Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de islam hier in West-Europa binnen te halen!

screenshot_121

(Door: “Balkanske priče”)

De islam beveelt zijn volgelingen om een wereldwijde islamitische staat te stichten, waarin iedereen heeft te leven volgens de Sharia(’De heerschappij is alleen voor Allah’-Koran:12:40)… Alle landen en gebieden die nog niet door uitsluitend de islam worden overheerst (Dar al-Islam), worden automatisch als oorlogsgebied beschouwd (Dar al-Harb), dat moet worden veroverd/onderworpen (’Allah duldt niemand in het delen van zijn heerschappij.’-Koran:18:26)… ”In het islamitische wereldbeeld is er meer dan 1400 jaar oorlog, omdat de niet-moslims nog steeds bestaan. Je beledigt de islam al als je geen moslim wordt. En wil je weten wat de islam van je wil, wil je de aspiraties van de islam leren kennen, dan moet je allereerst de Sharia bestuderen. De Sharia leert nog steeds, tot op de dag van vandaag, dat het strijden tegen de ongelovigen/niet-moslims een plicht is, waarmee een moslim zich aanzien kan verwerven bij andere moslims, en vooral: dat de vervulling van de plicht tot Jihad door Allah rijkelijk beloond zal worden. Vrede is alleen mogelijk in de vorm van een tijdelijke wapenstilstand: de plicht tot strijd blijft onverminderd bestaan”, zei de bekende arabist Hans Jansen…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, Historie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sharia, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de islam hier in West-Europa binnen te halen!

 1. Pingback: Het is een historische fout geweest van vele politieke generaties om de islam hier in West-Europa binnen te halen! – Rechtsaf doorzee

 2. vanhetgoor zegt:

  Ik wil hierbij een kanttekening plaatsen, het is niet een fout geweest om hier de islam toe te laten, de islam is overal ter wereld een kwelling, dus niet alleen hier. Er is maar een manier voor de mensheid om verder te leven en dat is door de islam te vernietigen, niet hervormen, niet moderniseren. Er bestaat geen moderne islam en er zal nooit een gematigde islam bestaan.

  De islam is een vorm van misdaad gehuld in de verschijningsvorm van een religie. De islam is fascisme, net zoals het leven onder Franco en onder Mussolini voor velen een hel moet zijn geweest. De islam is niets anders dan een geniepig systeem om domme mensen te onderdrukken om deze mensen enigszins sociaal te laten gedragen. Als er geen islam was geweest dan vraten die mensen elkaar op, ze zijn te dom om voor zichzelf te zorgen, het enige dat ze kunnen is leven ten koste van anderen.

  Alle gedachtenwisselingen over de islam zijn volkomen zinloos. De islam zal nooit veranderen. Het enige dat mogelijk is bestaat uit het bevrijden van die steeds maar groeiende groep van domme mensen die zich heeft laten ringeloren door de machhebbers in de islamitische landen. Helaas zit er heel erg veel geld bij die machthebbers, hun geldbron is bijna onuitputtelijk. Turkije beheerst de heroïne-handel Marokko zzit in de hash. Tal van Arabische manden zitten diep in de oliehandel. En als gevolg daarvan in elke onderneming waar ze al dat geld in gepompt hebben.

  De Main Stream Media zijn in handen van het ‘grootkapitaal’ en die willen alles houden zoals het is. Daarom komt er ook geen vervanging van de industrie rond aardolie. Dit ‘grootkapitaal’ is tevens de reden waarom het ondoenlijk is om de drugs te bestrijden.

  De enige manier om de wereld te redden is om de islam te vernietigen, wereldwijd! Niet in Nederland, niet in Europa, niet alleen in de beschaafde wereld, maar overal!

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Dit is beslist ging fout geweest, maar boos opzet, want fouten wil men meestal wel herstellen, echter veruit het merendeel van de politici verdommen dat om te doen en kijken weg !!
  Hieruit blijkt dat de politici de grootste vijanden zijn van het volk (op een enkele uitzondering na) !!!

  Geliked door 2 people

 4. leefbarbaar zegt:

  Het was niet zo zeer een fout als misdadige opzet. Doelbewust Europa opheffen en intussen miljarden bij elkaar graaien.
  Het was ook geen ongelukje toen hier iedereen voor de motie Halsema stemde, ze deden dat welbewust. Onze grootste vijanden zitten in Den Haag en in Brussel.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Vergissen is menselijk, volharden is des duivels. Dat laatste is wat men in de EU doet en Nederland onder malle Mark is een gidsland wat dat betreft die idiote decreten uit de EU slaafs opvolgt.

  Like

 6. En dan vinden de politici het nog gek dat wij burgers ze wantrouwen. De enigste houvast die wij hebben is Geert Wilders.

  Geliked door 1 persoon

 7. exmarineman zegt:

  Nederland en Europa/USA is/zijn ruim 40 jaar geleden al verraden en overgeleverd aan de islamitische olielanden door de toenmalige regering(en) en wat Nederland betreft o.a. door de PvdA met als premier Joop den Uy!! Deoliecrisis in 1973 was er de basis voor en met de Resolutie van Straatsburg in 1975 zijn we verraden door onze eigen bestuurders/poitici en volksvertegenwoordigers inclusief het koninklijk huis.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s