Illegalen uitzetten: En Trump is de kwaaie?

screenshot_165

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De presidenten Clinton, Bush en Obama hebben samen bijna 6 miljoen illegale immigranten Amerika laten uitzetten. Met een toenemende tendens. Maar Trump is de kwaaie?

contra-magazine

Trump´s retoriek tegen de illegale immigranten in de Verenigde Staten van Amerika is weliswaar duidelijk scherper dan die van zijn voorgangers, maar die hebben zich ook niet echt voorgedaan als “No border, no nation”-activisten. Als voorbeeld kun je het toenemend aantal uitzettingen van zulke illegaal Amerika binnengekomen personen nemen.

Zo vonden er in de ambtsperiode van Bill Clinton (1993-2000) in totaal 869.646 uitzettingen plaats. Onder George W. Bush (2001-2008) waren dit al 2.012.539 deportaties, wat overeenkomt met een plus van 131,4%. President Barack Obama (2009-2016) kon het resultaat van de Republikein verbeteren en zelfs 3.094.208 uitzettingen laten zien – altijd nog een plus van 53,7%.

Je kunt er weliswaar van uitgaan dat de illegale immigranten nu onder president nog een hardere wind in het gezicht blaast, maar gezien deze aantallen komen de verdoeming van Trump en de lofprijzing voor Obama zeer huichelachtig over. Per slot van rekening had de eerste zwarte Amerikaanse president (en daarbij nog “Democraat” en geen “Republikein”) meer mensen het land laten uitzetten dan zijn beide voorgangers samen. Iets dat hem ook lukte met de staatsschulden.

Inmiddels heeft het ministerie van Homeland Security onder president Trump de uitzetpraktijk aangescherpt. Illegaal in Amerika levende buitenlanders dienen alleen al bij een beschuldiging van het plegen van een delict gemakkelijker uitgezet te kunnen worden. Waarbij dit (ook al wordt het in de media anders voorgesteld) in een rechtstaat eigenlijk van ondergeschikt belang zou moeten zijn, want ook zonder het plegen van een delict hebben illegale immigranten geen recht op verblijf in de VS. Dat is iets dat bij al het op het gevoel werken, vergeten wordt.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Hypocrisie, Illegalen, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Illegalen uitzetten: En Trump is de kwaaie?

 1. Het staat in de Amerikaanse grondwet, Gewoon uitzetten. Daar heeft hij het recht toe.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   De wet uit 1952.

   Like

  • Jean zegt:

   Marian, ook in onze landen in Europa is illegaliteit verboden alleen zitten we met het links probleem want dat tuig stemt links en voor de stemmetjes resp. postjes verkwanselen linksen zelfs hun vrouwen en dochters.
   De gevaarlijkste op Nederlands grondgebied is in mijn Vlaamse ogen die huichelaar van D66, totaal onbetrouwbaar, enorme verradersmentaliteit, een echte bedreiging voor democratie.

   Geliked door 1 persoon

 2. troubadour zegt:

  De Leugens over Obama van Fake,Leugenachtige News Channels

  Geliked door 1 persoon

 3. Jean zegt:

  Die islam-smeerlapperij is dodelijk voor Europa.
  Die EU troep is dodelijk voor Europa.
  Conclusie: zowel die islamitische smeerlapperij alsook die EU misdaadinstelling dadelijk verdrijven uit Europa want wij willen/eisen “Onafhankelijkheid, Veiligheid, Leefbaarheid” en dat is onbestaande met die 2 levensgevaarlijke misdaadinstellingen.

