LONG READ: Zonder blinddoek blijft de wereld hetzelfde, maar de werkelijkheid zien, geeft kans tot verbetering

screenshot_162

(Door: “W. 8791”)

Nieuwsgierigheid. Een menselijke eigenschap die voor vele ontdekkingen en verbeteringen heeft gezorgd. De afgelopen tijd kwam ik een aantal gebeurtenissen tegen die me nieuwsgierig hebben gemaakt en tot onderzoek hebben gebracht. Om uw aandacht te trekken, zodat u blijft lezen (en dat is hard nodig), start ik heel pittig, kom daarna pas met een mildere inleiding en het vervolg, waarbij vele zaken behandeld worden. Zoals het stemgedrag eind vorig jaar van de meeste traditionele partijen in de Tweede Kamer op een motie, dat negatieve invloed heeft gehad op de veiligheid van alle Nederlanders.

Ik start zo direct met een gefilmde speech/gebeurtenis in het Europees Parlement die bewust uit de notulen gehouden is (filmpje onderaan in het gedeelte “Het Europees Parlement toont haar ware gezicht” op bladzijde 2. Als u geen tijd of zin heeft om alles te lezen, bekijk dan in ieder geval het filmpje in dit gedeelte tot 2:45.)

U zult erachter komen waarom ik vind dat u dit schrijven echt zou moeten doornemen voorafgaande aan de verkiezingen in maart 2017 en geef u een algemeen stemadvies, ook speciaal voor de ‘thuisblijvers’.

Ook kwam ik tijdens mijn onderzoek het volgende statement tegen en wat hiervan klopt, probeer ik in kaart te brengen. “Als Angela Merkel niet gestopt wordt, zou de Duitse jeugd in het jaar 2020 wel eens een minderheid in hun eigen land kunnen zijn. Feitelijk is Duitsland dan onomkeerbaar een moslimland geworden, waarschijnlijk met de sharia-wetgeving.

Nieuwsfeit: verkrachting live op Facebook.

Eerst terug naar het nieuws en de Nederlandse media: verkrachting live op Facebook. Een verkrachting van een Zweedse vrouw live op Facebook, het nieuwsfeit weergegeven door twee mediabronnen op totaal verschillende manieren: http://nos.nl en www.dagelijksestandaard.nl

Is dat een incident of een structureel probleem, vraag je je dan uit nieuwsgierigheid af, want je hebt wel meer ‘dingen’ gehoord. Na wat rond speuren, kwam ik onderstaand filmpje tegen.

0:30 Zweden, een land met een van de hoogste aantallen gerapporteerde verkrachtingen in de wereld.

1:54 Ook al is het verboden om statistieken bij te houden over de etnische achtergrond van de verkrachters, of religie, weten we wie er achter de bijna 1500% stijging in verkrachtingen in Zweden zit.

Hierbij een aanwijzing dat reguliere media de zaken in de doofpot zouden hebben gestopt.

6:10 “Dit ondanks dat alle grote massaverkrachtingen in de media de afgelopen jaren niet-blanke daders kende. En natuurlijk onthulden de media nooit hun etniciteit dus het is dankzij de alternatieve media dat we dit meekrijgen.

Dat het zelfs de politie bewust belet werd om de problemen te benoemen.

1:54 “Het is niet alleen Duitsland dat massale aanrandingen door migranten heeft verzwegen, Zweden’s record is beschamend (dit duurde twee jaar). De politie van Stockholm werd gewaarschuwd niet de beschrijvingen van de daders te noemen op straffe van een aanklacht racist te zijn. Er zijn 36 gevallen van aanranding bij de politie behandeld; bij 90 jonge mannen moest er ingegrepen worden om aanrandingen te voorkomen. De daders waren voornamelijk jonge mannen die in Zweden arriveerden als onbegeleide vluchtelingenkinderen.

Rond 6:20 in onderstaand filmpje is te horen “Vrouwen vrezen voor hun leven en hebben echte angst om verkracht te worden. Europese vrouwen worden geterroriseerd. Zweden is de onbetwiste verkrachtingshoofdstad van Europa, maar weigert om zelfs het probleem te benoemen. CBN rapporteert: Recente politierapporten in Oslo, Noorwegen, tonen aan dat 100% van de gewelddadige verkrachtingen door immigranten wordt begaan. En 90% van de slachtoffers zijn autochtone Noorse vrouwen. Om zich te beschermen, hebben sommige Noorse blonde vrouwen hun haar zwart geverfd en velen reizen in groepsverband.

 

Het Europees Parlement toont zijn ware gezicht

Het Europees Parlement wordt door Marcel de Graaff verwittigd over de vele verkrachtingen in Europa, met name in Zweden. En het antwoord van de voorzitter: “You bring shame on the European Parlement for what you said.” Je brengt schande over het Europees Parlement voor wat je zei! Hij werd gecensureerd en zijn woorden zijn uit de notulen geschrapt!

Wat mij betreft een schokkende reactie van het Europees Parlement. Dan ontstaat er een onbehaaglijk gevoel “Wat is dit nu”, “Hoe zit dat met die media daar dan, en hoe zit het met de onze?” “Je moet de machthebbers toch kunnen vertrouwen op te komen voor je veiligheid zonder dat ze zaken onder het tapijt willen vegen?”

De machthebbers binnen de EU, boven de nationale machthebbers, die zullen we toch blindelings kunnen vertrouwen het goede met ons voor te hebben? De schok bij mij kwam dat dit (tenminste deels) niet zo is. Als dat het antwoord van de voorzitter is, is mijn conclusie dat onze huidige Europese leiders als geheel er niet meer zijn voor onze veiligheid! Maar erger nog: de waarheid wordt bewust terzijde geschoven en ontkend, dat is in mijn ogen een grove schande!

 

1. Inleiding

Nu ik hopelijk uw aandacht heb, ga ik proberen te ontrafelen hoe het zit. Houd er rekening mee dat het lezen een flinke impact op u kan hebben. De reden hiervan is dat de informatie op veel vlakken totaal niet overeenkomt met zaken die u al maanden, al jaren hoort. Ik wil u daarom vragen om zo neutraal mogelijk kennis te nemen van de gepresenteerde informatie alsof het een lange uitzending van Nieuwsuur is, of een spannende thriller, een kort boek, maar dan wel eentje waar u zelf als Europeaan onderdeel van uitmaakt. In tegenstelling tot een normaal boek zult u dit waarschijnlijk niet in één avond uitlezen, en zult u misschien de neiging hebben het definitief weg te leggen. Ik hoop dat u deze verleiding (het weer pakken van de ‘blinddoek’) kunt weerstaan en de wereld wilt zien zoals die is. Daarna is er wel degelijk verbetering mogelijk!

Na afloop zult u wellicht een hoop moeten laten bezinken, en kunt u uw eigen mening vormen over de informatie die in woord en beeld hieronder voor u klaar staat.

Wat is ‘de waarheid’ eigenlijk?

Ik lanceer de volgende stelling: “De machthebbers bepalen wat wij als waarheid mogen accepteren.”

In een gesprek met Karel van Wolferen, oud hoogleraar en journalist vanaf 46:30:

“Er is een heel bekend gesprek […] tussen Karl Rove, een van de hovelingen van George W. Bush en de architect van zijn presidentschap, en Ron Suskind, journalist. Toen zei Roof: jullie leven in de ‘reality based community’, de gemeenschap die op de werkelijkheid is gebaseerd. Maar zo werkt de wereld niet meer. WIJ bepalen nu de werkelijkheid. Wij MAKEN de werkelijkheid en die bestuderen jullie. En dan, als we zin hebben, veranderen we die werkelijkheid weer en dan gaan jullie die opnieuw bestuderen. […] Maar je kan het ook zien als een in vervulling gegane profetie. Want de afgelopen maanden als je de pers in Europa bekijkt, neem de Guardian, om niet te spreken over de New York Time en de Washington Post, de BBC, de NRC, de Volkskrant, allemaal, allemaal zijn ze een werkelijkheid gaan verbeelden die niet bestaat.

Als dit klopt, of zelfs deels klopt, is dit wat mij betreft een angstaanjagende situatie in de Nederlandse mainstream media. Als je nieuwsgierig bent, en ervoor openstaat om eens een ander geluid en visie te horen dan je normaliter in de gebruikelijke nieuwsmedia hoort, is dit filmpje van een uur de moeite waard.

 

Vrijheid van meningsuiting

“Als vrijheid iets betekent, dan wel het recht om mensen te vertellen wat ze niet willen horen.” George Orwell.

Annemarie Waters, Engelse politica en activist, zei onder andere (het linkje krijgt u straks):

“Vrijheid van meningsuiting is de ruggengraat van de democratie. En de reden is dat zij vrije verkiezingen mogelijk maakt. Je hebt geen vrije verkiezingen als de kandidaat niet vrijelijk mag spreken en het publiek het niet mag horen. En door bewust de boodschap van een politieke kandidaat te verstoren, door te liegen en verkeerde labels op te plakken, frustreer je het democratische proces. Dit is nu aan de orde van de dag in Europa.

“George Orwell zei dat vrijheid inhoudt dat je moet kunnen zeggen dat 2 + 2 = 4. Het is de belangrijkste vrijheid die we hebben en dat is er eentje die we zijn kwijtgeraakt. En hoe vernietigt men de waarheid? Eén manier is om te doen alsof die niet bestaat. En dit is gedaan door objectieve zaken naar subjectieve zaken te veranderen. De objectieve waarheid die vervangen is door perceptie of meningen. […] Zelfs de objectiviteit van taal is ondermijnd. De objectiviteit van taal is een serieuze zaak en die is ondermijnd om de realiteit te verhullen.

El Haddad is een Britse imam. Hij is een echte charmeur. Hij is een sharia-rechter in de UK. Ja we hebben sharia-rechters in de UK. En hij werd gevraagd door een journalist een paar jaar terug of een man wel of niet zijn vrouw mag slaan onder de sharia-wetgeving. En hij weet prima dat dit het geval is. Maar in plaats van ronduit te liegen voor het Britse publiek kwam hij ermee weg door te stellen dat het woord ´mishandelen/slaan´ (to beat) verschillende betekenissen heeft. Dat heeft het dus niet. “Beat” betekent “beat”. Maar je kon er vanuit gaan dat dit werkte. De mensen werden gerustgesteld. O, hij bedoelt niet ‘mishandelen’ zoals wij dat bedoelen, dus alles is oké. Dit werkte. Mensen willen dat het waar is, dus accepteren ze het als waarheid.

Censuur van Facebook

Een Engelstalige fantastische speech van Douglas Murray over de cruciale waarde van vrijheid van meningsuiting, immigratie en over beschavingen. Met op 1:21 hierin ook de (per ongeluk gelekte) geheime deal tussen Angela Merkel en Mark Zuckerberg van Facebook om Facebook te censureren tegen kritische geluiden over immigratie en de gevolgen ervan, waarbij de waarheid en vrijheid van meningsuiting dus zijn onderdrukt.

