“Verkeerd begrepen” islam

screenshot_159

(Door: Ton Nijhof)

“De islam wordt door veel mensen verkeerd begrepen”. Dat zult u mij niet horen zeggen, maar veel politieke leiders wel, in ons land ook wat dat betreft geen uitzonderingen. Er zijn in dat geval echter nogal veel mensen die de ‘islam verkeerd begrijpen’ en om precies te zijn haalde professor Ruud Koopmans de cijfers boven water: tenminste 50 miljoen moslims in de wereld zijn zonder meer bereid geweld te gebruiken in naam van de islam.

Let wel: Koopmans gebruikte het begrip ‘tenminste’, dus het kunnen er ook nog heel wat meer zijn. Maar ook 50 miljoen mensen die de islam kennelijk niet helemaal begrijpen, zijn er natuurlijk veel teveel. Dan moet er toch iets aan de islam zijn wat niet helemaal compatibel is met wat de meerderheid van de wereldbevolking normaal pleegt te noemen. Paul Cliteur noemt in zijn boeken het religieus  terrorisme ook wel ‘theoterrorisme’. Een term die niet helemaal klopt, want het ‘religieus’ terrorisme is vrijwel beperkt tot slechts één religie en dat is de islam. De enkele dwalende geest die behept is met een andere religie en wild om zich heen begint te schieten, kunnen op de hand van een houtzager worden geteld.

De eerste helft van de islamitische geloofsbelijdenis luidt: ‘Ik getuig dat er geen god is dan Allah’. Dat is een rare tekst eigenlijk, want het oordeelt ook meteen over andere godsdiensten. Kennelijk moet  voor iedereen, niet alleen de moslims, de islam ook daadwerkelijk de enige godsdienst zijn en al het andere beschouwen zij als onzin, als ‘blasfemie’ zo u wilt. Voor praktisch alle moslims is het hebben van een andere religieuze overtuiging, of juist het ontbreken ervan, al voldoende aanleiding om dat ‘blasfemie’ te noemen. Zouden al deze moslims de islam ook ‘verkeerd begrijpen’ of hebben zij gewoon de belijdenis goed in hun oren geknoopt? Om in leven te blijven, is dat voor die moslims zelf overigens niet eens zo onverstandig: op afvalligheid van de islam, of slechts het vermoeden daarvan, staat de doodstraf. De afvallige wordt ‘vogelvrij’ verklaard door een geestelijk leider en wie het belieft mag de persoon in kwestie om het leven brengen zonder daarvoor gestraft te worden.

Wie denkt dat dit vonnis beperkt is tot de door de islam gedomineerde landen vergist zich ernstig en daarvan zijn Parijs, Brussel en Berlijn niet de enige getuigenis. Theo van Gogh, Hirsi Ali, Geert Wilders…

De koran is ‘een oude en eerbiedwaardige historische tekst’ die je misschien niet zo maar kunt verbieden. Dat moet dan wellicht ook maar niet gebeuren. Maar de koran-commentaren daarentegen die de vooraanstaande moslims zoals imams en dergelijke de wereld in slingeren, zijn vandaag de dag geschreven en vallen onder het normale strafrecht van het land waar ze verschenen zijn of anders wel het Internationale recht. Beroepsmoslims die onder het mom van koran-uitleg oproepen tot moord, zijn onderworpen aan de gewone wetten en dienen bestraft te worden. Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag behoeft niet alleen benut te worden voor oordelen over mensen die wat eenvoudiger zijn aan te pakken dan een islamitische geestelijke in bijv. Caïro of Teheran.

Kijkend naar het nog steeds toenemend aantal slachtoffers door een ‘verkeerd begrepen islam’ is het zaak dit aan te pakken op internationaal niveau. Namelijk door de oproepers tot dat geweld voor het Internationale Gerechtshof in Den Haag te brengen, zoals ook Mladic daar verscheen.

