Stilte voor de storm

screenshot_149

(Door: Stef)

Op de foto lijkt het wel of bijna alle moslims op vakantie zijn met behoud van uitkering of/en enkelband. Het is alleen maar nep. Moslims houden niet van koude en regen , maar ook niet van ons, ongelovigen. De praktiserende christenen onder ons valt dat niet eens op, of ze durven er niets van te vinden.

Maar wat is het toch erg stil! Ik hoor bijna niets over verkrachting en beroving van oude vrouwtjes (en ook van jonge), over inbraken, over pinpas-kraken, over zelfmoordaanslagen, over onthoofdingen, enz., enz.

Net zoals in andere jaren voor de verkiezingen hebben de moskeebesturen van onze vredige linkse partijen natuurlijk weer de opdracht gekregen om de jongetjes braaf te houden. Zolang dat kan. Tenminste tot na de verkiezingen.

Linksom of rechtsom, na de verkiezingen komen ze uit hun holen. Let maar op mijn woorden.

Door:
Stef
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Stilte voor de storm

 1. Thom zegt:

  Het heeft niks te maken met instructies die geven worden door moskeebesturen. Moskeebesturen geven geen instructies om minder misdaden te plegen. Het is de pers die uit eigen beweging de islam de hand boven het hoofd houdt met hun fake-news.
  Zo gaat dat overal in de westerse Wereld. Kijk naar Amerika wart ze met Trump deden en lees de berichten hier over Trump. dan weet je genoeg. Het is het tuig van de pers die alles verzwijgt en daar hebben ze geen instructies voor nodig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Edjan zegt:

  Dan hoop ik niet voor ze dat ze zich vergissen. In Duitsland begint de carnaval en ik voorzie een verwarde vrachtwagen. De Duitse verkiezingen zijn nl nog een eind weg … Dat dit de Nederlandse verkiezingen zal beïnvloeden, daar houden ze vast geen rekening mee.
  Je moet ze ook niet overschatten …

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Waarachtige woorden…!
   Er staan al diverse islamitische vrachtwagens op de loonlijst of zijn gestolen en ergens ondergebracht.
   De meeste met 6 meter brede voorbumper, omdat ze in een keer rechtdoor moeten kunnen rijden… zonder te keren.
   In Nederland zal Wilders na afloop van de aanslagen naar 120 zetels stijgen maar zie, helaas de houdbaarheidsdatum daarvan was slechts een week… en na de verkiezingen bleek dat hij van de 15 zetels die hij bezat er toch 5 heeft moeten inleveren..

   Wilders verklaarde dat hij blij was dat hij 10 zetels overhield en dat daarmee bewezen was dat de PVV zal blijven stijgen…

   Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Mijn glazen bol toonde mij het volgende: na de verkiezingen gaat alles “gewoon” verder. Sinterklaas, kerst en pasen worden afgeschaft. Suikerfeest wordt een nationale feestdag. Elke mohammedaan mag 4 (kind)vrouwen bezitten en krijgt dan ook 5 uitkeringen van de sociale dienst. Mohammedanen mogen de sharia onder elkaar gaan uitvoeren. Racisten zullen strenger opgespoord worden en naar een tolerantiekamp worden gestuurd. Het boek 1984 wordt verboden. Ben ik nog iets vergeten? Vast wel.
    Wilders zal in de peilingen stijgen tot 55 zetels. Waar kun je heroine kopen?

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Geweldig geschreven. Wat een visie!
    Edjan. Ik zie het helemaal voor me.
    Jammer dat niet iedereen hier dit ziet.
    Zagen ze het maar.
    En dan te weten dat blinden en gehoorgestoorden bij Pearl bij aankoop van een nieuwe bril een kortingsbon krijgen voor 24 uur televisiekijken met geluid.

    Wat die heroïne betreft. De heilzame werking daarvan is nog niet tot iedereen doorgedrongen, Er wordt aan gewerkt.
    We zijn nu al zo ver gekomen dat je het wel mag kopen maar nog niet in bezit mag hebben. De vrije handel hierin moet dus worden toegelaten.
    Wat weer tot extreem veel toeloop uit het buitenland zal leiden.
    Waardoor het toerisme in bijzondere mate zal worden bevorderd.
    We schrijven hier dus over toerisme niet over het hieruit volgende terrorisme…
    Zoals de zaken er nu voorstaan zal dat pas later aan de orde komen.

    Tussen haakjes. Het Suikerfeest is al enige tijd dè nationale feestdag.
    Alle Christelijke feestdagen zijn reeds geschrapt maar worden momenteel door de mohammedanen nog gedoogd

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    De eerste verwarde auto is al in Duitsland gesignaleerd.

    Geliked door 1 persoon

 3. hslot4 zegt:

  Ondertussen in het boze Rusland …………….. https://www.youtube.com/watch?v=FnJHgfxCg_w

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Er bestaan over Rusland ook wel andere beelden.