Nu ben ik zelf al enkele commentaren tegengekomen van mensen op YouTube dat hun Facebook geblokkeerd is nadat zij veel ‘ongewenste linkjes’ verstuurden. Ook is er censuur door informatie weg te halen. Facebook doet dit, voor zover ik weet, onder het mom van ‘het bannen van nep-nieuws’.

Ja er bestaan sites met nep-nieuws zoals een denkbeeldig voorbeeld ‘Max Verstappen toch in dienst bij Mercedes’ en dit om heleboel clicks en dus advertentie-inkomsten te genereren.

Maar er is nu een proces gaande, waarin legitieme alternatieve mediabronnen en websites het label ‘nep-nieuws’ opgeplakt krijgen en tegengewerkt worden. In mijn ogen om hun eigen machtspositie te beschermen en door te kunnen blijven gaan zoals het ging.

Een plek die we ‘thuis’ noemen

Enkele quotes uit het filmpje dat ik met u wil delen.

“Our politics has gone so very wrong the recent years, because the speech has gone wrong, because the ideas have gone wrong” Onze politiek is zo verkeerd gegaan de afgelopen jaren, omdat het verhaal erover verkeerd ging, omdat de ideeën verkeerd zijn.

“It seems to me, it’s absolutely legitimate the peoples of Europe should be able to have a place they call home. And that place should not be taken away from them. Because after all we don’t have another choice.” […] “We should think very, very deeply before giving that home up to the entire world.”  “Het lijkt mij dat het absoluut legitiem voor de Europeanen is om een plek te hebben die ze thuis noemen. En die plek zou hen niet afgenomen moeten worden. Want we hebben uiteindelijk geen alternatief. […] We zouden zeer, zeer goed moeten nadenken voordat we die thuisplek opgeven aan de hele wereld.”

“A culture, a society is not simply about us here now. It’s a deal between the dead, the living, and those yet to be born. And you can not break that pact. That what you have enherited you do not have the right to give away. Anymore than you have the right to destroy future generations of your own family. Or future generations yet unborn. It’s a very central pact of civilization.”  “Een cultuur, een maatschappij gaat niet slechts om ons hier en nu. Het is een afspraak, een pact, tussen de doden, de levenden en degene die nog geboren moeten worden. En je kan dat pact niet breken. Je hebt niet het recht om weg te geven wat je hebt geërfd. Net zomin dat je het recht hebt om toekomstige generaties van je eigen familie te vernietigen. Of toekomstige generaties die nog geboren moeten worden. Het is een cruciale afspraak van de beschaving.

Ik ben het eens met de noodzaak om over de onderwerpen en politiek-maatschappelijke vraagstukken in dit filmpje, waar nog nooit over gesproken is, eens zorgvuldig een groot debat te houden. Als iemand zich geroepen voelt om hier Nederlandse ondertiteling bij te maken, te uploaden en een link ernaar in het originele filmpje te regelen, zou dat erg mooi zijn.

Vernietiging van taal en ernstige gebeurtenissen in Engeland

Dan nu zoals aangekondigd verder met het filmpje van Annemarie Waters:

“Nergens kan de vernietiging van objectieve taal beter worden gezien, dan in de oneerlijke labels die er gehangen worden aan degene die negatieve waarheden spreken over de islam.

We zijn racisten omdat vastgesteld is dat we dat zijn, niet omdat we het zijn. We zijn fascisten voor dezelfde reden. We zijn extreem rechts enz. We krijgen deze labels niet omdat dit ons nauwkeurig omschrijft, maar omdat de gekke linksen in samenwerking met de islam hebben bepaald dat het het recht heeft om die termen te definiëren, ongeacht enige objectieve betekenis van die termen. Dus de waarheid, alweer, is niet belangrijk. Maar vrijheid van meningsuiting is belangrijk, zodat we de waarheid kunnen vertellen. Dat is waarom het zo belangrijk is.

En in heel Engeland, waar duizenden en duizenden meisjes op brute wijze werden verkracht door moslimbendes, zeiden de mensen niets, ze bleven stil. Degenen die wel hun mond open deden, konden hun carrière vergeten en de waarheid werd verborgen om slechts 1 reden: geen belediging richting moslims veroorzaken.

 We zouden kunnen veronderstellen dat het een probleem is dat de islam beledigd wordt. Dat er daarvoor wetten zijn in zowel Europa als het Midden-Oosten die dit strafbaar hebben gesteld. Maar eigenlijk is de waarheid vertellen over de islam het probleem. Alles wat de waarheid toont over leven met de invloed van de islam wordt afgebroken, want de waarheid is de echte vijand en de waarheid is het probleem.

Om de mensen in Europa te overtuigen massa-immigratie uit moslimlanden toe te laten, was het noodzakelijk hen te overtuigen dat islam een religie van vrede is. En om dit te doen, is het nodig om hun scripties verkeerd te interpreteren, te liegen over de samenlevingen die islam creëert, en om de heftige onderdrukking waar hij toe oproept, te verhullen. Kritisch, redelijk, objectief en nauwkeurig onderzoek zou de islam snel kunnen ontmantelen. De dreiging van de dood of een serieuze lijfstraf geeft de islam zijn kracht. Dat zorgt voor de controle bij de geestelijken. Zonder deze hebben de imams niets in handen. Zelfs Yusuf alQaradawi, vriend van de voormalig burgemeester van Londen, (…) van de Moslimbroederschap, zei zelf dat als de ‘afvalligen-wetgeving’ afgeschaft zou worden de islam zou ophouden te bestaan.”

Pittige statements over de islam, moet ik bekennen. Dit heeft niets te maken met het goede gedrag dat ontzettend veel vredelievende moslims dag in dag uit tonen, want het gaat hier niet over het gedrag van deze mensen. Het gaat over de leer van islam. En voor zover ik weet, staan er veel vredelievende verzen in de Koran, maar ik heb ook gehoord dat er opgeroepen wordt tot het doden van ongelovigen. Bij mij wekte het in ieder geval de nieuwsgierigheid om hier verder in te duiken, en dat gebeurt in deel 3 van dit schrijven.

Een moeilijk, maar noodzakelijk debat over de identiteit van een land en de invloed van immigratie. Een debat dat ook in Nederland gevoerd zou moeten worden, vind ik.

De boodschap van kinderen

Kinderen – nog niet jarenlang beïnvloed – zien de waarheid gelukkig nog wel. Nou goed, de waarheid, het is in ieder geval hoe zij hun werkelijkheid beleven. Maar ze hebben moeite dit openbaar te maken en anderen te waarschuwen. Want Facebook censureert sinds enige tijd “ongewenste” meningen. De vrijheid van meningsuiting is weg!

Een aangrijpend verhaal van een zestienjarig meisje dat na de Nieuwjaar aanrandingen in Keulen, en het ‘advies’ een armlengte afstand te houden, o.a. vertelt over een paar verkrachtingszaken in Duitsland. Ze heeft het erover lastig gevallen en uitgescholden te zijn, omdat zij een T-shirt droeg in de zomer, door iemand die zei dat dit niet mocht van Allah. Zij is bang in haar eigen land en begrijpt totaal niet waar de politici mee bezig zijn.

 

De angst vrijuit te spreken

Kinderen durven nog wel de waarheid te zeggen, maar veel volwassenen niet meer, bang om als racist te worden versleten, aangeklaagd, sociaal verguisd, hun baan kwijtrakend. Zie hier hoezeer duidelijk is dat verreweg de meeste mensen zich zeer voorzichtig uitdrukken op straat in Duitsland, (niet durven) te reageren en hun echte mening te geven. Bijv. de lichaamstaal en het met ironie napraten “Wir schaffen das.” De kinderen in het filmpje denken dat Duitsland te aardig is geworden, als soort van compensatie voor de zonden uit het verleden.

 

Hebben die kinderen een punt?

1:15 Lid van de Groene Partij, Stephanie von Burg, zei dat het goed is dat Duitsers een minderheid zullen vormen in grote steden.

2:03 De linkse politicus Gregor Gysi zegt: “Dat gezien de geschiedenis 1933-1945 het een verplichting is de vluchtelingen goed te behandelen. En trouwens, elk jaar sterven er meer Duitsers dan er geboren worden. Dat is erg gunstig. De nazi’s zijn niet erg goed in het hebben van nakomelingen. Deze afname in aantal Duitsers maakt dat we zo afhankelijk zijn van immigratie van andere landen.

Hier is in mijn ogen sprake van een soort zelfhaat, het omgekeerde van trots zijn op jezelf, je land, cultuur en identiteit. Een onnodig schuldgevoel en zelfhaat, die maakt dat ze zichzelf willen opheffen. U mag vinden wat u denkt, maar ik vind dat deze vrouw en man zeer ongezonde gedachten hebben.

De situatie in Duitsland

Vrijuit spreken willen sommige Duitsers alleen als ze onherkenbaar in beeld komen.

“Is er transparantie over de aantallen vluchtelingen? Antwoord: Ik weet dat ik niets weet. Als je kijkt naar de cijfers in de media variëren die van 500.000 – 1.500.000 vluchtelingen.” “Ze vertelden ons 2 dagen voor de vluchtelingen kwamen dat er vluchtelingen zouden komen, en in het begin hadden ze het over families uit Syrië, maximaal 500 mensen. Uiteindelijk voornamelijk mannen in de groep van 1.000 stuks en ze kwamen niet uit Syrië.” “Er zijn € 1,- per uur banen gecreëerd voor de vluchtelingen. […] 5 jaar geleden huurde je een 16-jarige scholier in.”

Een reactie van iemand op dit filmpje, waarschijnlijk wonend in Engeland/UK: “Je land voelt de financiële strop en ondergang nog niet door de immigratiecrisis. Het gebeurt met een vertraging. In 5-10 jaar zul je je oorspronkelijke Duitse kwetsbare bevolking niet meer kunnen voeden en huisvesten en zal je land in totale financiële puinhoop terechtkomen. Het is nog niet gebeurd,want je hebt het geld, maar binnenkort heb je het geld niet meer. Als je hen niet allemaal zo snel mogelijk uitzet, is het klaar. Dit is waarom de UK voor ´verlaat de EU´ stemde; ze zien het komen en willen niet de rekening betalen voor de Duitse fouten. We willen geen vrije beweging van mensen die vluchten uit de instortende Duitse economie, het compleet ontbreken van sociale welstand, en een islamitische cultuur die het overneemt. Het gaat je overkomen, de vraag is ‘wanneer’ niet ‘of’.

De kaarten op tafel

Dit gedeelte afsluitend, concludeer ik dat vooral Duitsland, maar feitelijk heel Europa in een diepe crisis zit. En nog niet eens alleen door de directe en te verwachten gevolgen van de instroom van zoveel migranten, maar vooral omdat de waarheid weg is. Bewust verdoezeld door de machthebbers en dat in combinatie met een flinke groep mensen (met politieke macht) die er zelfdestructieve ideeën op nahoudt. Elke objectieve kritiek wordt onterecht weggezet als racistisch. Tel daarbij op de opdracht aan moslims van de imam in het hierboven genoemde filmpje (1:40) om van de migratiecrisis gebruik te maken om zich voort te planten met Europese dames om hun landen te veroveren. Dat klinkt mij persoonlijk “niet prettig” in de oren. Met een open grenzen beleid ziet het er ook voor Nederland als direct buurland van Duitsland niet goed uit.

