PVV STEMWIJZER (persiflage!)

screenshot_66

(Door: “Weethetwel”)

De enige en echte stemwijzer om je plaats te kennen in de PVV-familie. Beantwoord de vragen 1 t/m 10 en  bekijk vervolgens je resultaat. Stuur door en deel de stemwijzer met vrienden en bekenden. Beantwoord de vragen met ja of met nee.

 1. Ik ken in mijn omgeving niemand die PVV stemt.
 2. Ik begin me te schamen voor de Volkskrant en leg hem niet meer pontificaal op mijn tafel.
 3. Ik raak geïrriteerd als iemand uit mijn omgeving probeert mij enthousiast te maken voor de PVV.
 4. Ik kan zo 5 slechte persoonlijke eigenschappen van Donald Trump opnoemen.
 5. Ik kan zo 3 maatregelen van Donald Trump opnoemen waar veruit het grootste deel van de Amerikaanse bevolking enthousiast over is.
 6. Ik kijk nooit meer naar VARA-programma’s want dat zijn steeds dezelfde gezichten en dezelfde meningen.
 7. Ik ben geschokt dat ik het vaak met PVV-standpunten eens ben.
 8. Ik denk dat de maatschappij al te ver bedorven is om er nog wat aan te kunnen doen
 9. Ik praat niet over politiek, want dan krijg ik ruzie.
 10. Ik ga niet stemmen, want dat heeft geen zin.

En dan nu de uitslag! Bij een “ja”-antwoord op  iedere vraag kun je punten verdienen.

 1. Ik ken in mijn omgeving niemand die PVV stemt.
  Ojee, dan behoor je tot de groep van Nederlandse journalisten en televisiemakers. Deze mensen zijn hoogst verbaasd dat de PVV zoveel stemmen krijgt, want ze kennen niet één persoon die PVV stemt. Net als bij de Amerikaanse verkiezingen, waar de meeste journalisten nog steeds denken dat Clinton gewonnen moet hebben, omdat ze geen Trump-stemmers kennen en die dus ook niet bestaan. 0 punten en je kunt beter stoppen met de kieswijzer totdat iemand de steen optilt waaronder  je woont.
 1. Ik begin me te schamen voor de Volkskrant en leg hem niet meer pontificaal op mijn tafel.
  De eerste stap is gezet. Je geweten begint te knagen en je begint te ontwaken uit je linkse winterslaap. Instinctmatig begin je je te schamen voor neofascisten als Grunberg en von den Dunk. Je voelt dat ze samen met de Volkskrant de verkeerde kant van de  geschiedenis hebben gekozen. Het begin is gemaakt . 5 punten
 1. Ik raak geïrriteerd als iemand uit mijn omgeving probeert mij enthousiast te maken voor de PVV.
  Oké, kleur bekennen is er nog niet bij, maar de loze argumenten die je vroeger zo uit je mouw kon schudden, krijg je ook niet meer door je keel. Deze fase moet je even doorheen om weer tot zelfacceptatie te komen. Het is niet niks dat je hersens zoveel jaren dag in dag uit dezelfde boodschap doorkregen, waarbij van leugens waarheden gemaakt werden en andersom. 5 punten
 1. Ik kan zo 5 slechte persoonlijke eigenschappen van Donald Trump opnoemen.
  De belangstelling voor de politiek is er wel, maar je laat je informeren door de verkeerde media. Als je je informatie bij de Nederlandse media vandaan haalt, zou je zomaar denken dat de Amerikanen Trump gekozen hebben omdat hij racist zou zijn, lelijk, brutaal, seksist, vrouwenhater en miljardair. Je denkt dat het schande is dat hij nette kinderen heeft, die nu eens niet aan de drugs zijn  en zowaar hun vader helpen. Je bent te oppervlakkig en laat je nog te gemakkelijk het fake nieuws op de mouw spelden. 3 punten.
 1. Ik kan zo 3 maatregelen van Donald Trump opnoemen waar veruit het grootste deel van de Amerikaanse bevolking enthousiast over is.
  Nou zeg, jij haalt je informatie beslist niet bij de NOS of RTL of uit een Nederlandse krant. Het moet haast wel dat je een brede belangstelling hebt en zelf nadenkt. Maar dan nog kost het de grootste moeite het nieuws te vinden zoals het écht is. Een ezelsbruggetje is natuurlijk wel dat je gewoon alles wat negatief in de Nederlandse media wordt afgeschilderd positief kunt beoordelen, maar je moet het toch weten en behoorlijk sterk in je schoenen staan. Gefeliciteerd. 10 punten.
 1. Ik kijk nooit meer naar VARA-programma’s, want dat zijn steeds dezelfde gezichten en dezelfde meningen.
  Heel goed, het kwartje begint te vallen. Het is nog niet zo ver dat je er onpasselijk van wordt als je al die zelfgenoegzame gezichten moet aanschouwen, maar dat komt nog wel als je weet hoeveel ze verdienen en welke schade ze aanrichten aan onze toekomst. Dat er steeds minder verschillende gezichten te zien zijn, komt ook omdat er langzaamaan ook steeds minder mensen komen die de toekomst van het land te grabbel willen gooien. Ze moeten het doen met een steeds exclusiever groepje betweters dat het morele gelijk claimt. 6 punten.
 1. Ik ben geschokt dat ik het vaak met PVV-standpunten eens ben.
  Weer een stap voorwaarts. Jarenlange indoctrinatie zit je dwars. Dat ruim je niet zomaar even op. Misschien helpt het wat vaker internetsites te bezoeken die niet uit politieke correctheid de zaken verdraaien. Die niet leugen op leugen stapelen om de harde werkelijkheid te verdoezelen. De druk op je geweten wordt stukken minder als je ziet dat duizenden het met je eens zijn en dat er vele argumenten zijn waardoor je je niet meer geschokt hoeft te voelen. Je moet eerst de werkelijkheid leren accepteren alvorens te beseffen wat de oplossingen zijn. 7 punten.
 1. Ik denk dat de maatschappij al te ver bedorven is om er nog wat aan te kunnen doen.|
  Dit lijkt heel erg veel op berusting. Wanneer je berust in je lot ga je ten onder. Je bent al je hele leven geïndoctrineerd. Je hoefde niet te strijden voor de verworvenheden van je vrijheid en je cultuur. Dat eist nu zijn tol. Met een gelukzalige glimlach lijk je dhimmi te worden. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die wél willen strijden voor hun verworvenheden. Ze worden daarin ernstig gehinderd door de politiek correcte elite die niet eens weet wat dhimmi’s zijn, maar het wel willen worden. Zelf lijk je al verloren, maar met een stem op de PVV help je in ieder geval degenen die wél willen vechten. 2 punten om je nog een beetje op te vrolijken.
 1. Ik praat niet over politiek want dan krijg ik ruzie.
  10 tegen 1 dat dit komt omdat je dingen zegt die anderen niet willen horen. Van de vier mensen die je tegenkomt, stemt er één op de PVV. Zij zijn doorgaans gewend zich in te houden om niet maatschappelijk uitgestoten te worden en zullen er alles aan doen de lieve vrede te bewaren. Grote kans dat je dus één van de moreel verheven linkse ruziezoekers hebt getroffen en die willen de politiek incorrecte waarheid nu eenmaal niet horen. Zelf ben je goed op weg. 9 punten.
 1. Ik ga niet stemmen want dat heeft geen zin.
  Maurice de Hond is verkiezingsmanipulator namens de PvdA. Hij heeft onderzocht dat als jij vervolgens tóch gaat stemmen, het waarschijnlijk op de PVV zal zijn. Maurice is dus een actie gestart om mensen op te roepen níet te gaan stemmen. Zelf zegt hij ook niet te gaan stemmen, maar dat doet hij natuurlijk stiekem wel. Maar hoe minder mensen hij naar de stembus krijgt, des te meer is zijn eigen PvdA-stem waard. Als jij dus tóch gaat stemmen, is dat bijna zeker PVV. 8 punten.

