“Heilige opdracht van media is ten val brengen Trump en Wilders”

screenshot_144

(Door: Roderick Veelo)

“Wilders-interviewer Rick Nieman wordt al 2 weken achtervolgd door inquisitie van collega’s”

Met de term ‘laaghartig tuig’ schreef Geert Wilders het RTL Nieuws bij op zijn lijstje PVV-vijandige media. Wilders´ woede betrof een interview met zijn broer Paul Wilders op de website van RTL Nieuws en hij bedankte voor het Carrédebat.

Vijandige media, vooringenomen journalisten, beschuldigingen van nepnieuws. Wilders in Nederland en Trump in Amerika gaan gelijk op in hun verwijten. Het is oorlog tussen pers en populisten en de media gaan niet vrijuit.

pvv-nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Geert Wilders, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Heilige opdracht van media is ten val brengen Trump en Wilders”

 1. OphEUffen zegt:

  Fijn dat E.J. Bron weer terug is. Ik heb het toch gemist die paar dagen. Ik hoop in ieder geval wel dat u van een paar lekkere vrije dagen genoten heeft. Have a nice weekend & keep up the extremely good work!

  Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27603121/__Timmermans___Trump_is_een_pestkop___.html

  Timmermans: ’Trump is een pestkop’

  Brussel – Donald Trump is een pestkop die niet tegen kritiek kan. Dat zegt Frans Timmermans, de nummer twee van de Europese Commissie, in een interview met De Telegraaf.

  De PvdA’er stelt dat de Amerikaanse president constant uitdeelt, maar niet kan incasseren. Het is heel ongebruikelijk dat iemand met zo’n hoge positie binnen de EU zo’n felle toon aanslaat over een belangrijke bondgenoot. „Hij is een bully, een pestkop. Het is klassiek pestkoppengedrag! Voortdurend mensen beledigen, verwijten maken. Maar als iemand een keer iets terugzegt, dan is het huilen”, aldus Timmermans. Hij is niet bang dat de relatie met de VS verslechtert. „De komende maanden zal het stof neerdalen. Ik heb er vertrouwen in dat de ratio de doorslag geeft.”

  Timmermans doet mee aan de heilige opdracht: Trump en Wilders ten val brengen.

  Jammer dat niemand Fransje meer serieus neemt.

  Geliked door 3 people

  • OphEUffen zegt:

   Ja Timmermansje, volledig te danken aan 5 decennia links beleid. Nooit een millimeter willen toegeven aan de ‘racisten’. Meer, meer, meer. Daarmee hebben jullie ons gedwongen meedogenloos terug te slaan. We zijn nog maar net begonnen. Ik prijs de dag waarop wij u uit de Brusselse giffabriek komen sleuren. Vervolgens laat ik de afloop over aan de volkswoede.

   Like

  • Edjan zegt:

   Fransje is wat ze in zijn geboortestreek “een windbuil” noemen. Om zijn niksigheid en onbenulligheid te compenseren, is hij maar dictator geworden. Maar als je door zijn bluf heenkijkt, zie je niets dan een impotente, leeggelopen ballon.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Sprak deze week iemand , die haast z’n hele leven in het buitenland gewoond en gewerkt heeft en nu (83) hier het restant van z’n oude dag probeert te souperen .
   Hij was totaal niet meer op de hoogte met de Nederlandse politiek en de politici , maar nog steeds geïnteresseerd en volgt de politiek wél .
   Van Wilders wist ie aardig wat !

   Hij had die Frans Timmermans op tv gezien en hoewel hij een buitengewoon optimistisch mens is en iedereen positief tegemoet treedt , vond ie Timmermans : ” een niet te verteren kwal ” !
   De afschuw droop van zijn gezicht .

   Denk dat we ons daar allemaal wel in kunnen vinden .

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Timmermans is een oplichter, die gebruik maakt van de methode ‘breedvoerige retoriek’ als redenaar.
   Hij kan als geen ander, en dit op een sentimentele en emotioneel gekleurde manier, de werkelijke feiten verdraaien, zolang men hem maar de gelegenheid geeft zijn valse retoriek te verkondigen.