Terecht overigens.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Naïviteit, onwetendheid, politici, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op “Verkeerd begrepen” islam

 1. Japio zegt:

  Verkeerd begrepen? De islam? Iedere dag bewijst deze demonische indoctrinatie dat wij het donders goed begrijpen. Het is een levensgevaarlijke ideologie die moord, verkracht, overheerst en misleid.

  Like

 2. Mary zegt:

  De politici in Nederland zouden strafbaar moeten zijn voor de leugens die ze het volk voorhouden over de intenties van die moordlustige Islam.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  In Duitsland weer iemand die op mensen inreed.
  Een “onevenwichtig” persoon hoorde ik op radio.
  Men weet nog niet wat zijn motieven zijn.
  Komen ze ook nooit achter natuurlijk.
  Eén dode, man van 73.
  Allemagne: Un déséquilibré…

  Like

  • Jan zegt:

   Ook in new Orleans

   Like

  • BertG. zegt:

   Hier nog 1, in de VS.

   Een jeep is zaterdagavond (lokale tijd) ingereden op het publiek bij een Mardi Gras-parade in New Orleans.
   Amerikaanse media schrijven dat er tientallen gewonden zijn gevallen.
   Volgens de politie zijn zeker twaalf daarvan zwaargewond, maar buiten levensgevaar.
   http://www.telegraaf.nl/buitenland/27692173/__Jeep_rijdt_in_publiek_Mardi_Gras__.html

   Like

  • koddebeier zegt:

   Laat me raden……..Een verwarde man natuurlijk, heeft niets met de islam te maken.
   Althans volgens de volksverlakkers !

   Like

  • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

   Iedere keer als er een aanslag wordt gepleegd door moslims steekt de storm vanuit links en liberaal op ‘dat het niets met islam te maken heeft’ ‘dat het een verwarde man is’ et cetera. En iedere keer vraag ik mij af ‘waarom wil dit vreemde soort links en liberaal niet toegeven wat iedereen ziet.’

   Als ik de zaken omdraai en het zouden katholieke radicalen zijn die al bijna 20 jaar over de hele wereld aanslagen en moorden plegen, dan weet ik absoluut zeker dat noch links noch liberaal dit zelfde verhaal zouden afsteken.

   Dan zou het opeens wel degelijk aan het katholicisme liggen. En terecht.

   Als sommige katholieken overal moorden en aanslagen zouden plegen en niemand binnen dat geloof neemt de moeite om het probleem serieus te nemen door de hand eens in eigen boezem te steken, zelfs in plaats daarvan jammerverhalen staan af te steken et cetera, zouden politieke partijen toch echt niet katholieken gaan voortrekken in de maatschappij met meer subsidie, met meer armruimte, met meer bewegingsvrijheid voor het uitoefenen van hun gebedsdiensten et cetera.

   In plaats daarvan zou zeker links, maar ook liberaal, staan te schreeuwen dat het katholicisme niet deugde en dat katholieken zelf als eersten de plicht hadden om hun ontspoorde geloofsgenoten in toom te houden. Katholieken zouden niet als zielig worden gezien en als een radicale stroming hun gemeenschap en hun kerken zou financieren zou dit onmiddellijk via de politiek tot stoppen worden gedwongen.

   En laat ik nu juist deze dubbele moraliteit die vandaag binnen links en liberaal heerst zo totaal onbegrijpelijk vinden.

   Waarom gaat voor de islam een totaal andere mores op dan vergelijkbaar voor het christendom had gegolden? Leg dat nu eens uit linkse, liberale en ook veel christelijke vrienden. Waarom dit verschil?