2. Gebeurtenissen vanuit andere hoek dan de oude media

De eerlijke aantallen immigranten, hun samenstelling, landen van herkomst en reden van komst (vluchten, oorlog of economisch) worden niet genoemd aan het publiek in Duitsland. Het is een grote leugen dat het allemaal vluchtelingen zijn op grond van oorlog. Volgens Frans Timmermans is meer dan 60% economische vluchteling. Het grootste gedeelte zijn jonge mannen in de militaire capabele leeftijd van 18-35 jaar, komend uit veilige landen. Met als mogelijk doel: economische voorspoed, maar er zitten ook lieden bij die uit zijn op het destabiliseren en daarna islamiseren van de westerse samenleving. De lieden die het betreft, geven dit zelf toe en worden deels gestimuleerd door imams, en de jihad (verovering, dit geval door volksverhuizing). U zult dit straks kunnen terugzien in enkele filmpjes hieronder.

Een verhaal van een 75-jarige mevrouw (vanaf 1:16): “It’s unbelievable. They broke in twice in the same home within 14 days. The police is shrugging their shoulders and say: what are we supposed to do?” Het is ongelooflijk. Ze braken twee keer in hetzelfde huis in binnen 14 dagen. De politie haalt haar schouders op en zegt: wat kunnen we hier aan doen?

 

Een mevrouw die het slechter verging na een overval. De beelden zeggen genoeg:

 

Zweden

Maar dat mogen we niet (of heel beperkt) zien van de (oude mainstream) media die de waarheid verbloemden, zoals in Zweden. Een interessante Engels gesproken documentaire met een scherpe analyse waarin het over de (toekomstige) gebeurtenissen in Zweden gaat als gevolg van massa-immigratie, 5 redenen waarom, en hun mindset. Hier kan ook het gedrag van enkele belangrijke politici in Duitsland mee verklaard worden.

Een korte impressie:“Immigration can be great for a country. It all depends on the nature and number of the immigrants. First of all the immigrants need to be willing and able to adapt the way of the natives and they need to be able to contribute economically. Secondly the number of immigrants should not be so large it becomes difficult for them to integrate or so large it destroys the identity of the host country. These are the two laws of good immigration. Sweden is violating both.” Immigratie kan geweldig zijn voor een land. Het hangt af van de aard en het aantal immigranten. Als eerste moet de immigranten bereid en in staat zijn om de manieren van de inheemse bevolking over te nemen, en ze moeten in staat zijn om economisch bij te dragen. Ten tweede moet het aantal immigranten niet zodanig groot zijn dat het moeilijk wordt voor hen om te integreren, of zo groot dat het de identiteit van het gastland vernietigt. Dit zijn de twee wetten van goede immigratie. Zweden overtreedt beide.

“Immigrants to Sweden are often not excited about throwing out their old identity and becoming Sweeds. In fact, Sweeds themselves strongly discourages the immigrants to accepting a traditional Swedish identity. Indeed they even denied that there’s such a thing as a Swedish identity. Or in as far as they think it exists, they ridicule it, because we are just people and all the same.” Immigranten in Zweden zijn niet enthousiast om hun oude identiteit op te geven en Zweeds te worden. In feite ontmoedigen de Zweden hen om een traditionele Zweedse identiteit aan te nemen. Zo ontkennen ze zelfs dat er zoiets bestaat als een Zweedse identiteit. Of, voor zover deze al bestaat, maken ze haar belachelijk omdat we gewoon mensen zijn, en allemaal hetzelfde.

De documentaire vertelt precies wat er gaat gebeuren volgens hen, en gekke voorspellingen heb ik niet kunnen ontdekken. Simpelweg omdat het vooral het verder verergeren van de situatie is van wat nu al zichtbaar is. Verontrustend!

Mocht u zich geroepen voelen: zorg alstublieft voor een in het Nederlands ondertitelde variant van dit filmpje, en elk ander filmpje waar u van vindt dat het nuttig en nodig is, plus een link ernaar in het origineel.

Hierbij een bevestiging van de instelling van sommige Zweedse inwoners die ervoor kan zorgen dat dit het einde betekent van het oorspronkelijke land Zweden zoals we dat kennen.

“Is er een limiet aan het aantal moslim-immigranten dat Zweden kan opnemen?” Nee.

“Een miljoen per jaar? Dat is wat Duitsland doet.” Ik denk niet dat dit gebeurt, geen miljoen per jaar. “Wat gebeurt er als er meer moslimmigranten dan Zweden zijn, is dat oké?” “Zolang ze zich aan de wet houden en hun best doen, en hard werken, waarom niet!” “Dus u heeft geen probleem met de Zweedse bevolking die een minderheid vormt in Zweden?” “Nee.” “Als er 10 miljoen Somaliërs hier zouden zijn, en ze brengen een Somalische wetgeving mee, de sharia-wetgeving, dan zou het geen Zweden meer zijn.” “Ik denk niet dat dit zal gebeuren.”

De gevolgen: demografisch, cultureel, economisch en qua opgebouwde rechtstaat

De verwachting is, bij ongewijzigd beleid, dat de Zweden een minderheid in hun eigen land vormen rond het jaar 2040. Volgens een VN-rapport daalt Zweden op de lijst van ontwikkelde landen van plek 15 in 2010 naar plek 45 in 2030, onder landen zoals Cuba, Bulgarije en Libië.

En wat moeten de vrouwen van Zweden, wiens vrouwenrechten vele jaren geleden opgebouwd zijn, dan maar doen volgens de politie? Niet meer alleen over straat, want dat kan niet. En liever niet meer naar buiten als het donker is. Daar gaat hun vrijheid! Er zijn 55 No-Go zones of getto’s waar de politie ambulances moet begeleiden!

“The majority are muslims from East-Africa. And they don’t assimilate well in this culture and society, and they are unemployed and they are poor.”  De meerderheid zijn moslims uit Oost-Afrika. Ze integreren niet goed in deze cultuur en maatschappij en ze zijn werkeloos en arm.

Mijn voorzichtige conclusie, is dat dit voor henzelf ook geen goed leven is. Rond 3:00 als de politie weggaat, escaleert de boel ineens. En wat er rond 3:30 gebeurt, is ongelooflijk, een man in een scootmobiel moet zich verdedigen tegen de relschoppers.

Internationale analisten schrijven dat Zweden, dat jarenlang zijn grenzen het verst opende voor grote aantallen moslimmigranten, hoogstwaarschijnlijk het ‘point of no return’ is gepasseerd. ‘Het begint de mensen eindelijk te dagen dat het Zweedse Zweden wel eens voor altijd verloren kan zijn,’ aldus Ingrid Carlqvist voor het Gatestone Institute. ‘Er bestaat geen land waar de islam dominant is dat als democratie met vrijheid van meningsuiting en gelijke rechten kan worden beschouwd.’

De gevolgen in Zweden door toenemende islam

Hierbij ook in detail omschreven, op basis van historische feiten, en op basis van gebeurtenissen in landen in de wereld, wat er gebeurt met de toename van islam. “Dr. Peter Hammond beschrijft wat er historisch tot nu toe altijd en overal gebeurt als een land stapsgewijs wordt overgenomen door de islam.”

En met voorbeelden van diverse landen in de wereld: www.nieuwreligieuspeil.net

Van Zweden naar Frankrijk.

Een schokkend nieuwsbericht over het Frankrijk van nu, in januari 2017, waarin we in Europa, in dit geval onze vrouwen, de Franse vrouwen om precies te zijn, hun rechten verliezen, nee, al verloren hebben! Het Frankrijk van Liberté (vrijheid), Egalité (gelijkheid), Fraternité (broederschap) verliest hier in één keer twee van haar belangrijkste waarden: vrijheid (als vrouw om je te bewegen) en gelijkheid (van vrouwen t.o.v. mannen).

Als we dit in Europa toestaan, is het een hellend vlak en verliest uiteindelijk een veel groter deel van Frankrijk haar kernwaarden, haar rechtstaat. Dit mogen we nooit accepteren, hier moet als eerste stap streng gecontroleerd en zo nodig gesanctioneerd worden. Het is mogelijk dat dit voor sommige Fransen leidt tot een pittige, maar noodzakelijke keuze: kiezen voor de wetten, normen en waarden van Frankrijk, of kiezen voor de wetten, normen en waarden die zij nu aanhouden (sharia en islam), maar dan niet meer binnen de landsgrenzen van Frankrijk.

Als we geen ferme maatregelen nemen, en ‘No-Go’ zones toestaan, waarin deels wetteloosheid heerst, waar niet elke burger van het land meer kan komen zonder te vrezen voor de schending van zijn vrijheden en rechten, dan worden dit ‘No-Go’ wijken, steden, provincies. Uiteindelijk is het land gespleten, krijg je beveiligde enclaves met de oorspronkelijke bewoners en wetten, terwijl de rest van het land onbegaanbaar is en/of waar de sharia heerst of er anarchie is. Of het hele land verdwijnt met de oorspronkelijke wetten, normen en waarden, omdat de resterende bewoners vluchten. Ook het scenario burgeroorlog is zeker niet onwaarschijnlijk.

Andere kijk

Een hele andere kijk vanuit een totaal andere hoek heeft Nikolai Starikov op de “vluchtelingen” crisis (en een mogelijke reden hierachter). Onduidelijk of er een kern van waarheid in zit. Ik presenteer u slechts de informatie, de gesproken woorden van deze schrijver.

 

De wens om Sharia-wetgeving in te voeren.

“40% van de Britse moslims wil sharia-wetgeving in de UK. In de sharia-wetgeving is steniging en amputatie opgenomen.” Uitspraak van een protesterende man: “Moge ze Denemarken bombarderen, zodat we een invasie in hun land kunnen houden, en hun vrouwen als oorlogsbuit kunnen nemen.” Vanaf 2:50 zie je een groep protesterende mensen, met op zijn zachtst gezegd de verdenking extremistische moslim te zijn, tegenover de politie in Engeland. Hun doel is moslimdominantie van de UK. Ze willen van Buckingham Palace een lokale moskee maken en de koningin tot moslima bekeren.

“The media continually repeats the narrative: ‘Muslims are moderates. Anyone who criticizes Muslims are extremists.’ While the majority of interviewed (in this case American) muslims prefer the sharia law above the American law.” De media blijven maar herhalen: moslims zijn gematigd, iedereen die moslims bekritiseert, is een extremist. Terwijl een meerderheid van de geïnterviewde (in dit geval Amerikaanse) moslims de sharia-wetgeving boven de Amerikaanse wet prefereert.

Ook in Europa is dat het geval in moslimwijken zoals Molenbeek, waarin de mening van gematigde moslims werd gevraagd over invoering van de Sharia. “This is how mass-immigration without integration looks like.” Dit is hoe massa-immigratie zonder integratie eruit ziet.

