Volendam blijkt een schimmig nazi-hol

screenshot_150

(Door: “Boiling Points”)

Nationalisten,

Wat een week hè, landgenoten. Ik heb geprobeerd om Nederland van bovenaf te bekijken. Om te zien wat er allemaal gaande is. Conclusie: Volendammers lopen allemaal met hun rechterarm in de lucht, praten Duits en hebben een herdershond. Het gros van deze uitkeringstrekkers stemt namelijk PVV. Bovenstaande tekening is paginagroot afgebeeld in De Volkskrant, dus dan klopt het.

Wat niemand verwachtte, gebeurde toch; hardwerkend Volendam is woest! Ja, wat had de tekenaar dan verwacht. Als dank een pondje paling en een boekenbon, of zo. De kritiek klopt volgens de tekenaar niet:

“Ik kreeg de opdracht een tekening te maken die laat zien hoe buitenlandse media naar Nederland kijken. Naar Nederland – en niet naar Volendam. Het is voor buitenlanders een heel cliché-Nederlands beeld. Buitenlanders denken bij het zien van deze foto direct: Nederland. Volendam kennen ze vaak niet eens.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Weg met ons!", demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Volendam blijkt een schimmig nazi-hol

 1. Harry zegt:

  Denk dat de Volendammers en de bevriende dorpen in de omgeving er maar voor moeten zorgen , dat er geen enkele volkskrant ooit nog binnen de gemeentegrenzen komt .
  Een totale ban !
  En dan uitbreiden , landelijk .

  Like

 2. Tom zegt:

  Wat ik niet begrijp is dat deze photoshop “kunstenaar” heeft gekozen voor hitler? Is dat juist omdat het nazisme en de islam overeenkomsten hebben? Bedoelde de kunstenaar misschien dat Nederland het nazi gedachtengoed steeds meer uitdraagt door steeds meer islam naar binnen te halen? Bedoelt de kunstenaar dat Nederland steeds linkser wordt zoals hitler?
  Misschien is deze kunstenaar intelligenter dan wij denken…

  https://likud.nl/2010/01/de-relatie-tussen-nazisme-en-islamisme-nazis-hitler-joden-antisemitisme-politieke-islam/

  https://likud.nl/2011/04/jodenhaat-en-andere-overeenkomsten-tussen-het-nazisme-en-moslim-fundamentalisme/

  Geliked door 2 people

 3. Japio zegt:

  Wat een laaghartig volk is die msm toch ook. Ik snap niet dat die lui nog ongehinderd hun vuil kunnen spugen op tv of in de krant. Ze hebben totaal geen geweten of beroepsethiek meer. Het journalisten-geteisem is de spreekbuis van links. Iedere wakkere burger ziet en hoort dat de msm alleen nog maar leugens vertellen. Wanneer staat de eerste journalist eens op die het zat is om de roeptoeter van de leugen te zijn? Ééntje die z’n geweten gaat spreken en beseft dat het niet langer zo door kan gaan?

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  De Volkskrant lukte het om meneer Fortuyn te laten vermoorden en dat leverde een burgemeesterspost voor de hoofdredacteur. Graag zouden ze dat nog eens overdoen.
  Wie had ooit kunnen denken dat deze verzetskrant zo fout zou worden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Sociaal-democratie -waar je deze verzetskrant toch wel toe mag rekenen- nam indertijd immers óók stilzwijgend, maar zonder blikken of blozen de hele sociale architectuur van de nazi’s over! Was toevallig eens iets positiefs, daarom hoor je er niemand over, maar niettemin……
   Genialiteit en waanzin liggen eveneens vlak naast elkaar, schijnt het. Flinterdunne grenzen zijn dus niets verwonderlijks.

   Like

 5. jroam zegt:

  Neonazi’s, zijn blanke mensen, met een Charley Chaplin snorretje. punt!
  Mensen, mannen in jurken die zo moordlustig zijn dat ze het scheermes mijden omdat er anders “koppen kunnen rollen” zijn geen Neonazi’s.
  Een volk wat maar voor een gedachtegang open staat en iedereen met een andere gedachtegang wenst te vermoorden, dat wordt niet gezien als neonazisme.
  “er ist wieder da”.
  Hij had zich gewoon niet meer hoeven te scheren om massa’s volgelingen te krijgen.
  En als er iemand zou zijn die zou zeggen, gevaar, dat is Hilter, dan zou o.a. de volkskrant schrijven: Maar nu is het Mohammet.A.Hitler, respecteer de man.
  De PvdAer, d66,… zou met een hevige erectie in de arm, door de straten marcheren.
  Ontkennen dat het de Hitlergroet was,
  maar gewoon een lichaamsdeel met te veel spanning door euforie.
  Zwartepiet is racisme!
  Een donkere onder leiding van een blanke foei!
  Een donkere Allah Hitler, goh interessant zeg, zet het thee water maar op!
  Zandbak Neonazi’s blijven Neonazi’s!

  Misschien te ingewikkeld voor de volkskrant.

  Hey Mohammet, een Hitlersnorretjes, is dat niks voor jou.
  In zijn enthousiasme pakte hij het scheermes en werd;… Mohamzonder!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s