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Elk land redelijk tot goed functionerend land wordt ondemijnd door illegaliteit. Als een land niets doet aan illegaliteit kan het eindigen als een failed state. Illegalen worden uitgebuit, dragen een belasting af, zijn toegankelijk voor criminaliteit en prostitutie. Illegalen vormen een vreemd voorwerp binnen het lichaam staat. Allen die zeggen niemand is illegaal zijn van de werkelijkheid losgezongen en zijn de bevorderaars van groot menselijk leed. Leed bij de illegaal omdat hij uitgebuit wordt en leed bij de autochtone niet illegaal omdat die exhorbitant voor de kosten moet opdraaien en als het helemaal tegenzit ook nog te maken krijgt met alle negatieve aspecten van illegaliteit. Aspecten zoals werk verdringing, criminaliteit en verpaupering van complete woonwijken en stadsdelen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Maria Bartiromo maakt gehakt socialistisch stuk onbenul dat leugens vertelt

  video/1

  Like

 6. Pingback: Illegalen uitzetten: En Trump is de kwaaie? – Rechtsaf doorzee

 7. Pingback: Grenscontroles: Recordbudget onder de “heilige Obama” | E.J. Bron

 8. Jan zegt:

  Illegaal schiet 7 jarig meisje in hoofd

  ..
  Police identified a man accused of shooting at cars with an assault rifle along an 18-mile stretch of Interstate 35 Saturday morning.

  Late Sunday night Rolando Martinez, 25, was charged with aggravated assault with a deadly weapon, a 2nd-degree felony. Four people including a 7-year-old girl were hit. The child remains in critical condition as of Saturday evening.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/11/illegal-immigrant-assault-rifle-shoots-interstate-drivers-seven-year-old-girl-hit-head-video/

  Like

 9. Jan zegt:

  Waarom de Democraten illegalen toelaten: macht——> geld

  3.6 Million DREAMERS in US — Will Flip Florida, Arizona, Georgia, and North Carolina From Red to Blue!

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/01/shock-report-3-6-million-dreamers-us-enough-flip-florida-arizona-georgia-north-carolina/

  Like

 10. Jan zegt:

  De cijfers over de illegalen

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Occupy Wallstreet/socialisten roepen op vreemdelingenpolitie (ICE) dood te steken en hart uit te rukken, publiceren gebruiksaanwijzing

  Like

 12. Jan zegt:

  Sarah Huckabee Sanders: “Wij hebben de erfenis overgenomen van Bush wat illegalen betreft en een wet die in 2008 in uitvoering werd gesteld”, na kritiek van Laura Bush op Trump dat de maatregelen tegen illegalen te vergelijken zijn met de internering van Japanners tijdens WOII

  https://tinyurl.com/y85zne78

  Like

 13. Jan zegt:

  A 52-year-old illegal alien was arrested Saturday after being charged with starting the Springs Fire in Colorado which ultimately scorched 40,000 acres.

  Jesper Joergensen, 52, was taken into custody last Saturday for the suspected arson that started the Springs Fire, according to Costilla County Sheriff’s Office Facebook page.

  Joergensen is not a U.S. citizen and will be handed over to ICE once he has faced arson charges, said a Costilla County detention officer.

  The officer could not immediately say what nationality Joergensen held.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/07/illegal-alien-arrested-after-starting-dozens-of-wildfires-in-colorado-40000-acres-scorched/

  Gevolg, dieren verbranden: Injured Bear Cub Rescued From Colorado Wildfire
  https://www.weaselzippers.us/389719-injured-bear-cub-rescued-from-colorado-wildfire/

  Like

 14. Jan zegt:

  Illegaal en moordenaar van Mollie Tibbetts door diens advocaat, Allan Richards, beschreven als ‘gewone Amerikaanse jongen’ zonder strafblad

  https://tpo.nl/2018/08/22/verdachte-illegaal-in-zaak-mollie-tibbetts-werkte-legaal-op-boerderij-prominente-republikeinen/

  Like

 15. Jan zegt:

  Democraten (hahaha) zullen zich massaal verzetten als ICE illegalen oppakt en het land uitzet, want illegalen zijn alleen maar burgers die nog geen paspoort hebben

  De Dems verliezen zonder illegalen en zonder oplichting en vervalsing de komende verkiezingen nog een keer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s