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Er is niets verkeerds te begrijpen aan de islam. Er is maar één islam en that’s it. Dus ze kunnen niet zeggen dat al het leed, veroorzaakt door het letterlijk volgen van de ge- en verboden in de koran, niets met de islam te maken heeft. Het staat allemaal IN de koran, het boek van de islam.
  Jan Roos was op zijn plaats als interviewer, vooral als het om dit onderwerp ging:

  Like

  • scheermes zegt:

   Mirjam zegt;Goed gezegd mirjam;Er is niets verkeerds te begrijpen aan de islam!!100% mee eens !ton nijhof zegt;de koran is een oude en eerbiedwaardige historische tekst (VOOR WIE??)die je misschien niet zo maar kunt verbieden !! (o nee ??ECHT WEL!!in de vuilnisbak er mee !!)Dat moet dan wellicht ook maar niet gebeuren enz aldus ton nijhof! De koran MOET uit nederland beste ton !!ALS je onkruid voort laat woekeren kom je er in om !! Die woestijn SPRINKHANEN (de kaalvreters) met de koran als hun leidraad ,willen wij hier niet !!Mohammed heeft teksten uit het oude en nieuwe testament gebruikt aangevuld met verdere duivelse inspiratie en teksten!! Zo is de koran ontstaan!! In het oude testament staat dat je eerst met het zwaard in je EIGEN HUIS moet beginnen !!DAT is de REDEN dat de marokanen die HIER geboren zijn ,afgereisd zijn naar syri’e na bestudering van de koran, en in eigen HUIS de moslimlanden, dat is wat hun geloof voorschrijft,om daar vooral de christenen te onthoofden omdat de koran voorschrijft dat IEDEREEN die gelooft dat GOD een zoon heeft gedood MOET worden !!Ook moslims die niet streng genoeg in de leer zijn moeten gedood worden!!De volgorde is volgens de koran(DIT kunt u zelf lezen ook in het oude testament ,overgenomen door satanskind mohammed GESTOLEN!!)EERST in je eigen huis,,dus de moslims die niet streng genoeg in de leer zijn!Dan de christenen ,en ongelovigen,en het LIEFST de joden !!Maar die kan hun godje kleutertje allah niet verslaan !!WAAROM!! Omdat de joden een ANDERE GOD hebben !!De GOD van abraham izaa”k en jacob !!Dat is de reden dat de joden onaantasbaar zijn !! Deze marokaanse jongeren die afgereisd zijn naar syrie” zijn echte helden in de ogen van ALLE moslims ,al zullen ze dit NOOIT toegeven uiteraard!!Het huigelachtige van moslims is ,zodra er een aanslag heeft plaats gevonden, dat zij de aanslag afkeuren ,wat gezien hun huidige positie ook wel moet!!Maar ondertussen word er weer een lone wolf klaargestoomd in de moskee om weer een aanslag te plegen!!De moslims krijgen bijval van de regeringsleiders dat ze niet allemaal zo zijn,en zo word de onnozele kiezer BEDROGEN!! SCHANDE !!wat betreft de regering LEIDERS?? Wat ik daarvan vind?? MISLEIDERS!! LANDVERRADERS!! JUDASSEN!!!!!

   Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Een prikkelende tekst die ik met genoegen heb gelezen.
  Toch één bezwaar(tje).
  Schrijver vermeldt als eerste zin van de 5e alinea:
  ” De koran is ‘een oude en eerbiedwaardige historische tekst’ “.
  Zonder enige moeite kan ik me vinden in “oude”, met ‘historische’ heb ik al een heel klein beetje moeite omdat er getwijfeld wordt aan het ooit bestaan van Mohammed.
  Waar ik echter beleefd maar toch dringend afstand van neem is het ‘eerbiedwaardige’.
  Dat zou betekenen dat de koran het waard is om er eerbied voor te hebben.
  Als schrijver nu gezegd had dat de koran in islamitische kringen ‘eerbiedwaardig’ wordt gevonden dan zou het kloppen. Hij schrijft het als een analyse en dan zeg ik: Ik heb voor de koran net zoveel eerbied als voor Mein Kampf van Hitler. Of eigenlijk nog minder want het waren voornamelijk de joden die Hitler op de korrel nam. Mohammed stuurt joden, christenen en ongelovigen in het verdomhoekje en dat gaat nog veel verder.
  Naar de wens van de pedofiel en roverhoofdman Mo blijft er niet veel leven over op onze planeet.
  Daarom: Islam (en dus koran) : WEG ERMEE !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Inderdaad, niks historisch, niks eerbiedwaardige en vooral ‘wil de echte Mohammed opstaan’. Dat zal moeilijk worden, want ik denk dat 99% van de moslims zo heet. De koran is gewoon een flupverhaal geschreven door een flupfiguur die mentaal al zijn schroefjes los had zitten. Er kunnen zelfs weer meerderen aan geschreven hebben. Gelezen, geloofd, gevolgd en uitgevoerd door mensen die 0.0 intellect hadden, maar wel 100% barbaars en agressief waren. Kortom idioten.