   Hier staan een half miljoen moslims in Moskou op straat te bidden in de straten rond een enorme moskee. Ze staan daar om een islamatisch Eid festival te vieren, waarop ze op een bepaalde dag bij een bepaalde stand van de zon hun EId gebed te kweken.
   Ik vind een half miljoen van die lui bij elkaar nog niet zo weinig trouwens.

   Geliked door 1 persoon

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    een mooi moment om een bommetje te laten vallen, dat ze maar met ze allen naar het “paradijs “met een 72 jarige maagden mogen gaan..

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Uitstekend!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat gold natuurlijk die fantastische Russische jongens en meisjes die hun land zullen verdedigen tegen al dat islamgespuis en ze zullen vernietigen…

    Héél wàt anders dan die weke kopschoppende jeugd hier die geen greintje vaderlandsliefde kent…

    Like

 4. ze zijn wel aan het roven, stelen, vrouwtjes beroven etc.etc. maar de politie MAG HIER NIETS OVER/VAN ZEGGEN…………… na 15 maart wel weer……………..( laatst was er een topic over Schalkhaar over het azc 8800 “gevalletjes “,)

  Like

 5. Tom zegt:

  Quote: ” De praktiserende christenen onder ons valt dat niet eens op, of ze durven er niets van te vinden.”

  Nee nee… Ik ben praktiserend christen en het valt mij wel degelijk op. Echter het veroordelen van mensen is vanuit christelijk oogpunt hypocriet omdat het christelijk geloof ons leert dat ieder mens gelijk is.
  Stel dat de schrijver van dit stukje als baby in de wieg van een (extremistisch) moslimgezin zou zijn beland dan had zijn stukje tekst er compleet anders uit gezien…

  Wat het echte probleem is is dat onze overheden hun taken hebben verzaakt. Een overheid heeft de Goddelijke taak om recht te spreken (zij draagt het zwaard der gerechtigheid niet tevergeefs). Overheden dienen crimineel gedrag te bestrijden middels rechtspraak om zodoende zijn onderdanen te beschermen. Dát is de christelijke opvatting.

  Als praktiserend christen heb ik verder de opvatting dat de islam nooit toegestaan had mogen worden in het christelijk Europa. Maar jammer genoeg zijn we dat punt al heel lang geleden gepasseerd en zie ik op dat vlak geen menselijke oplossingen meer.

  Like

  • scheermes zegt:

   Tom zegt;ieder mens is gelijk !!??Als je om je heen kijkt tom, en je ogen goed de kost geeft kun je toch niet volhouden, dat alle mensen gelijk zijn !! Je kunt toch ook niet zeggen dat alle vogels gelijk zijn !! Kijk naar de arend ,er is geen enkele vogel die zo hoog kan vliegen !! Altijd op zoek naar levendig voedsel ,terwijl de gier die op de adelaar lijkt het met het voedsel moet doen wat de adelaar overlaat !! Als je een stuk vlees midden in de woestijn legt , duurt het niet zo lang of de eerste gieren cirkelen al rond, om het kadaver op te ruimen ,Een adelaar zul je er nooit tussen vinden !!Zo horen de moslims hier ook niet thuis ,aangezien in dit simpele voorbeeld van adelaar en gier het verschil duidelijk aanwezig is !! De moslims houden van de dood ,en moorden en roven !! De mensen in ons land houden van het leven ,TENMINSTE diegene die op WILDERS stemmen !! Kortom tom ;Het verschil tussen de mensen is ,links en rechts !! Duisternis en licht !!Als de linkse kerk gelijk zou zijn aan ons, zouden ze PVV stemmen !! Dit geld voor ALLE mensen!!

   Geliked door 1 persoon

   • Tom zegt:

    Beste Scheermes,

    Je begrijpt jammer genoeg niet wat ik bedoel. Stel dat jij het kind zou zijn van Bin Laden dan zou jij er een compleet andere mening op na houden. Ieder mens is in deze dus gelijk. Ga nou a.u.b. niet wijzen naar anderen omdat zij de pech hebben gehad geïndoctrineerd te zijn. Wat ik al eerder schreef is dat onze overheid de Goddelijke aanstelling en Goddelijke taak heeft om het volk te berechten en te beschermen. Zij hebben er echter een gigantische puinhoop van gemaakt… Persoonlijk weet ik niet hoe dit ooit goed moet gaan komen (menselijkerwijs). Persoonlijk heb ik de hoop op een goede afloop al een tijdje geleden laten varen.

    Ten aanzien van God is ook ieder mens gelijk en tevens is ieder mens zondig ten opzichte van de Heiligheid van God. Het hele christelijk geloof draait puur om genade.

