Libanon: Marine Le Pen weigerde voor de ontmoeting met de Libanese grootmoefti een hoofddoek te dragen

screenshot_156

Het moment waarop aan Marine Le Pen wordt gevraagd een hoofddoek te dragen voor haar ontmoeting met de grootmoefti van Libanon. Dit weigerde ze.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Burgermoed zoals de Linksen deze niet bezitten: Le Pen biedt de islamitische aanspraak op dominantie het hoofd.

De Franse kandidate voor het presidentschap heeft meer lef dan alle Europese feminstes bij elkaar. Terwijl de overtuigde feministe Claudia Roth bij zowat al haar verschillende ontmoetingen met Iraanse ayatollahs (waarvan er enkele op de VN-lijst van oorlogsmisdadigers worden vermeld) steeds braaf een hoofddoek droeg, en aldus de dominantie van de vrouw-verachtende islam erkende, terwijl geen enkele linkse krant en ook niet de Duitse feministische scene daar ook maar iets op aan te merken had, toonde de aanvoerster van het als “rechtsradicaal” belasterde Front National hoe men met de islam dient om te gaan. Met haar weigering om voor een ontmoeting met de soennitische grootmoefti Sheik Abdul-Latif Derian een hoofddoek om te doen, zorgde zij voor een schandaal in dit vroeger bijna geheel christelijke, maar nu steeds islamitischer wordende land.

michael-mannheimer-blog

Le Pen deed daarmee meer voor de rechten van de vrouw dan alle feministen van Europa bij elkaar

Le Pen liet hiermee zien dat er een Europa bestaat dat niet langer bereid is zich te onderwerpen aan aan de voortdurende eisen van de islam met betrekking tot aanpassing aan zijn religieuze regels en gebruiken. Ze gaf er daarenboven aan de wereld een signaal mee af dat de hoofddoek een symbool van de volledige onderwerping van de vrouw aan de dominantie van de man is – en dat dit onverenigbaar is met de verworvenheden van de Europese Verlichting. Daarmee deed Le Pen meer voor het feminisme en de rechten van de vrouw dan alle Europese vrouwen die zich feministen noemen, maar de islam bejubelen en Le Pen bestrijden als zijnde “rechts”, samen.

De Europese “rechts-populisten” zijn de ware verdedigers van de Europese vrijheidsbeginselen

Het blijkt steeds duidelijker dat de partijen en individuen die door de linkse pers worden bestempeld als “rechts-populistisch” de vrije geest van Europa duizendmaal meer verdedigen dan de Europese linkse en gevestigde partijen. Vooral die laatste hebben in alle Europese landen – niet alleen in Duitsland – volledig gefaald met het oog op de dodelijke bedreiging door de islam en de voortdurende druk van de linkse partijen om zich aan te passen aan hún linkse posities van “no border, no countries, no limits”.

Mocht Le Pen de komende Franse presidentsverkiezingen winnen, dan zal er in Europa een andere wind gaan waaien. En dan zou – zoals 200 jaar geleden, en alweer – van Frankrjk de tweede zegetocht van de door Linksen en moslims verregaand vernietigde Verlichting kunnen uitgaan.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Frankrijk, Front National, gezond realisme, Islam, Libanon, Marine Le Pen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Libanon: Marine Le Pen weigerde voor de ontmoeting met de Libanese grootmoefti een hoofddoek te dragen

 1. Thom zegt:

  Als Le Pen een kopvod omgedaan zou hebben dan had haar dat heel veel stemmen gekost op rechts, terwijl ze er geen enkele linkse stem bij gekregen zou hebben. Het zou politieke zelfmoord geweest zijn voor Le Pen, want haar geloofwaardigheid zou compleet weg zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Wéét ze natuurlijk ook. Maar volgens mij is dat in geen geval haar enige motief!

   Geliked door 4 people

  • A.J. de Koning zegt:

   Heel goed gezien en ik bewonder Le Pen er ook om dat ze dit voorbeeld heeft gesteld want de meesten durven dit niet, zoals die gek in Canada, je moet toch wel helemaal weinig zelfrespect hebben om je zo onderdanig op te stellen.

   Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ach, WIJ (de nederlander, die niet bestaat trouwens) hebben onze monarchie die met zijn allen met een kopvod gaan lopen tijdens bezoek aan geiteneukersland…..
    .
    @ thom, zo als jij het stelt zou mevr le pen het enkel doen voor de stemmen, tenminste, zo komt het op mij over.
    ik durf te stellen dat mevr le pen integer genoeg is om uit persoonlijke opvatting dat vod niet op te doen, ze geen seconde heeft gedacht aan haar stemmers op dat moment.

    Like

  • Pieter zegt:

   zoiets doms overweegt ze geeneens! komt niet in haar op, net als hondepoep als zeep gebruiken, dat overweeg je geeneens

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  Zij is niet een vuile huichelaar die een doek op haar hoofd doet zoals die gek in Canada geloof ik in een hoekje met doek zonder schoenen zat, moet je die ene vent kwaad zien kijken, alleen omdat je als vrouw op deze planeet op de wereld bent gezet

  Like

 3. Mary zegt:

  Geweldig!!! ze houd zich aan haar eigen waarden en dat waar ze als politicus voor staat de Fransen weten tenminste wat ze aan haar hebben. Hier draaien ze alleen naar de EU en Islam en zelfs de stem van het volk (Oekraïne referendum) wordt niet gehoord of het ze nu stemmen kost of niet de land/volksverraders. Hopelijk kunnen binnenkort Wilders en Marine le Pen beiden handelen en doen waar ze voor staan.

  Like

 4. Assyriër. zegt:

  Er zijn patriotten en aan de andere kant zijn de idioten.