   Like

  • Ton Nijhof zegt:

   Amice!
   De koran is in mooi Arabisch opgesteld, op een zekere eerbiedwaardige toon. Het effect van het boek in de historie en de vertellingen zijn onmiskenbaar. Vandaar.
   De Bijbel is ook eerbiedwaardig en roept op alle Filistijnen compleet uit te roeien. Hoe zou het nu komen dat niemand dat de laatste 2.000 jaar heeft gedaan? Of zouden de Filistijnen al op zijn? 🙂

   Like

   • scheermes zegt:

    Beste ton;De leugen en de waarheid maken dit boek de koran totaal waardeloos !!Alleen een DOODZIEKE geest zoals mohammed schrijft zoiets!! Aangezien de duivel zelf hier achter zit, om de mensen de vernieling in te helpen zo als ALTIJD, is aan de koran in zijn geheel NIETS eerbiedswaardig aan !! Mohammed is volgens de moslims de heilige geest!!Dan ben je tog STAPELGEK als je dat geloofd??Op hem zaten de moslims te wachten !!Deze moslim idioten hebben wij hier op de kost,en hun dankbaarheid is dat ze een VALSE godsdienst door onze strot willen duwen,namelijk ,DE ANTICHRIST!!Die iedereen uit wil roeien wat GEEN moslim is!!In mijn ogen sla je een gigantische flater door de bijbel daar onder te zetten !!Aangezien het verschil licht en duisternis is !!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Misschien omdat de intentie van de Bijbel liefde is en die van de koran haat? Een mooi boek, mooi opgesteld in wat voor een taal dan ook, op een van zelf verheerlijkte en zelf verliefde/-vervulde toon, waarvan het effect in de historie qua geweld en dood in vertellingen onmiskenbaar verschrikkelijk zijn, maar waar de context en de samenhang van de inhoud wederom onmiskenbaar altijd met haat, dood, verovering en onderdrukking te maken heeft, is geen wonder, niet mooi en vooral geen ‘heilig’ iets en daarom ook alleen eerbiedwaardig aan zijn volgers. Het is zelfs uitermate afstotend en lelijk.

    En dan de Bijbel, waar in wordt opgeroepen tot het compleet uitroeien van de Filistijnen. Waarom? Wat is de reden hiervoor? En wie roept op tot uitroeiing? Wordt in de hele Bijbel zoiets geroepen, of wordt er iets anders gevraagd van de gelovigen. Wordt er over liefde gesproken of over haat? Wordt er liefde gepredikt of haat? Wordt er goed bedoeld en goed gewenst of dood, haat, onderdrukking, verovering etc.? Is het wel eerbiedwaardig naar het goede in en onder de mensen?

    De koran is geen boek om respect voor te hebben. Het is rotzooi van de bovenste plank en als er al iets goeds in vermeldt staat dan zijn het de verzen die, hoe toevallig, lijken alsof ze zo uit de Bijbel zijn overgeschreven.

    De Bijbel was eerst honderden jaren later was er een man, genaamd Mohammed, die de koran schreef en zichzelf tot profeet uitriep.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De koran is ‘een oude en eerbiedwaardige historische tekst’ die je misschien niet zo maar kunt verbieden.

