Smash Multiculturalism!

screenshot_64

De barbaren die Rome ten val brachten, kwamen het imperium binnen als “vluchtelingen”. We hebben uw hulp nodig om onze cultuur te verdedigen, om onze waarden te verdedigen, om te behouden wat van ons is. We hebben uw hulp nodig om ze terug te dringen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Mr. Camelias Muss”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Derde Wereld, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Smash Multiculturalism!

 1. Ad van Rooij zegt:

  Door heel Europa zie je zoveel narigheid door de nep vluchtelingen daar snapt een normaal mens geen snars meer van, Hoe kunnen regeringen dit nog door laten gaan terwijl de bevolking de scherven moet opruimen. De verkrachting van een Europees volk staat op het spel.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  Hier zijn nog een paar barbaren die een slimme manier gevonden hebben om in ‘Spanje’ asiel aan te vragen. Nu kunnen ze dus, als die aanvraag wordt goedgekeurd van Afrika direct naar Spanje gaan, zonder tegenwerking.

  http://nos.nl/artikel/2158689-honderden-migranten-bestormen-met-succes-spaanse-enclave.html

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Peter selie zegt:

  Houdt u er maar rekening mee, dat van terugsturen geen sprake zal zijn. Zolang wij hier vogelvrij zijn verklaard en als prooi voor dat tuig dienen, en zoals we vandaag konden lezen, ook nog eens 12 identiteiten hebben met evenveel uitkeringen voor soms jarenlang , zal van terugkeer geen sprake zijn, dat wordt pendelen tussen het thuisland wat ineens niet meer onveilig is, en het nieuwe land.
  Waarom zou de politiek die er namens u zit zich druk maken? U betaalt immers!!

  Peter Selie

  Like

 5. scheermes zegt:

  Zolang de paus de islam met open armen ontvangt is alle hulp aan jullie ONMOGELIJK!!De paus haalt de islam binnen !! NET als in 1940 maar toen met hitler !!,Dus is het dweilen met de kraan HEEEEL wijd open!! Jullie zijn dankzij de paus, ten DODE opgeschreven !!OF?? Je ruimt het HELE zooitje in het vaticaan EINDELIJK NU eens op!!Dan alleen is er nog redding voor jullie mogelijk !!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Is onze schuld, veel te vroeg opgehouden met de reformatie….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s