Kennismigranten bereiken Europa

screenshot_116

(Door: “Boilingpoints”)

Ik dacht eerst dat ik een video still van de film “Fifty Shades Darker” onder ogen kreeg, maar het bleek te gaan om een foto uit de Spaanse exclave Cueta. Een kudde Afrikanen bestormde het grenshek en honderden ingenieurs en raketgeleerden bereikten zodoende Europa, waar de banen voor het oprapen liggen en men schreeuwt om technici. Volgens de Volkskrant hadden de heren wetenschappers betonscharen en andere gereedschappen bij zich. Jesse Klaver: “Ja logisch, ze komen om te werken en tussen al die knappe koppen zitten ook mensen met een wat lagere opleiding, maar ook die mensen hebben we hard nodig.” Alexander Pechtold: “Geheel mee eens. Deze mensen hebben we nodig en een stageplek geeft hen bovendien zelfvertrouwen. Ook het aanbieden van een 24-uurs begeleiding is zinvol en dat schept meteen weer banen voor de Nederlanders!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Kennismigranten bereiken Europa

 1. delamontagne zegt:

  Maak je niet druk. Ze blijven allemaal in Spanje steken.
  In Barcelona willen ze ze graag hebben…………
  /////////////////
  160.000 Demonstranten in Barcelona om de “vluchtelingen” toe te laten:
  “BIJ ONS BENT U THUIS “.

  Ongeveer 160.000 mensen hebben gevolg gegeven aan de oproep van de ” LINKSE ” Burgemeester van de stad Barcelona om de straat op te gaan en deze te vullen.
  De burgemeester, “Ada Colau” had opgeroepen om zoveel mogelijk mensen te laten roepen
  “wij willen jullie onderdak bieden”.
  (“volem acollir”, en catalan).

  Avui ha estat un dia històric. Mig milió de persones hem dit que #VolemAcollir. Ara no ens aturarem!
  20:02 – 18 Févr 2017

  Like

 2. oeps48 zegt:

  Wat een duivels verhaal. En dat op de zondagmorgen, op de dag des Heren. Potjandorie, het verhaal is helaas nog waar ook.
  Maar het was te verwachten. Het lag in het verschiet. Belzebub lacht zich kriek. Onze neoliberale politici hebben in asmodeus en baphomet hun meesters gevonden. De judassen hebben n hun ziel voor 666 zilverlingen aan het beest verkocht. Helaas hebben ze niet goed begrepen, dat het serpent met een bokkeschedel en op geitenpoten ook een staart heeft. Hij beloofde ze niet alleen de hemel op aarde, maar wees ze tevens de weg naar de hel. Onze politieke leiders hebben nu de duivel in en zijn met satan scheep gegaan en moeten nu ze met hem over. En wij goedgelovige Christenen mogen het duivelsgespuis duur betalen. Met leugens, bedrog en ellende maken Lucifer en zijn kornuiten, gesteund door de socialistische populisten, ons nu het leven op aarde zuur. Heb ge ooit een duivel ontmoet, die van een leugen barstte, of de waarheid sprak. De waarheid van satan is immers altijd een leugen. Hij weet niet beter en hij kan niet anders. De duivels verschuilen zich lafhartig achter de profeet Mohammed en laten de zielige islamietjes, in ruil voor eeuwige maagden, het vuile werk opknappen. Maar hoeveel sexuele bevrediging kunnen de martelaren krijgen van maagden, die eeuwig maagd blijven? Wat een demonische belofte !!!
  Gelukkig is het vandaag zondag en kunnen we de hele dag naar de kerk. Laten we daar even tot onze God bidden:

