Faris Kattat lijkt pion in VVD-complot om verkiezingsoverwinning Geert Wilders te dwarsbomen

screenshot_141

Wordt Faris Kattat geslachtofferd door hoge VVD-ambtenaren binnen het Ministerie van Justitie? Het lijkt er steeds meer op dat de zaak rond de ‘politiemol’ heel anders in elkaar zit dan het OM doet geloven.

(Door: Alina Sedee)

Het laatste nieuws over ‘politiemol’ Faris Kattat: de politie gaat extra onderzoeken of er nog meer rotte appels zitten rond de beveiliging van Geert Wilders. Iedereen die direct of indirect bij de DBB, de Dienst Bewaken en Beveiligen werkt, wordt gecontroleerd. Dat meldt RTL Nieuws. Maar rond de gang van zaken tussen het OM, de politie en de communicatie naar Geert Wilders en de media toe over de veiligheid van ‘s lands meest bedreigde politicus beginnen zorgwekkende vragen te rijzen. Is Faris Kattat een pion die heel bewust is ingezet om de verkiezingscampagne van Wilders te dwarsbomen nu het erop lijkt dat hij een goede kans maakt om op 15 maart de VVD te verslaan? DDS sprak met een ex-medewerker van het ministerie van Veiligheid en Justitie die dat niet onwaarschijnlijk acht.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, kwaadaardige opzet, PVV, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

28 reacties op Faris Kattat lijkt pion in VVD-complot om verkiezingsoverwinning Geert Wilders te dwarsbomen

 1. leefbarbaar zegt:

  De hele politietop is in handen van foute politici, dus wat kun je voor goeds verwachten?

  En denk eens aan meneer Wilders; hem wordt op deze wijze weer eens goed ingewreven dat de overheid / NSB hem heel makkelijk en snel kan laten opruimen. Sta eens in zijn schoenen en voel eens hoe onveiligheid voelt.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Dan is hun strategie helemaal fout. Dit zal het stemmen voor de PVV alleen maar aanjagen. Gratis campagne voor de PVV die anders tonnen zou kosten aan TV spotjes.

  Like

 3. Pieter G zegt:

  Wat ik nou weer zo mooi aan ons systeem vind is de makkelijke oplossing.
  De beveiliger heeft zijn geheimen blijkbaar gedeeld met wat dames om stoer te doen.
  En dat weten we dankzij……..?
  De dader?
  Die we dus gelijk op zijn bruine ogen moeten geloven?
  Laat ik het anders formuleren: Er is geen enkel bewijs voor het niet lekken naar islam terroristen.
  Deze man was en is dubieus en zou voor de belangrijkste taak die je maar bij ambtenaars kan vinden ongeschikt moeten zijn.
  Nee hoor, de beveiliging is zo lek als het maar kan zijn. En natuurlijk zal de VVD en Rutte er alles aan doen om de verkiezingen te winnen. Net als de MSM er alles aan doet om de PVV- Wilders uit te schakelen waarbij alles geoorloofd is. Net als met Trump. Zou Baudet groot worden dan komt de strontkar over hem omdat het kartel geen tegenspraak duldt.

  Like

  • Mirjam zegt:

   En wie is het die het tij voor Geert kan keren ten gunste van de overwinning? Juist, dat is het volk van Nederland. Dat zijn de burgers. Zij zijn degenen die het waar kunnen maken, die hem minister president kunnen maken door op de PVV te stemmen. En dát moeten we 15 maart ook doen. Allemaal.

   Like

   • George zegt:

    Liever niet. Wilders wil geen dingen doen die hij niet leuk vindt. Wees eerlijk, dat hoort bij het leven.

    Like

 4. Misschien zijn ze bezig met marokkaanse rookgordijnen rond Wilders op te trekken zodat we straks niet gek meer staan te kijken dat er opeens, uit het niets – want dan hadden ze het gelukkig niet kunnen zien aankomen en het was bij die diensten toch al een rotzooitje en er zijn al 2 hoge pieten getieft dus ze hebben hun straf al gehad, zoiets – een plotselinge lone wolf opduikt met een aanslag in de achterzak. Niks geheimzinnig voor de hand liggender als een geheime dienst.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Er is weer een Haagse beerput open gegaan.

  Like

 6. het zal averechts werken en de PVV een mega-winst geven op 15 maart, net als bij Trump en BREXIT. Burgers hebben genoeg van voortdurende list en bedrog van CDA, PvdA, Dom66, GL en VVD

  Like

 7. De ouders van Faris Kattat wonen te Utrecht aan de Abstederdijk in de Utrechtse Sterrenwijk. Zijn broer Mo Kattat, wekelijke naam Mohamed, woont te Nieuwegein in een koopwoning met een mega hoge hypotheek.

  Like

 8. VVD, PVDA, D66, GR Links, CDA en dergelijke andere extreem linkse partijen zijn door en door corrupt.
  Janmaat en Fortuyn hadden gelijk en Wilders heeft het nu, wij willen ons land terug en wel vanaf 15-03!

  Like

 9. Jade zegt:

  Het verschil in zetels tussen VVD en PVV wordt
  in ieder geval steeds kleiner in de peilingen.
  Het is natuurlijk allemaal weer list en bedrog.

  Like

  • Turfschipper zegt:

   Deze trend zie je bij elke aankomende verkiezingen.
   Jammer dat zelfs een site als TPO deze nep-peilingen klakkeloos overneemt.

