Geen bedden voor zieke kinderen, speciale behandeling voor “asielzoekers”: schokkende toestanden in Berlijnse ziekenhuizen

screenshot_174

In deze kast bevinden zich de antibiotica voor de vluchtelingen . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

De redactie van “Unzensuriert.at” ontving een ongelooflijk bericht van een woedende vader uit Berlijn. Omdat diens 2-jarige dochter hoge koorts had en naar het ziekenhuis moest, ging hij samen met zijn vrouw ´s nachts op zoek naar een geschikte medische verzorging. Weliswaar bevinden zich in de Duitse hoofdstad een groot aantal ziekenhuizen, maar ook op vragen van de behandelende en verwijzende kinderarts had geen daarvan een bed vrij voor een ziek kind. De wet zegt echter dat er geen patiënt mag worden afgewezen als deze bij de spoedeisende hulp komt.

ongecensureerd-at

“Zie ik eruit als een dokter?”

Zo ging het gezin tegen middernacht op weg naar de dichtstbijzijnde universiteitskliniek. Ondanks het feit dat het zo laat was, zat de wachtruimte overvol met uitluidend buitenlandse patiënten. Een Afrikaanse moeder probeerde eerst haar pas enkele maanden oude, op de grond tekeer gaande kind met de woorden “Hou op te krijsen, of zie ik eruit als een dokter?” rustig te krijgen. De meeste wachtenden werden nog in de ambulance behandeld, maar bijna niemand van hen zou een verzekeringsbewijs bij zich hebben, bevestigde ook de medewerkster aan de balie.

Geen ziekenhuisbed in Berlijn voor ziek kind

Weliswaar werd de ziekte van de dochter net zo gevaarlijk gediagnosticeerd als daarvoor al door de kinderarts, maar er was nog steeds geen bed vrij. Na twee uur bellen met alle ziekenhuizen met een kinderafdeling in het stadsgebied Berlijn kwam de ontnuchterende boodschap: de vader en moeder moesten met hun kind uitwijken naar een kliniek in de aangrenzende deelstaat Brandenburg.

Speciale behandeling voor “vluchtelingen”

Daar aangekomen, werd het kleine meisje weliswaar verzorgd, maar de duur betaalde extra verzekering voor behandeling door de chef-arts en een eenpersoonskamer werd met een milde glimlach en een verwijzing naar het bezette aantal bedden genegeerd. Met welke patiënten de kamers daar grotendeels bezet zijn, bevestigde ook de behandelkamer, waar voor de behandelende artsen een handige aanwijzing is aangebracht: namelijk dat de medicijnen voor “vluchtelingen”, dus voor niet verzekerde en betalende personen, gewoon uit dezelfde kast gepakt kunnen worden als voor mensen die regulier in het gezondheidssysteem staan geregistreerd.

Migranten laten kinderen in ziekenhuizen achter

Niet alleen de autochtone Berlijners hebben te maken met de fout gelopen immigratiepolitiek van bondskanselier Angela Merkel als het gaat om gezondheidskwesties, maar ook het behandelende personeel. Het zou volgens de bijna uitsluitend autochtone verpleegsters niet zelden voorkomen dat buitenlandse kinderen hun ouders regelrecht domineren en het dagelijks leven in het ziekenhuis onder één enkel schreeuwconcert van beide zijden te lijden heeft.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Merkel, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geen bedden voor zieke kinderen, speciale behandeling voor “asielzoekers”: schokkende toestanden in Berlijnse ziekenhuizen

 1. Drs.P. zegt:

  Meer, Meer, Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr smerige asielratten want wir schaffen dass!!!! Zum Kotzen!!!

  Like

 2. Pingback: Geen bedden voor zieke kinderen, speciale behandeling voor “asielzoekers”: schokkende toestanden in Berlijnse ziekenhuizen – Rechtsaf doorzee

 3. Golden Girl zegt:

  Voorrang met huizen, ziekenhuis bedden en nergens voor hoeven betalen
  Ik had een Surinaamse kennis en voor kleine dingen hoesten of beetje buikpijn rende ze al naar de huisartsenpost in de avond en het weekend

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Merkeliaanse toestanden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Volgens de laatste info zou het goed gaan in de peilingen met de SPD en in het bijzonder met voormalig EU apparatsjik Schulz. Elk volk krijgt de leiders die ze verdienen. Gaat lekker zo!

  http://nos.nl/artikel/2159091-razendsnelle-opmars-spd-aan-kop-in-duitse-peiling.html

  Like

 6. Dit zijn toch schrikbarende toestanden.

  Like

 7. Cynisch mensch zegt:

  Uit ervaring weet ik dat Arabische mensen voor elk wissewasje naar de spoedeisende hulp gaan.

  Like

 8. Theoden zegt:

  Als dat kindje overlijden was, dan kon deze man en vrouw hun zwijgen, hun altruïsme en hun politieke keuze als ook die van hun ouders benoemen als reden van haar dood. Meer geld aan anderen dan hun eigen kinderen geven is naast dom, ongelofelijk gevaarlijk en dodelijk. Merkel moet berecht worden voor deze poging tot dood.

  Like

 9. De waarheid verandert niet
  Gewoon omdat je het niet wil horen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s