Jesse Klaver . . .

screenshot_101

Jesse Arafat Feras is moslim, werkt voor Soros en liegen mag tegen “ongelovigen”.

Door:
“boorzalf”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Jesse Klaver . . .

 1. Wachteres zegt:

  ‘Hoog opgeleid’ is voor Jesse net onder zijn VMBO-niveau.

  Like

 2. Heer M zegt:

  Alle studenten gaan op Jesse Klaver stemmen, om Geert niet te laten winnen.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Hierbij het Coundenhove-Kalergi plan van het net geplukt ter info van ‘waarom alle blanken moeten worden vermoord’ door zwarte Afrikanen en islamieten met hulp van Klaver, Roemer, Asscher, Pechtold en de hersenloze aanhang die achter de nieuwe fascisten loopt te hobbelen tot het opnieuw weer eens te laat is!

  In een Oostenrijkse Masonische uitgave van “Het Baken” uit 1925 stond te lezen:
  “De Vrijmetselarij, met name de Oostenrijkse Vrijmetselarij, kan zeer tevreden zijn om graaf Coundenhove-Kalergi tot haar leden te rekenen. De Oostenrijkse Vrijmetselarij kan rapporteren dat broeder Coudenhove-Kalergi vecht voor zijn pan-Europese overtuigingen. Broeder Kalergi zijn programma is een Masonisch werk van de hoogste orde en om er gezamenlijk aan te werken is een verheven taak voor ons allen.”

  De Joodse Max Warburg was het hoofd van de Duitse geheime dienst tijdens WO I. Daarom werd hij door professor Antony Sutton, een onderzoeker aan Stanford Universiteit, geïdentificeerd als een van diegenen die de Bolsjewieken had voorzien van financiële steun. Suttons onderzoek in de archieven van het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken laat eveneens zien dat Max Warburg in 1916 een uitgeverij voor de Joodse Bolsjewiek Lenin oprichtte. De Keizer die in ballingschap in Nederland verbleef, liet zich in een interview aan de “Chicago Tribune” in 1922 ontvallen dat hij op advies van een invloedrijke bankdirecteur – daarmee doelde hij op Warburg – Lenin en zijn gevolg vrije doorgang verschafte van Duitsland naar Rusland. De Jood Trotski werd eveneens toegestaan om van de VS naar Rusland te reizen, ondanks dat hij voor korte tijd werd ingesloten in Nova Scotia in Canada als een mogelijke vijandige spion.

  De “Raad van Europa” en het Coudenhove-Kalergi plan vormden de basis voor latere organisaties – zoals de invloedrijke denktank Nazi Bilderberg – die een verenigd Europa promoten als voorbode van een Wereldregering. In zulke organisaties vinden we veelal plutocraten zoals de Joodse Rothschilds, Wallenberg en anderen terug. Zij wensen geen spirituele en culturele vernieuwing van het Europese Avondland, maar een verenigd Europa van Mammon. De internationale zwendelarij van deze “Wereldregeringbeweging” hangt nauw samen met de overname van de Russische regering door de Bolsjewieken in 1917 verpakt als een “revolutie van de arbeidersklasse”. Het duurde niet lang na de installatie van de Sovjet regering dat hun agent Trotski schreef in zijn werk “Bolsjewisme en Wereldvrede”: “De taak van het proletariaat is het creëren van een Republikeinse Verenigde Staten van Europa, als het fundament voor een Verenigde Staten van de Wereld.”