   Like

  • Pieter G zegt:

   Nog geen maand geleden zakte de VVD opeens weg naar 22 zetels en de PVV had er 36
   En nu zijn ze weer gelijk??
   Iemand zit de boel behoorlijk te flessen. Of er is bij het onderzoekje in het geniep veel op de PVV gestemd om daarna de zaak weer leeg te laten lopen om de PVV kiezer te demotiveren. Ik weet niet, maar ik hoor overal toch wel erg veel pro PVV geluid. Behalve op de TV en de MSM maar ja, dat is de leugenfabriek. Bij de handtelling vraag ik me af of alles wel goed gaat. Er kan zomaar wat verdwijnen als de PVV te groot dreigt te worden.
   Niemand is meer te vertrouwen helaas.

   Like

   • Ron zegt:

    @Pieter G
    Ik vermoed hetzelfde, dat we goed geflest worden met die peilingen, misschien net zo goed als toen in de VS alle peilingen voorspelden dat Clinton zou winnen.

    Like

   • elisah zegt:

    Na het interview bij Rick Nieman is de PVV een stuk gezakt, een verbod op de koran lijkt voor veel mensen een stapje te ver te gaan, ook omdat het onuitvoerbaar is.

    Like

 10. Inderdaad een zeeeeer grote beerput, die er niet om liegt. Ik hoop dat daardoor nog meer mensen gaan stemmen op de PVV.

  Like

 11. Thom zegt:

  Het is een gek verhaal. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. In India is ex-premier Indira Ghandi door een sikh lijfwacht vermoord nadat ze een paar maanden eerder de Gouden Tempel in Amritsar had laten bestormen. Ik ben zo. n 40 jaar geleden als rugzaktoerist in de Gouden Tempel geweest. Het was wel indrukwekkend, die goudgele tempel. Je kon er voor niks slapen, maar de deuren gingen niet op slot. Ik ging toch liever voor 2 gulden naar een hotel want ik vertrouwde het niet zo erg.
  Overigens Wilders moet helemaal geen islamitische beveiligers hebben en gezien zijn uitspraken toch zeker geen Marokkaanse

  Like

 12. Eva110 zegt:

  Wat mij opviel was het moment waarop dit alles naar buiten is gekomen.
  Juist op het moment dat iedereen met reces is en er dus geen kamervragen kunnen worden gesteld blijkt dat er corrupte beveiligers waren, mooi meegenomen is het feit dat door alle onzekerheden rond dit verhaal Wilders nu geen normale campagne meer kan voeren.

  Like

 13. exmarineman zegt:

  Het is natuurijk absurd en te gek voor woorden dat e r Marokkanen in zijn beveiligingsgroep zitten. Maar vergeet niet dat het hoofd van het OM wel Ambassadeur voor het Marokkofonds is. Dan het met de hand stemmen tellen: dat maakt de kans op fraude alleen maar groter en dat is ook de bedoeling om te frauderen want een formulier met 2 rode puntjes er op is al ongeldig… En wie controleert dat tellen en de ongeldige stemmen???? Zijn ALLE (kleur)potloden en balpennen voor de telling uit het kiesbureau verwijdert???Het is door het kabinet bewust en gretig zo gedaan en het komt natuurlijk mooi uit dat de presidentsverkiezingen in de USA door de Russen is gehackt/beïnvloed (not ofcourse). Er is daar ook geen (keiharde) bewijsvoering voor! Maar hoe kun je een simpele telmachine hacken en verkeerd laten tellen?????

  Like

 14. De tellers zijn een soort priesters die ook niet kunnen zondigen en als ze dat al doen is het hun vergeven want priester en celibaat, jeweettoch. En in uiterste gevallen worden ze de missie ingestuurd om de kleine negertjes te schenden zodat de woedende ouders ze in de kookpot stopt zodat ze later voor arme menseneters uit worden gescholden.

  Ambtenaren die eerlijk zouden tellen zijn dus een soort apart en daarom tevens lid van een welgevallige partij waar ze hun baantje, hun wijf en hun hypotheek aan danken. Als die iets verkeerd doen, laten we het tellen noemen, worden die voor straf naar een andere afdeling gestuurd om daar chef te worden en bonnetjes te zoeken.

  Maar gelukkig krijgen de stemmentellers straks als geheugensteuntje allemaal een Brief van een heuse minister waarin staat dat het een grote eer zal zijn om de gewenste uitslag van de tellingen te vernemen en dat de PVV niet geacht wordt te winnen omdat wij zo niet met elkaar om gaan.

  Nog nooit in de geschiedenis van deze toneelstukken die democratie worden genoemd werd er een PVV-er of ander eerlijk mens uitgenodigd om stemmen te komen tellen of om de tellers te controleren. Ik stem, en nu voor de laatste keer, op de PVV, tegen beter weten in terwijl mijn guillotine weent.

  Like

  • Wel gek trouwens dat het 2 jaar lang niemand opvalt dat er Südländer in het beveiligingsteam zitten waarvan de (of waren ze katholiek?) religieuze leiders een moordbevel tegen de beveiligde hebben uitgevaardigd. En bovendien, als ik een bevel van mijn religieuze leider weiger uit te voeren kom ik in de hel. Was het een deel van een toneelstuk, waren het crisisacteurs en gaat Geert vóór de verkiezingen nog met pensioen en vertrekt, Hirsi Ali achterna?

   Like

 15. De beleidsmakers bij Justitie zijn ziende blind en horende doof en dienen feitelijk acuut vervangen te worden.

  Like

 16. Cor zegt:

  Overduidelijk dat hier de Bilderberg groep zijn hand in heeft zij trekken aan de touwtjes en Rutte springt op commando

  Like

 17. Henk zegt:

  Het is in dit land een grote teringzooi, iedereen liegt bedriegt en belazerd de boel met als grote leider Rutte de veel be-lover en weinig doende premier van deze banane republiek.

  Like

 18. Peter janssen zegt:

  Wist gelijk dat het zo iets was, vuile ratten. En zo ging het ook met Pim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s