OUWE VIESPEUKEN…

screenshot_56

Vieze ouwe islamitische man met kindbruidje.

(Door: “Driek”)

Vrouwen en meisjes zijn in den moslimwereld nooit meer dan bezittingen geweest, die gesluierd waren en in afzondering werden gehouden. Ze hebben geen ene pest te vertellen en zijn niet meer dan huissloof en seksobject. Hun status varieert van het ene land tot het andere, evenals hun verzet tegen hun ondergeschikte status. De man mag maximaal vier vrouwen hebben, hoewel hem wordt aangeraden er niet zo veel te nemen tenzij hij ze seksueel bij kan benen. De koran zegt hierover: “En indien gij ducht niet rechtmatig te zijn ten aanzien van de wezen, huwt dan wat u aanstaat van de vrouwen, een tweetal en een drietal en een viertal”.

Wel ja, toe maar, het lijkt daar wel één groot seksfestijn, want in den islamitische tradities wordt sterk aangeraden geslachtsgemeenschap bij toerbeurt te beoefenen, opdat geen van dien vrouwen het gevoel krijgt dat ze wordt verwaarloosd. Oude mannen die weduwnaar worden, verkiezen kleine meisjes van negen tot elf jaar oud. Ze mogen wel een ietsje ouder zijn, doch niet veel meer. Want, spitse lezer van E.J. Bron, let wel, je zal me daar gek zijn om seks met een volwassen vrouw te hebben. Neen, dat is hun ouwe mannen-eer te na. Zij blijven in het voetspoor van hun moordzuchtige profeet Mohammed die voor zijn veile lusten kleine meisjes prefereerde.

Moslimmannen zijn zeer argwanend tegen vrouwen en hechten altijd grote waarde aan kuisheid van den vrouw vóór het huwelijk. Het verlies van kuisheid wordt in alle standen en gemeenschappen van de islam als een misdraging van de ernstigste aard beschouwd. Deze misdraging wordt gestraft door de vader en de broers van de vrouw en de strafmaat varieert van diepe ongenade tot verbanning en in sommige gemeenschappen tot den dood.

Ze menen werkelijk dat vrouwen sterke seksuele aandriften hebben die ze niet weten te beheersen, daarom dienen ze zorgvuldig te worden bewaakt.  Gebeurde dan niet, dan zouden ze weldra hun vaders en broers en echtgenoten te schande maken. Het is dan ook met recht dat ze worden afgezonderd en bij hun soortgenoten moeten vertoeven. Eén effectief middel om misdragingen te voorkomen, is het kinderhuwelijk of de kinder-verloving geweest. Een meisje dat al vroeg aan een man is beloofd, staat onder toezicht van twee families, zij zelf heeft niets in te brengen. En dat geldt ook voor de rest van haar ongelukkig leven.

screenshot_57

Links Tahani, die trouwde met haar man (25) toen ze zes jaar oud was.

U begrijp inmiddels wel waar al dat sissen vandaan komt, lezer, erotiek is bij dien moslimman tot een obsessie geworden. Daarom dienen al die mannen in eigen land te blijven waar ze straffeloos met kleine meisjes kunnen rommelen. Wij kunnen die sissende en spuwende oversekste viezeriken missen als kiespijn.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Seks. Bookmark de permalink .

18 reacties op OUWE VIESPEUKEN…

 1. Dit kan allemaal cultuur zijn of door een brandende braamstruik voorgeschreven. Moeten ze allemaal fijn zelf weten en ik wens mij daar niet tegenaan te bemoeien. En datzelfde eis ik ook van ons bestuur. Maar zogauw deze viezigheid hier in dit land wordt toegestaan of gedoogd eis ik ook dat de verantwoordelijken aan de hoogste boom worden opgeknoopt, samen met die ouwe vetkezen en wat mij betreft samen met hun hele familie die daarop toe had moeten zien. Wij hebben hier een Nederlandse cultuur met Nederlandse wetten en voor de rest de vinkering voor dat tuig.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Je hebt wel gelijk, maar als ze al getrouwd zijn en dan naar NL of D komen, wordt dit oogluikend gedoogd.