De eindscore

0 punten: je behoort bij de politiek correcte elite of hun handlangers van de mainstream media. Je kunt beter niet op de PVV stemmen, want hoe sneller de PVV aan de  macht komt, des te eerder zul je ter verantwoording worden geroepen.

2 punten: Je hebt de moed al opgegeven, maar kunt  je vaderland in ieder geval nog van dienst zijn door op de PVV te stemmen. Misschien dat anderen dan nog iets voor jou kunnen betekenen.

3-10 punten: je voelt dat er van alles op je mouw gespeld wordt, maar je ontdekkingstocht is nog te jong. Je hebt nog tot 15 maart de tijd je beter te informeren en zult versteld staan hoe gemeen je al die jaren bent voorgelogen.

11-25 punten: je bent nu zo ver dat je niet meer terug kunt. Afwisselend ben je woedend en bedroefd hoe het zo ver heeft kunnen komen. Bij de aanblik van Pechtold krijg je braakneigingen en als je Rutte ziet, lach je waanzinnig met hem mee. Je voelt strijdlust boven komen en medelijden met al die Goedmenschen die het ware monster niet zien.

26 punten en meer: Na een moeilijke periode heb je je evenwicht hervonden. Je begint steeds duidelijker te zien wat er mis is in de maatschappij en wie daarvoor verantwoordelijk is. Je krijgt steeds minder moeite je mening in het openbaar te verkondigen en de linkse Berufsverbote heb je geen boodschap meer aan. Er gloort weer licht aan de horizon.

pvv-nieuw

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV STEMWIJZER (persiflage!)

 1. hslot4 zegt:

  De propaganda machine draait alweer op volle toeren let op het heet het verkiezings abonnement voor 1 euro per week 4 weken lang plus een Politiek kwartet ???????.
  http://www.krant.nl en kijk even naar de keuze ze zullen je wel even in de goede richting sturen .

  Like

 2. scheermes zegt:

  Toen ik de stemwijzer invulde kwam ik ruimschoots uit bij de pvv!!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Heb de “echte” stemwijzer ingevuld. Voor het aardigheidje. Je moet toch wat als gepensioneerde. Was dat een opluchting. 100% PVV-er.

  Geliked door 1 persoon

 4. Butterfly zegt:

  hslot4.
  Die kreeg ik vandaag ook in de bus, ik heb hem retour afzender gedaan met vermelding, ongevraagde en ongewenste post. Eigenlijk zou iedereen dat moeten doen.

  Like

 5. Pingback: PVV STEMWIJZER – Zeepertje.com – Facts Fun & News on ISLAM, "The religion of peace"

 6. IK stem op PVV EN HEB GEEN STEM WIJZER NODIG .!!!

  Geliked door 4 people

 7. Marian Nekeman zegt:

  PVV, 100%

  Geliked door 1 persoon

 8. Was niet nodig dus 100% PVV.

  Like

 9. Jan Brouwer zegt:

  In plaats van Volkskrant kan je ook RD zeggen,die heeft de Volkskrant allang links ingehaald..

  Like

 10. hotchkisssaiga zegt:

  scum scum scum go bek toe were joe frum dat is in het nederlands gespuis gespuis gespuis keer terug naar huis
  PVV dus

  Like

 11. siemx zegt:

  Ik stem ook 100% PVV. En ik praat daar met (bijna) iedereen over. Je kreeg wel vaak ruzie,maar dat knapt de laatste maanden erg op…. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s