   Like

 3. gielah zegt:

  Meneer Veelo heeft gelijk.
  Ik heb bijna altijd #NPORadio1 aanstaan… en vanaf gisteravond ( ‘Met het oog op morgen’) tot en met nu ( ongeveer 13.00 uur zaterdagmiddag) heeft vrijwel élk programma het wel een keer over meneer Wilders en niet alleen over de gevaren, die hij loopt, doordat anti-vaderlandse idioten hem nota bene Marokkáánse beveiligers toebedelen ( gekker kán niet), maar ze betrekken hem bij zo’n beetje alles!
  Gistermiddag presteerde een journalist het om bozig te reageren op het feit, dat meneer #Wilders niet bij het rádiodebat aanwezig zou zijn.
  ‘Geen idee waaróm niet!”, sprak hij gemelijk.
  Ik begreep dat echter opperbest.
  Wilders heeft momenteel wel iets anders en belangrijkers aan zijn hoofd dan het zich onderwerpen aan het dwangmatige hem beledigen en het hem expres NIET en NOOIT begrijpen door de vertegenwoordigers van alle kléiner dan de PVV- partijen in dit land…. en het dankbare gehoon over élk woord dat hij zei ….of juist NIET zei…. waar de gezamenlijke vaderlandse pers al hijgerig voor klaar zat.
  Dat was vrijdagavond.
  Dan had men rond een uur of tien op zaterdagmorgen een wat somber klinkende wetenschapper voor de microfoon gesleurd, die allerlei ménsentypes mocht komen omschrijven.
  Hij werd méér dan hartelijk welkom geheten door mevrouw Mieke van der Weij ( ‘we kennen elkaar… want we hebben indertijd nog samen Néderlands gestudeerd…’) en toen stak hij van wal.
  Je had …. meldde hij….hele nare mensentypes, de gehárnaste variant, zogezegd, zoals meneer Trump en meneer Wilders.
  Nu…die hadden het NIET begrepen.
  Nee… de bétere mensentypes vielen onder het etiket ‘FLUÏDE’… en zó moest het dus…. áánpassen maar… accepteren… méébewegen… en dus NIET afzetten tégen.
  Ja… dat begreep mevrouw van der Weij helemaal.
  Zij rekende zichzelf… en 95% van de overige media-medewerkers anno nu… duidelijk tot het wél FLUÏDE menstype.
  Voorts kwam er in een volgend programma een meneer die toegaf het politieke radiodebat nú nog niet beluisterd te hebben… maar die dat op een geschikter tijdstip vast wél ging doen, want hij had vernómen dat er ditmaal normáál, behóórlijk, gedebatteerd was…. en dat men nu eens een keertje naar elkaar gelúisterd had… wat een ware verádeming was.
  Ja… dat vond de radiopresentator ook.
  Héérlijk… dat naar elkaar luisteren!
  Zonder dat de naam Wilders zelfs maar genóemd werd… was de zucht van opluchting over zijn afwezigheid en zijn altijd maar spreken over die HINDERLIJKE waarheid… die doorgaans als gólven op de huichelachtige medepolitici aanstormen… uitermate duidelijk.
  Waar Wilders is en spreekt, daar verbleekt de rest nu eenmaal tot een groepje wat wrokkige niet-relevant-zijners.
  Daarom blijft het demoniseren doorgaan.
  Zo gaat het de hele week, dag in en dag uit.
  Donderdagmorgen sprak er een driftige meneer in het programma van Ghislaine Plag wel een kwartier lang over het feit, dat Wilders… zo vond hij….zo akelig veel áándacht kreeg.
  Dat moest men NIET doen, verklaarde hij… negéren die man en zijn partij….!
  Intussen was Wilders het enige en de enige, waarover hij het in zijn eigen bijdrage had.
  Zou meneer #Wilders ons ooit ontvallen ( in vrédesnaam op hoge leeftijd… in zijn bed… en na een lange periode aan het roer van staat te hebben gestaan, ons land weer naar normaliteit en veiligheid en vrijheid terugbrengend)
  dan hebben de mediamedewerkers in het geheel niéts meer om over te praten… nou ja… een beetje over voetbal of over de Tour de France.

  Like

  • Ron zegt:

   *****Nee… de bétere mensentypes vielen onder het etiket ‘FLUÏDE’… en zó moest het dus…. áánpassen maar… accepteren… méébewegen… en dus NIET afzetten tégen.*******

   Van vroeger kan ik mij herinneren dat er ooit een TV programma was dat ging over “meelopers en dwarsliggers”, mogelijk zo’n 25 jaar terug.
   Opvallend was dat niemand bekend wilde staan als meeloper en dat alleen de dwarsliggers respect kregen.
   Op de hedendaagse radio en TV zijn dus blijkbaar de meelopers populair die braaf nazeggen wat de linkse partijen willen en zich graag aanpassen aan de islamitische bende die ons land komt overnemen, met grote medewerking van de regering en hoge ambtenarij. Ook tenslotte allemaal meelopers. Tenzij opeens er iemand als Trump aan het bewind komt, dan zijn het opeens dwarsliggers, alleen tegen Trump of Wilders dan, verder alleen meelopers.

