Marine Le Pen: “Stoppen met dit EU-monster”

screenshot_127

(Vertaling: E.J. Bron)

De “rechts-populiste” Marine Le Pen wil in het geval van haar overwinning bij de Franse presidentsverkiezingen haar buitenlandse politiek alleen maar op het nationale belang richten en “stoppen met het EU-monster”. “Dat is de enige leidraad van onze politiek en daarmee van ons politieke handelen”, zei ze donderdag bij een toespraak over internationale politiek in Parijs. Een steunpilaar zou daarbij ook de enorme opwaardering van het leger zijn.

kronen-zeitung

Marine Le Pen hernieuwde ook haar oorlogsverklaring aan de EU. “We moeten stoppen met dit bureaucratische monster in zijn huidige vorm”, eiste ze. De EU zou Frankrijk verzwakken. Zij zou de Europese verdragen opnieuw ter sprake willen brengen om “een Europa van de naties” te bouwen.

Defensiebegroting dient enorm verhoogd te worden

“Het is duidelijk dat Frankrijk´s politiek in Parijs wordt beslist en dat geen bondgenoot, geen verdrag, geen alliantie in plaats van Frankrijk over zijn politiek beslist”, zei Le Pen. De Franse defensiebegroting zou binnen vijf jaar naar drie procent van de economische prestatie verhoogd moeten worden – volgens informatie van de NAVO bedraagt dat op dit moment 1,8%.

Het in het begin van de maand voorgestelde verkiezingsprogramma van Marine Le Pen voorziet erin om, in het geval van haar verkiezingsoverwinning, een referendum over een uittreding uit de EU te organiseren. Zij staat in de peilingen voor de eerste verkiezingsronde op dit moment duidelijk bovenaan, echter niet bij de beslissende tweede verkiezingsronde.

Bron:
www.krone.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Patriottisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Marine Le Pen: “Stoppen met dit EU-monster”

 1. Cynisch mens zegt:

  Ja de Fransen zijn het zat dat hun mooie cultuur wordt ondermijnd door vervelende migranten die in de banlieus ellende en rotzooi schoppen. Ook de mensen daar die pogen iets van hun leven te maken zijn het zat. Er zijn ook zat migranten daar die artsen zijn of zo. Die zijn het gedonder ook zat.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  De graaf dracula’s binnen de EU willen Groot Brittanië laten bloeden bij hun Brexit. Zo kennen we ze weer. Slopen die handel en met pek en veren de EU palandijnen van de globale elite over straat jagen Brussel uit, België uit en Europa uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Mary zegt:

  En gelijk heeft ze, voor Nederland hetzelfde en de Nexit zal met Wilders heel snel gerealiseerd kunnen worden zodat we dit land schoon kunnen vegen en weer op kunnen bouwen na het drama van de corrupte EU club.

  Like

 4. Helena zegt:

  Een pracht vrouw die Marine met een gezond verstand 🙂 en liefde voor het vaderland.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Marine le Pen staat momenteel ver bovenaan in de peilingen.
  Zou dat komen door de rellen in de banlieus van Parijs en de manier hoe zij daar “niet-politiek-correct” op reageert. ?
  Bovendien komen er nu de schandalen van de geldverspilling bij zoals die door het Gemeente Bestuur van Aulnay-sur-Bois.
  Die gaven 378.000 Euros soepsidie aan de broer van
  de “gewonde/gekwetste” drugsdealer Théo.
  7 familieleden stonden op de loonlijst van de niet bestaande organisatie die o.a. Burgerwachten moest betalen om het geweld in de wijk te beteugelen.
  Wat een Gotspé……..
  Théootje zelf kreeg Euro 53.000
  Verder zijn er geruchten uit een bepaalde Bevolkingsgroep ? , dat als Marine wordt gekozen zij massaal het land zullen verlaten.
  Uit de tekening is wel op te maken om welke groepen het gaat.


  Als le Pen wordt verkozen, gaan wij weg uit Frankrijk……………….!

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Als dat waar is zijn de Fransen gek als ze niet Marine Le Pen stemmen. Geweldig toch een land zonder islam aanhangers. Nog mooier zou zijn als het groen/rode islam apolgetische deel ook de koffers zou pakken.

   Like

 6. 4sjun zegt:

  De tweede akte van verlating kan vlot worden opgesteld om zowel de soevereiniteit in eigen land, de veiligheid op straat als de kansen voor de handel te vergroten. Daar zijn geen kostspelige Brusselse bestuurslagen, hun hofhouding en de maatschappelijke meerkosten van hun belobbying voor nodig. Stop de geldontwaring en de bevolkingsvervanging beschaafd door vervanging van het landsbestuur voordat het onbeschaafd door middel van zelfverdediging op buurtniveau moet gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 7. GT zegt:

  Het zittende pluche de linkse fascisten in Brussel onmiddellijk arresteren, en opsluiten het zijn gewoon misdadigers wat deze monsters de Europese bevolking aandoen.
  En alle linkse georiënteerde politieke groeperingen verbieden!
  Zo niet wordt Europa een bloedbad

  Like

 8. Als ik Marine Le Pen hoor of zie, krijg ik altijd weer moed.

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 3 people

 10. Jan zegt:

  Zo herkent men de socialist:

  ‘Human Rights Activist’ Threatens To Murder Le Pen, Says ‘I Am Going To Slit Your Throat MUSLIM-STYLE’

  “AN ACCLAIMED French blogger has come under heavy criticism after thousands of racist, homophobic and hate-filled tweets he published years ago under a pseudonym resurfaced at the end of last week, triggering a storm of outrage.

  On Twitter, Mr Meklat – writing as Marcelin Deschamps – threatened to kill Marine Le Pen.

  He wrote: “I am going to slit your throat Muslim-style.”

  The journalist is also guilty of apologising terrorism and anti-Semitism: hiding behind his ‘fictional’ character, he praised Islamic terrorist Mohammed Merah, said that he “really missed Osama bin Laden” and that we should “bring back Hitler”.
  http://www.express.co.uk/news/world/770823/Marine-Le-Pen-death-threat-blogger-Mehdi-Meklat-threatened-kill

  Like

 11. Jan zegt:

  Nazi-elite elite van Brussel wil Marine le Pen vervolgen wegens het plaatsen van ISIS-slachters in 2015

  European Union lawmakers “overwhelmingly” voted on Tuesday to lift the EU parliamentary immunity of French presidential candidate Marine Le Pen for tweeting pictures of Islamic State violence.

  Le Pen’s immunity shields her from prosecution; lifting it would permit legal action against her. The offense being considered is “publishing violent images,” which under certain circumstances can carry a penalty of three years in prison and a fine of 75,000 euros ($79,650).
  ….
  http://www.reuters.com/article/us-france-election-lepen-eu-idUSKBN1671LR

  Like

 12. Jan zegt:

  Peiling verkiezingen geeft aan dat Marine Le Pen op 34% van de stemmen komt, aldus Le Figaro

  Reactie ‘Maginot line’: Wij gaan met Le Pen terug naar de jaren 30
  …..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/french-presidential-race-marine-lepen-far-ahead-rivals-secret-polling/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s