Britse zelfmoordterrorist kreeg 1 miljoen pond van overheid

screenshot_118

De vijftigjarige Britse zelfmoordterrorist Jamal Udeen al-Harith (foto), ook bekend als Abu-Zakariya al-Britani, kreeg een miljoen pond (1,18 miljoen euro) van de Britse overheid. Het geld was compensatie voor het feit dat hij opgesloten zat in Guantánamo Bay, schrijft The Times. Afgelopen maandag blies hij zichzelf in zijn auto op in de Iraakse stad Mosul.

Al-Harith werd in 2002 opgepakt door het Amerikaanse leger in Afghanistan. De man zei geen terrorist te zijn, maar gevangen te zijn genomen door de Taliban toen hij het land bezocht tijdens zijn vakantie. Al-Harith werd echter opgesloten in Guantánamo Bay, waarop de Britse overheid onder leiding van de minister van Binnenlandse Zaken David Blunkett een campagne startte om hem vrij te krijgen. Na twee jaar gevangenschap stond de Brit weer buiten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Groot-Brittannië, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Britse zelfmoordterrorist kreeg 1 miljoen pond van overheid

 1. koddebeier zegt:

  Goede zet van de Britse overheid, daar scoren ze punten mee, echter het zou de overheid hier kunnen zijn, daar zitten de zelfde lichten !!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat hij van plan was? Nou, dát was hij dus uiteindelijk van plan, sukkels!
  En waarschijnlijk is zijn familie nu degene, die profiteert van dat miljoen! Die uiten plichtmatig de nodige jammerklachten als teken van rouw -en zijn heimelijk tróts op hem en verzaligd over zijn “plek in het Paradijs!” (EN nog heimelijker dolgelukkig met dat geld.)
  Daar hadden BRITSE zwakkeren in de samenleving mee geholpen kunnen/moeten worden, GVD!
  Vraag me af, of jullie het ooit nog leren, of as als het te laat is….

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   AL degenen die aan die invrijheidstelling hebben deelgenomen/meegewerkt hebben nu dus (opnieuw) bloed aan hun handen! En wie roept deze mensen nu ter verantwoording en brengt ze voor de rechter? Of is nu gewoon “sorry” zeggen en “foutje dit wisten we niet” genoeg? En het zou dus nu zo moeten zijn dat dat miljoen of wat er van over is terug te halen!

   Like

 3. Assyriër. zegt:

  Al deze ongedierte is richting Syrië en Irak gestuurd .Met welke doel?Om de christenen uit te roeien?
  Van de week kwamen de media en politiek met berichten over de daling van roofovervallen en criminaliteit.Logisch als de meeste vertrokken zijn met dikke subsidies.Ik weet nog dat Timmermans 40 miljoen had gegeven.

  Like

 4. Mirjam zegt:

  De overheid en de gutmenschen willen en kunnen niet objectief en naar waarheid de realiteit in de ogen zien. Al is de waarheid nog zo overduidelijk, ze blijven inzetten op hun visie van het ‘goede’. Met andere woorden, ze zullen in niets de echte waarheid zien, behalve hun waarheid. Al is het nog zo slecht, ze transformeren het om, zodat het goed is. Dat is zelfmoord en moord, want je brengt zo iedereen, inclusief jezelf in gevaar.

  Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Als je dit leest, dan zakt je broek af. Zijn er ook nog normale mensen in deze regering?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Mijn naamgenote, de nieuwe premier, heeft bij deze de kans om te laten zien, dat ze althans over iets meer persoonlijkheid beschikt dan haar voorganger.
   Ideaal zal het daarom nog niet zijn, maar een paar recente aspecten van de door haar ingeslagen koers stemmen niet on-hoopvol.
   Het lijkt trouwens wel, of niemand daar in de regering zichtbaar anders mag denken en handelen dan de premier,want toen Theresa May nog minister was, kwam het er bij haar al helemáál niet zichtbaar uit; daarvoor moest ze eerst zelf premier worden.
   Typisch is dat,als je er over nadenkt…

   Like

 6. Ach, als ze hier in Nederland terug keren. Worden ze ook met rust gelaten, ik vind dit onbegrijpelijk.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik moet nog zien dat hij zichzelf heeft opgeblazen, met één miljoen ponden op zak.

  Hij zou wel gek zijn. Waarschijnlijk denkt hij dat hij de Britse regering alles kan wijs maken en dan heeft hij nog gelijk ook.

  We mogen veronderstellen dat hij nu ergens in het Midden-Oosten feest viert, terwijl wij denken dat hij naar de eeuwige jachtvelden is.

  Daar wachten hem zeventig maagden, dat dan wel weer.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat geloof ik toch niet zonder meer, Wachteres:
   Wie rekening houdt met een dergelijke slinksheid, gaat er vanuit, dat die vent denkt naar Westerse maatstaven.
   Vergeet niet, dat de islamitische hersenspoeling van dit soort lui voor ons onbegrijpelijke gedrochten heeft gemaakt.
   Als hij, in een zwak moment, werkelijk in die geest gehandeld zou hebben, zou het hem vergaan zoals Raskolnikov in Dostojewski’s “Schuld en Boete”: Hij zou van angst bezeten raken omdat hij zijn plaats in het Paradijs verspeeld zou kunnen hebben, alleen al door zijn taak niet te voltooien:
   Om zeker te zijn van die plaats, moet hijzelf het liefst óók het loodje leggen, denk daar wel aan!
   Voor ons niet te bevatten, maar wáár.

   Like

  • Ivan Chapka zegt:

   Ik dacht één maagd van zeventig Wachteres.:-).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s