  Like

 5. Cleo zegt:

  Niets dan lof voor deze vrouw! Hier toont zich een ware leider in plaats van een onderdanige, volgzame, policor troela.

  Vive Marine Le Pen!

  Like

 6. Flo zegt:

  Top vrouw! Wat een statement! Vergelijk dat met die scandinavische feministen trutkutten die wel die kopvodden om hun hersenloze schedel deden…..

  Like

 7. Cynisch mensch zegt:

  Nee geen hoofddoek als je die niet wil dragen.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Twee honderd jaar geleden begon met de Franse revolutie de zegetocht van links door Europa. Nu tweehonderd jaar later is dit links verblind en verdoofd door haar doorgeschoten en pervers doorgevoerde ideologie. Zal het waar zijn dat rechts na de verkiezing van Marine Le Pen het evenwicht dat door links verstoord werd en miljoenen doden bracht in Europa gaat herstellen. Laten we hopen. Het links van vandaag maakt foute keuze op foute keuze en ze kunnen niet meer terug. De linkse politiek heeft zij eigen graf gegraven. Ze staan nu in hun islam/immigratie/open borders/multicultureel/klimaat hoax/ EU graf en kunnen uit de diepte niet meer naar boven klimmen. Terug gaan op hun weg zou politieke zelfmoord zijn omdat de realistische politicus zich niet meer laat terug dringen. De patriotische geest is uit de fles en gaat er niet meer in.

  Like

  • Mario Schettini zegt:

   Tweehonderd jaar geleden om precies te zijn in 1789, begon de Franse REvolutie. In 1848 werd het socialisme bedacht en wel – eveneens in Parijs – door de Communards. Het behoeft geen betoog dat communisme hiervan een afgeleide is.

   Like

 9. delamontagne zegt:

  Zij Weigert kordaat doch correct het aangeboden “kopvod”.

  Een beschouwing van een AFVALLIGE FRANSE MOSLIM, die het niet altijd met haar eens is, NU WEL………….
  ///////////
  Salem Benammar:
  “De houding van Marine le Pen in Libanon kan ik aleen maar toejuichen”.
  Behalve onze meningsverschillen op politiek en ideologisch gebied na haar raadselachtige uitspraak betreffende de verenigbaarheid van de islam met de Republiek, blijft het voor mij toch erg moeilijk om haar geste in Libanon niet te kunnen appreciëren.
  Ik kan haar daarom alleen maar feliciteren voor haar weigering om de sluier van vernedering en schande te dragen voor een achterlijke religieuze autoriteit.
  Een presidentiële Kandidaat moet een onberispelijk gedrag tonen in overeenstemming met de functie die hij/zij eventueel zal uit oefenen en over het lot van ons land kan beslissen.
  De Republiek France moet niet buigen voor welk religie dan ook en ook niet voldoen aan hun Wetten en gebruiken uit een heel andere vroegere tijd, die vernederend en denigrerend is voor de vrouw.
  Geen concessies noch compromissen, zeker geen compromissie.
  Laten we hopen dat het niet een vluchtig gebaar is van ,t moment, gedaan in een gehavend, land dat al 40 jaar stervende is door de religieuze conflicten.
  Hetzelfde zou hier in Frankrijk kunnen gebeuren als gevolg van het faillissement van de Republikeinse orde, DIE uit naam van het “samen-leven” en de sociale vrede al delen van haar grondgebied hebben prijsgegeven aan de “obscure wolven”, zijnde de islamisten die in het land van de ceders al leed en ellende hebben gebracht.
  Toch blijf ik sceptisch over haar ontmoeting die ze gehad zou willen hebben met een man van Hezbollah.
  Maar aan de andere kant is zij erin geslaagd politieke winst te boeken door haar landgenoten er aan te herineren dat de Republiek levendiger dan ooit is en nooit zal toegeven aan de islam.

  Salem Ben Ammar

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Tot na WOII was Libanon evenals Syrië een Frans mandat/Protectoraat gebied.
  Er wordt nog veel Frans gesproken.
  Vroeger grotendeels Christelijk [ in meerderheid ] en islammig, nu overheerst de islam.
  Beyroeth leek een beetje op Haifa, Israel. Niet zover ervan daan.
  De islam MOET en zal overheersen.
  Nog niet zo lang geleden werd de Kathedraal van Beirut hersteld, gerenoveerd.
  De torenspits bleek “ENKELE” meters hoger te zijn dan de hoofdmoskeet die er vlak bij ligt.
  Daar was een hoop gedoe over en uiteindelijk gaven de Christelijken maar toe en werd de spits in-ge-kort.
  DE ISLAM ZAL EN MOET OVERHEERSEN. [ vinden zij ]
  Is Lebanon het voorland van NL / EU ?

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Dat de gastheren überhaupt durfden te verlangen, dat mw. Le Pen een hoofddoek zou gaan omdoen. Een onbeschaamde brutaliteit, het is hen bekend dat mw Le Pen niet een volgeling is van de islamitische religie. Droeg de heer Kuzu (DENK) een keppeltje toen hij premier Nethanyahu van Israël ontmoette in de Tweede Kamer?

  Like

 12. Marine Le Pen is een standvastige tante. Bravo !!!

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Chapeau, Marine !!

  Like

 14. cefas zegt:

  Karakter! Hulde!

  Like

 15. Jade zegt:

  Le Pen, een vrouw met ballen…
  Petje af, stuur dit artikel maar op naar Maxima.

  Like

 16. Joshua zegt:

  Hadden de Nederlandse politici maar zo’n rechte rug!
  Doch die zijn liever een harlekijn van de Brusselse idioten.

  Like

 17. Pietersen zegt:

  Als het enigszins mogelijk is moet je die gasten op hun nummer zetten. Ze druipen af als tamme honden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s