 

Sharia-patrouilles zijn al realiteit in de UK

“Op deze avond starten zij met het praten met non-moslim mannen die in een park bier aan het drinken zijn, wat verboden is in de islam. ‘Er is een hoop geweld hier, we adviseren je op te houden met bier drinken’. Maar de Sharia-patrouilles zijn niet altijd zo vriendelijk, een vrouw met een korte rok wordt lastig gevallen. En een (vermeende) homo wordt beledigd.”

 

Moslim-demonstranten verstoren de thuiskomst van UK-soldaten

Demonstraties ten behoeve van volledige islam in de UK en Europa. Spandoek “Sharia will dominate the world.” (Sharia zal heersen in de wereld.) Vanaf 6:20 opruiende speeches en later rellen in beeld.

 

Recht om te protesteren?

In beginsel geldt: mensen dienen vrijheid van meningsuiting te hebben, en hieruit afgeleid het recht om zich te uiten door middel van protesten. Een belangrijk deel van dit schrijven gaat nota bene over vrijheid van meningsuiting. Maar als deze protesterende mensen onder het mom van deze zelfde vrijheid van meningsuiting de huidige staat met al zijn grondwetten, wetten, regels, normen en waarden ontkennen, verachten, en zelfs ongeldig willen verklaren omdat zij een eigen, aparte rechtstaat (gebaseerd op de sharia) willen invoeren, dan moet in dat geval het recht op protesteren vervallen, sterker nog, dit moet bestraft worden.

Het is namelijk onacceptabel dat mensen gebruik mogen (blijven) maken van bepaalde rechten om alle bestaande (grond)wetten in een land omver te willen werpen en de verworven vrijheden van anderen in te willen perken. Ze komen er zelfs openlijk voor uit de rechtstaat in o.a. de UK omver te willen werpen. Deze mensen vertonen hiermee niets minder dan staatsgevaarlijk gedrag en dienen dienovereenkomstig gestraft te worden. Tegelijkertijd moet er een discussie op gang komen hoe om te gaan met herhaalde overtredingen, waarbij ook het verlies van het staatsburgerschap als mogelijkheid besproken moet worden.

3. De islam: religie van vrede of veroveringsstrategie?

Er zijn vele vredelievende moslims, goede mensen, maar waarom doen sommige moslims dan zo ‘onaardig’ en onverdraagzaam tegen ons? Islam is toch een religie, een religie van vrede? Helaas niet, kwam ik achter. Islam is veel meer dan een godsdienst. Hij is een leer, een ideologie, een politiek systeem met een (sharia-)rechtspraak, en opleiding en handhaving. Gebaseerd op de wens tot totale heerschappij (van de islam) over de wereld. Dat wil dus niet zeggen dat alle moslims alle aspecten van de islam delen. Dit gaat over het weergeven van alle aspecten van de islam. Het zou zeer nuttig zijn om dit filmpje te hebben met Nederlandse ondertiteling, en ja dit is een oproep.

 

109 keer dood aan de ongelovigen

Volgens deze site zijn er minstens 109 verzen in de koran die moslims oproept oorlog te voeren met niet-gelovigen ten behoeve van de islamitische heerschappij. Sommige zijn behoorlijk specifiek met commando’s om hoofden af te hakken en vingers, en om ongelovigen te doden waar ze zich ook verschuilen. Moslims die niet meedoen met deze strijd worden ‘hypocriet’ genoemd, en gewaarschuwd dat Allah hen naar de hel stuurt als ze niet meedoen aan de slachtingen.

Een voormalig moslim aan het woord

Hierbij iemand die 16 jaar lang moslim was en er afscheid van nam. Er wordt in dit filmpje slechts 1 reden benoemd, maar het verklaart zo goed het huidig gedrag van veel moslimimmigranten in Europa! Citerend uit de Koran: “This is nothing more than legalized rape of married woman and I cannot believe this is from God and therefore I am rejecting the Koran and Mohammed on this issue.” Dit is niets meer dan gelegaliseerde verkrachting van getrouwde vrouwen, en ik kan niet geloven dat dit van God afkomstig is, en daarom wijs ik de Koran en Mohammed af op dit punt.

 

Gematigde moslims en doodsbedreigingen

Een andere reden dat gematigde moslims het niet gaan redden, is dat zij, als de druk hoog wordt, door de geweldsdreiging zwichten voor de radicalere moslims die zichzelf als echte moslims beschouwen. Dat is ook een van de redenen dat gematigde moslims liever niet luid hun stem willen laten horen, uit angst voor gevolgen. De extreme moslims keren zich ook tegen de gematigde moslims.

Een voormalig moslim over doodsbedreigingen. “I never attacked Mohammed or muslims. I simply read islamic sources and then ask muslims questions. And because of that a number of muslims want me dead. Islam is not a religion of peace. Rather it’s a death cult that seeks to kill anyone who disagrees with it.” Ik heb nooit Mohammed of moslims aangevallen. Ik heb simpelweg islamitische bronnen voorgelezen en ik heb vragen gesteld aan moslims. En daarom is er een aantal moslims dat mij nu dood wil hebben. Islam is geen religie van vrede. Het is eerder een doodcultus die er naar streeft iedereen te doden die het niet met hem eens is.

 

Het concept Taqiyya. Koran staat liegen en misleiden toe

Een belangrijke andere reden die speelt, is dat het moslims is toegestaan om te liegen en te misleiden. In de Koran staat beschreven dat het toegestaan is te liegen (“Taqiyya”) tegen ongelovigen en hen te misleiden en zodoende hun doel te bereiken.

“Koran 3:28, Taqiyya also involves pretending to be friendly towards non-muslims even though you hate them.” Koran 3:28, Taqiyya betekent ook vriendelijk zijn richting non-moslims, ook al haat je ze eigenlijk. Het gaat ook over vrienden maken met non-moslims, dat mag ook niet. Dit verklaart deels de gebrekkige integratie in mijn ogen. Beschouw het concept Taqiyya ook heel goed als je de resultaten van op zich representatieve enquêtes interpreteert, bijv. over de wens om de sharia in te voeren (en het “wel meevalt”). Of bij het laten schuilen en beschermen van (radicale) moslims binnen de gelederen in moslimwijken met gematigde moslims.

Probleem is dat we daarom niet weten hoe groot het probleem is, omdat de waarheid zeer slecht te achterhalen valt, en schijn hier waarschijnlijk bedriegt! Ook de rechtschapen, vredelievende, goed geïntegreerde moslims lijden hieronder, want het is voor buitenstaanders niet meer duidelijk of het de echte waarheid of Taqiyya is. Dat heeft dus niets te maken met het idee dat de Europeaan niet bereid zou zijn om met een schone lei,en kijkend naar het doen, laten en gedrag van een goede moslim, een zinvolle vriendschap op te willen bouwen gebaseerd op vertrouwen.

Nee, het heeft te maken met het objectieve feit dat de leer die de moslims aanhangen, de islam, is gebaseerd op de koran, waarin behalve vredelievende verzen ook op diverse manieren liegen en bedriegen omschreven/voorgeschreven staat, en o.a. een geleidelijke wereldheerschappij van de islam door volksverhuizing en het baren van veel kinderen. En daarnaast nog eens een oproep tot geweld richting ongelovigen en overname van de wereld door islam, wat extremistische moslims inspireert tot aanslagen en Jihad.

In de wetenschap dat er maar 1 koran is, en rekening houdend met “Taqiyya”, hoe kun je dan als welwillende Europeaan beoordelen of je te maken hebt met een echt vredelievende moslim, of een schijnbaar vredelievende moslim die stilletjes toch de wereldheerschappij van de islam wil en wacht tot de grote dag is aangebroken dat ze een meerderheid vormen?

 

De invloed van islam op het leven van moslims

Een voormalig moslimdame heeft een bijzonder goede analyse over de islam, de invloed ervan op het leven van moslims, en de denkwijze van moslims inzake gewelddadige koran-verzen.

“So if you look at islam it’s actually not peaceful.  […] Muslims, most of them are not for terrorism, are not violent people but their religion is violent. And the problem with being a peaceful person and founding your entire life on a violent religion, is that when you are faced with difficulty and oppression, when people are pressing your religion, when you are confronted with critic, or when a muslims refuses to abide the laws of islam, that’s when you start seeing those abusive elements. That’s when you start seeing that those good people very peaceful people they have been corrupted […] It does actually matter where you religion comes from, no matter how peaceful it is for you, what good it makes you do, it matters if it is the religion of Satan or not.[…] it’s dangerous to have a religion base you live on, that is fake, is promoting abuse and control and that allows for violence.” Dus als je kijkt naar de islam, is hij eigenlijk niet vredelievend. […] De meeste moslims zijn niet voor terrorisme en zijn geen gewelddadige mensen, maar hun religie is gewelddadig. En het probleem met aan de ene kant een vredelievend persoon zijn en aan de andere kant het baseren van je hele leven op een gewelddadige religie is, dat wanneer je in moeilijke situaties komt, wanneer je onder druk gezet wordt, wanneer mensen je religie forceren, wanneer je geconfronteerd wordt met kritiek, of wanneer een moslim weigert de wetten van de islam te volgen, dat het moment is waarop je die verkeerde elementen gaat zien. Dat is het moment waarop je ziet dat die goede mensen, die erg vredelievende mensen, zwichten voor het verkeerde. Het maakt wel degelijk uit waar je religie vandaan komt, onafhankelijk hoe vredelievend zij voor jou is, wat voor goede dingen zij jou laat doen, het maakt uit of het de religie van Satan is of niet. Het is gevaarlijk een religie te hebben, waar je je leven op baseert, die nep is, die mishandeling en controle propageert, en die geweld toestaat.

De omvang van het probleem en fases van de Jihad-strijd

Helaas is een (onbekend, naar schatting van een andere ex-moslima 15-20%) van de zich naar de buitenwereld als gematigde moslim presenterende groep in werkelijkheid juist sympathiserend met een meer totalitaire, radicale islam (in lijn met het Taqiyya-concept). En steunt deze groep de (veroverings)strategie van landen en culturen, namelijk de Jihad (met duidelijk beschreven fases).

In de eerste fase presenteren zij zich als “vredelievend”, totdat zij genoeg gegroeid zijn. Helaas moeten we constateren dat fase 1 in Europa voorbij is en we in fase 2 zitten: “de islam ‘verdedigt’ zich”, waarvan parallelle samenlevingen en sharia-handhaving een voorbeeld zijn. Fase 3 is de eindfase, waarin de islam heerst over de hele bevolking en zij op z’n best tweederangs burger is en zich moeten schikken naar de sharia.

Slechts één interpretatie Koran

Als u nog iets meer wilt weten waarom elke moslim het (op een aantal punten zeer afkeurenswaardige) gedrag van Mohammed in meer of mindere mate volgt:

“Ik ben hier om te vertellen dat het niet uitmaakt welke interpretatie van de koran ik, jij, de ‘gematigde moslims’ of zelfs Islamitische Staat (IS) heeft. Er is maar één interpretatie van de islam en die is door Allah goedgekeurd in de Koran, en dat is die van Mohammed zelf.

