem alleen maar aan. Vlammenwerper erop, moet je eens kijken zijn ze zo weg.

    Like

Plaats een reactie