  Almachtige God.
  Een groot kwaad waart rond.
  De duivel is los. Satan en zijn kornuiten zijn uit de hel ontsnapt.
  Ze maken ons het leven op aarde zuur.
  Leugen, bedrog, terrorisme, migratie, verkrachtingen, pedophilie perversiteiten, crisis, armoede, berovingen, woeker en andere ellende zijn de valse vlaggen van het duivelse tuig.
  Onder het voorwendsel van een Nieuwe Wereld Orde, streven ze naar absolute heerschappij.
  Onze christelijke waarden en normen, onze vrijheid en onze veiligheid zijn in het geding.
  Opstand, revolutie en oorlog zijn niet meer uit te sluiten.
  Dat bedreigt ons bestaan.
  Heere God, help ons de duivels terug te drijven naar de hades.
  Wij bidden U, sta ons bij in deez ure van nood. Help ons.
  Wij vragen U dit door Jezus Christus, Uw zoon, onze Heer en de Heilige Maagd Maria zijn moeder.
  Laat Uw aardsengelen ons beschermen tegen tegen het kwaad van de valsaards.
  Almachtige God, in U vertrouwen wij, wij bidden U, verhoor ons gebed en sta ons bij.
  Almachtige God, in U vertrouwen wij, wij bidden U, verhoor ons gebed en sta ons bij.
  Almachtige God, in U vertrouwen wij, wij bidden U, verhoor ons gebed en sta ons bij.
  Halleluja, halleluja, halleluja !!!
  Amen.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leuk en aardig oeps48,
   maar ik heb als kind al zoveel geleden…
   Zou je mij een onnoemelijk plezier willen doen en je bekeringsdriften NIET op deze manier te willen uitleven op deze unieke en oh zo waardevolle site van de Heer Bron?

   Wij bidden je, verhoor ons,
   Laten we het leuk houden…

   Like

   • BertG. zegt:

    Paul, het is zooooooooooo zinloos, hoe vaak jij of wie dan ook dit herhaalt.
    Ze hebben de vrijheid en dus zullen ze er ook gebruik van maken.
    We komen hier nooit van af zolang het getolereerd en geplaatst wordt.
    Waarom zouden ze ook.
    Je kan je er enkel aan ergeren, maar ophouden doet het nooit.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het enigste waar gelovigen goed in zijn, is hun omgeving tot op het bot blijven tarten.
    Of het nou mossels zijn of ander christen tuig.
    Ze doen beide hetzelfde, door blijven drammen tot je ze naar de strot vliegt.

    Like

   • oeps48 zegt:

    Beste Paul
    Ik weet niet wat jij als kind allemaal geleden hebt, maar ik kan je verzekeren, dat het niets is, bij wat je te wachten staat als die 60 miljoen moslim mannen hier gaan komen, die de illuminati binnen proberen te halen. De illuminati trekken achter de schermen aan de touwtjes van onze marionetten regeringen.
    proberen de illuminati hun Nieuwe wereld Orde in te voeren. En dat dat niet veel goeds in petto heeft, weten we. De illuminati hebben

    Like

   • oeps48 zegt:

    Beste Paul
    (Sorry, er ging net iets fout bij het beantwoorden.)
    Ik weet niet wat jij als kind allemaal geleden hebt, maar ik kan je verzekeren, dat het niets is, bij wat je te wachten staat als die 60 miljoen moslim mannen hier gaan komen, die de illuminati binnen proberen te halen. De illuminati trekken zowel in de USA als in de EU en elders in de wereld achter de schermen aan de touwtjes van onze marionetten regeringen. De illuminati proberen met globaklisme hun Nieuwe wereld Orde in te voeren. En dat dat niet veel goeds in petto heeft, weten we maar al te goed. Het gaat immers om de absolute macht. De moslims worden door de illuminati misbruikt voor hun “hoger” doel de N.W.O.
    De illuminati hebben hun ziel aan de duivel verkocht. Dat de duivel machtig is, weten we, Om de duivel te bestrijden, zullen we dus grotere machten moeten inschakelen.
    Als je de kunst verstaat, om tussen de regels door te lezen, zul je gemerkt hebben, dat zowel Poetin als Trump de strijd hebben aangespannen met de duivels. Poetin heeft het kennelijk achter de schermen op een akkoordje gegooid met de Russisch Orthodoxe Kerk. en Trump heeft het achter de schermen blijkbaar op een akkoordje gegooid met de Christelijken. Dus beiden hebben de hulp van God ingeroepen.
    Ik heb geen bekeringsdriften. Maar ik heb er evenmin zin in, om door 60 miljoen moslimmannen onder de voet te worden gelopen. Besef je wel wat dat betekent? Die mannen laten de vrouwen niet met rust. Daar komen kindjes van. die kindjes worden automatisch volgens de sharia moslim. Die mannen gaan ook ons hardhandig bekeren tot de islam. Wil jij dat allemaal? Nou, ik niet. Daarom bid ik graag tot mijn God om dat te verhoeden.