    Like

   • scheermes zegt:

    Tom zegt;Beste tom jij begrijpt niet wat ik over de adelaar enz geschreven heb !!Lees in jou bijbel romeinen hfdst 9 maar eens over de pottebakker, ook vooral vanaf vers 20 waarin staat Of heeft de pottebakker niet de vrije beschikking over het leem om uit dezelfde klomp het ene voorwerp te vervaardigen tot eervol ,het andere tot alledaags gebruik?En als GOD nu,zijn toorn willende tonenen zijn kracht bekend maken,de voorwerpen des toorns die ten verderve toebereid waren,met veel lankmoedigheid verdragen heeft,juist om de rijkdom zijner heerlijkheid bekend te maken over de voor werpen van ontferming,die HIJ tot heerlijkheid heeft voorbereid ?Als je dit hele hoofdstuk leest tom zul je het geschrevene van de adelaar ook hopelijk begrijpen en zien dat het wel degelijk klopt! vr.gr

    Like

  • Hendrik M. zegt:

   Er staat in de Bijbel ook nog het een en ander over de duivel en de anti-Christ.
   De islam ontkent dat Jezus God’s zoon is, erkennen Hem wel als een profeetje.
   Ook een als islammer geborene heeft enig verstand mee gekregen en kan die doctrine op latere leeftijd verwerpen; noem hier Ayaan Hirshi Ali.
   “omdat het christelijk geloof ons leert dat ieder mens gelijk is.”
   Vel, vlees, botten en bloed wel, de levensovertuiging niet!
   Elke Christen die de islam als Godsdienst erkent verloochend God.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  In limburg zijn anders weer heel wat auto’s in de hens gegaan afgelopen nacht. Mogen we zeggen dat al die landelijke autobranden (honderden inmiddels) aangestoken worden door kansenparels? Nee dat mogen we niet. Zouden het dan boeddhisten zijn die dit doen of wie weet misschien wel ultra rechtsradicale PVV aanhangers? Naast de kleine Jihad (open gewapende strijd) bestaat ook de stille Jihad (islamitische gebruiken infiltreren door drammen stap voor stap in de samenleving) en de spelden prik jihad. De spelden prik Jihad is de Jihad die een kortstondige inbreuk maakt op het gevoel van veiligheid bij niet moslims. Deze Jihad bestaat uit, winkelroof, huisovervallen, diefstal, geweldsmisdrijven en vernielingen in de openbare ruimte en aan eigendommen van niet moslims. Ooit gehoord of gezien dat een moslima op straat beroofd wordt? Zeg het maar. Nooit hoor je dat brandstichters opgepakt worden, of misschien toch en hoor je nooit de achtergronden?

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  Ze willen niet in onze grond liggen, maar geilen op ONZE centen!!! En het Qudtvolk op Het Binnenhof krijgt er een orgasme van!!

  Like

 8. Assyriër. zegt:

  Steeds meer christenen ontwaaken.
  Van de week was ik viavia uitgenodigd door een christelijk paar om een film te bekijken met betrekking tot de vervolging van Assyrische christenen door Isis.
  De film heet :Our last stand en is vrij te downloaden.

  Like

 9. Flo zegt:

  Correctie!! Er is een auto, ik meen in ergens in Duitsland, ingereden op voetgangers en de bestuurder stapte uit met een mes in de hand!
  Neergeschoten👍🏼Dat wel.
  Volgens de polizei (standaard bericht) geen terror. aanslag, (islam/mislim).
  Maar wij weten dat het natuurlijk wel zo was…..

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Zelf ben ik praktiserend Christen. Ik bid dagelijks enige malen en ik praat met God, lees elke dag een stukje uit de bijbel. Het Christendom is het waard om verdedigt te worden. Jezus deed dit al toen marktkoopmannen hun spullen in de tempel verkochten. De islam is het geloof van Satan voor Christenen (behalve de paus 😉 ).
  De kruisridders, Jan Sobieski en Charles Martel waren ook Christenen. Gelukkig hebben ze bestaan, anders hadden we nu arabisch, de taal van Satan, gesproken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Als je er wat van zegt ben je een racist Ik ben bang dat ze er zelf al geen raad meer mee weten.
  Het is een snel groeiend probleem aan het worden wat op een gegeven ogenblik tot een uitbarsting zal komen.

  Like

 12. Stef zegt:

  Ik heb net het boek gelezen van Farah Diba.
  Het sluipende gevaar was toen al ver gevorderd.net als hier.
  En het was daar niet meer tegen te houden.
  Na de verkiezingen weten wij of hier hetzelfde gaat gebeuren.
  Toch een stukje grond in Polen of hier kunnen blijven.

  Like

 13. Thoth zegt:

  Net zoals de primitieve ‘vluchtelingen’ die ze op het ogenblik binnenhalen. Het zijn ongeletterden, die in allah, mo en sharia geloven. Hierdoor gaan wij er weer 30 jaar op achteruit. Dit alles omdat de linkse klojo’s en gütmenschen op het ogenblik de dienst uitmaken. Nu maar hopen dat de PVV op 15 maart eindelijk eens een goed resultaat behalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s