  “Is een oude eerbiedwaardige tekst”. Moet ik even laten bezinken en mijn gedachten over laten gaan. Een oude tekst, oké. Daar ben ik het mee eens. Eerbiedwaardig. Niet bepaald. Wil je een probleem aanpakken en de islam is een probleem dan moet je dat doen aan de wortel. De islam bestrijden of de uitwassen van de islam bestrijden kan niet als je hierbij de koran ontziet. De koran kun je tot op zekere hoogte vergelijken met gevaarlijke stoffen. Voor gevaarlijke stoffen zijn allerlei voorschriften en wetten in het leven geroepen om het reilen en zeilen rondom deze stoffen in goede banen te leiden. Van gevaarlijke stoffen kan nog gezegd worden dat ze bij juist gebruik een zeker nut hebben voor de samenleving en in de chemie zijn het vaak noodzakelijke stoffen voor het in gang zetten van synthese en anti synthese. Maar van de koran kan met de beste wil niet gezegd worden welk maatschappelijk nut zij dient. De koran is uiterst gevaarlijk omdat het de geest vergiftigd. Moslims algemeen zijn de eerste slachtoffers van een vergaande geestelijke vergiftiging. Het eerste gif dat de moslim toegediend krijgt onder invloed van de koran is het gif van de segregatie. De koran draagt moslims op in afzondering te leven van niet moslims. Behalve als de moslim er in de persoonlijke levenssfeer nadeel door heeft of in de zakelijke sfeer mag hij de schijn ophouden. Dat schijn ophouden wordt dan ook veelvuldig toegepast door moslims. Het tweede gif dat de moslim via de koran toegediend krijgt is het gif van de haat. Moslims leren al op jonge leeftijd middels koran recitaties dat niet moslims kafirs zijn. Ongelovigen die op alle fronten belaagd, bespot en als tweede rang burger bejegend kunnen worden. De koran déhumaniseerd alle niet moslims door hun te vergelijken met varkens en apen. Dat dit niet alleen woorden zijn zien we dagelijks in de wereld in die gebieden waarin de islam dominant is. Het derde gif dat de koran verspreidt is het gif dat de moslims oproept tot het toepassen van geweld ten gunste van de islam. Meest beangstigend bij dit geweld is dat de moslims hierbij geïnternaliseerd krijgen dat ze niet bang hoeven te zijn voor gewetensbezwaar. Het is namelijk niet de moslim die het geweld, de moord of de verkrachting uitvoerd. Het is Allah die dit doet. De moslim in kwestie is slechts het instrument van Allah. Allah is de eindverantwoordelijke in alles en Allah is barmhartig zoals we weten. De moslim die geweld gebruikt kan dus na afloop zich rustig terug trekken in zijn gemeenschap en hier geen nadeel van ondervinden.

  Wat moet gebeuren met de koran:

  De koran moet in Nederland verboden worden voor het drukken van nieuwe oplagen.
  De koran moet verboden worden om verkocht te worden in boekhandel en internet winkel.
  De koran moet verboden worden voor aanbieden op braderieën en evenementen.
  De koran moet verboden worden om geïmporteerd te worden.
  De koran moet verboden worden om openlijk uit te citeren in het openbaar en onderwijs.
  De koran moet verboden worden om gebruikt te worden als leermateriaal voor indoctrinatie doeleinden. Behoudens wetenschappelijke studies die tot nut hebben inzicht te krijgen in de historische, culturele en algemeen maatschappelijke effecten van de koran en islam in bijzonder op maatschappij en wereld. De koran mag niet meer aangeboden worden in bibliotheken en boekenmarkten. Gesuikerde islam boeken die desinformeren dienen verwijderd te worden uit bibliotheken en boekhandel.

  Op scholen moet eerlijke informatie gegeven worden over de islam en ook moet de historie van de islam haar ontstaan en haar imperialistische uitbreiding inclusief slaven maatschappij waarheidsgetrouw weergegeven worden. Ook moet de vijandigheid van de islam voor empirische wetenschap uit de doeken worden gedaan en hoe dat zijn desastreuze effecten heeft gehad op islamitische samenlevingen. Ook moet duidelijk verteld worden dat de kruistochten een noodzakelijke gevolg waren op vierhonderd jaar voorafgaand onophoudelijke islamitische jihad en roof aanvallen.

