Trump-bashing zonder einde: Media schuiven Trump het verzinsel van een terroristische aanslag in Zweden in de schoenen.

screenshot_153

Bashing van Trump door media eindeloos. Hoofdzaak is dat hij er bij elke foto slecht van af komt.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Dagelijks verzinnen linkse media valse meldingen betreffende Trump.

Aan de kwaadaardigheid van de globale linkse media tegenover Trump komt geen einde. Media verzinnen bijna dagelijks meldingen, die Trump in een slecht daglicht stellen. Als ze helemaal niets nieuws meer kunnen vinden, worden er oude berichten van stal gehaald. Ik heb er al meerdere malen over geschreven dat zo’n systematische hetze tegen individuele personen of een hele groep tenslotte alleen in in het nazi-blad “Der Stürmer” tegen Joden viel aan te treffen. In die traditie beschouw ik dan ook de linkse media: Ja, het zijn andere tijden, maar er heerst dezelfde geest.

michael-mannheimer-blog

Het nieuwste haatbericht tegenover Trump luidt: “Trump verzint terroristische aanslag in Zweden.” Dit bericht werd door nagenoeg alle Duitse media gebracht: Door FOCUS, RTL, Bild, Augsburger Allgemeine, ÖRF enz., enz., enz……

Maar het is net zo vals als alle overige berichten van de media over Trump. Want deze heeft nooit gesproken over een terroristische aanslag in Zweden. Dit nieuwe valse bericht van een branche, die zogenaamd fake-news wil laten verbieden, is louter kwaadaardigheid van een gilde dat zich opmaakt om de wereld te dicteren wat zij te denken heeft. En wíe wáár al dan niet tot president gekozen dient te worden.

Linkse media werden de eigenlijke wereldmacht

Grenzeloze aanmatiging, zelfoverschatting, pervertering van de oorspronkelijke taak van de media in de zin van een afkeer van een duidelijke voorlichting over politieke gebeurtenissen – tot aan socialistische wereldvorming: Dat zijn de onmiskenbare huidige kenmerken van de globale linkse pers, die daarmee spot met het principe van de onafhankelijkheid van ieder land en het principe van de democratie en zich opstelt als Het Gerecht der Wereld.

Media spelen voor God. En kritiek op hen wordt bestraft als Godslastering

De communisten in de wereld hebben zich vooral binnengedrongen in de media en deze uitgebouwd tot de grootste wereldmacht. Systematische permanente valse berichten in de SPIEGEL, in de linkse Washington Post of New York Times of op CNN zijn vaak dramatischer en rijker aan gevolgen dan een militair conflict tussen staten. Media interpreteren de wereld niet langer, ze scheppen hem naar hun eigen gelijkenis. Met andere woorden: De media spelen voor God. En kritiek op hen wordt – kijk naar Trump – bestraft als Godslastering.

Het opnieuw enten van de media op hun eigenlijke taak en de bestraffing van de journalisten en eigenaren van media-holdings die permanent en met de slechtste, ook criminele, methodes (belastering is een strafbaar feit) over de wil van de meerderheid der bevolking heen stappen (geen westers land wil worden geïslamiseerd, geen westers land wil de islam als religie), moeten met voorrang taken zijn op weg naar de overwinning van het conservatisme in Europa en de VS.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Trump-bashing zonder einde: Media schuiven Trump het verzinsel van een terroristische aanslag in Zweden in de schoenen.

 1. Feniks zegt:

  Wie o wie gelooft de “media”.. media.. tussen haakjes
  ik denk.. niemand.
  Werkelijik ,,niemand meer, nu niet en in de nabijene toekomst niet.
  moslims die ons vertrouwen willen verdienen weten waarover wij spreken en sluiten zich aan.

  Like

 2. Stef zegt:

  Wanneer branden we met een burgerleger Hilversum plat? Ik meld me met plezier aan.
  Wie weet kom ik nog op tv ook.

  Like

 3. Tom zegt:

  Warren Buffett doet ook een duit in het zakje: http://m.telegraaf.nl/article/27691625/buffett-zwijgt-over-unilever

  “Ein Volk, ein Reich, ein Führer”

  Laat dat nou datgene zijn waar de Bijbel voor waarschuwt. We zijn echter flink op weg om deze profetie bewaarheid te zien worden.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Toen de overname geruchten naar buiten kwamen; steeg het persoonlijke aandelen pakket van Warren Buffett met 4 MILJARD dollar. Die winst heeft hij al in de pocket 😉 Louter op basis van geruchten!!

