Salafisten bespreken ‘overeenkomst Holocaust en islamofobie’

screenshot_164

(Door: Bauke Schram)

In de Al-Amal-moskee in Hilversum (foto) spreken drie islamitische sprekers over de problemen van moslims in de samenleving. De moskee ligt onder vuur, omdat bleek dat de sprekers ook de ‘overeenkomsten tussen de vooroorlogse Jodenvervolging en de hedendaagse moslimhaat’ zullen bespreken.

‘Meer dan walgelijk en abject,’ zegt Roel Abraham, woordvoerder van het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). ‘De problemen die moslims hebben, en die hebben ze, zijn niet te vergelijken met de industriële uitroeiing van de joodse bevolking in Europa in de oorlog. Die werd door de staat georganiseerd. Zo ver zal het nu niet komen.’

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren en “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Holocaust, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Salafisten bespreken ‘overeenkomst Holocaust en islamofobie’

 1. ReaGluurder zegt:

  Wat een Grote Schande dat dit in ONS landje kan plaatsvinden!! Ziek, ziek, ziek!!

  Like

 2. Je kan toch niet onze Joodse medeburger vergelijken met moslims die nog leven in hun eigen oertijd. Die niks hebben voortgebracht. Je hoeft maar naar Israël te kijken en je ziet het duidelijke verschil.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is ook al daarom, dat dat commentaar van die woordvoerder van het CIDI mij niet erg beviel:
   Altijd maar weer die moslims tegemoet blijven komen -in het kielzog van “Links,” waarschijnlijk. (“De problemen die de moslims zouden hebben -en die hèbben ze…..”) Oh ja? Werkelijk?
   Vervolgens constateert hij dan ook nog geruststellend dat het met betrekking tot een vervolging van staatswege ‘hier zo ver zal komen.’ Nee, hè, “gelukkig” niet, want we zijn en blijven hier ‘lief’ voor de baardapen!
   Je vraagt je van tijd tot tijd nog steeds af, of de medewerkers van het CIDI, die hoog en droog híer zitten, zich wel ten volle realiseren,waartoe dat slag allemaal in staat is. En dan op de eerste plaats tegen hún eigen mensen gericht!
   Geert is degene, die daartegen in het geweer komt, maar het is intussen al overduidelijk gebleken, dat juist het CIDI die inzet niet waardeert.

   Like

 3. YY zegt:

  Joden waren en zijn slachtoffers. Moslims waren en zijn daders; zeer vaak ook daders tov Joden.
  Politiek Correct, sLinks en soms ook Gristengekken zijn medeplichtig aan de beeldvorming van slachtofferrol van de daders die zich vermommen als slachtoffers. Daders die nadat zij het Plaats Delict zijn ontvlucht in Europa vaak doorgaan.
  Alleen gedwongen euthenasie van deze zieke criminelen kan deze vicieuze circel doorbreken.

  Like

 4. likoednederland zegt:

  Er is een overeenkomst tussen islam en de holocaust: vanaf islamitische ‘heilige’ plaatsen wordt opgeroepen tot een tweede Holocaust:
  http://likud.nl/2015/12/vanaf-de-tempelberg-allah-wil-dat-wij-de-joden-uitroeien/

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Die ratten wentelen zich graag in de slachtoffer rol, liegen mag tenslotte tegen ongelovige.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Dit zal wel een Hollandse kerk zijn die zij op de kop hebben getikt.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   Mohammedanen uit Israel trouwen met (arab) bruiden uit Samaria/Yudeah en gaan daar echt niet wonen hoor! Nee, lekker profiteren bij de Zionisten en tegelijkertijd Israel nog even verrijken met nog eens 5 Kanzenpareltjes!! Het is een Kankergezwel die alleen met grof geschut aangepakt kan worden!!

   Like

 7. Flo zegt:

  Zijn er razzia’s en worden er moslims op transport gezet naar concentratie kampen?!
  Wat een smerig tuig! En die pvda linkslul en moslim collaborateur Broertjes werkt fijn mee….
  Deze schijtert zou zeker “meegeholpen” hebben toen er echt razzia’s waren………….

  Like

 8. Veel moslims slachten gelukkig hun eigen soortgenoten af. Moorden is hun lust en hun leven, hoort echt nog bij hun oertijd waarin zij zich nog steeds bevinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s