    Like

  • Harry zegt:

   We zijn nu weer een week verder , EN WAT HEEFT IE GEDAAN IN DE TUSSENTIJD ?
   Zoals gewoonlijk , zoals altijd : GEEN DONDER !
   Geen vinger uitgestoken , kan ook niet .
   Want het is niet meer dan een zeepbel !
   Het lijkt wel net zo’n verslaving als drugs , voor velen draait hun hele wereld daarom .
   Laat die onzin toch varen , waarom moeten wij met die rotzooi overspoeld worden ?
   Concentreer je liever op bestaande problemen .
   Verdomde part time zendelingen !

   Like

 3. Gillis zegt:

  terug drijven

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Europese mafia en leger werken samen, want chaos en oorlog is big business.
  Welk sterk Europees leider gaat dit gevecht straks aan om dit te smoren.

  Like

 5. Loebas zegt:

  Weer een bende klaplopers . Onze oudjes werken nog wel wat langer door om deze klaplopers een luizenleven te bezorgen in het beloofde land.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Tijdens onze kinderjaren en jeugd, had mijn moeder vaak over de oorlog verteld. Ze had het ook vaak over de periode van voor de oorlog. De Duitsers probeerden overal in Nederland te infiltreren. Politici en Bestuurders van alle soorten en maten werden omgekocht (vaak met vals geld). De rest van het werk werd gedaan door de zwermen van dienstmeisjes die voor spionage doeleinden kwamen. Als ik de reacties van politici zoals Jesse Klaver, Alexander Pechthold en anderen hoor, moet ik direct aan de verhalen van mijn moeder over de spionage van nazi Duitsland denken. Als men de twee periodes vergelijkt komt onze periode bijzonder grimmig uit de bus: de Duitsers hadden veel succes geboekt, maar niet bij iedereen. Er waren genoeg politici en bestuurders die niet voor geld en nazi ideologie hadden gezwicht. Ze kozen voor Nederland. Nu lijkt het of bijna ALLE POLITICI en bestuurders kiezen voor de Islam lobby. Zij stellen de ondergang van Nederland door de Islam en massale genocide op haar bevolking boven die van Nederlandse soevereiniteit en het welzijn en toekomst van haar bevolking. Jesse Klaver kan ik enigszins begrijpen. Misschien voelt hij zichzelf, net als zijn grote voorbeeld Barrack Obama, met de indringers uit Afrika genetisch gebonden. Ook Obama zei in Cairo, direct na zijn benoeming tot president: “I am one of yours!”. De genetische vader van Klaver komt uit Noord Afrika. Wat Pechthold betreft zijn motivaties zijn echter duister, onpeilbaar en voor ons vooral onheilspellend. De man is niet dom. Hij is een voorzitter van een elitistische partij met leden behorend tot de hoogste echelons van onze samenleving. Het is dus erg vreemd wat hij zegt over de gevaarlijke indringers die onze samenleving dreigen te vernietigen: “Deze mensen hebben we nodig en een stageplek geeft hen bovendien zelfvertrouwen. Ook het aanbieden van een 24-uurs begeleiding is zinvol en dat schept meteen weer banen voor de Nederlanders!”. Hij denkt niet over de tienduizenden of wel misschien honderdduizenden Nederlanders die in de armoede kwijnen, over de steeds minder wordende werkgelegenheid door voortschrijdende automatisering, over de Rivers of Blood dat deze mensen samen met hun moslim broeders in Nederland zouden aanrichten, over de lege staatskas die ze moet te vreten geven op onze kosten enz. Ik geloof absoluut niet dat deze man is een (ziekelijke)idealist met pathologische neigingen. Er zijn andere motieven in het spel en deze zijn voor ons levensgevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 7. Die K en die P zijn nog gekker als gek, die komen toch alleen maar om rellen te schoppen, om in te breken, overvallen , vrouwen lastig vallen en Zeker hun zakken te vullen