   Geliked door 1 persoon

 4. IkBenHet zegt:

  Vrees dat dit ook het lot van onze Geert zal gaan worden…
  Feitelijk wordt Trump het regeren onmogelijk gemaakt…
  Nu zie je hier al dat pogingen worden gedaan om Geert op gelijke wijze te dwarsbomen. Vergist U niet; ook hier in NL hebben wij op de “Deep State” gelijkende krachten…

  Geliked door 1 persoon

 5. Flo zegt:

  Ziek dit…..Houdt het pas op als het linkse media geteisem ook onthoofd word???

  Like

 6. Jan zegt:

  Media Falsely Accuses President Trump of Visiting His DC Hotel to Attend Kuwait Party

  This matters because the media is trying to hang charges of Trump violating the Emoluments (neveninkomsten) Clause (1) of the constitution by running a D.C. hotel that will take payments from foreign governments, even though he has pledged to donate any such profits to the Treasury. Reporters were accusing Trump of ‘blessing’ the event with his visit to the hotel even if he did not attend the event itself.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/media-falsely-accuses-president-trump-visiting-dc-hotel-attend-kuwait-party/

  1. “No Title of Nobility shall be granted by the United States: And no Person holding any Office of Profit or Trust under them, shall, without the Consent of the Congress, accept of any present, Emolument, Office, or Title, of any kind whatever, from any King, Prince, or foreign State.”

  Linksvolk met hersenen van een pinda:
  On Monday morning, a liberal watchdog group filed a lawsuit against President Trump, alleging he’d violated a previously obscure provision in the Constitution, the “Emoluments Clause.”

  …..
  https://www.washingtonpost.com/politics/what-is-the-emoluments-clause-does-it-apply-to-president-trump/2017/01/23/12aa7808-e185-11e6-a547-5fb9411d332c_story.html?utm_term=.d7089315c2c5

  Like

 7. Jan zegt:

  Gevolg van laster:

  President Trump Announces He Will Not Attend White House Correspondents Dinner

  President Trump announced via Twitter Saturday afternoon he will not be attending this year’s annual White House Correspondents Association Dinner, writing, “I will not be attending the White House Correspondents’ Association Dinner this year. Please wish everyone well and have a great evening!”.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/president-trump-announces-will-not-attend-white-house-correspondents-dinner/

  Like

 8. Jan zegt:

  Linkse haat en de arrogantie van die shitlatinos, te lam om Engels te leren, net kutmoslims, menen dat zij overal echt op hebben: Verrader Ramos: ‘Dit land is van ons’
  Er uit trappen dat volk, net als na de oorlog van 1848 met die tacovreters

  Like

  • Guus van der Vlugt zegt:

   Oorlog 1848 was een ordinaire oorlog om gebiedsuitbreiding (Lebensraum zo je wil) voor de VS te krijgen. De VS had geprobeerd Florida, en Mexicaans-Texas te kopen.Grondgebied Texas behoorde bij Mexico werd bewoond door 35.000 Amerikanen. Via een ”Krim-procedure” zoals Poetin dit deed werde het door de VS geannexeerd.

   60 miljoen is ongeveer 20% van de Amerikaanse bevolking, dus zo vreemd is het niet dat er in de VS Spaans gesproken wordt.
   Bron Wikipedia (voor zover dat juist is):
   Hoewel de Verenigde Staten geen officiële taal kennen, geldt het Engels als de de facto nationale taal, omdat het de moedertaal is van ongeveer 82% van de bevolking.
   Spaans wordt in verschillende gebieden van de Verenigde Staten als tweede taal op scholen onderwezen, en dan met name in streken waar grote bevolkingsgroepen met een Spaanstalige achtergrond leven, zoals in het zuidwesten, langs de grens met Mexico, maar ook in Florida, Washington D.C., Illinois, New Jersey en New York. In Spaanstalige wijken en buurten, verspreid over het land, zijn tweetalige bebording en bewegwijzering in het Spaans zowel als in het Engels vrij normaal. Daarnaast bestaan er talrijke buurten (zoals Washington Heights in de stad New York, of Little Havana in Miami) waar in complete stadsblokken uitsluitend Spaanse bebording staat, en waar de bevolking alleen Spaans spreekt.

   Zo hopelijk weer wat geleerd. Schelden (Shitlatino’s, kutmoslims, tacovreters) in anonimiteit (”Jan” en een foto die waarschijnlijk niet op jou lijkt) voegt niet veel toe aan de informatie.

   Guus van der Vlugt

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Het hele linkse media zooitje hoort achter tralies !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s