  Moslims die thuis een exemplaar hebben mogen hier alleen gebruik van maken in hun huis.
  Moslims mogen niet over straat lopen met een exemplaar en ook uitrtreksels van de koran zijn verboden. In moskeeën mag alleen nog de koran behandeld worden als het de verzen uit de zogenaamde mekkaanse periode betreft. Een verbod op gebruik van verzen uit de periode dat Mohammed in Medina (Yatrib) was. Interpretaties uit de koran die oproepen tot geweld verbieden en de moskee waarin dit gebeurd wordt gesloten en afgebroken.

  Moslims die dat niet bevalt kunnen in alle vrijheid vertrekken en zich niet beroepen op godsdienst vrijheid omdat hun islamitische leer de godsdienstvrijheid van andere geloven officieel nog bestrijdt.

  Verbod op bouw van nieuwe moskeeën.

  Nu zijn er natuurlijk heel veel mensen die zeggen dat een verbod op de koran grote weerstand of veel erger zal oproepen in de moslim gemeenschap. Een gemeenschap die ongevraagd door de elite in ons midden gedropt werd. Voor deze mensen heb ik de volgende boodschap. Dat erger vanuit de moslim gemeenschap gaat sowieso komen als we niets doen en de moslim gemeenschap groter en groter wordt. De islam is altijd kampioen geweest in het vinden van aanleiding om geweld te gebruiken tegen niet moslims. Het voortdurende gewelddadig aanscheuren tegen alles wat niet islamitisch is, is de esentie van de islamitische leer. Wees dus vooral niet bang. De gewelddadige confrontatie wordt door de huidige elite angstvallig vooruitgeschoven (kijk naar de recente gebeurtenissen in Frankrijk) en zal hoe meer vooruitgeschoven in intensie toenemen en uitmonden in een ongeziene orgie van geweld op Europese bodem.

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Daarom, wapent u tegen het geweld dat u te wachten staat.
   Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • Hendrik M. zegt:

   Wijs geschreven, ben het er helemaal mee eens.

   Like

  • Erik zegt:

   Mooi gezegd, beter nog is de hele doctrine Europa uit. Alleen diegene die Allah afzweerd mag blijven.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Geheel met U eens !!

   Like

  • Anna zegt:

   U schrijft het is Allah die dit kwaad doet…. ja ja moslims zijn volkomen gehersenspoeld door de geschriften de Koran en de Hadith….. ( heb ze zelf gelezen) met hun agresssieve opdrachten.
   Zo zal een moslim ook nooit integreren in een westerse samenleving, omdat dit nu eenmaal niet kan..
   Allah verbied het hun om gemeenschap te hebben met de ongelovigen… dus dan moet je de ongelovigen omturnen tot de islam of ze afslachten…. en dat beide gebeurt nu…..

   Het bestraffen van de agressie, van degene die hiertoe oproepen zoals het artikel zegt zou juist zijn… maar de islam zal dan altijd de vrijheid van godsdienst eisen… waar ligt de grens tussen vrijheid van Godsdienst die je als land ook aan andere ( wel ontwikkelde ) religies geeft.
   En een religie die eropuit is om de wereld op een agressieve manier te veroveren en zegt dit uit naam van deze zelfde religie belijden…. dat alles onder heerschappij van Allah moet komen….. Zal altijd naar de wapens en terreur grijpen…. ten diepste is de islam geen religie….. Kijk naar de opruiende taal die in moskeeën worden gepreekt…… dit alleen al zou een reden moeten zijn om de verkondigers van dit soort taal op te pakken en achter slot te zetten… maar dan zijn er altijd wel weer mensen die vinden dat het verkeerd wordt uitgelegd….. en daar gaan we weer… met onze democratische wetten… die nekken ons hier in west Europa…….
   Het westen met zijn democratische wetten is veel te soft….. men kan z’on onderontwikkelde religie niet begrijpen…… onze manieren zijn veel te fatsoenlijk voor z’on woeste onderontwikkelde 7 e eeuwse woestijn religie.
   Onze wetgevers lopen met open ogen in deze islamitische val