  In het boek “Een idee veroverd de wereld” door graaf (Richard Nicholaus) Coudenhove-Kalergi, dat een voorwoord van Winston Churchill heeft, wordt een licht geschenen op de ware doelen van diegenen die een supranationale Wereldregering promoten. Graaf Coudenhove-Kalergi vertelde hoe hij in 1922 de stichter werd van de Pan-Europese organisatie van waaruit de “Raad van Europa” en latere “Europese Unie” zich ontwikkelde. Deze internationale organisatie was, net zoals de “Verenigde Naties” en de “Noord-Atlantische Verdragsorganisatie”, een opstap richting een Wereldregering. In zijn publicatie “Pan-Europa Verlag” uit 1923 waarin hij zijn zaak voor een pan-Europa verder verspreidde, stelde Coudenhove-Kalergi:
  “In het begin van 1924 telefoneerde Baron Louis Rothschild een vriend van hem, Max Warburg, die mijn boek had gelezen en mij wilde ontmoeten. Tot mijn grote verbazing had Warburg direct een donatie gedaan van 60.000 goudmark om de beweging de eerste 3 jaar vooruit te helpen.

  Max Warburg was een enthousiaste voorvechter van een pan-Europa gedurende zijn gehele leven en we bleven goede vrienden tot hij in 1946 stierf. … Zijn bereidheid dit te steunen (de beweging) vanaf het begin heeft beslissend bijgedragen aan het daarop volgende succes ervan.”
  In hetzelfde jaar dat hij Max Warburg ontmoette, schreef Coudenhove-Kalergi een pamflet onder de titel “Pacifisme”, dat later in het “Pan-Europa Verlag” opnieuw werd gepubliceerd onder de naam “Praktischer Idealismus”:
  “De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De rassen en klassen van vandaag de dag zullen langzaam verdwijnen door het verdwijnen van ruimte, tijd, en vooroordelen. Een Eur-Aziatisch-Negroïde ras van de toekomst, dat een voorkomen zal hebben als de oude Egyptenaren, zal de diversiteit van volkeren vervangen door een diversiteit aan individuen.”

  Het is een beangstigend idee dat de plannen van Coudenhove-Kalergi één voor één worden gerealiseerd. Hoewel de Oostenrijker zijn ideologie bijna honderd jaar geleden voor het eerst vorm gaf, lijken we tegenwoordig toe te werken naar de voltooiing van zijn wereldbeeld. De douane-unie en de monetaire unie zijn ondertussen al gefuseerd tot een al maar federaliserende Europese Nazi Fascisten Unie. Ook Coudenhove-Kalergi’s visie omtrent een Amerikaanse Unie en een Aziatische Unie zijn al in zekere mate verwerkelijkt.

  Like

  • Berend Logtenberg zegt:

   Dit is juist iets wat de God van de Bijbel verboden heeft.

   Vermenging met andere goddeloze volkeren!!!!!
   Waarom is er de zondvloed geweest.???..

   Waarom denk je dat Sodom en Gomorra met vuur uit de hemel zijn verwoest??????

   Waarom zijn er zoveel woestijnen waar NIKS GROEIT???????

   Allemaal de gevolgen van de duisternis en goddeloosheid.

   De woestijn Zal ooit weer bloeien als een roos als de satan gebonden is…….. En de Heere JEZUS Christus onze Heere Koning is en zal regeren met al zijn heiligen.

   Dat is wat de bijbel leert.

   Zegen en groet Berend Logtenberg.

   Like

 4. mahoog zegt:

  En dit soort heeft”voet in de grond” gekregen in nederigland dankzij het meerijden en daarna afscheiden van een andere asociale partij.Gewoon teveel partijtjes in ”kom maar binnen landje”.Stom ,stommer, stomst.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Hij is mij te gladjes de duvel in schaapskleren

  Geliked door 1 persoon

 6. elisah zegt:

  Geen wonder dat zijn moeder niemand kon vinden om hem te dopen…

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Beelden spreken voor zich!!

  Like

 8. carthago zegt:

  De snotneus.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Linkse kwal. Een leugenaar en een droeftoeter over z’n ‘eigen jeugd.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27645981/__Klaver_boos_na_ontmaskering__.html

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Klaver is ’n verdomde verborgen moslim.
  Naar mijn mening zie je die verdomde blauwe plek duidelijk op z’n verdomde voorhoofd,
  als het licht op ’n bepaalde hoek op z’n verdomde voorhoofd valt.

