Uniek: ongeframede ‘islamofobie’, EU-haat, nationalisme en populisme op NPO Staatstelevisie

screenshot_120

(Door: Bert Brussen)

Waarom u ‘Uit Europa’ gaat kijken, een bewijs in tig sappige screenshots

Het bestaat dus toch: objectieve en neutrale NPO-verslaggeving over burgers die de EU zat zijn, de islamisering zat zijn, de globalisering zat zijn, de multiculturele samenleving zat zijn, de criminaliteit zat zijn, de leugenpers zat zijn en derhalve met hun laars populistisch stemmen.

We hebben geen idee of EenVandaag-verslaggevers Sander ’t Sas en Simone Timmer deze docureeks (er volgen meer afleveringen) wellicht met gevaar voor eigen leven, en risico op maatschappelijke uitsluiting, in het geheim hebben geproduceerd. Ook weten we niet of de zendercoördinator nog heeft geprobeerd de uitzending te verschuiven tot na de verkiezingen (zoals gebruikelijk is in Hilversum). Wat we wel weten is dat het resultaat ongekend is voor de NPO.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in NPO. Bookmark de permalink .

3 reacties op Uniek: ongeframede ‘islamofobie’, EU-haat, nationalisme en populisme op NPO Staatstelevisie

 1. Pingback: Uniek: ongeframede ‘islamofobie’, EU-haat, nationalisme en populisme op NPO Staatstelevisie – Rechtsaf doorzee

 2. hslot4 zegt:

  De NPO bepaald is gewoon onderdeel van de agenda de EU/Euro moet om de zeep geholpen worden om de Petro dollar te redden .
  Hoe doe je dat ? je laat het klootjesvolk een oorlog beginnen verdeel en heers

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  En nou blijkt er in Duitsland een Pulse of Europe, een burgerinitiatief, actief te wezen die “De Europese gedachte weer zichtbaar te maken en te laten horen” en het liefste wil dat de EU blijft voortbestaan! Dit is een club vol linkse huichelaars en zelfs ons, net zoals de Turken dat doen, hier in Nederland de les gaan lezen en oproepen dat wij in de EU moeten blijven! Ik hoop dat deze stomkoppen in geen 1000 jaar erin slagen om de gehate en mislukte EU overeind te houden omdat het ons alleen maar ellende bracht! Of denken ze anders soms dat ze ons de “extreemrechtse islamofobie”, xenofobie en EU-haat kunnen afnemen maar dat zal ze toch NOOIT lukken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s