Vragen van het lid Wilders aan de Minister-president over de ordinaire zakkenvullerij m.b.t. pensioenen door het Europees Parlement

pvv-brussel

1.) Heeft u kennisgenomen van het bericht (*) ‘EU-parlement dicht gat in absurde pensioenregeling’ ?

2.) Wat vindt u ervan dat de elite in Brussel zichzelf opnieuw verrijkt door uit de algemene middelen en dus ook met Nederlands belastinggeld hun pensioengat te dichten terwijl normale burgers in vergelijkbare omstandigheden (een te lage dekkingsgraad van hun pensioenfonds) wél geconfronteerd worden met het korten van hun pensioen?

pvv-tweede-kamer

3.) Deelt u de mening van de pensioendeskundige Kocken (*) dat de gepensioneerde Europarlementariërs veel te weinig premie hebben betaald voor het pensioen dat ze krijgen en dat de pensioenregeling absurd is (*)?

4.) Deelt u mijn mening dat deze walgelijke zelfverrijking en zakkenvullerij uit Brussel met ook ons geld totaal ongepast en onacceptabel is?

5.) Bent u bereid de Nederlandse bijdrage aan de EU onmiddellijk met hetzelfde bedrag van € 270 miljoen dat hiervoor wordt gebruik te korten en te besteden aan de Nederlandse gepensioneerden? Zo neen, waarom niet?

6.) Kunt u deze vragen voor dinsdag 21 februari 2017, 11.00 uur beantwoorden?

(*) http://nos.nl

pvv-nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vragen van het lid Wilders aan de Minister-president over de ordinaire zakkenvullerij m.b.t. pensioenen door het Europees Parlement

 1. guusvelraeds zegt:

  Rutte gaat de EU niet korten. Rutte gaat studeren in geval dat, hoe hij zo neutraal mogelijk deze vragen kan beantwoorden. Rutte heeft het zo druk dat hij 21 februari als death line never en nooit gaat halen en na 15 maart hoeft hij helemaal niet meer te antwoorden. De politiek is geweldig. Je kunt er namelijk alle kanten mee op, behalve als het ’t volk moet dienen.

  Like

 2. Pingback: Vragen van het lid Wilders aan de Minister-president over de ordinaire zakkenvullerij m.b.t. pensioenen door het Europees Parlement – Rechtsaf doorzee

 3. Sjaak zegt:

  Dass rund 4.000 EU-Beamte mehr verdienen als der deutsche Bundeskanzler respektive die Kanzlerin (ca. 290.000 EUR jährlich brutto). Sie haben richtig gelesen: rund 4.000.
  https://juergenfritzphil.wordpress.com/2017/02/11/martin-schulz-der-groesste-abkassierer/

  Martin Schulz bekam die Sitzungspauschale an 365 Tagen im Jahr. Ergibt zusammen nochmals ca. 111.000 EUR pro Jahr.
  „Aber die musste er dann doch wohl wenigstens versteuern“, denken Sie jetzt vielleicht. Würde ich auch denken. Dem war aber nicht so.
  Auch diese 111.000 EUR waren komplett steuer- und abgabenfrei.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ik wens die gewetenloze, egoïstische, hebberige parasieten een vreselijke pestkwaal toe, waaraan ze heel langzaam en op pijnlijke wijze creperen.

  Zoals gewoonlijk, weer uitstekende vragen van Geert Wilders, maar denk maar niet dat de graaiende zakkenvullers, de ordinaire dieven, er iets mee zullen doen, ze zouden wel gek zijn.

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Kan de PVV zich ook even drukmaken over de bizarre maandelijkse verhuiscarrousel Brussel – Straatsburg!! Dit kost ONS jaarlijks 100en miljoenen!! De EU-gebouwen in Straatsburg staan grotendeels leeg omdat er maar een paar dagen/maand vergadert wordt! Aanpakken die hap!!

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Goed zo, Geert!

  Like

 7. scheermes zegt:

  Bedankt GEERT dat je ook weer op DEZE wijze voor ons opkomt!!Echt nodig!! Het is wel ONS belastinggeld wat zij onterecht opstrijken ,en al HELEMAAL om dat ze met hun dik verdiende?? salaris ons land ook nog eens uitleveren aan de ISLAM!! Zij worden betaald om ONS land te dienen !! Maar zij helpen met hun dikke salaris ons land naar de afgrond!!Stelletje misbaksels!! LANDVERRADERS!!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Een vraag aan Rutte stellen is leugens verzamelen.
  Nexit; dat helpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s