Tweet van Geert Wilders

screenshot_158

screenshot_157

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, PvdA, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Vrijheid van meningsuiting, VVD. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tweet van Geert Wilders

 1. Theresa Geissler zegt:

  Já! Wie zet er ook iemand met, al is het maar in de verste verte, een móslim-achtergrond, in als beveiliger van Géért?! Dat is er toch om vrágen!
  (Overigens: Re. Terry Jones, de koran-verbrander, staat er ook op; was te verwachten, ja….)

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Helemaal eens………. Maar dat geld ook voor de ( islamitische ) politie in ons land….. als het er echt opgaan gaat komen zullen ze hun ” broeders” niet verloochenen…. en breekt de hel pas echt los……
   Helaas is dit uitspreken, ook dicriminatie…..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja.
    En dan moet je je tegelijkertijd de smoelen van die gluiperige politieke beroepsambtenaren voorstellen die elkaar in hun achterkamertjes giechelend zullen bellen.

    Like

 2. Japio zegt:

  Daar hebben die met de islam heulende politici een broertje dood aan. Ze zien Geert liever vandaag vermoord worden dan morgen. Kunnen ze hun krokodillentranen weer de vrije loop laten en in de media vertellen hoe geschokt ze zijn de huigelaars.

  Geliked door 4 people

 3. hslot4 zegt:

  Die beveiliging van het koningshuis doet me denken aan die moslim die ineens voor de koningin stond in het concert gebouw goeie beveiliging mischien moeten ze eens van bedrijf veranderen .
  Ipv deze multi culti vuilnisbak die ze dbb noemen uit het criminele millieu

  Geliked door 2 people

  • Erik zegt:

   “Moord in naam van de Kroon” lees dat boek en je weet dat juist zij de elite zijn die Islam gebruikt om ons te vervangen voor betere gehorige.
   Ja ja De Kroon is van boven bond en van onder stront!
   Bea heeft een licence to kill en Alex ook let maar op, want ik en ook Theo van Gogh en de schrijfster Mevr. Veen hebben sterke aanwijzingen dat Pim is omgelegt door een Syrische scherpschutter die vanaf het electriciteit huisje Pim door z’n hoofd schoot.
   Het was een moslim die Pim vermoorde in opdracht van de Kroon.
   Als Geert kalt gestelt wordt, zoek dan de schuldige bij de rijkste elite.

   Geliked door 1 persoon

   • hslot4 zegt:

    Zal je vertellen wist het niet van dat electriciteits huisje maar ik wist wel dat ie van achter boven door zn kop geschoten is .
    Was er namelijk op het moment dat het feest in volle gang was en wist meteen dat er bullshit verkocht werdt.
    Gelijk het terein omgooien zodat er geen reconstructie mogelijk was en de hele reconstructie die zogenaamd gedaan werd klopte van geen kant .
    Leg het samen met de 112 melding en het wordt je al snel duidelijk het zaakje stinkt en ik zeg het nog een keer ik ken elke stoeptegel daar in die buurt en het verhaal is BS wat de media verkoopt

    Like

 4. abouneenee zegt:

  Het gelijkheidsbeginsel zal tot in het absurde worden toegepast. Niet omdat men werkelijk iets geeft om een door links aangewezen/verzonnen benadeelde, maar omdat men graag gelegenheidsargumenten gebruikt opdat de kans op een Fortuyn 2.0 zo groot mogelijk is. Links geeft niet werkelijk iets om wat voor onderwerp dan ook, zij willen graag schoppen tegen de wereld omdat zij vol zitten met haat, iets afbreken is in hun ogen progressie. Vooral de groepsdruk van hun gelijken is daarbij een belangrijke factor, onderschat niet de drang van socialisten om aardig gevonden te worden door hun directe omgeving. Links benoemt wat oorzaken en begint gewelddadig te worden zogenaamd als gevolg, precies terroristen, maar als je die oorzaken wegneemt stopt de haat niet. Zij benoemden legio verschijnselen als wreed, weten de oplossing ook niet en bij gebrek aan overzicht heeft links altijd de reflex om de kracht die de oorzaken weg wil nemen tot onderwerp van hun haat te maken. Links wil namelijk haten om het haten en mensen die hun wil in de weg staan willen zij elimineren, zie Fortuyn. Alsof die kracht moet boeten voor het onvermogen van links om het zelf te doen. Zij willen gewoon niet toegeven dat zij zelf hulp behoeven om hun leven in overeenstemming met hun verbale standpunten in te kunnen delen. De oraties kunnen ook op zichzelf staat en dienen dan geen ander doel dan het vullen van de tijd. De oorzaak van hun hulpeloosheid ligt in de weigering om zaken duurzaam rigoureus te veranderen, zoals Trump nu doet in Amerika. Zijn tegenstanders willen hun hele leven een drammende kleuter blijven omdat zij niet terecht gewezen willen worden. Die weigering komt voort uit het missen van overzicht. Het overzicht wordt hen door de beperkte samenleving waarin zij verkeren (onderwijs, media, gelijkgestemden) onthouden, passief en actief. Daarmee is er eigenlijk sprake van zelfcensuur, omdat het persoon zich iets blijft aantrekken van deze bronnen in plaats van zich ervan af te keren. De islam en de EU wijzen mensen die zichzelf niet langer censureren vanzelf de weg naar de PVV, Wilders hoeft geen campagne te voeren! Vandaar dat onder andere deze site ook van groot belang is bij het wakker maken van de samenleving!

  Geliked door 1 persoon

 5. ReaGluurder zegt:

  Dit land is totaal VERKLOOT onder de mom van VERRIJKING!! De Mollen zitten overal!!

  Geliked door 2 people

 6. Veilig in dit land ? Moet je eens in Amsterdam Geuzenveld gaan lopen. Dan is het niet meer onze stad dan ben je een vreemde in eigen land.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je hebt daar wel het voordeel dat je niet op vakantie hoeft te gaan.
   Als je ’n zonnehemeltje thuis hebt staan en je duikt 4 weken onder… kan je daarna volledig gratis met elk apenland als vakantiebestemming opscheppen.
   Ik zou het wel weten.

   Like

 7. exmarineman zegt:

  1975….Resolutie van Straatsburg: het westen krijgt olie voor islamisering. Getekend: J. den Uyl Amsterdam(PvdA)

  Like

  • abouneenee zegt:

   Het is niet te hopen dat Europa volledig geïslamiseerd is voordat de olie op is. Wel is het te hopen dat Wilders onze volgende premier wordt en de PVV 100 zetels krijgt in de Tweede kamer (en dat twee kabinetten achter elkaar) zodat hij de verlammende (grond)wetsartikelen buiten gebruik kan stellen en ons land over 8 jaar een bloeiende voedingsbodem is voor iedereen, behalve voor terroristen.

   Like

 8. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2159923-faris-k-schepte-op-tegen-vrouwen-over-beveiliging-wilders.html

  ‘Faris K. schepte op tegen vrouwen over beveiliging Wilders’

  Faris K., de geschorste beveiliger van Geert Wilders, schepte tegen twee vrouwen op over kwetsbare plekken in de beveiliging van de PVV-leider. Dat zei zijn advocaat Peter Plasman in Nieuwsuur.

  K. werd afgelopen maandag aangehouden. Hij zou informatie hebben gelekt over de beveiliging van Wilders naar een Nederlands-Marokkaanse misdaadorganisatie, maar het OM ontkende dat vandaag. Volgens Plasman heeft zijn cliënt in de privésfeer informatie over zijn werk gelekt. “Hij sprak in brede zin over zijn werk. Het was een beetje opscheppen tegenover vrouwen.”

  Het valt dus allemaal mee – voglens de advocaat van het ‘`slachtoffer’` – hij schepte alleen maar op naar vrouwen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Wilders boos om carnavalsvergelijking met nazi-Duitsland

  PVV-leider Geert Wilders heeft zich op Twitter boos gemaakt over de boodschap op een wagen in de carnavalsoptocht in het Duitse Düsseldorf. ,,Ziek”, reageerde Wilders maandag op de tekst ‘Blond ist das neue Braun’ die onder de nagemaakte hoofden van Wilders, Marine Le Pen, Donald Trump en Adolf Hitler is bevestigd.

  http://www.ad.nl/binnenland/wilders-boos-om-carnavalsvergelijking-met-nazi-duitsland~a5100315/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s