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Wat als deze “kennisimmigranten” betreft, die Europa bereiken, hebben ze vast in het noorden van Spanje, Barcelona, al de juiste bondgenoten gevonden die hen gastvrij willen opnemen! Barcelona is oftewel een linksgezinde stad, het zit vol met knettergekke inwoners die de ellende omtrent bepaalde groepen “vluchtelingen, asielzoekers en radicale moslims” niet heeft ondergaan, wie weet daar allemaal zo rijk en gastvrij zijn dat ze niet weten wie ze binnenlaten of zelfs niet eens beseffen dat de meeste vluchtelingen juist helemaal NIET in Spanje willen blijven!
  Zij willen gewoon naar het rijke noorden toe en als er 16.000 (10% van het aantal betogende demonstranten) van die lui inderdaad vol vreugde worden binnengehaald in Spanje en daar de boel op stelten zetten dan komt er vast een nieuwe demonstratie in Barcelona waarbij wordt opgeroepen om NOOIT EN TE NIMMER meer vluchtelingen daar toe te laten! Ze zijn daarginder in Barcelona al compleet gehersenspoeld en doorgedraaid met hun naïeve en idiote gastvrijheid!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Pendeltruc ontdekt: Migranten halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

  Massale uitkeringsfraude tot vele duizenden euro’s per migrant per maand – 2700 minderjarige criminele asielzoekers kosten stad Berlijn jaarlijks € 200 miljoen

  Het blijkt kinderlijk eenvoudig om in de EU maandelijks duizenden euro’s op te halen – mits u de juiste afkomst heeft.
  Migranten blijken op eenvoudige wijze misbruik te kunnen maken van de sociale zekerheid in Europa, door zich in twee (of meer) verschillende landen als ‘vluchteling’ te laten registreren en uitkeringen aan te vragen. Vervolgens reizen ze dan gewoon met de bus heen en weer. In de Zuid Duitse plaats Lindau, vlakbij de grens met Oostenrijk, zijn al zo’n 80 fraudeurs gepakt. Volgens de autoriteiten zijn het er vermoedelijk nog veel meer die op deze wijze maandelijks vele duizenden euro’s ophalen. De politiek zwijgt tot nu toe over het even kostbare als schaamteloze misbruik.
  Inmiddels worden bussen die onderweg zijn naar Oostenrijk elke nacht kort voor de grens gecontroleerd. Voor de ‘Flixbus’ sneldiensten tussen Frankfurt en Rome en München en Turijn zijn geliefd bij de fraudeurs, omdat de kaartjes slechts tussen de € 30 en € 60 kosten. Bijna iedere nacht worden er weer ‘vluchtelingen’ gepakt die in beide landen uitkeringen krijgen, en vaak zowel Duitse als Italiaanse verblijfspapieren bij zich hebben.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Wie wil nog meer, wie heeft noch niet !
  De barmhartigen die water predikken en zelf wein drinken !

  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/534579_530236760339352_187435267_n.jpg?oh=8f9346ce748451d656ead2f67202cc4d&oe=592664C4

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s