  Like

 11. Peter selie zegt:

  Ja inderdaad ijn ze hoogopgeleid in het parasiteren b.v. 12 identiteiten = 12 uitkeringen en met de kalasnikovs

  Like

 12. HJ zegt:

  Ik mis toch wat onderbouwing voor dit.
  Ben niet pro Jesse, maar geen nep nieuws aub Boorzalf

  Like

  • chris zegt:

   Nepnieuws ???? Een klein beetje googlen en je hebt de feiten zo boven water.
   Yasser Feras (dus géén Nederlandse Jesse Klaver) is marokkaan en met z’n gelieg bevestigd hij het beeld wat zeer velen onder ons van de toch al niet positief bij het volk liggende Marokkanen hebben. ONBETROUWBAAR.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   HJ.
   De onderbouwing is dat elke nakomeling van ’n moslim automatisch moslim is.
   Indoctrinatie is verder vanzelfsprekend.
   Niet aan twijfelen. Gewoon van uit gaan, of je bent en blijft ’n politiek-correcte idioot.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Een beetje beter je huiswerk doen. Arafat wil mensen die 80.000 gespaard hebben uitsluiten van de AOW. Even beter na denken . Het is gewoon een grote zakkenwasser.

   Like

 13. M.Schippers zegt:

  VOOR WIE WERKT JESSE ? ik weet het !! DE ONDEGANG VAN NEDERLAND.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Jesse Klaver is op de keper beschouwd geen reactie waard. Onnozel figuur, onnozel verhaal, en onnozele oplossingen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Guusvelraeds.
   Opgepast. Juist figuren als Klaver die als moslim een verborgen agenda hanteren zijn uiterst gevaarlijk en moeten dag en nacht geschaduwd worden…
   Bij elke vorm van twijfel direct ingrijpen!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Guusrvelraeds.
   Opgepast. Juist figuren als Klaver die verborgen moslim zijn, zijn uiterst gevaarlijk en moeten dag en nacht geschaduwd worden.
   Bij twijfel direct ingrijpen…

   Like

 15. Peacepipe zegt:

  Jesse werkt geheel volgens de richtlijnen van de moslimbroederschap: Neem als moslim op alle niveaus deel aan westerse instituties zodat ze later overgenomen kunnen worden! We zijn zo langzamerhand in die fase beland. Zie ook het uittreden van de 2 Turkse Kamerleden van PvdA die op deze manier veel publiciteit kregen/krijgen
  en zo een nieuwe partij zijn begonnen. Zo’n “springplank” is een geweldig hulpmiddel. De naïviteit van een grote groep Nederlanders helpt ze verder. Door deze naïviteit hebben ze hierbij niet in de gaten dat ze zich hebben onderworpen aan de wil van Allah.
  Islam = Onderwerping
  Moslim = Onderworpene

  Wat leert men in de Moskee?
  Allah wil dat Europa islamitisch wordt en hij bewerkt dat via de hulp van de inheemse Europese bevolking!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat is dan prima dat De Telegraaf eraan mee werkt om Klaver te ontmaskeren.

   Wat ’n ongelofelijke idioot is die Klaver.
   De man heeft geen enkel niveau.
   Maar dat wisten we al…
   Juist door het verkondigen van gladde praatjes konden we er van uit gaan dat hij op ’n goede dag zijn nek zou breken…
   Als je het moet hebben van het verdraaien van de waarheid zal er ongetwijfeld nog véél méér aan de hand zijn. Door dit soort gedrag wordt het nl. o.a. méér dan waarschijnlijk dat hij moslim moet zijn…. De islam gebiedt dit soort gedrag tegenover ongelovigen…!
   Maar Klaver had moeten weten dat dit soort verdraaien van feiten op ’n goede dag gegarandeerd wordt ontmaskerd… En dat dit dan ’n ijzersterke basis zal vormen voor zijn tegenstanders om hem als volslagen onbetrouwbaar verder af te breken…
   Niets zo erg voor ’n politicus als om “onbetrouwbaar” te boek te staan…
   Zie bijv. Rutte…

   Ik heb in het verleden al ’n paar keer geschreven dat Klaver op ’n goede dag ineens verdwenen zal zijn….