   Like

  • scheermes zegt:

   Sterk stuk !!Alleen MOET naar mijn mening de koran met wortel en tak uitgeroeid worden !Laat maar een beetje onkruid staan ,moet je eens zien hoe snel onkruid weer aangroeit !!DUS ?? Weg met het tweedracht zaaiende boek ,en verdeeldheid en de mensen tegen elkaar opzettende, en HAAT zaaiende boek de koran !!Anders gaat dit NOOIT stoppen !!DUS WEG ERMEE !!

   Like

 7. Jan zegt:

  BREAKING: 28 CRITICALLY Injured At MARDI GRAS TERROR ATTACK- Suspect Is…


  A source in the parish government told Fox News that the suspect was intoxicated and was shouting “kill me” as he was being taken away.

  Chicago Tribune reports that the suspect is in custody after 28 people were injured Saturday when a vehicle plowed into a crowd watching the Krewe of Endymion parade in the Mid-City section of New Orleans, police said.

  Police Chief Michael Harrison said the suspect is being investigated for driving while intoxicated. Harrison was asked twice by the media if terrorism was suspected. While he didn’t say “No” he did say it looks like a case of DWI.

  “We suspect that that subject was highly intoxicated,” he said.

  http://www.americasfreedomfighters.com/2017/02/25/critically-mardi-gras/

  intoxicated, hahaha

  Like

 8. Met een moslim valt geen debat te voeren al een paar keer meegemaakt. Hoe kan je in een boek (koran) geloven die door mensenhanden is geschreven, geld voor mij ook voor de bijbel. Behandel mensen zoals jezelf graag behandeld wilt worden dan heb je beide niet nodig, dan kan je leven en laten leven.

  Like

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Ik lees de Koran om 1 reden. Ik wil weten wat mijn vijanden denken. Dat zouden meer mensen moeten doen. Het helpt om een oordeel te vormen over de islam. Het helpt ook mee om alle twijfels omtrent de islam te laten varen en te kiezen voor een robuust standpunt TEGEN de islam. Doen we dat niet dan is het beeld dat Guusvelraeds schetst, eerder volledig werkelijkheid dan we voor mogelijk houden. PS. de Koran verbieden zou niet goed zijn, want het boek kan verboden worden maar de inhoud niet. Helaas word ik in nederland te vaak gecoinfronteerd met laffe lieden in de politiek en de media die met oogkleppen rondloipen en oordopjes. Horende doof en ziende blind dus. Maar…..ook hun koppen gaan rollen onder het islamitisch zwaard Zij zijn als eerste aan de beurt. De heer Kuzu van DENK heeft nu al een dodenlijst. Kan niet anders met zijn mentaliteit. Bijwagen van Erdogan en filiaal van de AKP.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Wat heb je als je de Koran en de Moslim eruit sodemietert ?
  VREDE !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Moet je ook niet vergeten de socialisten er mee uit te knikkeren.
   De wereld heeft dringend een grote schoonmaakbeurt nodig. Op alle continenten kookt en brodelt het. Ik kan me eigenlijk alleen maar een manier bedenken, maar dat treft dan ook die, die zich een vreedzame wereld, zonder al dat gespuis wensen.

   Like

 11. Mirjam zegt:

  Een ‘verkeerd begrepen’ vluchtelingen verhaal.

  Vluchtelingen Duitsland vorig jaar ruim 3.500 keer slachtoffer van geweld

  In Duitsland zijn er in 2016 ruim 3.500 keer gewelddadigheden geweest tegen vluchtelingen. Daarbij raakten 560 mensen gewond, onder wie 43 kinderen.