   Geliked door 1 persoon

   • Dan wordt ’t toch tijd dat de oogluikers eens flink wat op d’r luiken krijgen. Vroeger had je de SP nog die met wat bevlogen juristen op de barricaden klommen om deze pleurispedo’s en hun NL-vriendjes het handwerk te leggen. Of vergis ik me nu? Die zijn kennelijk ook iets leukers gaan doen. Verder niemand die er werk van maakt dus [dit gedeelte is vanwege de veiligheid en een ban uitgegumd]

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Nee, je vergist je niet en er waren en zijn nog wat anderen die het geprobeerd hebben. Maar dit pedo-vrienden-netwerk is erg groot. Het ergste is, dat bijvoorbeeld Die Grünen in D. er heel openlijk over doen. Kijk maar eens naar het boek wat die Cohn-Bendit heeft geschreven, wordt je kotsmisselijk van. En ze krijgen zelfs hun smerige wetjes er doorheen gejast, de zogenaamde genderisatie en sexualkunde, waar kleuterschoolkinderen al ingewijd worden over hoe je verschillende dingen moet doen. Geef me ven een paar teilen aan.
    REn voor een ban ben ik niet bang. Dan maar een ban. Ik schrijf over sommige zaken precies wat ik er van denk, ik blijf niet altijd op m’n handen zitten. Dat er zijn die vinden dat dat dan de perken te buiten gaat, dat is hun probleem.

    Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    Dit wordt niet oogluikend toegestaan hier, maar formeel goedgekeurd door de meerderheid van de tweede kamer: de NSB. Ze hebben pas een wet tot het ontbinden van kindhuwelijken weggestemd. Samen met die dracula’s van Dengk.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    WTF, dat is dan net aan mijn aandacht ontsnapt. Die christelijken ook? Het is gvd niet te bevatten.

    Geliked door 1 persoon

   • @Nemesis
    Dat over die [ban] en [uitgegumd] was natuurlijk bij wijze van spreken en als grap bedoeld. Ik heb al zoveel bannen opgelopen dat ik daar echt niet wakker van lig.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    hier bij Bron heb je beslist nog geen ban opgelopen, denk ik. 😀 😀 😀

    Geliked door 1 persoon

   • leefbarbaar zegt:

    In Nederland zijn enkele foutlinxe politici pedofiel en GsL heeft zelfs een pedofiel in het landelijk bestuur: Herman Meijer. Vraag maar aan Klavert.

    Geliked door 2 people

  • Sjaak zegt:

   Maar dan ook een paar landverraders erbij die deze ellende gedoogd hebben !

   Geliked door 1 persoon

 2. En dit wordt nou in Nederland goed gekeurd, is onbegrijpelijk. Als een pedofiel is dergelijks zou doen wordt hij veroordeeld. Waarom is kinderporno dan nog strafbaar. Laten ze dat dan ons nog eens uitleggen in Nederland. Maar daar hoor je ze niet over.

  Like

 3. dees zegt:

  Gelukkig zijn er vele Nederlanders die er geen enkel probleem mee hebben, het duidelijkst zie je dat tijdens de verkiezingen, massaal stemt met op de welbekende partijen die die idiote ideologie met zijn abjecte aanhangers geen strobreed in de weg leggen.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Zwaar strafbaar stellen en daarna uitwijzen

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Volgens Joop.nl kunnen vrouwen het beste de volgende “”sharia voorschriften” in acht nemen om overlast van mannen te voorkomen. Let wel mannen! Van moslim mannen (oorzaak van al dat gesis) is op de Joop nergens sprake.

  Het openen van de site Joop.nl is geheel voor eigen risico. Geestelijk en lichaamlijk ongemak kan nadien niet verhaalt worden.

  http://www.joop.nl/opinies/zo-voorkom-je-als-vrouw-dat-je-wordt-lastiggevallen-door-mannen

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Die gasten hebben hun keuze gemaakt naar het formaat van hun geslachtsdeel natuurlijk. Een volwassen persoon kunnen ze gewoon niet bevredigen. Dus zijn zo gewoon egoïstisch te werk gegaan. Maar ik snap al die vrouwen niet dat ze dit toe staan, ik bedoel natuurlijk hun als moeders. Hier worden hele pedofiele netwerken opgespoord en berecht. En laten ze gewoon gebeuren, onder welk NIET strafbaar feit wordt dit geplaatst dan?

  Like

 7. Flo zegt:

  Weg er mee, weg weg weg weg WEG!!!!!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Een eenvoudige ingreep met gebruikmaking van twee bakstenen lost alle problemen op zolang die geilperen nog in ons land vertoeven.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s