   Like

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   Wat zal het op 15 maart en de dagen erna als niet aflatende mokerslagen gaan en blijven donderen onder de zaagselpannen van de immer relativerende, totaal onbenullige, quasi intellectuele links verdwaasde gutmenschen als Wilders victorie kraait met 40+ zetels oi oi wat een voorpret nu al, voorspel een instant explosie van verwarde personen, zij die de inbeukende realiteit nooit aan zullen kunnen noch ten volle begrijpen al staan er drommen islamieten op hun voordeur te rammen 🙂

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Onschuldige, ik raad je aan je enthousiasme te temperen…
    Dan zal de klap niet zo hard voor je aankomen.
    Slecht nieuws. Wilders zal absoluut geen 40 zetels, en wellicht zelfs geen 30 zetels krijgen.
    Alle voortekenen wijzen daarop…

    Like

 4. scheermes zegt:

  Het leugenachtige lichaam van links is in VERREGAANDE staat van ontbinding!!Ten DODE opgeschreven,!! Gezien de waarheid overwint,zal ALLES spoedig geopenbaard worden, omdat de waarheid door NIEMAND te STOPPEN is!! Eens kijken rutte ,wat er dan nog te lachen valt ! WIJ ZULLEN als LAATSTE lachen !! En die het laatst lacht ,lacht het BEST!!

  Like

 5. Het zal mij niets verbazen als zij nog wel een smerige streek proberen uit te halen.

  Like

 6. BertG. zegt:

  “Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

  Ik ben bedroefd en in opperste staat van verbazing. Ik zeg het u eerlijk: Ik ben intens diep bedroefd. Ik schaam me voor het leeuwendeel van mijn landgenoten, ik schaam me voor de leefsituatie in het leeuwendeel van de Europese lidstaten, en ik schaam me voor het leeuwendeel van de Europese politieke vertegenwoordiging.

  Ik ben diep bedroefd en in opperste staat van verbazing. De PVV van Geert Wilders mag dan de grootste partij in de peilingen zijn met rond 26-30 zetels, maar wat ik w.e.r.k.e.l.i.j.k niet kan begrijpen: Waarom telt de PVV nog steeds geen 140+ Kamerzetels? Ik ben diep bedroefd, maar wellicht herkent u het gevoel?
  http://nachthemel.nl/?p=5880

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee, helemaal niet totaal onbekende deugenstein….

   Ik vind het niet meer dan logisch dat Wilders op 15 maart niet die veronderstelde 40- 50 zetels zal halen…, die wij hem zo graag zouden zien winnen.

   Het Nederlandse volk zal in haar ingekankerde nuchterheid Wilders niet de overwinning gunnen zolang als daarvoor nog steeds geen werkelijke aanleiding zal zijn.
   Het Nederlandse volk leeft niet in vervoering zoals de zuidelijke EU-volkeren…,
   maar hanteert ’n kasboekje.
   In dat kasboekje komen nog steeds geen aanslagen, en veel te weinig terreurdreiging en dagelijks terrorisme voor.

   Zo lang er nog nergens bergen zand liggen, er nog geen oases zijn, en de duiven en de honden en katten nog vrijelijk rond vliegen en lopen, zal men Wilders niet serieus nemen.

   Like

   • Onschuldige Bijstander zegt:

    Remember Trump die had nog geen 30% in de peilingen volgens de fakestream media op de dag voordat hij glansrijk won, don’t be a believer

    Like

 7. Mary zegt:

  Ten val brengen doen ze Trump zowel als Wilders niet, de media graaft hun eigen graf dat wel!!!.

  Like

 8. duinsnip zegt:

  Er is een Macht die opgewassen is tegen al die linkse hellehonden, maar die laat zich alleen verbidden door hen die erkennen daar in eigen kracht niet tegen te kunnen optreden. Gebed tot de Almachtige in de Naam van Zijn Zoon, Jezus Christus is de sleutel. En daar moet je niet mee de boer op zoals de belachelijke jezuspartij, maar dat speelt zich af in de binnenkamer, privé dus!

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ duinsnip,

   Ik had vroeger een lerares Frans, die ook de vrouw van een dominee was.

   Zij zei tegen ons, toen we voor onze examens stonden: Slagen voor je examen is:

   ‘Ora et Labora’ en als het er op aankomt: meer Labora dan Ora.

   Zo is het ook met de strijd tegen links en de islam die wij te voeren hebben.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s