  Dat heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken laten weten nadat er parlementsvragen waren gesteld.
  De Duitse Funke Medien Gruppe, een van de grootste journalistieke concerns van Duitsland, meldt dat zondagmorgen. Zo’n 2.500 keer gebeurde het geweld buiten de opvanglocatie. In de vluchtelingenlocaties was het bijna 988 keer raak.
  Ruim tweehonderd keer richtte het geweld zich op medewerkers of vrijwilligers. Ten opzichte van 2015 is er sprake van een lichte daling, toen was er ruim 1.031 keer sprake van geweld binnen de vluchtelingenopvang.
  Ulka Jelpke van de politieke partij Die Linke maakt zich grote zorgen over het geweld. “Geweld tegen vluchtelingen gebeurt gemiddeld tien keer per dag. Moeten er eerst doden vallen, voordat de regering dit probleem serieus aanpakt?” De Duitse regering veroordeelt het geweld ook.

  Alleen al de tekst spreekt de waarheid tegen: Vluchtelingen Duitsland vorig jaar ruim 3.500 keer slachtoffer van geweld.

  In bovenstaand artikel wordt gesproken over het geweld van vluchtelingen tegen vluchtelingen in vluchtelingenkampen, tegen medewerkers in die kampen door vluchtelingen en buiten de opvanglocaties. Hieruit kan men niet opmaken dat het geweld is gepleegd door niet-vluchtelingen/Duitsers tegen de vluchtelingen, want het kan ook buiten de opvang onderling zijn geweest, maar dat wil men met dit artikel en vooral de titel wel veronderstellen en aanhalen. Weer een staaltje van fake/propaganda journalistiek van de Duitse linksen. De vraag die niet in hun hersens opkomt is, waarom er geweld TEGEN vluchtelingen eventueel door Duitsers wordt gebruikt? Misschien komt dit wel uit zelfverdediging of doordat ze ter plekke worden getrappeerd op strafbare, criminele feiten, of sexuele misdrijven.

  LInkse Ulka Jelpke:

  “Geweld tegen vluchtelingen gebeurt gemiddeld tien keer per dag. Moeten er eerst doden vallen, voordat de regering dit probleem serieus aanpakt?” De Duitse regering veroordeelt het geweld ook”

  Und wie denken Sie über die Gewalt gegen Deutsche Zivilisten durch Flüchtlinge, Frau Jelpke?
  Verurteilt die Bundesregierung das auch?

  Like

 12. Jade zegt:

  Ik ben het niet eens met de laatste zin.
  De genocide van Mladic was een reactie
  op iets waar de kranten nooit over schrijven.
  Triest dat Europa eerst eerst in puin gelegd
  moet worden voordat de mensen gaan inzien
  dat er niet samen te leven valt met moslims.

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Namelijk door de oproepers tot dat geweld voor het Internationale Gerechtshof in Den Haag te brengen, zoals ook Mladic daar verscheen.”

  Het Internationale Gerechtshof is gevestigd in het Vredespaleis in Den Haag. Dat houdt zich uitsluitend bezig met geschillen tussen landen.

  Mladic is aangeklaagd en veroordeeld door het Joegoslavië-tribunaal, gevestigd in het Aegongebouw, eveneens in Den Haag.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. Jan zegt:

  Gestudeerd hebben en ‘filosofe’ zijn zegt niet dat je intelligent bent. Désanne van Brederode tegen Buma in Buitenhof vandaag:

  (Buma trapte niet in de valkuil en Van Brederode krijgt hulp van islamiseerder en windbuil Pechtold)

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Verkeerd begrepen ?
  Zeiden ze van het communisme ook altijd.

  Like

 16. Jan zegt:

  Het gezicht van de islam, van Iran, nazi-Duitsland 2.0

  #KhomeiniistRegime #IRGCcommander , #HassanAbbassi admits 2 having #terror #cells situated & ready 2 strike i #UShttps://t.co/7ZM5ep8sau pic.twitter.com/mbsjlv7lZ3

  — Banafsheh Zand (@BanPourZan) February 26, 2017

  Op paar atoombommen op dat land om het terug te wijzen naar waar het thuishoort: het Stenen Tijdperk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s