   Like

 16. Tistochwat zegt:

  Ze moeten deze speen bij die snotpin in z’n irritante klep stoppen en het volume zo laag mogelijk draaien:

  Like

 17. Jesse laat hoe langer hoe meer zijn ware aard zien. Hoe kan een vrouw met zo’n gluiperd leven.

  Like

 18. miachel2003 zegt:

  Hij doet de Nederlandse voornaam Jesse geen eer aan die booslim. Het is een wolf in een varkensvacht. Ik word woedend als ik dat domme stuk bagger zie..

  Like

 19. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  nog nooit een klavertje gevonden dat zó veel ongeluk belooft te brengen als dit exemplaar…!
  .

  Like

 20. jackvanderveen zegt:

  We kunnen hier schrijven wat we willen. Mijn idee: indien alle politici door zouden hebben waarmee ze momenteel bezig zijn, zouden ze allen de PVV-LIJN kiezen.
  Helaas zijn alle andere politici te dom, of willen blind zijn, om zich te realiseren wat zij aan het produceren zijn, namelijk de rode loper uitleggen voor degenen die ons straks kielhalen.
  Altijd zo geweest: polutici, zeker socialisten, willen gaarne stempels drukken op het land en haar beleid. De uitkomst interesseert hen niet. Gaat het de goede kant op, leuk meegenomen. Gaat het verkeerd, jammer dan voor de rest, ik ben weg.

  Like

 21. Johan zegt:

  Dit hebben we te danken aan alle mensen die al jaren links stemmen, dit soort mensen zijn dover en blinder dan echte doven en blinden mensen,

  Like

 22. N.E. Derlander zegt:

  Ich bin ein Marokkaan und wir schaffen dass.

  Like

 23. kraftavilqa zegt:

  Lulletje klaver moet nog flink werken aan een dikkere huid of een ander vak kiezen dit is toch een trivialiteit. Vergelijk ’t ’s met de bagger die Geert Wilders al jaren over zich heen krijgt. Die rooien lijken nogal vaak enorme jankerds te zijn, zoals we ook zo goed hebben kunnen zien aan de reacties na de verkiezingswinst van Trump. Ware ik een bleeding-heart dogooder dan zou ik misschien een hulpactie opzetten om voldoende safespaces t.b.v. smeltende snowflakes te realiseren maar dat ben ik niet dus moeten ze ’t doen met m’n sarcasme;)

  Like

 24. Pingback: Geen media-ophef over antisemitische ‘bruggenbouwers’ – OpinieZ

 25. Feniks zegt:

  Yasser Feras alias Jesse Klaver toont volledig waar hij voor staat, nl. het ultieme communisme fascisme, helemaal voor een totalitair regime vanuit ongekozen Brussel.
  Het onderwerpen van het volkeren en een communistisch totoalitair regime.

  Hij is er voor…
  Yasser Feras Klaver dient vlgs mij zijn eigen agenda,…Groenlinks was en is nog steeds communistisch georienteerd.
  Rosenmuller ( groenlinks) was een groot fan van Pol Pot.
  Zegt genoeg over deze groenlinkse communistische partij….
  lees ook eens het boek der foutlinxen.

  Like

 26. Mirjam zegt:

  Welkom terug, mijnheer Bron, we hebben u gemist 🙂

  Deze film laat duidelijk zien dat Trump geen fout heeft gemaakt in zijn uitspraak over Zweden. Het land is allang naar de knoppen.

  Like

 27. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Vieze Woestijnrat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s