Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen

screenshot_172

… maar met de islam heeft het natuurlijk helemaal niets te maken …

(Door: “Xander”)

9 van de 10 landen van herkomst van niet-Duitse daders zijn moslimlanden, aangevoerd door Syrië – Hessen: 73 van de 77 vervolgde verkrachters afkomstig uit moslimlanden.

Uit de officiële statistieken van het Duitse BKA (Bundeskriminalamt) blijkt overduidelijk dat buitenlanders naar verhouding veel vaker betrokken zijn bij misdaden dan Duitsers. 9,5% van de bevolking bestaat uit migranten en asielzoekers, en is verantwoordelijk voor 33,1% van alle verkrachtingen, 36,1% van alle moorden, 38,4% van alle roofovervallen, en 43,3% van alle (zwaardere) diefstallen. De cijfers geven bovendien een vertekenend ‘positief’ beeld, want alle Duitsers met een migrantenachtergrond – nog eens 11,5% van de bevolking – zijn bij de autochtone Duitsers geteld. Als dat niet was gebeurd, zou het aandeel van migranten in de misdaad hoogstwaarschijnlijk nog veel hoger zijn geweest.

Het BKA beweert aan de hand van dezelfde statistieken al maanden dat ‘buitenlanders niet crimineler zijn dan Duitsers’. Vermoedelijk rekent de overheid erop dat de meeste mensen toch niet de moeite nemen om de harde cijfers te bekijken.

Lees verder>>>
(h/t Steven)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen

 1. Mary zegt:

  Laat nu net die groep Syriers in Nederland explosief gegroeid zijn, de laatste jaren verviervoudigd, we zitten dus nu met zo’n 44.000 Syriers die Rutte en Co er stilletjes naar binnen hebben laten komen. Maar Rutte en Co zullen u ongetwijfeld kunnen vertellen dat er bij ons geen crimineel tussen zit dat is alleen in Duitsland zo, en de EU en VN heeft Rutte gevraagd om nog veel meer van deze verkrachters, criminelen en moordenaars op te nemen, Rutte gaat vrolijk door de EU en de VN te dienen. Dus als je van plan bent op Rutte en Co te gaan stemmen niet zeiken als straks je dochter verkracht en vermoord in een sloot licht he!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Ja en dan nog als je dus op Rutte en Co stemt ben je er mede verantwoordelijk voor dat je dochter, vrouw, buurmeisje, nichtje etc.etc. het risico kon lopen om verkracht en vermoord in die sloot of waar dan ook te eindigen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Charles Martel zegt:

  Zeker weten: criminaliteit heeft niets met ras of ‘religie’ te maken. De gekleurde statistieken uit onze gevangenissen bewijzen dat ten overvloede.

  Like

 4. Pingback: Officiële cijfers: Migranten 9,5% van bevolking, maar verantwoordelijk voor 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen – Rechtsaf doorzee

 5. Het wordt als maar onveiliger in Nederland. Maar dat heeft niets met de islam of onze pareltjes te maken.

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Vanavond groot op de Duitse TV dat afgelopen jaar meer dan vijfhonderd aanvallen zijn geweest van rechtsextremisten op asielcentra en individuele asielzoekers.

  Like

  • Nemesis zegt:

   L Ü G E N P R E S S E !!!

   Sorry, moest toch echt ook even heel hard schreeuwen. Vuile smerige leugenaars.

   Like

  • Steven zegt:

   ..Maar over de duizenden AANVALLEN op vrouwen horen we waarschijnlijk NIKS..want dat gaat de integratie niet bevorderen (als ze al willen integreren)
   Ik ken een vrouw die zit op Nederlandse les..haar dochter moet met mij praten om te vertalen wat haar moeder probeert te vertellen.
   Over die Nederlandse les zei ze…het gaat het “ENE OOR IN EN HET ANDERE WEER UIT”
   Die integratiecursussen wordt ze gewoon door de strot gedrukt..maar het interesseert ze geen REET. (op een enkeling na dan)

   Like

 7. elisah zegt:

  Je zou bijna gaan denken dat vooral criminelen voor vluchteling spelen?

  Like

 8. Thoth zegt:

  Tja. Als jij een iemand berooft, vermoord of verkracht en het is een ‘ongelovige’ of zoiets, dan ontvang je de zegeningen van allah en mo. Kortom, niks bijzonders aan.

  Like

 9. Theoden zegt:

  En met ras heeft het niets te maken. Kijk naar Stefan Moleyneux video over Nederland. Surinamers en Antilianen (Afrikanen) zijn ook net zo crimineel als Marokanen (Noord-Afrikanen)

  Like

 10. Dat is ook het enigste talent wat ze hebben, liegen, bedriegen, verkrachten en de pooier uithangen. Ze beginnen al jong als loverboy. En niet te vergeten het dealen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s