 

Steeds meer experts laten van zich horen

Ook steeds meer deskundigen laten van zich horen, en zien soms in dat ze het verkeerd hadden. Zo zegt de Britse deskundige voor mensenrechten en gelijkberechtiging, Trevor Phillips“Immigratie volledig fout ingeschat. Moslims zullen zich niet aanpassen. Delen van de islam vormen in het Westen nu naties onder naties.”

En hier het onderzoek van Ruud Koopmans, Nederlands migratiesocioloog te Berlijn:

www.nrc.nl en www.ad.nl

Nederlandse situatie

Deze is uitermate zorgwekkend, omdat onduidelijk is in hoeverre er in Nederland dagdagelijks (Arabische) koran-verzen te horen zijn in de moskeeën waarin bijv. opgeroepen wordt tot onverdraagzaamheid en haat naar ongelovigen. We verstaan het niet en zijn er niet bij. Ook onduidelijk is in hoeverre de islamitische leer en scholing past binnen onze Nederlandse samenleving: www.dagelijksestandaard.nl en www.dagelijksestandaard.nl

(Toekomstige) Censuur

Het is nu nog mogelijk om dit te delen met u. Facebook is al gecensureerd, Google is nu bezig de reclame-inkomsten van bepaalde (nep! of nep?)-nieuwswebsites aan banden te leggen. En ik sluit niet uit dat bepaalde YouTube-filmpjes straks ook ‘stilletjes’ offline gehaald worden of de URL naar een ander filmpje verwijst. Quote van degene die een van de filmpjes op YouTube plaatste: Bekijk dit, voordat het gecensureerd is! Een andere quote: YouTube heeft dit filmpje al eens eerder verwijderd. Filmpjes die over de islam gaan en die op basis van de Koranteksten zelf feiten benoemen, maar die als ‘beledigend’ of ‘racistisch’ opgevat kunnen worden.

Ter info: alle linkjes deden het eind januari 2017. Als dit niet meer zo is, of als ze verwijzen naar hele andere filmpjes, is er mogelijk sprake van censuur.  Ik heb alle filmpjes veilig gesteld en zal er in dat geval alles aan doen om deze opnieuw in de roulatie te brengen.

Als we namelijk toestaan dat de WAARHEID zoals de waarheid over de islam niet meer gezegd mag worden, dat feiten weggewuifd worden, verliezen we uiteindelijk ook onze VRIJHEID.

Nederlandse motie, bescherming islam

Er is al een Nederlandse motie aangenomen om de islam te beschermen, kijkt u goed naar de partijen die voor stemden en kies op 15 maart alstublieft juist! Er is ook al Europese wetgeving in de maak om ‘belediging’ van de islam wettelijk te beschermen, en dan is waarschijnlijk zelfs dit schrijven strafbaar, zo ver zijn we al. Trek aan de noodrem, dit kan en mag niet zo doorgaan!

Een brandbrief van een voormalig Nederlandse dominee

Het angstige scenario dat zich ontvouwt, valt zelfs een voormalig Nederlandse dominee op. Hierbij een pittige ingezonden brief van begin dit jaar van een voormalig dominee in Amsterdam:

“Enkele maanden geleden vertrouwde een jonge vrouw met een hoofddoekje mij toe dat zij ‘gaan winnen, niet door ons te doden maar door te baren.´ Ze voegde er aan toe: ´Als wij eenmaal in de meerderheid zijn, dragen alle vrouwen hier hoofddoekjes´.

Als dat echt waar is, en onderdeel van de islamitische veroveringsstrategie, zou ik graag het taboe hierover doorbroken willen zien, en om te beginnen beleid zien met als inzet om de grote verschillen in geboortecijfers te verkleinen, weg te nemen, en om te buigen.

4. Beeldmateriaal met hele andere kijk; verband met huidig beleid

Nu volgen filmpjes met verzameld beeldmateriaal van alternatieve media. Hou er rekening mee dat het heftige beelden zijn, omdat zij weergegeven zijn vanuit een totaal andere kijk dan die van de huidige media.

Invasie in Europa, de onjuiste migratiecrisis.

“UK go to hell. Free speech go to hell.”  UK naar de hel, vrijheid van meningsuiting naar de hel ermee.

Moet u zich het omgekeerde beeld proberen voor te stellen: een protestmars met opruiende teksten in het hart van Saoedi-Arabië vlakbij het Koninklijke paleis door blanke christenen die scanderen dat de islam moet vallen, dat zijn wetgeving moet verdwijnen, het paleis een kerk moet worden, en de Koninklijke familie zich moet bekeren tot christen of anders moet wegwezen.

Denkt u dat deze protestmars toegestaan wordt? Dat het geaccepteerd wordt dat de vlag van het land verbrand wordt met leuzen om de staat Saoedi-Arabië zoals die is, op te willen heffen? Dat er geen arrestaties verricht worden? Dat er geen straffen uitgedeeld worden (nog even los van het feit welke straffen)? Dat deze mensen niet het land uitgezet worden (of: gestraft volgens de sharia, hetgeen de doodstraf kan betekenen)? Denkt u dat er door de gevestigde orde geroepen wordt tegen kritische inwoners van Saoedi-Arabië over deze protestmars dat zij zich rustig moeten houden, dat de protestgroep het recht heeft om te protesteren, en dat de kritische inwoners zelf discrimineren en ‘racistisch’ en ‘xenofoob’ zijn als ze hier tegen in het verweer komen? Ik denk het niet!

Transformatie en uiteindelijk de val van Europa en waarden zoals we die kennen

Duitse:  “Ja we krijgen het voor elkaar (Wir schaffen das), rechtstreeks naar onze collectieve ondergang ja!” “Duitsland: 20 miljoen moslims in 2020.”

Speech van een imam: “Met de moslimmigratie naar Europa, en het ontbreken van Europa’s wens om te trouwen en kinderen te krijgen, zullen 100 mensen daar opgevolgd worden door 80. Tien jaar later zullen die 80 opgevolgd worden door 60, en die 60 opgevolgd door 40, en die 40 worden er 10 na tien jaar, en 20 jaar later zal er niet eentje van hen (de oorspronkelijke Europeaan) over zijn!

Vooropgezet plan (EEG/EU/VN) zonder mandaat bevolking

Aan het begin van dit schrijven toonde ik de onacceptabele reactie van de voorzitter van het Europees Parlement na het noemen van de feiten, zoals de verkrachtingen in Europa. Deze reactie is geen incident, want het erge en onthutsende is dat dit allemaal beleid is, op meerdere fronten ben ik achter gekomen. Dat wordt door sommige politici gelukkig wel gezien, zie bewijs in filmpje hiervoor.

Zo is het onderdeel van een vooropgezet plan, het Coudenhove-Kalergi plan. Een plan dat nooit geaccordeerd is door de inwoners van de lidstaten, sterker nog, het is nooit gepresenteerd en wordt al heel lang zonder toestemming van de bevolking uitgevoerd!

“In zijn boek Praktischer Idealismus beschrijft de Oostenrijker Richard Coudenhove-Kalergi hoe Europa in de toekomst niet langer bewoond zal worden door de oorspronkelijke bewoners van Europa, maar door een mengelmoes van Europese, Aziatische en Afrikaanse volkeren. De nieuwe Europeaan moet volgens Coudenhove-Kalergi lijken op de oude Egyptenaren. Het is een beangstigend idee dat de plannen van Coudenhove-Kalergi één voor één worden gerealiseerd. Hoewel de Oostenrijker zijn ideologie bijna honderd jaar geleden voor het eerst vorm gaf, lijken we tegenwoordig toe te werken naar de voltooiing van zijn wereldbeeld. En wat te denken van de eindeloze legale en illegale migratiestromen waar Europa mee wordt geconfronteerd?  Ook dit sluit naadloos aan op Coudenhove-Kalergi’s wereldbeeld. Is dit de werkelijke reden waarom de Europese elite weigert de massa-immigratie een halt toe te roepen?

Elke twee jaar wordt de Coudenhove-Kalergi prijs uitgereikt aan “leidende persoonlijkheden die met enorme toewijding werken aan de unificatie van Europa.” Twee bekende ontvangers van de prijs zijn niemand minder dan de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de oud-voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy.” http://curiales.nl

En zonder doekjes eromheen te winden eveneens hier verwoord.

Eerst kwamen de “tijdelijke” arbeidsmigranten, toen een “multicultureel experiment”, toen vluchtelingen, en daarna het antwoord tegen de krimpende bevolkingsaantallen. Maar telkens met hetzelfde doel: het gaat hierbij om hun utopische wens om  één identiteitsloze cultuurloze bevolking in “De Verenigde Staten van Europa te krijgen.

Het is sowieso de vraag of het plan wel slim is om alle genetische biodiversiteit bewust tot nul te reduceren, want dit nieuwe volk is dan totaal niet weerbaar tegen eventuele toekomstige ziektes. Maar een democratisch mandaat van de bevolking, met in feite de vraag of het bereid is zichzelf op termijn op te heffen, is er hierover zeker niet!

Als het aan de gevestigde orde ligt, gaat het gezicht van Europa de komende twee tot drie decennia totaal veranderen. Bijvoorbeeld de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble (CDU) die dit openlijk verkondigt. Volgens Schäuble zou Europa zich ondanks de aanhoudende asielcrisis niet moeten afsluiten.  Veelmeer zouden migranten, expliciet moslims, aan de openheid van de samenleving bijdragen. Bovendien zou Europa zonder immigratie “in inteelt degenereren”.

Onze (klein)kinderen zullen moeten opgroeien in een maatschappij die stap voor stap steeds islamitischer zal worden. Voor dat doel worden er de komende 20 jaar niet alleen 70 miljoen moslimmigranten naar Europa gehaald, maar wordt ook Turkije, met 80 miljoen moslims, lid gemaakt van de EU. Onze toekomst: discriminatie en onderdrukking; vrijheid en welvaart verdwijnt.

VN-plan tot snelle verandering Europa

Lees hier eens hoe er voorbij gegaan wordt aan een zinvolle discussie, hoe er omgegaan wordt met de waarheid door de VN.

De invloed van olie

Alsof het niet erg genoeg is, speelt er nog iets anders ernstigs dat een zeer belangrijke oorzaak is van het uitblijven van duidelijke actie van politici en waarom de bevolking voorgelogen wordt! Na de oliecrisis rond 1971 is afgesproken in de Resolutie van Straatsburg: Islam voor olie. Immigratie voor olie. In dit document belooft de EEG om voortaan de Arabische immigratie actief te bevorderen en de nieuwkomers ruim baan te geven om hun cultuur naar Europa te exporteren. De tekst benadrukt “de grote verrijking die het Arabisch cultuurgoed ons te bieden heeft, vooral op het gebied van normen en waarden”, en draagt de lidstaten op om aan de verspreiding “de hoogste prioriteit” te geven. De pers moet worden ingeschakeld “om een gunstig klimaat te scheppen voor de immigranten”, en de academische wereld moet worden gemotiveerd “om de nadruk te leggen op de positieve bijdrage van de Arabische cultuur aan de ontwikkeling van Europa”. Geld moet worden uitgetrokken om de oprichting van moskeeën, islamscholen, centra voor Arabische cultuur en wetenschappelijke instituten ter bestudering van de islam te stimuleren. Het staat allemaal zwart op wit. Sinds 1975. Dankzij ons onvolprezen Europarlement.

We laten we het dus ook toe dat Saoedi-Arabië met miljarden euro’s per jaar (oliegeld) de islam sponsort en doet uitbreiden in het Westen, maar dan de islam volgens zijn leer, de traditionele islam, waarin mensen gestenigd en onthoofd worden. De veronderstelling van groei van ‘gematigde islam’ moet dus kritisch worden bekeken, omdat de belangrijke bron zelf nu juist niet gematigd is!

En we laten ook toe dat de VN-mensenrechtenraad een Saoedi als hoofd/voorzitter heeft gekregen. “Oliegeld en politiek staan boven mensenrechten. Saoedi-Arabië heeft misschien wel de slechtste reputatie als het gaat om godsdienstvrijheid en vrouwenrechten.”

Parallelle samenlevingen o.a. in Duitsland

We hebben buitenlands nieuws nodig om vast te stellen dat complete wijken die een parallelle samenleving vormen een belachelijke onacceptabele situatie is. En dat we zo ons land ook letterlijk kwijt kunnen gaan raken op deze manier. Mensen met zwaaiende niet-Nederlandse vlaggen geven een indicatie.

Zo is dat ook met Kosovo gebeurd, zoals een Serviër als reactie op een van de filmpjes aangaf: van 30% moslims in 1945 oplopend tot 80% en daarna verklaarden ze zich succesvol en onomkeerbaar onafhankelijk van Servië. Nu is 98% moslim en de oorspronkelijke bewoners zijn gevlucht. Precies zoals de Jihad werkt. Al eeuwenlang!

“Germany is conquered culturally, quite litterally“. Duitsland wordt cultureel veroverd, nogal letterlijk.

“If Merkel is not stopped, German youth may be a minority by 2020 in their own country. These are civilization shaking events in the history of the West and they will affect all.” Als Merkel niet gestopt wordt, zou de Duitse jeugd in 2020 wel eens een minderheid kunnen vormen in hun eigen land. Dit zijn gebeurtenissen die beschavingen op haar grondvesten doen schudden in de historie van het Westen, en ze hebben invloed op iedereen.

Buiten dit is het zeer ernstig dat dit enorm ingrijpende plan, dat tevens al bijna onomkeerbaar is (“Duitsland vanaf 2020 een moslimland”) nooit is voorgelegd aan de bevolking. De bevolking heeft hier nooit democratisch over kunnen beslissen, maar wordt gewoon rücksichtslos geconfronteerd met de gevolgen.

 

Gevolgen voor Nederland

En wat denkt u dat de gevolgen voor Nederland zijn als ze in Duitsland ‘wakker’ geworden zijn, en veel strenger gaan optreden, regelingen versoberen of afschaffen, en migranten gaan terugsturen? Al zou slechts 10% van de 500.000 – 1.500.000 vluchtelingen, in plaats van huiswaarts te keren, besluiten om uit te wijken naar de open grens met Nederland, dan heeft Nederland er een groot probleem bij. In dat licht moet er een serieus debat plaatsvinden over aangescherpte grenscontroles en/of het sluiten van grenzen. Dit in het belang de eigen welvaartsstaat en eigen veiligheid van de Nederlanders te beschermen. We mogen niet de dupe worden van de historisch onvoorstelbaar domme fout van Angela Merkel.

Het is ook zeer ernstig dat een (flink) deel van de politici het weet, en het zelfs prima vindt. Waarom? Mogelijk omdat ze zichzelf haten uit schuldgevoel voor de Tweede Wereldoorlog, en ze dan iets “goeds” denken te doen, en ze willen zich vooral niet – ten koste van alles – xenofoob (=angst of afkeer voor vreemdelingen) opstellen.

Dit schuldgevoel is misplaatst en onnodig. Sommige Duitsers willen, omdat ze zichzelf als afstammelingen van nazi’s beschouwen, zo weinig mogelijk nakomelingen, zichzelf feitelijk opheffen. Maar de huidige Duitsers hebben geen schuld aan de gebeurtenissen die meer dan 80 jaar geleden begonnen. Duitsers mogen trots zijn op hun identiteit en cultuur, maar velen van hen lijken het omgekeerde te voelen en denken en dat is een ernstige zaak.

 

“1984”, George Orwell in de praktijk in 2017

“We are litterally living in 1984.This is what George Orwell wrote about. We are being presented with a false and fake reality by our goverment and media. And the real reality is kept from us. Distorted, and if you dare to point it out you will be punished.” We leven letterlijk in 1984. Dit is waar George Orwell over schreef. We krijgen een valse waarheid gepresenteerd, een nep-realiteit door onze overheid en media. En de echte realiteit wordt achtergehouden, vervormd en als je daar iets van durft te zeggen, word je gestraft.

We hebben weinig tijd om het tij te keren, mochten we dit tij willen keren voor onze kinderen en kleinkinderen. Anders is er geen weg meer terug en zijn we niet overgeleverd aan de Goden, maar aan de sharia.

Amerika

In Amerika is er wel een toenemende mate van bewustzijn. “So what’s happening here: these are the hero’s standing up for the victims of islam, and what we have is a co-alliance between the left and islam and they are making hero’s the perpetrators.” “You are dangerous [the political left] by shutting us up about the evil that we face.” Dus wat gebeurt er hier: dit zijn de helden die opkwamen voor de slachtoffers van de islam, en wat we hier hebben is een samenwerking/alliantie tussen de Linksen en de islam, en zij maken  helden van de daders. U [politiek Links] bent gevaarlijk door ons de mond te snoeren over het kwaad waar we mee te maken hebben.

“If Europe does not do something fast to change their policy of mass migration, they will lose the universal values that make them one of the greatest places to live on earth.” Als Europa niet snel haar beleid aanpast over massa-immigratie, zal ze haar universele waarden verliezen die haar maakten tot een van de prachtigste plekken op aarde om te leven.

Behalve (relatief beperkte aantallen) echte oorlogsvluchtelingen plus een ‘tussengroep’ aan rechtschapen mensen op zoek naar een beter bestaan is er ook een (mogelijk veel groter) ‘leger’ aan jongemannen, sympathiserend met de leer van Mohammed, in Europa neergestreken, en zo is gebleken: om Europa te terroriseren en uiteindelijk over te nemen. De signalen zijn gelukkig overduidelijk, mits je bereid bent de waarheid te willen zien.

Dat we mensen in Amerika nodig hebben om ons te vertellen wat er echt gebeurt, is schokkend.

“Notice all these people are man. I don’t see any woman, where are the children? The politicians have opened the gates to the enemy. Your very civilization is being taken away from you in this project. You should be very concerned, especially white woman. Do you white woman think you’re gonna have it any better in a nation not built by white gentiles?” Zie je dat al deze mensen mannen zijn? Ik zie geen vrouw, en waar zijn de kinderen? De politici hebben de hekken geopend voor de vijand. Jullie eigen beschaving wordt hiermee weggenomen van jullie gedurende dit project. Jullie zouden zeer bezorgd moeten zijn, vooral de blanke vrouwen. Denken jullie blanke vrouwen nu echt dat je het beter hebt in een land dat niet gebouwd is door blanke ongelovigen?

 

Verstoren van het evenwicht

Het lijkt me sowieso niet verstandig om een enorme groep jongemannen toe te laten in een samenleving met een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen. Dat verstoort het evenwicht en geeft spanningen op het vlak benadering van vrouwen, contact en relaties tussen man en vrouw. (voorbeeld: Duits zwembad met cirkel van 10-15 springende moslimmannen om 3 dames heen en enkele voorbeelden van betasting in het zwembad) Tel daarbij op dat de cultuur en het gedrag van de jongemannen totaal anders zijn dan we gewend zijn en vereisen.

En het feit dat het veel moslimmannen zijn die de vrouwen van het betreffende land soms minderwaardig vinden t.o.v. hun eigen vrouwen o.a. omdat veel vrouwen geen maagd meer zijn (anekdotisch en exemplarische aanwijzing die volgde uit interview met jonge moslimverkrachters) Het gedrag en kleding van de vrouwen komt ook niet overeen met de Koran. De vrouwen lopen zonder hoofddoekje of boerka en vaak in voor hen uitdagende kleding, soms vergelijkbaar met de kledij van prostituees in hun eigen land, en sommige verkrachters zeggen dat ze het dus zelf uitgelokt hebben.

Dit alles lokt onwettelijk (maar mogelijk volgens de Koran wel toegestaan) gedrag uit, zoals aanranding en verkrachting, en creëert een enorme spanning, onevenwichtige situatie, en incompatibiliteit tussen de moslim-immigranten qua seksuele moraal en normen en waarden op grond van geloof.

Je moet je serieus afvragen of je dit wel moet willen, of je hier wel integratie-inspanningen voor wilt plegen, gezien de kosten en gevaren, en in hoeverre het in belang is voor bijv.  de reeds aanwezige mannen in het land. Ik zeg met mijn gezond verstand: Stop! Dit doe je je vrouwen in Europa en Nederland en ook je mannen niet aan. Zorg voor een nette regeling en stuur hen terug naar hun oorspronkelijke land mits dit veilig is. En voor de meeste economische vluchtelingen is dit het geval.

Wetten en verdragen lopen soms achter de feiten aan

Bij de aanpak van zo’n soort staatsgevaarlijke trend van agressieve veroveraars moeten we er rekening mee houden dat sommige huidige wetten en internationale verdragen, die de aanvallers juist beschermen en verdedigen, ons dus niet meer helpen als zelfverdediging. Sommige verdragen zijn opgesteld in een andere tijd en gebaseerd op het goede doorsnee gedrag van de meeste mensen, maar de tijden zijn veranderd. En het is naïef om te denken dat het handhaven van sommige van die verdragen ons gaat helpen, terwijl het in feite slappe maatregelen zijn die de overtreders en veroveraars helpen.

Als sommige huidige wetgeving ervoor zorgt dat mensen die niet passen in Europa of Nederland, omdat zij er een gevaarlijk gedachtegoed op nahouden, en ook nooit hier zullen passen, zich hierop kunnen (blijven) beroepen om toch hier te blijven, dan moet besproken worden of en in hoeverre die wetgeving nog moet blijven bestaan. Ik denk dat het nodig is om hardere wetgeving te introduceren, bestaande wetgeving aan te scherpen en mogelijk enkele internationale verdragen op te zeggen, in ieder geval tot de lieve vrede weer is hersteld. Sommige landen nemen hun staatsburgers niet terug, sommige ‘vluchtelingen’ blijven liegen over het land van herkomst en traineren zo jarenlang het proces, en dit alles op kosten van de belastingbetaler. Dit moet hard aangepakt worden. Doen we dit niet, dan worden we overlopen, figuurlijk en zelfs letterlijk (voorbeeld terugtrekkende politiemacht door een stoet Jihad-aanhangers).

Jarenlang dezelfde boodschap leidt tot ingesleten schijnwaarheid

De ontkenning bij sommigen (helaas nog: velen) is stuitend. De verzachtende omstandigheden betreft de massale en jarenlange hersenspoeling van de bevolking door de (oude) media, die in dienst van de gevestigde politieke orde opereren zonder echte kritische vragen over het (beoogde) beleid. En zonder een afgewogen beeld te geven over de kwestie, waarbij andere denkbeelden afgebrand worden en gedemoniseerd. Zo is een eerlijke discussie en debat op argumenten niet mogelijk en dit ontwricht de hele samenleving. Het is moeilijk om een jarenlang foutief denkbeeld los te laten, maar het is absoluut noodzakelijk!

Ook dit filmpje is een verplichting om te zien. “Je moet maar een armlengte afstand houden als Arabische mannen of Noord-Afrikaanse mannen proberen je aan te randen of te verkrachten.” “80% van de vluchtelingen is niet eens Syrisch. Wat is er in vredesnaam aan de hand met de politieke leiders?

 

Nederland

Maar in Europa en in Nederland zijn vele inwoners nog “blind”. Ze leven hun leventje en hebben geen flauw benul wat er echt aan de hand is. Denk niet dat Nederland gevrijwaard blijft. We staan (helaas) pas aan het begin. Maar het is al begonnen en het wordt veel en veel erger als we niet ingrijpen. En het is erger dan u denkt dat het is. Je kunt de berichten namelijk slecht vinden in de reguliere, oude media en dat komt omdat zij er bewust nauwelijks aandacht aan wensen te besteden, de situatie verbloemen, omdat zij het huidig regeringsbeleid verdedigen.

Denkt u dat dit onzin is en er niet gecensureerd wordt?: www.dagelijksestandaard.nl

Desondanks komt er mondjesmaat wel wat naar buiten, hieronder 5 voorbeelden.

www.ad.nlwww.dagelijksestandaard.nlwww.geenstijl.nlwww.volkskrant.nl
www.dagelijksestandaard.nl

De moeite waard om die brief van die AZC-medewerker eens te lezen.

Motie inzake veiligheid Nederlanders is verworpen. Algemeen stemadvies maart 2017.  

En hoe beschermen onze volksvertegenwoordigers ons in de Tweede Kamer? Als toppunt kan het volgende genoemd worden. We mogen er als bevolking van uitgaan dat de gekozen volksvertegenwoordigers zich “in voldoende mate” op de hoogte stellen van de (echte) gebeurtenissen in de wereld. En gezien alle verschrikkelijke gebeurtenissen in EU-landen die een projectie vormen van wat ook Nederland te wachten staat, dienen ze ethisch juist te handelen in het belang van de Nederlanders.

De praktijk: welke partijen in Nederland  stemden recent in november 2016 TEGEN de motie (nr. 19637-2245 van Sietse Fritsma) om asielzoekers die VEROORDEELD zijn voor een MISDRIJF geen verblijfsvergunning te geven?

Letterlijk, duidelijk en goed te begrijpen: “De Kamer, gehoord de beraadslaging, verzoekt de regering geen verblijfsvergunningen te verstrekken aan asielzoekers die veroordeeld zijn voor het plegen van een misdrijf, en gaat over tot de orde van de dag. Fritsma

Het besluit  is VERWORPEN. Gaat dus niet gebeuren. Deze voor een misdrijf veroordeelde mensen blijven in Nederland! Bijvoorbeeld de 33-jarige asielmigrant die verdacht is van het meerdere malen verkrachten en verdrinkingspoging van een 17-jarig meisje en na afloop van het proces mogelijk veroordeeld wordt voor dit misdrijf.

Tegenstemmers (in volgorde van zetelaantal: VVD, PVDA, SP, CDA, D66, Christen Unie, Groen Links, Groep Kuzu/Öztürk, Partij voor de dieren, Houwers, Klein, Monasch)

Onthoud alstublieft de namen van deze partijen. Zij wensten Nederland onveiliger te maken. Ook richting de verkiezingen in maart 2017, als deze partijen met uitgesproken woorden in debatten, en met woorden op papier in verkiezingsbeloftes, u willen verleiden (bijv. met € 500,-) en willen overtuigen op hen te stemmen!

Niet deelgenomen: Van Vliet.

Wie hadden wel realiteitszin en stemden voor, voor de veiligheid van alle Nederlanders? Een van de basisbehoefte van de Nederlanders: veiligheid!  In volgorde van zetelaantal:

PVV (12 zetels), SGP (3 zetels), Groep Bontes/van Klaveren, het tegenwoordige VNL, VoorNederland (2 zetels), 50plus (1 zetel)

Geen mooie woorden, maar daden! Dat is wat echt telt.

Stemgedrag over wetten/ingediende moties, en het zelf indienen van moties, op basis van uw belangen, dat is een zeer belangrijk deel van het werk van de Kamerleden van de partij waarop u stemt! Mijn definitief stemadvies voor u volgt aan het einde van dit document.

Werkloosheid

De waarheid wordt door de (oude) media niet alleen verdoezeld en actief tegengewerkt, maar zelfs omgedraaid, en degene die de waarheid verkondigen, maar een ‘ongewenste mening’ hebben, worden geminacht, of geframed naar racisten, xenofoben, extreemrechtsen, nazi’s of wat al niet meer.

Op een subtielere manier worden we beïnvloed door het uitnodigen van enkele (zogenaamd objectieve) experts in praatprogramma’s, waarbij de andere ongewenste mening niet wordt uitgenodigd of anders nauwelijks aan bod komt. Van sommige politici en regeringsleiders worden stelselmatig alleen de negatieve berichten belicht.

Ik vraag me bijv. af hoeveel aandacht er gegeven is aan dit bericht over voorspelling van massale werkloosheid. En is er wel eens serieus aandacht besteed of het nu wel of niet zo is dat de definitie van werkloosheid niet lang terug ‘stilletjes’ is aangepast van 12 uur werken naar 1 uur werken per week om als ‘werkende’ gezien te worden, zodat de statistieken als ‘gunstig’ gepresenteerd konden worden, met als boodschap “De regering doet het prima!” Op dat soort zaken moet de media zich storten, het controleren van de regering in dienst van de burger!

Economische migrant versus oorlogsvluchteling

In Nederland wordt nauwelijks gesproken over de aard van de asielzoeker of asielmigrant, dus de verdeling in oorlogsvluchteling versus economische migrant; cijfers krijgen we niet. En duidelijk beleid over behapbare totaalaantallen per jaar überhaupt, en daarbinnen de totalen per categorie om te zorgen dat we voldoen aan de ‘twee wetten van verstandige immigratie’:

“Immigratie kan geweldig zijn voor en land. Het hangt af van de aard en het aantal immigranten. Als eerste moet de immigranten bereid zijn en in staat om de manieren van de inheemse bevolking over te nemen, en ze moeten in staat zijn om economisch bij te dragen. Ten tweede moet het aantal immigranten niet zodanig groot zijn dat het moeilijk wordt voor hen om te integreren, of zo groot dat het de identiteit van het gastland vernietigt.

Ik denk dat Nederland al in behoorlijke mate deze twee verstandige immigratiewetten overtreedt. Zowel de belangen van oorlogsvluchtelingen als die van de Nederlandse bevolking moeten gediend worden. En dat kan betekenen, nee, dat betekent dat we niet iedereen (in de wereld) kunnen helpen. Het ontbreken van duidelijk beleid inclusief open grenzen maakt ook dat de economische migranten er indirect voor zorgen dat de echte oorlogsvluchtelingen minder of onvoldoende hulp krijgen. En dat er daarom weerzin ontstaat binnen de bevolking, juist omdat er geen helderheid is en een overmaat aan economische migranten binnen de grenzen gezien wordt.

Zinvolle belastingbesteding

We kunnen in Nederland elke euro belastinggeld maar 1 keer uitgeven. En dat kunnen we besteden aan een onbekende nieuwkomer die een beter bestaan zoekt.

– Of we kunnen het besteden aan onze ouderen die ons land hebben opgebouwd. Sommige ouderen die nu een plascontract hebben en maximaal 3 keer per dag naar de wc mogen.

– We kunnen het besteden aan onze jongeren, die steeds meer ervaren dat alleen de rijken kunnen studeren, en als de studie gelukt is, ze een torenhoge studieschuld hebben om hun mooie leven voort te zetten.

– We kunnen het besteden aan onze voormalig succesvolle ondernemers en ZZP’ers die mede door nieuwe wetgeving in de armoede terecht zijn gekomen en zich bij de voedselbank moeten melden.

– We kunnen het besteden om het leven te verbeteren van diegene op of onder de armoedegrens die elk dubbeltje moeten omdraaien, door ze eens een extraatje te geven zodat ze blij worden en eens naar een pretpark kunnen met hun gezin.

– We kunnen het besteden om ervoor te zorgen dat de honderdduizenden werklozen die wel mee willen doen in de maatschappij maar geen baan kunnen vinden het wat beter krijgen.

– Aan de werkenden die zich meer en meer geconfronteerd zien met waardeloze flex-contracten zonder zekerheid en stabiliteit en zich met twee of meer banen (in het gezin) staande moeten houden.

– Aan het beperken van de zorgverzekeringspremie en eigen risico die voor steeds meer mensen niet te behappen meer is.

Het eerlijke verhaal en debat erover ontbreekt in Nederland. Dat verhaal is onder andere dat het opnemen van duizenden economische migranten, terwijl er een overschot aan arbeidskrachten is (=werkloosheid), ervoor zorgt dat zij niet kunnen bijdragen aan de samenleving en dat het dus veel geld kost waardoor de oorspronkelijke Nederlanders als geheel langzaam maar zeker steeds armer worden. Iemand noemde het ‘de armoedisering van Nederland’.

Het toenemend ongenoegen hiervoor wordt versterkt omdat de overheid de zaak bewust maar onterecht positief blijft voorspiegelen, en de werkelijkheid manipuleert.

Bestaande gevaren en gevaren die op de loer liggen

Er is een gevaarlijk klimaat ontstaan van censuur en het onterecht wegzetten van steeds meer mensen met andere, ongewenste meningen die van hun vrijheid van meningsuiting gebruik willen maken om misstanden te benoemen. Hiermee wordt de democratie en de hele zorgvuldig opgebouwde Nederlandse beschaving ernstig bedreigd. De gevestigde machthebbers (de beperkte groep mensen die samen bepaalt hoe het moet en zal gaan in Nederland) doet hieraan mee, en dat is zeer kwalijk.

De serieuze problemen en gevaren die de leer van de islam met de hierin beschreven ideologisch doelen met zich meebrengt, en de incompatibiliteit van een groeiende groep aanhangers hiervan met de Nederlandse wetten, cultuur, normen en waarden, zorgen voor een splijtende samenleving en toenemende spanningen met steeds ernstig wordende uitkomsten bij ongewijzigd beleid.

De massale instroom van economische migranten heeft al voor een serieus probleem gezorgd voor de veiligheid van Nederlanders, met name jonge Nederlandse vrouwen, en dit zal bij ongewijzigd beleid nog veel ernstiger worden.

De lange termijn plannen van en voor Nederland en de EU zijn bij veel Nederlanders niet eens bekend, laat staan dat er akkoord hierop is. En dat terwijl de regering de trein die ‘meer EU’ heet maar blijft volgen, zelfs als Nederlanders aan de noodrem hebben getrokken middels een referendum, recent, maar ook in 2005 al tegen de EU-grondwet. Sommige partijen die in Nederland kritisch op de EU zijn, preken lofzangen over de EU in Brussel. De voorbereidingen voor een Europees leger zijn in volle gang, als vervanger van de NAVO, en uiteraard om ons te verdedigen tegen de gevaren van de radicale islam (IS) en tegen Poetin. Een Poetin die door de media al jarenlang eenzijdig als verschrikkelijke dictator is weggezet en de vraag is hoe het echt zit. Alsmede hoe het echt zit met het gevoerde beleid en de gevolgen hiervan voor de toename van de radicale islam. Dit Europese leger kan en mag straks ook ingezet worden (is ook: schieten op) bij ‘binnenlandse’ aangelegenheden, denk aan opstanden, rellen, algemeen “man-made disaster” genoemd, een door de mens veroorzaakte ramp.

Dit betekent verdedigen tegen terroristische aanslagen, maar er wordt ook al rekening gehouden met hele stadswijken die overgenomen zijn en die terugveroverd moeten worden, en met rellen en opstanden van de bevolking.

https://eunmask.wordpress.comhttps://langleveeuropa.nlhttp://xandernieuws.punt.nl,

https://ejbron.wordpress.com

In het licht van de socialistische wens en beleidsplannen ‘Verenigde Staten van Europa’, geen grenzen, de bewuste massa-immigratie en opmars van islam met de hierdoor toenemende spanningen en rellen, zouden onze Europese leiders in de toekomst “zodra in steden en landen de pleuris uitbreekt” met spoed bij elkaar kunnen komen. Hun boodschap zou dan kunnen zijn, met opgeheven armen ‘Dit hebben we niet zien aankomen. Ja, we kunnen niet anders om de orde te herstellen. We roepen de Europese noodtoestand uit.

En hun beslissing kan zijn om de Europese grenzen en individuele landen definitief te schrappen, de orde te herstellen met behulp van dat leger, en zo “Eén verenigd Europa met vrede door de EU” uit te roepen, met totale macht van de EU over alles en iedereen, en de bevolking te controleren tegen de wil van de meerderheid in om hun eigenheid, cultuur en beslissingsbevoegdheid te behouden. Dat is in mijn ogen geen mooi streven meer, maar dat zou een totalitaire staat met onderdrukking en fascisme betekenen.

Heb ik deze ‘waanzinnige complottheorie’ of dit ‘bizarre scenario’ zelf verzonnen? Nee. Ik kom van alles tegen, deel dit met u, en laat het aan u wat u daarvan vindt. En ik doe een oproep aan de (nieuwe) media en onderzoeksjournalisten om de waarheid boven tafel te krijgen, ook bijv. over wat er nu echt gebeurd is en wie er achter de regeringsverandering in Oekraïne zat (afzetting van een democratisch gekozen Russisch gezinde president) en welke snipers er daar op de bevolking hebben geschoten.)

Ik denk dat het grootste gevaar op dit moment wel eens onze eigen (Europese) overheid zou kunnen zijn. En op nummer 2 de oprukkende islam. Er moet dus heel duidelijk iets gebeuren om de bevolking weer in controle te brengen over hun eigen toekomst en doemscenario’s zoals hierboven geschetst te voorkomen. Het roer moet om!

Gevraagde actie van u

Wat kunnen en moeten we nu dus doen? Blijf niet stil zitten! Verspreid deze informatie. Vertel het anderen, help ouderen die niet zo goed Engels kunnen, overtuig anderen voor zover u het eens bent en voor zover dat mogelijk is.

En dit is een moeilijke en lastige weg, heb geduld met uw naaste die ook jarenlang leugens voorgespiegeld heeft gekregen! Neem ze aan de hand mee. Het kan weken duren om vraagtekens te zetten bij ingesleten patronen en je gedachten en meningen opnieuw vast te stellen.

Presenteer de waarheid! Accepteer ook dat sommigen dusdanig geïndoctrineerd zijn of zelfhaat hebben, dat overtuigen onmogelijk is. Verspil uw kostbare tijd dan niet en ga door naar de volgende.

Stemadvies maart 2017

En stem dus 15 maart 2017 op leiders die voor de belangen van alle Nederlanders, voor uw belang, voor uw kinderen en kleinkinderen staan! Ook en vooral als u normaal niet stemt, of dat deze keer niet van plan was, is het zo belangrijk om dat juist 15 maart wel te doen! Ik begrijp uw weerzin tegen de politiek, sta daarom alstublieft één keer wel op en ga naar het stembureau! Deze keer kunt u het verschil maken.

Gezien de vele tegenstemmende partijen op eerder genoemde veiligheidsmotie, is er helaas niet veel verstandige keuze, zoals ik het zie tenminste. Misschien heeft u een ander beeld van de EU gekregen, na alle gepresenteerde belangrijke informatie erover, en kunt u dit meenemen in uw keuze.

Er moet een flinke politieke reorganisatie plaatsvinden, zoals ik het zie. De traditionele politieke partijen mogen minimaal vier jaar hard nadenken hoe zichzelf te veranderen om weer echt in dienst van de bevolking te gaan staan en te stoppen met leugens en politieke correctheid.

Mijn stemadvies is: bekijk de verkiezingsprogramma´s van de volgende partijen goed: PVV, VNL VoorNederland, 50plus, SGP, en kijk ook of goed of nieuwe partijen aansluiten bij uw belangen, zoals Forum voor Democratie.

En denk alstublieft heel goed na als uw voorkeur daarna toch nog ligt bij andere partijen, gezien al hetgeen dat u gepresenteerd is. Het is zeer nuttig de ondemocratische ‘club’ van traditionele partijen dit keer links te laten liggen, zodat er nu waardevolle stappen voor Nederland gezet kunnen worden. En zodat er vier jaar later hopelijk weer echt democratisch te kiezen valt in een ongecensureerde maatschappij.

Het is nog niet te laat, maar het is figuurlijk 2 minuten voor 12 en snelheid is geboden! Een lichtpuntje om te eindigen na al deze ellende is dat sommige landen eindelijk wakker geworden zijn (Zweden, dat het hardst getroffen is. Laat het zover niet komen in Nederland!)

“It ain’t about racism, about being a xenofobe, none of that, it’s about the safety of your people and that’s it. If you want to be humanitarian, help them overthere, don’t bring that chaos into your country.”  Het gaat niet om racisme of een xenofoob zijn, niets van dat alles, het gaat om de veiligheid van je mensen en dat is het. En als je humanitair wilt zijn, help hen dan daar in hun eigen landen, breng de chaos niet in je eigen land.

Allerbelangrijkste conclusie: De waarheid en vrijheid om de waarheid te mogen blijven zeggen, ook als dat anderen niet bevalt, is essentieel. Nu u de waarheid weet, ga over tot actie nu! Wacht niet tot maart, er is ook nu al werk te verzetten, verspreid de (onthutsende) waarheid ten behoeve van onze toekomst!

Tenslotte een oproep aan onze (nieuwe) politieke leiders

Zij dienen met eerlijk en cijfermatig goed onderbouwde scenario’s te komen met plussen en minnen en de bevolking (die zeker niet dom is) meer keuzes voor te spiegelen en een eerlijk maximum inzake immigratie, verstandige ontwikkelingshulp, betreffende het 1975 plan “olie voor islam”, de demografische ontwikkelingen zowel in Nederland als in de wereld bij (on)gewijzigd beleid en de gevolgen, wat we willen met parallelsamenlevingen, beleid inzake de toename en uitoefening van godsdienst dan wel ideologie zoals islam, inzake voortzetting of stop van het Coudenhove-Kalergi-plan, lidmaatschap EU of nieuwe vorm, betaalbaarheid pensioen, zorg, enz.

Er moet landelijk debat komen over moeilijke, maar noodzakelijke vragen zoals Douglas Murray al ter sprake bracht in eerder genoemd filmpje.

Vragen en issues zoals:

– Is Europa een plek waar iedereen van de hele wereld die een beter leven wil naartoe kan komen en legitiem kan wonen?

– Als we in de wereld alle oorlogsvluchtelingen, vijanden van de staat, slachtoffers van een slecht regime bij elkaar optellen, los van de morele wens hen op te nemen, is het dan mogelijk om hen allemaal op te nemen in Europa?

– Als we alle economische migranten in de wereld bij elkaar optellen die in Europa een beter leven zullen hebben dan elders, los van de eventuele morele wens hen op te nemen, is het dan mogelijk om hen allemaal op te nemen in Europa?

Je kunt helaas niet iedereen helpen, en dat doet zeer en dat is menselijk, maar je moet duidelijke grenzen stellen waar het bieden van hulp ophoudt in verband met het zelfbehoud. Het is ook in het belang van de nieuw binnengekomen Nederlanders en Europeanen, zoals Syrische gezinnen zelf, dat de welvaartsstaat intact blijft of niet te veel geschaad wordt, anders kun je andere mensen niet eens blijven helpen. Misschien is het veel beter om hen (straks) te helpen om weer hun stad en land in Syrië zelf op te bouwen binnen hun eigen cultuur. Er moet heel goed nagedacht worden over aantallen economische migranten, omdat dit meestal tegengesteld aan het belang van de al aanwezige bevolking is. Zeker als een deel van hen uit is op overheersing door de islam en invoering van de sharia. De eerlijke gevolgen op alle vlakken, zoals financieel, sociaal, cultureel, demografisch, dienen in beeld gebracht te worden, zodat er grenzen gesteld worden die recht doen aan de eigen inwoners binnen een landsgrens versus mogelijke nieuwkomers.

Voor diegenen die zich misdragen, dienen we te stoppen met het uitspreken van woorden, maar dient er overgegaan te worden tot actie om de Nederlanders, met name de vrouwen, kinderen en ouderen te beschermen. Ik reken op u straks! Ik reken erop dat de bevolking u kan vertrouwen!

En ik reken op u als kiezer om 15 maart de juiste keuze te maken in het belang van zowel ons als groep Nederlanders als in uw eigen belang.

Door:
“W. 8791”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op LONG READ: Zonder blinddoek blijft de wereld hetzelfde, maar de werkelijkheid zien, geeft kans tot verbetering

 1. Republikein zegt:

  Goed artikel hoor.

  Like

 2. Jade zegt:

  Goed artikel.
  Naar mijn mening is dit alles een voor opgezet plan
  om de wereldbevolking te reduceren naar 500 miljoen.
  Op de “Georgia Guidestones” staat het geschreven.
  Jaarlijks hollen politici en koningshuis naar de
  Bilderberg-conferentie om de agenda door te nemen.
  Islam, chem-trails en vaccinaties, fluor in het drinkwater,
  WIFI, alles trekt de overheid uit de kast, want er moeten
  6,5 miljard mensen vermoord worden.
  Wie bepaald dit? De 1% superrijken, die eigenlijk
  allang afgeknald had moeten worden.

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Dat is een behoorlijke lap tekst, maar het zou in de landelijke dagbladen moeten staan in de weekendbijlage.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s